aynen cnm arkadaş kalalım bilmemne bu tarz sözleri hep silah olarak kullanıyolar bende ekledim benimki işte yaptıkları ortada ama benimde nedense hala içimde bi ümit var geri gelicek diye tuhaf bişi aslında sonuçta o o kızla ciddi bi ilişki yaşıyo evlilik filan düşünüyo iki seneye kadar evlilik planları yapıyolar ama bendede hala saçma sapan bi ümit var işte nedense belkide böyle olmasını istedim içindir bilmeiyorum.belkide onun o kızı sevmediğine inandığım içindir.ortalıkta bas bas bağırıyo çok seviyorum aşığım filan diye ama ilk fırsattada bana koşmayı ihmal etmiyo bu nasıl sewgidir anlamadım.:bbo:belkide bendeki bu saçma sapan ümit de bu yüzdendir:sinifsinif:
arkadaşlar şu linke mutlaka ama mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.
Ayna taktiği ( Erkekleri şımartmayın canlı yayın :)) ) / Aşk - Evlilik / Milliyet Blog
arkadaşlar şu linke mutlaka ama mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.
Ayna taktiği ( Erkekleri şımartmayın canlı yayın :)) ) / Aşk - Evlilik / Milliyet Blog
canımmm onları ben sölemiyorum yazar sölüyoo :)))) evet hala hemfikirim bu konuda ama ben değişsem de o hala aynı..yola gelmioo küçük çocuklar gibi oyun oynayalım didişelim istiyo.ah bi elime geçirebilsem göstercem ben ona oyunuda didişmeyide ama dua etsin ki yanında diilimklava: klava: klava:
evet ondan daha cesur olduğum kesin tryamourbiriyle görüşmek istemezsem söylerim açıkça ve davranışlarımla kafasını karıştırmam.
ruhsuz bunlar yaa...
çözmek imkansız..
eksi sonsuz.
bu tabirin çok hoşuma gitti ''eksi sonsuz'' kaydirigubbakcemile3
canım lütfen hata yapmış da olsan kendini suçlama.hele hele kendin için salak ifadesini hiç kullanma estagfrllh ne demek salaklık.hepimiz hatalar yapıyoruz ama insan hayatı hata yapmadan öğrenemez deilmi.hadi bana kusursuz insan göster.birincide yaparsın ikincide onun yanlış olduğunu görürsün ve tekrarlamazsın.sen o an farklı duygular içinde farklı bi psikoloji içindeydin demekki ve o psikoloji sana onları yaptırdı.iyi veya kötü sonuçta bize ait olan o anki durumumuzu yansıtan şeyler yapıyoruz.ben neler yapmadım ki bi anlatsam burda.gururumu ne kadar ayaklar altına aldım.peki bu bana ne kazandırdı?? değmeyeceğini, birdaha hiçkimse için böyle bişey yapmamam gerektiğini.tabi ben seviyorda imkansızlıklar yüzünden bitiyor sandım o da ayrı ama her ne olursa olsun böyle bişeyin yanlış olduğunu öğrenmiş oldum sonunda.tecrübe kazandım benim için bi artı puan.lütfen olayın bu tarafından bak yani olumlu tarafından ve kendini kötü hissetmene sebep olacak şeyler düşünme artık.olumunekankayizsmile
sevgili nilmil arkadaşım.o kişi hala senin ona karşı hislerin olduğunu biliyormu peki? belki fırsatı olmamıştır belki bi işi çıkmıştır belki de aklından uçup gitmiştir.çeşitli ihtimaller olabilir bunun gibi.bu yüzden tek bir nedene bağlamamak lazım olayı bence.
ayyy ' cim
sağol canım...aslında doğru..ben sevgimin peşinden gittim ve işin içine hiç bir hesap katmadan yaşadım onu...işte insan karşısındakini de kendi gibi bilip yanılıyor..bilemeyiz ki karşıdakinin içinde ne hesaplar döndüğünü. zaten artık hiç pişman değilim..sonuna kadar elimden geleni yaptım ben..ayağına da gittim son kez evet..vicdanım çok rahat...onu düşündüğümde " ben O' na haksızlık ettim, onu üzdüm,ah şurada da kırdım" diyeceğim birşey yok...düşündüğü zaman vicdanı sızlayacak tarafın O olduğunu düşünüyorum biten ilişkimde.
ilk kez birini bu kadar sevdim ve gerçekten böyle büyük sevgilerin insana herşeyi ama herşeyi yaptırabileceğini de bizzat yaşadım. bu kadar güçlü şeyler hissetmişken de en çok yakışan şey hesapsızca bunu yaşamak olurdu bence ve ben kendi adıma bunu yaptım..evet sonuç itibariyle bunun bana getirisi olmamış olabilir ama içim rahat.
bazen kendime kızıyorum ama bu da sadece o şahsın poposunu çok çok fazla kaldırdığım için.
neyse bundan sonra popo kaldırmak yerine popo indirmek olsun hedefimiz :))))) kızlarrr size verdiğim linki inceledinizmi bilmiyorum ama benim aklıma bişeyler gelmişti.o yazıda bunu desteklemiş oldu :)) ve galiba bende işe yarıyor bu tam bilemiyorum tabi ama.diğer paylaşım yaptğım yazılardaki öneriler de yeni ayrılan çiftler için geçerli sanıyorum.ama şu ayna taktiği benimkisi gibi çekişme içinde olan kişiler için uygun diye düşünüyorum.bende face.i açtım ve ilişkisi var yaptım durumu.o nasıl yapmıştı bana.şimdi nasıl oluyormuş görsün bakalım o da dedim.sonra dün sanki gerçekten birisi varmış gibi bikaç sevgi sözcükleri içeren bağlantı paylaştım.bugün face.e baktığımda onun da acaip bi bağlantısını gördüm.şöyle yazıyordu : ''hayat çok canımı yakıyor anne şu insanlara bişey söle'' siz bundan ne anlarsınız.üstelik güya hayatında birisi var.mutlu olması gerekmezmi??? bu isyan niye :))) ve günlerdir msn açmayan adam bugün msn.den çıkmıyo.hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum. :)