Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kızlar size birşey sorcam beni 2gündür biri rahatsız ediyor acaba msj atıp sölesem mi benimkine..

galiba haklısın tam da öle biri zaten asla kendinden ödün vermeye gelmez.biraz burnu havadadır da beyimizin

bende ne zaman bi geri çekilme operasyonu yapmaya çalışsam tam olarak başarılı olamadım.azcık ışıkmı yaktı sandım ki artık geliyor.ya da kaybetme korkusuyla canını yakamadım kıyamadığım zamanlar da oldu :) biraz dişimi gösterip bu oyunların devamını getirebilseydim onun da aklı başına gelirdi belki :) neyse geç kalmış sayılmam heralde zararın neresinden dönersen demişler :))))

kızlar size birşey sorcam beni 2gündür biri rahatsız ediyor acaba msj atıp sölesem mi benimkine..

sakınnn berracım sakınnn arama hele hele böle bişey için.valla eksi puan kazanırsın onun gözünde benden sölemesi.eğer kendisi deilse onu yapan, bahane uydurduğunu sanar onla iletişime geçmek için.valla iki elin kanda da olsa arama.

nasıl umutlu konuşuyorsun cnm valla opuyorumnanaktan
işte bi tutabilsek kendimizi olacak birşeylerdeee fisfisfis

umutlu olcaz tabi kiaklinialirimsmile ama doğru diyorsun tatlım,herşey bizde bitiyor.
birazcık kendimizi tutabilsek,duygularımızı gizleyebilsek çok şey olacak da...

ölemi diyorsun canım ya,ama çok rahatsız oldum hani numarayı isterse veririm diye düşünmüştüm arar konuşur diyemafoldumben

sorma cnm sormaa.biri bana benim yaşadıklarımı anlatsa ben derim ki aman dünyada adam kökümü kesildi salla gitsin ne takıyosun bilmemne ama yooookkk öle olmuyomuş iştee:)) insan başına gelmeyince anlayamıyoboshayallersmile

ölemi diyorsun canım ya,ama çok rahatsız oldum hani numarayı isterse veririm diye düşünmüştüm arar konuşur diyemafoldumben

hem seni sınıyor da olabilir başka bi numarayla.dikkat et.ama cidden onu arama.eğer ayrıldıysanız ciddi bi şekilde bunu yapman çok anlamsız olur..ben çok yaptım bunu ama hata olduğunu gördüm sonradan şimdiki aklım olsa asla ama asla aramazdım ne olursa olsun.yine de sen bilirsin.

aaaaaaaaaaa berraaaaaa sakın böle bişi yapmaa sakın sakın bak senin ona muhtaç oldunu hiçbirzaman hissettirme aciz kendi sorunlarını halledemeyen bi kız gibi gösterme kendini lütfen.herifin egosu zaten şişmiş pişmiş patlamış bide böyle yapıpda iice şişirme demesin bensiz yapamıyo hiçbi sorununu bensiz halledemiyo bana muhtaç falan lmaz: sakınn olmaz olamazlmaz:

evet kızlar haklısınz atmıcam msj ama onun olmadığına eminim yani..hani kıskanır falan die şeyetmiştimmafoldumben..dünkü aramasından sonra böle yapıyorum düşünüyorum gene iyiydim ben ya alışıyordummafoldumben

ya benide paso gizliden biri rahatsız edip duruyo az öncede aradı sesimi dinledi dinledi kapattı:uhm:acaba kimm çok merak ediyorum omu diye düşündüm bi an ama sanmıyorum ya yapmaz o dangalak aklına bile geliceni sanmıyorum:umursamaz:acaba kim kim kimmCADIARZU

belli olmaz canım olabilirde..benim kapalı özel aramalara ama bana msj atan günaydın iyi geceler msjınıda hiç aksatmıyor off çok sinir oldum

kaldığım yerden devam ediyorum konulara.

2- 3 ay gibi beraberliginiz devam ediyor…simdi artik konusmanin zamanimi diye dusunuyorsunuz.acaba yeniden birlikte olacakmiyiz yoksa oylesinemi beraberiz? Kafanizda bir suru soru.

Sorular sorabilirsiniz. Mesela : biz cok uyumlu bir cifftik dediginizde olumlu bir cevap almis iseniz tebrikler.siz zaten bu cevap icin uzun bir yol kat ettiniz ozellikle kendinizi degistirdiniz. Artik hayatinizin kontrolu sizin elinizde.gercek bir beraberlik icin adimlarinizi atiyorsunuz ama henuz yolculugunuz bitmedi.

Gercektende daha yol kaydetmeniz gerekli.

Ama biz su an 2-3 aylik bir beraberliginiz oldugunu varsayarak neler yapacaginiza bakalim.

Sizin ayrilma nedeniniz ne idi bunu hatirlayin.Iste bundan kacinmaniz sart.bu kapana SIKISmaya izin vermemeniz gerekir.

Kisaca, kontagi kestiniz bu sure icinde kendinizle ilgilendiniz.

Ayaginiz yere saglam bastiginda aradiniz.

Ve beraberliginiz gayet iyi gidiyor su an.

Eskiyi gundeme getirmediniz. Bulustugunuzda birlikte guldunuz, eglendiniz.

Elbette iliskinizde rahat olabilmek cok onemli. Olabilmelisinizde. Ben size kendinizi farkli gosterin, numara yapin demiyorum demedim.

Birlikte oldugunuz bu devrede daha once yapmadiginiz seyleride birlikte yapmaniz iliskinize yeni bir boyut getirecektir.

Ornegin:

Birlikte bisiklete binmek,

Golf oynamak

Buz pateni

Satranc , tavla oynamak

Yasadiginiz sehirde turist olup gormediginiz yerleri gormek

Dans etmek

Piknige gitmek

Resim sergisine gitmek

Eger cok soguksa evin salonunda piknik yapmak

Lunaparka gitmek

Hayvanat bahcesine gitmek

Maca gitmek ( futbol, basketbol vs )

Birlikte ogrenmek istediginiz bir kurs yapmak ( Oksijen tupu ile dalis ( scuba diving , dans, karate, judo vs )

Bu liste uzayip gider tabiiki. Onemli olan burda birlikte guzel bir zaman gecirmek ve eskiyi gundeme getirip yine eski gunlere donmemeniz.

Eger eskiye donusu fark ediyorsaniz, mumkun oldugu kadar cabuk cikin gecmisten.

Eskiyi gomun. Evet incindiniz. O da incindi. Ama bunu devamli gundeme getirerek hic bir sey elde edemezsiniz.

Ve buna hic gerekte yoktur.

Parterinizin ne dedigine kulak verin. Olusan sorunda kendinize ait bolumu icin sorumluluk alin. Ozur dileyin ve iliskinize devam edin.

Unutmayin ilk bulustugunuz gunlerde her dakikaniniz ex inizle gecirmek isteyebilirsiniz. Bu cok dogaldir. Ex inizin nefes almasina izin verin.

Siz eskisi gibi kendine guveni olmayan, hayatini sadece partner inin etrafinda donduren biri degilsiniz.

Kendi is hayatiniz, okul hayatiniz ve arkadas cevreniz var, mesgaleniz var. ( Bu sadece bekar olanlar degil evliler icinde gecerlidir.)

24 saat birlikte olmak icin baski uygulamanin kimseye faydasi yoktur.

Eger aranizda bir anlasmazlik cikti ise bu cok dogaldir. Gercekte, herkesin kendine ait fikirlerinin olmasi sagliklidir.

Problem olan bunu kavgaya donusturmemektir.

Anlasmazlik ciktiginda :

Partnerinizi suclayacaginiza “ ben boyle hissediyorum “ deyin.

Neye kizdiginizi iyice dusunun. Bazen, insanlar aslinda baska bir seye kizip o anda olusan bir olaya kizarlar. Oysaki altinda yatan neden farklidir. Belki is yerinde cok stress hissettiniz. Belki kendinizi hasta hissediyorsunuz belki cok yorgun ve bitkinsiniz.

Partnerinizin da kizginliginin belki is sorunundan veya hasta olmasindan kaynaklanip kaynaklanmadigina bakin.

Kesinlikle eski yaralari desmeyin.

Partnerinizin sahsina hakaret etmeyin. Davranis seklini begenmeyebilirsiniz ama bu size hakaret izni vermez.O 'na davranisinin guzel olmadigini soyleyin ama "sen cok kotu bir insansin, sen tembelsiz, sen ise yaramazin tekisin" demeyin..

Sorunu buyutmeden cozmeye calisin.

Partnerinizla yeniden bir araya geldiginizde hayatinizdaki diger insanlarla iliskileriniz:

Ex inizle yeniden cift oldugunuzu duyan annenizden tutun kiz arkadaslariniza,kuzenlerinize kadar herkes yeniden fikir beyan etmeye baslayacaktir.
Bu insanlarin hayatininizdaki yeri ve onemi tartisilmaz elebette ama bazen cok ileri gidip yerli yersiz fikir beyaninda bulunabilirler.

Iliskinizin etkilenmemesine calisin lutfen.Onlara nazikce hayatin sizin oldugunu kararlari sizin vereceginizi anlatin.Onlarin ne dusundugunu tabiiki dinleyin ama etkilemesine izin vermeyin.
Aile uyelerinize, arkadaslariniza akrabalariniza ex inizin yeniden hayatinizda oldugunu , eger hoslarina gitmiyorsa bunlarin onlarin sorunu olacagini belirtin.

Bazen, aile uyeleri veya size yakin kisiler iliskinizi kolayca zedeleyebilirler..Siz izin verirseniz...

Ayrilma noktasi:

Deha olmaniz gerekmez iliskinizin sona geldigini anlamaniz icin.
Asagida yazacaklarim partnerinizin sizinle beraberligi sonlandiracagi gostergesidir.

1. Kendileri ile daha cok ilgilenirler : sizin istekleriniz ihtiyaclariniz ikinci siradadir. Biz yerine Ben cumlesini kurarlar.

2. Onlari hic bir sey mutlu etmez:ne yaparsanin yapin yetmez..eskiden yaptiginiz en kucuk sey bile onlari mutlu ederken simdi imkansiz haldedir.

3. Sizi degistirmeye calistigini hissedersiniz: Sizi kritike eder durmadan.Sizinle ilgisi iyice azalmistir. Kendiniz rahat hissetmediginiz seyleri yapmanizi ister.

4. Listesinin bir numarasi siz degilsinizdir : yaptiginiz hic bir seye deger vermez. Ve sizin ne yaptiginiza aldiris etmez.sizi yalniz birakir.Kendinizi iyice yanliz hissetmeye baslarsiniz.Fiziksel olarak yaninizdadir ama kalbi kafasi sizinle degildir.

5.Ruh hali degisir : Hic yoktan kavga cikarmaya baslarlar. Ajite halindedirler ki bu sizi artik istemedigidir.

6. Sizinle kontagi ya cok azaltirlar yada tamamen keserler. Mesgul gorunumune girerler.

8.Sizinle artik ozel seylerden konusmazlar. Sizinle paylasmazlar hayatinda olanlari.

9. Size olan atiraksiyonlari bitmistir : Eger hal boyle is ve sizde bunu anladiginiza gore benim size tavsiyem su olacaktir. Nasilsa sizi birakacaktir.eger tum bunlari hissetiyseniz.

O halde , son derece calm olarak arayin ve konusmak istediginizi soyleyin.ve onemli oldugunu belirtin.ve gordugunuzde de “ su an icin iliskinizin dogru gitmedigini, bazi yanlislari farkettiginizi ve bu yuzdende ikinizinde bir molaya ihtiyaci oldugunu soyleyin.hatta kendisinin cok iyi bir kisi oldugunu ve abartmadan bir iki minik kompilimanda ekleyin.
Ama mutlaka bunlari soylerken, nazik, ve sakin bir sekilde soyleyin. Abartiya kacmadan.
Belki size peki diyebilirler. Tamam ayrilalim diyebililer. Bu sadece ayriligi Kabul ettiklerini gosterir.Sizinle ayni fikirde olduklarini degiL.

Bu durumlarda genellikle yeniden konusmak isterler ve ayrilma olayiniz bile kapanir.
Eger peki ayrilalim birbirimize zaman verelim derlerse, yani teklifinizi kabul ederlerse, sakin olun ve kontagi kesin.
Cok kisa bir zamanda geri doneceklerdir.
Eger siz elinizi cabuk tutmadan o size bu teklifi yapti ise o zaman tartisicaginiza, tamam sen hakli olan sensin deyin.yani tum soyledikleriyle ayni fikirde olun.

Bu son aklina gelecek olandir. Onlar size bu teklifi yaparken sizin kendinizi kotu hissetmenizi saglayacaklarini dusunurken siz bunun tersini yapip onun kendini kotu hissetmesini sagladiniz.

Ayrilmaniz kacinilmaz, ve iliskiniz kurtarilmaz halde ise:

Hayatta bazen hersey planladigimiz gibi gitmez. Belki yeniden ex inizle beraber oldunuz ama siz kendinizle oyle yogunlastinizki artik hersey farkli bakiyorsunuz iliskide iken gozunuzden kacanlari bile simdi cok daha iyi goruyorsunuz.ve bu durumda belki zaman yanlis, belkide ex iniz sizin icin dogru kisi degil veya ex iniz artik sizinle beraber olmak istemiyor su veya bu nedenle.

Yada iki ayri dunyalarin insanlariniz ikinizde beraber olamayacaginizi biliyorsunuz.cunku birlikte olmaniz icin yeterli kaliteler iliskinizde yok.

Siz o ayrilik devrenizde 30 veya 40 gun boyunca kendinizle ugrastiniz. Dietinize, ne yediginize dikkat etmeyi ogrendiniz.Egzersiz yapiyorsunuz.Hobi edindiniz.Arkadas cevrenizi gelistirdiniz bunlar ilk adimlardi..

Lutfen bunlari kaybetmeyin.

Saglik vudut saglikli bir beyindir.

Ayrica:
Kendinizi daha iyi hissedersiniz

Kendinize guveniniz artar.

Daha cekici olursunuz.

Genc gorunursunuz.

Iliskiniz planladiginiz gibi gitmediyse bile siz bu sonuclari aldiginiza gore neden birakasiniz, degilmi?

Sosyal cevrenizi daha cok gelistirin.Ne kadar cok genis bir cevreniz olursa o kadar cok firsatiniz olur.Bu arada daha uyumlu biri ile tanisabilirsiniz.
Yakin arkadaslariniz sayesinde, spor veya hobi klupleri ile bekarlar gruplarina katilarak da cevrenizi genisletebilirsiniz.

Yeni biri ile hatta gercekten cok seveceginiz, mukemmel biri ile ne zaman tanisacaginizi bilmiyorsunuz.Tum zamaninizi TV nin onunde gecirirseniz elbette hic bir zaman bilemezsiniz.

Lutfen ex'inizi rahat birakin :

Iliskiniz gercekten bitti. Ve uzaklasmaya ihtiyaciniz olan bir devredesiniz.Eski yaralari acmanin geregi olmadigi gibi size dahada aci verir. Belki aramak istersiniz veya gecerken ugramak..Lutfen yapmayin. Kontrolu ele alin ve ex inizin hayatini yasamasina izin verin. Boylece siz kendinizide ozgur kilacaksiniz.

Iliskinizi kurtaramadiniz ve aciyi hafifletmek icin baska birine yonelmeyin. Bu gercekten iyi bir fikir degil.

Rebound iliskiler umutsuzluktan ve yalniz kalma korkusundan kaynaklanir. Kiminle oldugunuzla degil hayatinizda sadece olmasi icin birinin olmasini istediginiz icin bu sizi bir cok yanlisa goturur.Karsinizdaki yeni kisiye adil bir hareket olmaz.

Karsi cinsten erkek arkadasiniz ( sadece arkadas ) edinebilir, yeni insanlarla tanisabilirsiniz ama en azindan yeni bir iliski icin kendinize bir kac ay tanimalisiniz.

Hem eski yaralarin biraz kapanmasina hemde olanlarin kabulune izin vermis olursunuz.

Kendinizi sevmelisiniz:

Bir muddet icin bekar olmaninda faydalari vardir :
Istediginiz yere tek basiniza gidersiniz.
Yeni bir hobi edinebilirsiniz
Nerde yasamak istediginize karar verebilirsiniz.

Bos vaktinizi istediginiz gibi degerlendirirsiniz.

Mesleginize iyice sarilir, ve yolunuza devam edersiniz.

Kendinizi sevip kendinize bir seyler kattiginiz zaman bundan sonraki yeni iliskinizede yeni seyler katarsiniz.

Hatalarinizdan ogrenin: Her zaman iki kisi vardir bir iliskide.
Belki biriniz aldattiniz ve iliski bitti. Belki baska nedenle.Ama mutlaka nedenini dusunun.

Belki ayni ilgileri duymadiniz.Belki aile, din ayricaliklariniz vardi. Belki Konusacak cok seyiniz yoktu. Belki birlikte cok eglenmediniz. Belkide yeterince cekim yoktu aranizda.

Sorunun ne oldugunu belirleyin. Ki gelecek iliskinizdede ayni hatalara dusmeyin.

Hayatinizi etkileyecek onemli kararlar almayin:

Ayriliklardan sonra genelde insanlar onemli kararlar alirlar.Bu kararlar ani kararlardir. Uzak bir yerde is aramak. Uzak bir yere tasinmak. Su anda onemli kararlar verecek durumda degilsiniz. Cok uzagada tasinsaniz, cok degisik bir ise de baslasaniz.

Icinizdeki aciyi unutmak icin yeterli olmayacaktir.

Yas tutun : ( belki gercek bir olum yok ama bir iliski bitisi vardir )

Bir muddet icin yas tutmak iyi bir fikirdir. Cok sevdiginize hoscakal demek cok zordur. Kendinizi kotu hissediyorsaniz birakin hissedin. Yas ‘in da kademeleri vardir sizde bunlardan tek tek gececeksiniz :

Iliskinizin bittigini kabul edememe

Iliskiniz bittiginden duydugunuz kizginlik

Pazarliga oturmak : eger ben 10 kilo daha zayif olsa idim iliskim bitmezdi, eger ben sunu soyle yapmasaydim iliskim bitmezdi..

Depresyon belirtileri

Ve Bittigini kabul etme.

Bu listeye baktiginizda size uygun olani bulacaksinizdir.
Eger bunlardan gecmez ve hislerinizi saklarsaniz, ilerde patlamasini yasarsiniz.

Zaman herseyin ilacidir : Su an belki bir daha kimseyi boyle sevmeyeceginizi dusunuyorsunuzdur. Inanin hersey yoluna girer zamanla. Hayatin gercegi budur.

Eger bundan evvelde kalp kirikliklari yasadinizsa bunu bilirisiniz.
Ama ilk buyuk ayriliginizsa , daha once ayrilmis olanlara guvenin ve sozlerine kulak verin.

Kirik bir kalp cok aci verir. Suphesiz boyledir. Ama zamanla hersey yerini baska duygulara birakir.

Bir daha ayni tip kisiyi secmemeyi ogrenirsiniz.
Yeniden seveceksiniz, yeniden mutlu olacaksiniz.Yeniden aski bulacaksiniz. En azindan hic beklemediginiz bir anda....

Degisim : Iliskilerimiz bizi insan yapar. Sevdigimiz her kisi ile bilgeleniriz. Ve her iliski bizi degistirir bizi olgunlastirir.

Her sevdiginizle, yeni bir hayat tecrubesi edinirsiniz.

Bir iliski bitiminde neler ogrendiniz? Biten bir seyin ardindan kaybettiklerinize degil neler kazandiklariniza bakmalisiniz.
Degisim ve hayatimiza devam etmek en zor bir derstir belki ama eger kendize dikkat eder, basinizi dik tutarsaniz, bunu buyuk bir zerafetle yapmis olursunuz..

Genel bilgiler:

Cogu kadin bir kac ay sonra iliskinin baslamasindan evliligi gundeme getirir.
Kadinlar, Iliskinin nereye gittigini bilmek isterler.genellikle hic bir yere gitmez cunku erkekler evlilige itilmek istemezler.

Beraber oldugunuzda evlilik harici baska herseyden konusabilirsiniz.
Kitaplar, is hayati, spor, sinema, hobiler futbol,

Kendinize baktiginiz, iyi beslendiginiz, kendinize guvenininizi gelistirdiginiz zaman hersey farkli olacaktir.

Sizin hobileriniz var,sizin kendinize ait bir hayatiniz var.bir erkegi ne takip ediyorsunuz,nede ariyorsunuz.

Kendinize olan guveninizle ne ilgilendiginiz erkeklerle cinselligi yasiyorsunuz ne evli erkeklerle iliskiler kuruyorsunuz. Sevdiginiz zaman sadece kalbinizle degil kafanizlada seviyorsunuz.
Durustsunuz. Kurallariniz , degerleriniz var.Siz ozelsiniz.Hic kimseye benzemiyorsunuz.

Kendinizi sevdiginiz icin, sizinle ilgilenmeyen size aldiris etmeyen saygi gostermeyen , sizi aldatan, sizi fiziksel ve duygusal taciz eden bir erkekle ilgilenmiyorsunuz.

Size sizi seven birini sevin demiyoruz.Sizinde seveceginiz kisiyi sevmelisiniz elbette.

Sevmeyi seviyorsunuz.

Belki simdi tabiiki beni istemeyen bir erkegi bende istemem diyorsunuz ama bilinen bir gercek varki cogumuz bizi istemeyen erkeklerin pesinden gitmisizdir.

Belki bir party e gittik orda birini begendik.Bizimle ilgilenmiyorlarsa Kabul ederiz.bizim kendimize guvenimiz var.

Kimbilir kac kez duymussunuzdur.Guzel, akilli, egitimli bir kadin.Neden hala bekar..Neden evli degil?
Diger yanda cok da hos olmayan, baska bir bayan erkekleri kendilerine baglayabiliyorlar.

Hepimizin bildigi gibi erkekler kadinlardan farklidir.Erkekleri arayan, onlara hediyeler alan, sinema, tiyatro icin biletler ayiran tanistiktan cok yakin bir sure icinde cinsellige giren kadinlar erkeklerin isteklerini kirarlar.

Erkekler avcidir.Bu ruhlarinda vardir.Kolay elde edilen seylerle ugrasmazlar.
Eger herseyi erkek icin yaparsaniz ona ne birakiyorsunuz? Bir dusunun..

Erkek arkadasiniz size bugun /bu gece cikalimmi diye sordugunda icinizden 5 e kadar sayin ve Evet deyin.( evet diyecekseniz tabii)

Onu aramadiginiz icin cok bencil oldugunuzu dusunup lutfen onu aramayin.Eger sizi seviyorsa o zaten arayacaktir.Eger beni ara derse, sadece bir kez arayin.Minumumda birakin hep.
Kisaca, Aramayin, aradiginda geri ararsaniz sadece 1 kez arayin.Ornek : 5 kere aramissa, siz 1 kere arayin.Sevgi dolu davranin.Nazik olun ama hepsi dozunda olsun.
Sevgi dolu davranin darken onu ne kadar cok sevdiginizi onsuz yapamayacaginizi soyleyin demiyorum.

Birlikte yururken elele tutusuyorsaniz, yavasca elini birakin.

Eger uzun bir iliskiniz varsa, ve sizinle ilgisinin azaldigini hissediyorsaniz, 1 haftaligina tatile cikin( imkaniniz yoksa uzakta oturan akrabanizi, arkadasinizi ziyarete gidin)

Veya hersey yolunda gidiyordurda sizi biraz daha ozlemesini istiyorsaniz, kiz arkadasinizla hafta sonu bir yere gidin. Ve gitmeden 1 hafta once o na tatli bir sekilde gideceginizi soyleyin.Sadece dinlenmek ve hava degisimi icin gidiyorsunuz.

Erkekler asik olduklarinda hatta sizinle evlenmek istediklerinde bile,arada sirada nabzinizi olcmek icin soyle diyebilirler “ gelecek sene hala birbirimizi goruyorsak, seni falanca yere goturecegim”.

Hic tepki vermeyin. Sakin olun.

Erkekler bam telinize basmayi severler unutmayin.

Hayatinizda bir erkek olmadan yasayamayacaginizi ,korktugunuzu kesinlikle soylemeyin.Bunun nedenide, eger anlarsa boyle bir duygunuz oldugunu bunu kullanmak icin sizi ezebilir.

Eger size evlenme teklif etmesi uzun suruyorsa basinin etini yemeyin.Sabirli olun.

SIK SIK aramadiginiz surece, ayni eve tasinmadiginiz surece, ne zaman evleniyoruz demediginiz surece, her bulusmanizda kendinizi biraz daha tanitabilirsiniz.

Gunluk haberlerden mutlaka haberiniz olsun.Okudugunuz bir haberi bir kitabi paylasin.

Erkekler, onlari mental , fiziksel ve duygusal olarak tamamlayan kadinlari tercih ederler.

Ex’inizi siz birakti iseniz:

Bu cok sorulan bir sorudur.Ya ben birakti isem ex imi?
Onu birakmaniz belkide en dogru bir karardi biraktiginizda ama su an pismanlik duyuyorsunuz.

Eger sorun bu ise, bunu degistirmek daha kolay gorunebilir.Cunku terk eden sizdiniz.
Su an siz ex’nizi istiyorsunuz ,bu demek degilki o hala sizi istiyor.

“Ozur dilemek” en kolay en iyi yol.

Bunu yaptiginizda :
1.Telefon veya email yolunu secmeyin. Yuz yuze ozur dilemeyi secin.

2.O' na yaptiginizin hata oldugunu ve sizin yuzunuzden sancili bir donem gecirdigini anladiginizi soyleyin.

3. O na sizin icin onemini soyleyin.

4. Sizinle tekrar beraber olmasi icin ne yalvarin ne de rica edin.Eger yaparsaniz, sizin ona ihtiyaciniz oldugunu dusunecektir ve bu sizin icin eksi puan olacaktir.

5.Bunlari soylerken kendinize olan sayginizi yitirmeden yapin.

6. Sonucta ondan bir beklentinizin olmadigini sadece ozur dilemek istediginizi soyleyin ve konusmayi bitirin.

Ya sizi o anda durduracak ve kalmanizi isteyecektir.Yada bir kac gun sonra sizi arayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…