ya aynen madem kendine güvenemiosun niye vaatlerde bulunursun.. bana evlenince çalışmanı istemiyorum diyor konuşuyoruz evlenince ne zaman bebek yapcağımızı bile sonra iki gün geçiyor ben yapamıcam. güven sorunu mu acaba ?:teselli: düşünmekten filozof olucaz burda
kızlar 2,5 senelik bir ilişkim var
ne zaman kavga etsek aradım sordum,sorguladım vs
bu yaptıklarım karşımdakini ilgisizleştirdi ve tartıştığımızda sürekli bitirme moduna girmeye başladı
çünkü benden emindi
en son geçen ay incir çekirdeğini doldurmayacak birşey yüzünden tartıştık
ve tam 3 gün msjlarıma bile cvp vermedi
en son -son şansımızı da ytirdik,artık arama-diye bir msj attı
tabi hala o kadar emin ki arayıp soracağımdan egosunu şişiriyor işte
sen misin bunu isteyen...
peki dedim kendi kendime ve ona cvp dahi yazmadım
aradan 1 hafta geçti tık yok
arkadaşlarımla tatile çıktım ve ortak bir arkadaşımız sayesinde duyurdum
o ilgisiz alakasız egosunu şişiren adam gitti
2 gün boyunca sayısını hatırlamadığım arama ve msjlarla geri geldi
ne yalvarmalar ne af dilemeler ki bu kadarını ben bile beklemiyordum
şimdi ise üstüme titremeler,tartıştığımzda alttan almalar falan gidiyor...
demem o ki; kesinlikle ilgilenmeyin,gitmeyi tercih ettiğinde bırakın gitsin
sizi kaybettiğini hissetsin.bakın neler oluyoraklinialirimsmile
seninkinin ne güzel 1 haftada aklı başına gelmiş gene canımm
kızlar 2,5 senelik bir ilişkim var
ne zaman kavga etsek aradım sordum,sorguladım vs
bu yaptıklarım karşımdakini ilgisizleştirdi ve tartıştığımızda sürekli bitirme moduna girmeye başladı
çünkü benden emindi
en son geçen ay incir çekirdeğini doldurmayacak birşey yüzünden tartıştık
ve tam 3 gün msjlarıma bile cvp vermedi
en son -son şansımızı da ytirdik,artık arama-diye bir msj attı
tabi hala o kadar emin ki arayıp soracağımdan egosunu şişiriyor işte
sen misin bunu isteyen...
peki dedim kendi kendime ve ona cvp dahi yazmadım
aradan 1 hafta geçti tık yok
arkadaşlarımla tatile çıktım ve ortak bir arkadaşımız sayesinde duyurdum
o ilgisiz alakasız egosunu şişiren adam gitti
2 gün boyunca sayısını hatırlamadığım arama ve msjlarla geri geldi
ne yalvarmalar ne af dilemeler ki bu kadarını ben bile beklemiyordum
şimdi ise üstüme titremeler,tartıştığımzda alttan almalar falan gidiyor...
demem o ki; kesinlikle ilgilenmeyin,gitmeyi tercih ettiğinde bırakın gitsin
sizi kaybettiğini hissetsin.bakın neler oluyoraklinialirimsmile
bu mesajı okuduğuma çok sevindim :içelim:
umarım bu topikteki tüm arkadaşlarımın sonu da böyle güzel istedikleri gibi olur :Saruboceq:
evt ya. yani tamam ben zaten baştan söledim hani ciddi düşünebileceğimi, sadece flört düşünmediğimi filan...kendisi benle yaşıt olduğu için..dedim yani eğer böyel şeylere uzaksan hiç başlamayalım.sen git hayatını yaşa daha küçüksün dedim adama ya...bu yüzden çok gel git yasadım ilk başlarda..ama o ne diller döktü..senin için herşeyi erkene alırım da, benim bi engelim yok da, çalışıyorum da..nelr nelrrrrr...
sanki ben ilk gördüğünde farklı bi kızdımda sonradan farklılaşmışım gibi salakça ailesini öne sürdü adam ya...bahane işte...ilk kez böye bi duruma düştüm.
canımm yaa son cümlene bayıldımmm sırnaşık şey
kızlar yaa bende de takıntı oldu çok sıkılıyorum bu durumdan ama bi türlü kurtulamıyorum düzene sokamıyorum kendimi.sabah olunca ilk iş pc açmak msnlerden onu gözetlemek face.de bişey paylaşıyomu diye günde kırk bin kere kontrol etmekk..yaa vallahi bıktım acaip bazen bilgisayara karşı acaip tiksinti duyuyoruum ama kendimi kontrol edemiyorumm ne yapmalıyım bana bi akıl verseniz.oyalanacak bişey de yook , hiçbişe bulamıyorum evde bi annem bi ben varız hani kardeşlerim falan olsa hep evliler.hoş onlarda hep gelio ama beni sarmıyo onlarınn sohbeti off yaaaa offf ne bu çektiğimiz bi günüm de farklı geçsin arkadaşşşş sıkıldımmm
Uzundur bu yollar
Giderim gözüm kara
Sanmaki dönmem sana
Beni bekle…
Seni ben alam..!
Olaki vurulmuşum
Senden beterim yalnız…
Vurulmuşum dağ başında
Nöbetteyim…
Sevdalı..!
Yaralıdır can-ı yüreğim…
Hasretinle erir giderim…
Seni nasıl unutsun bedenim..?
Gözüm dalar gariplenirim…
Vurulmuşum besbelli
Dolanmışım yar beline
Bir türkü tutturmuşum
Ağlamaklı hasrete…
Yaralıdır can-ı yüreğim…
Hasretinle erir giderim…
Seni nasıl unutsun bedenim..?
Gözüm dalar gariplenirim..!
kızlarr Allah aşkına hayatına yeni birisi giren bi erkek böle bi şarkı dinlermi yada paylaşır mı sizce.hep imalarda bulunur bu bana face.den.benim de bunlardan anlam çıkardığımı bilio.ilişki durumumu değiştiğimin ertesi günü bu şarkıyı yayınladı.sonra da bağlantı paylaştı anne canım yanıyor şu insanlara bişe söle cart curt die. ne bu şimdi.ben mi kafa yedim yoksa bişeyler mi oluyo??:bbo:
ya gerçekten kimse çıkmıyor adamakıllı şöyle insanın aklını başından alıcak biri. . ya da biz artık cin olduk çarpılmıyoruz sempatiksalakcinni geçen gün dedim ki karşıma ilk çıkan kişiyi kabul edicem ablam da aman sakın öle deme lafını yersin dedi gerçekten de öle oldu...akannehir
aydancım tabi ki bize yapılanlara karşılık sevgimizden daha az da olsa nefretimiz kinimiz var.. duyguların bu yüzden karışık olmalı.. affedemediğimiz şeyler var ama buna rağmen hala seviyoruz hala istiyoruz bu da çok zor bi durum devamlı bi çelişki içinde kalıyoruz. .hele ki o msn deki face deki gelgitler mesajlar beklemeler insanı sinir ediyor. .akannehirakannehir:sinifsinif:
ilişki durumunu değiştirdiğinin ertesi günü böyle birşey yayınlıyorsa durup düşünmekte haklısın canımyerimseniben
şimdiye kadar nasıl davrandın bilmiyorum ama bence devam et
tutuşmaya başlamış,gelmesi yakındırkaydirigubbakcemile3
ilişki durumunu değiştirdiğinin ertesi günü böyle birşey yayınlıyorsa durup düşünmekte haklısın canımyerimseniben
şimdiye kadar nasıl davrandın bilmiyorum ama bence devam et
tutuşmaya başlamış,gelmesi yakındırkaydirigubbakcemile3
ama güyaa onunda bi ilişkisi var.benle çekişme içerisinde de arkadaşş.benden önce o değişti durumunu.bilmiyorum yoksa ben mi anlam çıkarıyorum herşeyden die kafa yicek duruma geldim yani:) benimde tımaraneye yatmam yakındır bu gidişle :))))
o şimdi anladığım kadarıyla şişen egosunu indirmek istemiyor,işine de gelmiyor ve kafasına göre seni sıkıştırarak senden bi hamle bekliyor canım aklinialirimsmile
sen sessizliğini koru sakın galyana gelme ve bekle bak onun o tavan yapan egosu nasıl yerlere inecek seyret:lepi:
aydancım kursa gitmeyi bende düşünüyorum ama ramazan dolayısıyla kayıt başvuru falan yapmadım.benim bünye biraz zayıf da o yüzden kendimi zora sokmiyim diyorum oruçluyken.
anladım cnm haklısın tabi sağlık daha önemli ama evde olsan bile pc başına bağlamamaya çalış kendini. mutlaka yapıcak şeyler bulucaksındır.unutma sonuçta bizim hayatlarımız onlardan ibaret değil 7/24 onları takip edelim onları düşünelim:))) (bunu diyen benmiyim):))) neyse yani olaya böyle bakmak lazım unutmayalım hayatı ıskalama lüksümüz yok bizim arrtıı mutluluğuda tek bir kişiye bağlamadık dimibayanssulusmilezemuszemuskaydirigubbakcemile5