- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Princess
- #1.521
bugün yetim mi kalmis ne bu baslik :))))) aman amaan boylesine can kurban :)))))
bi tutuşma sözkonusu galiba. .yerimseniben takip ediyordur seni bakalım ne kadar kalcaksın diye. . durumunu da meşgul yapsaydın:içelim: o dediklerine takılma ama bence.. sana bunları düşündürmek için bile yapıyor olabilir. .
:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aydancımm tatlım mademki gerçekten iş işten geçmiş olsun ve o da arkandan sürünsün istiyosun ozaman onunla uğraşmayı bırakıp yeni taliplerini değerlendirmeye bak.sen hayatına gerçek anlamda başka birini soktuktan sonra o gelicektir bi gün pişman ve sürüngen bi şekilde aklinialirimsmile merak etme etme bulma dünyası.kim ne yapıyorsa çekiyor kaç kere gördüm bunu gerek etrafımda gerek kendimde.sana yaptığı haksızlıklar bir bir çıkar karşına.hele sana karşı büyük konuştuysa ''dönmem,yeniden başlayamam senle.. vs'' gibi ozaman hiç kuşkun olmasın ki Allah o lafları yediriyor onlara.bu bölüme ilk geldiğim sayfaları okuduysan eğer daha önce yaşadığım bi meseleyi anlatmıştım.örnek olsun işte boshayallersmile
ama sen hala onla uğraşmaya devam edersen nerden bulcan yenilerini de nasıl istediğin intikam gerçekleşecek dimi yaa.ama tekrar edeyim gerçekten istediğin şey buysa
cnm ben msnde deildim bunlar face.de gerçekleşti.tutuşma mutlaka söz konusu olmuştur yada eğer anladıysa nispet yaptığımı ki tahmin edebilceni sanıyorum biraz daha gerçekçi olmaya uygulamalarıma devam edersem içi içini iyce kemirmeye başlıcaktır diye sanıyorum.ama yine de bi yandan içim sızlıyor yaa oyy kıyamam ben ona senağlama
ama kıymak zorunda bırakıyo benisewiyor hissediyorum hemde fazlasıyla..onu tutan bişey var sanki bana açılmasını içini dökmesini benimle barışmasını engelleyen bişey var.o engelin kalkmasını bekliyor sanki.çok özledim yaaa senağlamasenağlamasenağlama
cnm bazen hissedilenler gerçekten doğru oluyo bende şunu hissediyorum sanki bişi olucak ve o bana dönücek sanki o benim kaderim.karşımada bi başkası çıkmadı için bilemiyorum bu şekilde düşünüyorum ve ne zaman o bana dönücek diye hissetsem gerçekten döndü.eminim senin hislerinde seni yanıltmıyodur.inşallah bir an önce döner sana:CüvCüv:
cnm evt gerçekten bunu istiyorum.yeni talib de çıkmıyoki hayatım, sanki kısmetim bağlandı ya.bununla olmaya başladımdan beri nedense başka kimse çıkmadı karşıma ayrıldık halada çıkmıyo( bu nasıl bi kaderdir yaa.ama ben de şu anki tavırlarımla sanki hayatımda biri varmış gibi davranıyorum.onu takip etmemeyi çok istiyorum.ama kendime engel olamıyorum msnimde falan da ekli oldu için zaten ne yapsa hemen görüyorum.ama faci dün kapatmış.kesin kız istememeiştir.valla bazen ne bilim çok kötü oluyorum bütün ümitlerim tükeniyo bazen onu çok özlediğimi hissediyorum ama yaptıkları da aklıma gelince nefret ediyorum o kadar karışıkki duygularım.galiba bende ne istedimi bilmiyorum.:sinifsinif:
inşallah canım inşallahh..herkes sevdiğine kavuşsun da mutlu olsun tek temennimiz bu.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
cnm bazen hissedilenler gerçekten doğru oluyo bende şunu hissediyorum sanki bişi olucak ve o bana dönücek sanki o benim kaderim.karşımada bi başkası çıkmadı için bilemiyorum bu şekilde düşünüyorum ve ne zaman o bana dönücek diye hissetsem gerçekten döndü.eminim senin hislerinde seni yanıltmıyodur.inşallah bir an önce döner sana:CüvCüv:
gece aradı beni şarkı dinletti ve kapadı...bukadar
bende ne zaman ümidimi tamamen yitirsm beklemekten vazgeçsem geri geldi.. .beraberken de çk güzel bi gün geçirdik diyelim arkasından ben daha yakın olduğumuzu düşünmeye başlarım herşey yolunda dye düşündüğüm an o benden uzaklaştı. sanki korkuyordu kapılmaktan kontrolünü kaybetmekten ve bu hep böyle oldu. ayyy cım seninki de böyle olabilir aşık olmaktan üzülmekten korkan erkek de çok. .
vay be bunların daha ne versiyonlarını görcez acaba?
benimki de; benle olamicağını en baştan beri bildiği için duygularının belli bir seviyeye çıkmasına izin vermemiş hep temkinli durmuş...ben anlamamış mıyım?
benimki hepsinden daha profesyonelmiş anlaşılan...adam duygularını yönetmiş yav dediğine göre:)))))))
bol keseden vaatleri ben boğazına yapışıp attırdım tabii..hey allah ım
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..
ya aynen madem kendine güvenemiosun niye vaatlerde bulunursun.. bana evlenince çalışmanı istemiyorum diyor konuşuyoruz evlenince ne zaman bebek yapcağımızı bile sonra iki gün geçiyor ben yapamıcam. güven sorunu mu acaba ?:teselli: düşünmekten filozof olucaz burda