Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Aşk acısını dindiren en önemli faktör zaman.
Bekliceksin. İletişim kurmayacaksın, önüne bakacaksın.
Zamanla hepsi bitiyor.

aman kızlar yaa vallahi taktik uygulamaktan hepimizde helak olduk be nolcek bizim sonumuz böle yaa:KK43:( valla bazen hiç umudum kalmıyo içimden de hiç bişi yapmak gelmiyo.güya ben taktik yapıyorum bakıyorum herif alasını yapıyo:KK43:( valla kaçtım olmadı,göçtüm olmadı,sildim olmadı,güya manita yaptım ayaklarına yattım olmadı:KK43:(( yemedi yemedi yemedi anam netcem ben ya bu heriften nasıl intikam alıcam.o bana deli gibi aşık olsun istiyorum ayaklarıma kapansın pişmanlık duysun içsin ağlasın sızlasın benim sewgime mutaç olsun rabbimde bana bunu göstersin ama bende o zaman çoktan başka ufuklara yelken açmış olayım ve ona karşı zerre kadar bişi hissetmiyo olım:)) tek dileğim bu aman geri dönsün de beraber olalım diyemiyorum malesef şu saatten ve onca olandan sonra yediremiyorum gururuma ihaneti kızlarr:sinifsinif:

bugün yetim mi kalmis ne bu baslik :))))) aman amaan boylesine can kurban :)))))

bugün yetim mi kalmis ne bu baslik :))))) aman amaan boylesine can kurban :)))))

:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aydancımm tatlım mademki gerçekten iş işten geçmiş olsun ve o da arkandan sürünsün istiyosun ozaman onunla uğraşmayı bırakıp yeni taliplerini değerlendirmeye bak.sen hayatına gerçek anlamda başka birini soktuktan sonra o gelicektir bi gün pişman ve sürüngen bi şekilde aklinialirimsmile merak etme etme bulma dünyası.kim ne yapıyorsa çekiyor kaç kere gördüm bunu gerek etrafımda gerek kendimde.sana yaptığı haksızlıklar bir bir çıkar karşına.hele sana karşı büyük konuştuysa ''dönmem,yeniden başlayamam senle.. vs'' gibi ozaman hiç kuşkun olmasın ki Allah o lafları yediriyor onlara.bu bölüme ilk geldiğim sayfaları okuduysan eğer daha önce yaşadığım bi meseleyi anlatmıştım.örnek olsun işte boshayallersmile

ama sen hala onla uğraşmaya devam edersen nerden bulcan yenilerini de nasıl istediğin intikam gerçekleşecek dimi yaa.ama tekrar edeyim gerçekten istediğin şey buysa :nazar:

Son düzenleme:
bi tutuşma sözkonusu galiba. .yerimseniben takip ediyordur seni bakalım ne kadar kalcaksın diye. . durumunu da meşgul yapsaydın:içelim: o dediklerine takılma ama bence.. sana bunları düşündürmek için bile yapıyor olabilir. .

cnm ben msnde deildim bunlar face.de gerçekleşti.tutuşma mutlaka söz konusu olmuştur yada eğer anladıysa nispet yaptığımı ki tahmin edebilceni sanıyorum biraz daha gerçekçi olmaya uygulamalarıma devam edersem içi içini iyce kemirmeye başlıcaktır diye sanıyorum.ama yine de bi yandan içim sızlıyor yaa oyy kıyamam ben ona senağlama

ama kıymak zorunda bırakıyo beni :KK43: sewiyor hissediyorum hemde fazlasıyla..onu tutan bişey var sanki bana açılmasını içini dökmesini benimle barışmasını engelleyen bişey var.o engelin kalkmasını bekliyor sanki.çok özledim yaaa senağlamasenağlamasenağlama

:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aydancımm tatlım mademki gerçekten iş işten geçmiş olsun ve o da arkandan sürünsün istiyosun ozaman onunla uğraşmayı bırakıp yeni taliplerini değerlendirmeye bak.sen hayatına gerçek anlamda başka birini soktuktan sonra o gelicektir bi gün pişman ve sürüngen bi şekilde aklinialirimsmile merak etme etme bulma dünyası.kim ne yapıyorsa çekiyor kaç kere gördüm bunu gerek etrafımda gerek kendimde.sana yaptığı haksızlıklar bir bir çıkar karşına.hele sana karşı büyük konuştuysa ''dönmem,yeniden başlayamam senle.. vs'' gibi ozaman hiç kuşkun olmasın ki Allah o lafları yediriyor onlara.bu bölüme ilk geldiğim sayfaları okuduysan eğer daha önce yaşadığım bi meseleyi anlatmıştım.örnek olsun işte boshayallersmile

ama sen hala onla uğraşmaya devam edersen nerden bulcan yenilerini de nasıl istediğin intikam gerçekleşecek dimi yaa.ama tekrar edeyim gerçekten istediğin şey buysa :nazar:

cnm evt gerçekten bunu istiyorum.yeni talib de çıkmıyoki hayatım, sanki kısmetim bağlandı ya.bununla olmaya başladımdan beri nedense başka kimse çıkmadı karşıma ayrıldık halada çıkmıyo:KK43:( bu nasıl bi kaderdir yaa.ama ben de şu anki tavırlarımla sanki hayatımda biri varmış gibi davranıyorum.onu takip etmemeyi çok istiyorum.ama kendime engel olamıyorum msnimde falan da ekli oldu için zaten ne yapsa hemen görüyorum.ama faci dün kapatmış.kesin kız istememeiştir.valla bazen ne bilim çok kötü oluyorum bütün ümitlerim tükeniyo bazen onu çok özlediğimi hissediyorum ama yaptıkları da aklıma gelince nefret ediyorum o kadar karışıkki duygularım.galiba bende ne istedimi bilmiyorum.:sinifsinif:

cnm ben msnde deildim bunlar face.de gerçekleşti.tutuşma mutlaka söz konusu olmuştur yada eğer anladıysa nispet yaptığımı ki tahmin edebilceni sanıyorum biraz daha gerçekçi olmaya uygulamalarıma devam edersem içi içini iyce kemirmeye başlıcaktır diye sanıyorum.ama yine de bi yandan içim sızlıyor yaa oyy kıyamam ben ona senağlama

ama kıymak zorunda bırakıyo beni :KK43: sewiyor hissediyorum hemde fazlasıyla..onu tutan bişey var sanki bana açılmasını içini dökmesini benimle barışmasını engelleyen bişey var.o engelin kalkmasını bekliyor sanki.çok özledim yaaa senağlamasenağlamasenağlama

cnm bazen hissedilenler gerçekten doğru oluyo bende şunu hissediyorum sanki bişi olucak ve o bana dönücek sanki o benim kaderim.karşımada bi başkası çıkmadı için bilemiyorum bu şekilde düşünüyorum ve ne zaman o bana dönücek diye hissetsem gerçekten döndü.eminim senin hislerinde seni yanıltmıyodur.inşallah bir an önce döner sana:CüvCüv:

cnm bazen hissedilenler gerçekten doğru oluyo bende şunu hissediyorum sanki bişi olucak ve o bana dönücek sanki o benim kaderim.karşımada bi başkası çıkmadı için bilemiyorum bu şekilde düşünüyorum ve ne zaman o bana dönücek diye hissetsem gerçekten döndü.eminim senin hislerinde seni yanıltmıyodur.inşallah bir an önce döner sana:CüvCüv:

inşallah canım inşallahh..herkes sevdiğine kavuşsun da mutlu olsun tek temennimiz bu.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

cnm evt gerçekten bunu istiyorum.yeni talib de çıkmıyoki hayatım, sanki kısmetim bağlandı ya.bununla olmaya başladımdan beri nedense başka kimse çıkmadı karşıma ayrıldık halada çıkmıyo:KK43:( bu nasıl bi kaderdir yaa.ama ben de şu anki tavırlarımla sanki hayatımda biri varmış gibi davranıyorum.onu takip etmemeyi çok istiyorum.ama kendime engel olamıyorum msnimde falan da ekli oldu için zaten ne yapsa hemen görüyorum.ama faci dün kapatmış.kesin kız istememeiştir.valla bazen ne bilim çok kötü oluyorum bütün ümitlerim tükeniyo bazen onu çok özlediğimi hissediyorum ama yaptıkları da aklıma gelince nefret ediyorum o kadar karışıkki duygularım.galiba bende ne istedimi bilmiyorum.:sinifsinif:

ya gerçekten kimse çıkmıyor adamakıllı şöyle insanın aklını başından alıcak biri. . ya da biz artık cin olduk çarpılmıyoruz sempatiksalakcinni geçen gün dedim ki karşıma ilk çıkan kişiyi kabul edicem ablam da aman sakın öle deme lafını yersin dedi gerçekten de öle oldu...akannehir

aydancım tabi ki bize yapılanlara karşılık sevgimizden daha az da olsa nefretimiz kinimiz var.. duyguların bu yüzden karışık olmalı.. affedemediğimiz şeyler var ama buna rağmen hala seviyoruz hala istiyoruz bu da çok zor bi durum devamlı bi çelişki içinde kalıyoruz. .hele ki o msn deki face deki gelgitler mesajlar beklemeler insanı sinir ediyor. .akannehirakannehir:sinifsinif:

bende ne zaman ümidimi tamamen yitirsm beklemekten vazgeçsem geri geldi.. .beraberken de çk güzel bi gün geçirdik diyelim arkasından ben daha yakın olduğumuzu düşünmeye başlarım herşey yolunda dye düşündüğüm an o benden uzaklaştı. sanki korkuyordu kapılmaktan kontrolünü kaybetmekten ve bu hep böyle oldu. ayyy cım seninki de böyle olabilir aşık olmaktan üzülmekten korkan erkek de çok. .

serdar ortaçın konserndeydi yüreğinden yaralı bizim hikayemizi dinletti..o da söledi :S offff

bende ne zaman ümidimi tamamen yitirsm beklemekten vazgeçsem geri geldi.. .beraberken de çk güzel bi gün geçirdik diyelim arkasından ben daha yakın olduğumuzu düşünmeye başlarım herşey yolunda dye düşündüğüm an o benden uzaklaştı. sanki korkuyordu kapılmaktan kontrolünü kaybetmekten ve bu hep böyle oldu. ayyy cım seninki de böyle olabilir aşık olmaktan üzülmekten korkan erkek de çok. .

vay be bunların daha ne versiyonlarını görcez acaba?
benimki de; benle olamicağını en baştan beri bildiği için duygularının belli bir seviyeye çıkmasına izin vermemiş hep temkinli durmuş...ben anlamamış mıyım?
benimki hepsinden daha profesyonelmiş anlaşılan...adam duygularını yönetmiş yav dediğine göre:)))))))
bol keseden vaatleri ben boğazına yapışıp attırdım tabii..hey allah ım

vay be bunların daha ne versiyonlarını görcez acaba?
benimki de; benle olamicağını en baştan beri bildiği için duygularının belli bir seviyeye çıkmasına izin vermemiş hep temkinli durmuş...ben anlamamış mıyım?
benimki hepsinden daha profesyonelmiş anlaşılan...adam duygularını yönetmiş yav dediğine göre:)))))))
bol keseden vaatleri ben boğazına yapışıp attırdım tabii..hey allah ım

ya aynen madem kendine güvenemiosun niye vaatlerde bulunursun.. bana evlenince çalışmanı istemiyorum diyor konuşuyoruz evlenince ne zaman bebek yapcağımızı bile sonra iki gün geçiyor ben yapamıcam. güven sorunu mu acaba ?:teselli: düşünmekten filozof olucaz burda

sevmekten korkan erkekler ... diye bir kitap okudum hatta benim öküzün sayesinde kadin erkek psikolojisi uzerinde tez yapmaya hazirlaniyordum deyim yerindeyse :)))))
neyse evet bu erkek milleti (en azindan bazilari) sevmekten korkuyor!!!
benimki bana baslarda resmen söylemisti bunu, sen isiksin, sen atessin beni yakarsin diyordu... öküz yaaa yakanin kim oldugunu da görmüs olduk sayesinde... neyse diyecegim o ki onlarin mantiklari bu yönde kapali, sorumluluk almaktan korkuyorlar... biriyle ölüme kadar birlikte olmaktan korkuyorlar, duyanda 24 saat bogazliyoruz sanar!!! ahh ahhh iste erkeklikten hiç taviz vermezler is ciddiyete binincede tabanlari yaglarlar... :))))

Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..

bence eğer geri dönmesini istiyorsa biri kesinlikle ilgisiz olmalı bu çeker her zaman erkeği a.s

ya aynen madem kendine güvenemiosun niye vaatlerde bulunursun.. bana evlenince çalışmanı istemiyorum diyor konuşuyoruz evlenince ne zaman bebek yapcağımızı bile sonra iki gün geçiyor ben yapamıcam. güven sorunu mu acaba ?:teselli: düşünmekten filozof olucaz burda

evt ya. yani tamam ben zaten baştan söledim hani ciddi düşünebileceğimi, sadece flört düşünmediğimi filan...kendisi benle yaşıt olduğu için..dedim yani eğer böyel şeylere uzaksan hiç başlamayalım.sen git hayatını yaşa daha küçüksün dedim adama ya...bu yüzden çok gel git yasadım ilk başlarda..ama o ne diller döktü..senin için herşeyi erkene alırım da, benim bi engelim yok da, çalışıyorum da..nelr nelrrrrr...
sanki ben ilk gördüğünde farklı bi kızdımda sonradan farklılaşmışım gibi salakça ailesini öne sürdü adam ya...bahane işte...ilk kez böye bi duruma düştüm.

X