Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

hayırlısı neyse o olsun canım benim.başka ne diyebiliriz ki.

tabi ki bunları yazarın söylediğinin farkındayım :))))))))

demek istediğim bunu uygulıcaz demiştik fazla kapılmıcaktık. . neyse sen daha iyi bilirsin canım hayırlısı olsun. .zaten ortadan tam olarak kaybolmak için aslında bunu yapman gerekiyordu bile diyebiliriz. . ya bizde bi süre msn de konuştuk msn de oldukça umut oluyor ve girmese bile adının orda olması bile insana iyi geliyor konuşma ihtimalin olması bile yetiyor umut etmek için. . o da şimdi seni orda göremeyince tutuşcaktır muhtemelen delikafadulden sositososito

off ya moralim bozuldu bu duruma ayyy cım valla beni sen ümitlendirdin galiba.. senin de böyle ümitsizliğe düşmenle ben de inancımı yitirdim.. ya zaten baştan hiç inancım yoktu dönüceğini falan düşünmüyordum ama cidden son bir şansımız olabilir belki de die düşünmeye başlamışım demek ki.. şuan çok farklı şeyler hissediorum hevesim kırıldı belki 1 ay sonra doğum günümde falan ararım die düşünüyordum ama cesaretim kırıldı mafoldumben

ayyyy ve diğer arkadaşlar ben 1 yıl önce yani 2009 ağustosunda sevgilimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim denilebilir.bana yaşattığı bazı şeyler nedeniyle çok kızgındım.diğer yandan da içten içe aramasını dönmesini bekliyordum.çünkü seviyordum.9 ay boyunca hiçbir iletişimimiz olmadı.hatta d.gününde dahi aramadım onu.ki benim için özel günler önemlidir.ama mayıs ayı ortalarında tüm cesaretimi toplayıp aradım.kızgınlığım ancak geçmişti ve kendimi toparlamıştım.açmaz diye düşünürken elif naber diye telefon açtı mahçup tedirgin.silmemişte numaramı buna da şaşırdım.zira ayrılık sonrası msn ve faceden silmişti beni.gayet güzel konuştuk.nasılsın naber naptın görüşmeyeli şeklinde.karşılıklı takıldık birbirimize ama hiç yaşanılan kötü olaylardan bahsetmedik.ve ister istemez içime bir umud doğdu beni arar diye ama aramadı.bir türlü aklımdan atamayıp başka kişilere yoğunlaşmakta zorluk çektiğim için arkadaşlarımın ısrarıyla tekrar aradım temmuz ortasında ama açmadı.tekrar aramadım.nasılsa numaram görünüyor isterse döner istemezse keyfi bilir diyordum.ben yapacağımı yapmıştım.2 gün sonra döndü telefonuma.yıllık izinde olduğunu söyledi ve görüşme teklifimi dönüşümde seni ararım ikimizin de müsait olduğu birgün görüşürüz dedi.yine gayet güzel konuşmuştu.ama ağustos ortası geldi aramadı :) yani alıntı yazılarında belirttiğin gibi hiç ısrar etmedim.üstüne düşmedim.sürekli aramadım.hiç okumadan doğru biçimde davranmışım.
ama onun bu dengesiz hallerini anlamıyorum.ilk arayışımda telefonumu açmayabilirdi;ikinci arayışımda telefonuma dönmeyebilirdi ve elbetteki görüşme teklifimi kabul etmeyebilirdi.istemiyorsaydı eğer.benim hikayemde bu.

İyi ki ben hiçbir şekilde aramadım kendisini.
Aramama karşılık hiçbir şey yapmasaydı çıldırırdım. Depresyona girerdim.eyvahedigeldismile
İyi cesaretmiş sizdeki.

evet ondan daha cesur olduğum kesin tryamour biriyle görüşmek istemezsem söylerim açıkça ve davranışlarımla kafasını karıştırmam.

evet ondan daha cesur olduğum kesin tryamour biriyle görüşmek istemezsem söylerim açıkça ve davranışlarımla kafasını karıştırmam.

nilmil cnm,
sen geriye git de benim 1 ay önce yaptığım salaklığı bi oku istersen...
senin sevgilinin yaptığı yanında benimkinin ki açık ara fark atar:))))))

allah allah çok merak ettim canım.hemen bakıyorum.umarım bana pes dedirtecek birşey değildir :S

sevgili nilmil arkadaşım.o kişi hala senin ona karşı hislerin olduğunu biliyormu peki? belki fırsatı olmamıştır belki bi işi çıkmıştır belki de aklından uçup gitmiştir.çeşitli ihtimaller olabilir bunun gibi.bu yüzden tek bir nedene bağlamamak lazım olayı bence.

ruhsuz bunlar yaa...
çözmek imkansız..
eksi sonsuz.

bu tabirin çok hoşuma gitti ''eksi sonsuz'' kaydirigubbakcemile3

canım lütfen hata yapmış da olsan kendini suçlama.hele hele kendin için salak ifadesini hiç kullanma estagfrllh ne demek salaklık.hepimiz hatalar yapıyoruz ama insan hayatı hata yapmadan öğrenemez deilmi.hadi bana kusursuz insan göster.birincide yaparsın ikincide onun yanlış olduğunu görürsün ve tekrarlamazsın.sen o an farklı duygular içinde farklı bi psikoloji içindeydin demekki ve o psikoloji sana onları yaptırdı.iyi veya kötü sonuçta bize ait olan o anki durumumuzu yansıtan şeyler yapıyoruz.ben neler yapmadım ki bi anlatsam burda.gururumu ne kadar ayaklar altına aldım.peki bu bana ne kazandırdı?? değmeyeceğini, birdaha hiçkimse için böyle bişey yapmamam gerektiğini.tabi ben seviyorda imkansızlıklar yüzünden bitiyor sandım o da ayrı ama her ne olursa olsun böyle bişeyin yanlış olduğunu öğrenmiş oldum sonunda.tecrübe kazandım benim için bi artı puan.lütfen olayın bu tarafından bak yani olumlu tarafından ve kendini kötü hissetmene sebep olacak şeyler düşünme artık.olumunekankayizsmile

ayyy ' cim
sağol canım...aslında doğru..ben sevgimin peşinden gittim ve işin içine hiç bir hesap katmadan yaşadım onu...işte insan karşısındakini de kendi gibi bilip yanılıyor..bilemeyiz ki karşıdakinin içinde ne hesaplar döndüğünü. zaten artık hiç pişman değilim..sonuna kadar elimden geleni yaptım ben..ayağına da gittim son kez evet..vicdanım çok rahat...onu düşündüğümde " ben O' na haksızlık ettim, onu üzdüm,ah şurada da kırdım" diyeceğim birşey yok...düşündüğü zaman vicdanı sızlayacak tarafın O olduğunu düşünüyorum biten ilişkimde.
ilk kez birini bu kadar sevdim ve gerçekten böyle büyük sevgilerin insana herşeyi ama herşeyi yaptırabileceğini de bizzat yaşadım. bu kadar güçlü şeyler hissetmişken de en çok yakışan şey hesapsızca bunu yaşamak olurdu bence ve ben kendi adıma bunu yaptım..evet sonuç itibariyle bunun bana getirisi olmamış olabilir ama içim rahat.
bazen kendime kızıyorum ama bu da sadece o şahsın poposunu çok çok fazla kaldırdığım için.

ayyycım tahmin edebiliyordur sanırım hala ona birşeyler duyduğumu ancak yaptığımız iki telefon görüşmesinde de eski bir dost gibi konuştum.herhangi bir duygusallığa girmedim.
bahsettiğin gibi müsait olamamıştır belki diyor bir yanım,diğer yanım ise hem aramalarıma karşılık veriyor görüşme teklifimi kabul ediyor hemde kaçıyor diyor.ne bileyim ihtimaller denizi.o yüzden sizin fikirlerinizi merak ettim.bazen dışardan bir-iki göz daha iyi görmemizi sağlar olayları diye.

küçük dünya bende senin gibi aradığım için ilk başta gurursuzluk muydu yaptığım diye kendime sordum.ancak bence bu cesaret ve sevgi göstergesi ve herşeye rağmen affedebilme durumu.üzme kendini.o cidden seni haketmeyen biriymiş.

neyse bundan sonra popo kaldırmak yerine popo indirmek olsun hedefimiz :))))) kızlarrr size verdiğim linki inceledinizmi bilmiyorum ama benim aklıma bişeyler gelmişti.o yazıda bunu desteklemiş oldu :)) ve galiba bende işe yarıyor bu tam bilemiyorum tabi ama.diğer paylaşım yaptğım yazılardaki öneriler de yeni ayrılan çiftler için geçerli sanıyorum.ama şu ayna taktiği benimkisi gibi çekişme içinde olan kişiler için uygun diye düşünüyorum.bende face.i açtım ve ilişkisi var yaptım durumu.o nasıl yapmıştı bana.şimdi nasıl oluyormuş görsün bakalım o da dedim.sonra dün sanki gerçekten birisi varmış gibi bikaç sevgi sözcükleri içeren bağlantı paylaştım.bugün face.e baktığımda onun da acaip bi bağlantısını gördüm.şöyle yazıyordu : ''hayat çok canımı yakıyor anne şu insanlara bişey söle'' siz bundan ne anlarsınız.üstelik güya hayatında birisi var.mutlu olması gerekmezmi??? bu isyan niye :))) ve günlerdir msn açmayan adam bugün msn.den çıkmıyo.hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum. :)

bu salaklık lafını bende ettim.. hemde bi konuşma sırasında. .msn de konuşurken bi anda yazmamaya başladı bende bazen olabiliyor odaya biri geldi herhalde falan diye düşünerek neden yazmıosun dedim cevabı öle nete takılıorum oldu. ben de kusura bakma gerçekten çok salağım anlayamadım konuşmak istemediğini dedim öle deme falan dedi ben de ne demeliyim benim kadar taviz veren birine başka bişi denemez bence dedim cevabı "haklısın" oldu. . ben kendime salak derim de ona ne oluyor..

hesapsız sevmek kaybetmek demek bence artık anladım.. bide bi yerde okudum bi erkek demiş bu sözü" ilşkide ben onu çözmeden o beni çözsün " yani erkekler bizi çözdüğünde sıkılıyormuş. .doğru galiba. .

bi tutuşma sözkonusu galiba. .yerimseniben takip ediyordur seni bakalım ne kadar kalcaksın diye. . durumunu da meşgul yapsaydın:içelim: o dediklerine takılma ama bence.. sana bunları düşündürmek için bile yapıyor olabilir. .

arkadaşalr ben aşk acısı çekiyorum hemde nasıl neyapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…