Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o şimdi anladığım kadarıyla şişen egosunu indirmek istemiyor,işine de gelmiyor ve kafasına göre seni sıkıştırarak senden bi hamle bekliyor canım aklinialirimsmile
sen sessizliğini koru sakın galyana gelme ve bekle bak onun o tavan yapan egosu nasıl yerlere inecek seyret:lepi:
kızlar size birşey sorcam beni 2gündür biri rahatsız ediyor acaba msj atıp sölesem mi benimkine..
nasıl umutlu konuşuyorsun cnm valla opuyorumnanaktan
işte bi tutabilsek kendimizi olacak birşeylerdeee fisfisfis
sakınnn berracım sakınnn arama hele hele böle bişey için.valla eksi puan kazanırsın onun gözünde benden sölemesi.eğer kendisi deilse onu yapan, bahane uydurduğunu sanar onla iletişime geçmek için.valla iki elin kanda da olsa arama.
evet bunları diyen sensin güzelimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimiz aynıyız yaa tavsiye verirken üstümüze yok ama kendimize de faydamız yok kaydirigubbakcemile3 birde biz kendimiz uygulayabilsek ya şu verdiğimiz taktikleri kaydirigubbakcemile3
ölemi diyorsun canım ya,ama çok rahatsız oldum hani numarayı isterse veririm diye düşünmüştüm arar konuşur diyemafoldumben
ölemi diyorsun canım ya,ama çok rahatsız oldum hani numarayı isterse veririm diye düşünmüştüm arar konuşur diyemafoldumben
aaaaaaaaaaa berraaaaaa sakın böle bişi yapmaa sakın sakın bak senin ona muhtaç oldunu hiçbirzaman hissettirme aciz kendi sorunlarını halledemeyen bi kız gibi gösterme kendini lütfen.herifin egosu zaten şişmiş pişmiş patlamış bide böyle yapıpda iice şişirme demesin bensiz yapamıyo hiçbi sorununu bensiz halledemiyo bana muhtaç falan lmaz: sakınn olmaz olamazlmaz:
ya benide paso gizliden biri rahatsız edip duruyo az öncede aradı sesimi dinledi dinledi kapattı:uhm:acaba kimm çok merak ediyorum omu diye düşündüm bi an ama sanmıyorum ya yapmaz o dangalak aklına bile geliceni sanmıyorum:umursamaz:acaba kim kim kimmCADIARZU
Erkekler, onlari mental , fiziksel ve duygusal olarak tamamlayan kadinlari tercih ederler.