Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

O zaman hem onunla olmayı ümit etmeye devam et, hem de daha rahat olmayı dene. Etrafınla da ilgilen. bilmiyorumkismile Madem ümit kırıntıları var mutlaka seninle olacaktır yeniden. Sen de o ana kadar mutlu olmaya çalış, nasılsa beraber olursunuz diye düşün.
Yani ben senin yerinde olsam kesinlikle bir kabus yaşamazdım. :KK43:(
Eğer ümit olsaydı çok mutlu olurdum. Onunla olabileceğimi bilseydim hiçbir şey beni üzemezdi. Bir yandan da keyfime bakardım, her zaman hayırlısını dilerdim.
Kesinlik yoktur hiçbir zaman tabii ama hissedebildiğine göre olacaktır bir şeyler.
Benim gibi aniden ayrılıp 13 ay hiçbir şekilde diyalog kurmadığını düşün... Çok daha zor böylesi. Neler olup bitiyor bilemiyorum hiç. Gerçi unuttum artık ama çok zor oldu.
O kişiyle içinde bulunduğun duruma iyi yönden bakabilmeni sağlayacak sebeplerin olduğuna eminim. Mutlu olmak için nedenlerin var.

evet ümit olmasına var ama sırf ondan gelmiyor.daha önce de bahsettim gerek normal rüyalarım olsun gerek istihare rüyalarım olsun gerek etrafımdaki insanların rüyaları olsun bu şahısla ne yaşıycamı ne olcamızı hep görüyorum ve görüyolar.sırf o yüzden zaten ben buzamana kadar dayanabildim bunu beklemeye.yoksa çoktan ümidim kalmaz yoluma bakardım.sırf ona bağlamadan yaşamaya çalıştım hayatı.ama bu şekilde dönecek diye sinyaller alıp da dönecek umudu içinde olduktan sonra başkalarına da bakamıyosun ki.aklın hep onda kalıo.denemeye çalıştım bi başkasıyla.ama Allah ' da izin vermiyo sanki.o insanın yalanı çıktı ortaya daha bi hafta geçmişti aradan.ve ben zaten ısınamıodum ona mantıken iyi biri olabilceni düşündüğüm için ve artık yoluma bakmam gerektiğini belki de bu insanın hakkımda hayırlı olan insan olma ihtimalini düşündüğüm için başlamıştım.sonuç olarak olmaıd.

ne zaman feryat etsem yalvarıp yakarsam o gece Allah bana yol gösterici bi rüya gösteriyo.en son ki rüyayı göreli daha çok olmadı ve çok ilginçti.tam anlayabilceğim istediğim şekilde bi rüya.evet işte böle.ümit var ama bişeyler ters gidince hani noldu diyosun.sen tam düzelmesini beklerken tam tersi bişe yaşanıo hani noldu diyosun.ve çok yıpranıyosun.bende çok yıprandım nolcaksa olsun istiyorum artık.:çok üzgünüm:

canımm yapma böyle ama hani opsiyon olarak görücektik. .fazla üstüne düşmicektik değişen biz olucaktık. onu hala önemsediğin için belirsizlik gelgitler seni yıprattı sanırım .

canımmm onları ben sölemiyorum yazar sölüyoo :)))) evet hala hemfikirim bu konuda ama ben değişsem de o hala aynı..yola gelmioo küçük çocuklar gibi oyun oynayalım didişelim istiyo.ah bi elime geçirebilsem göstercem ben ona oyunuda didişmeyide ama dua etsin ki yanında diilim :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

bu arada kızlarr akşama müsait olursam paylaşıma devam edicem okumak isteyenlere duyurulur :)

Yani rüyaların oldukça olumlu ama gerçekte mi ters gidiyor olaylar?

evet rüyalar hep olumlu hayırlı sahih rüyalar.yalnız bazılarında isteğimin gerçekleşmesine kadar bi takım sıkıntı yaşayacağımıda gördüm.gerçek hayatta olanlara gelince çok ters şeyler deil aslında.çocukca can yakmaları ukalalıkları işi oyuna çevirmesi işte.bunlar belki çok büyük şeyler olmasa da uzun zamandır devam etmesi çok yıpratıcı oluyo.sanki boşa kürek sallıomuşsun gibi bi his oluşuyo içinde.hem dönecek gibi oluyo hem hiç gelmicekmiş gibi ne olduğu belirsiz yani.anlatabildim umarım.
ama şöyle bi durum varki ayrıldığımız zamandan itibaren tamamen kopmadı benden.hep bi açık kapı bıraktı hep sezdirmeden takip etmeye çalıştı ama hayatını da yaşadı aynı zamanda.işte ben onu yapamıyorum.

evet rüyalar hep olumlu hayırlı sahih rüyalar.yalnız bazılarında isteğimin gerçekleşmesine kadar bi takım sıkıntı yaşayacağımıda gördüm.gerçek hayatta olanlara gelince çok ters şeyler deil aslında.çocukca can yakmaları ukalalıkları işi oyuna çevirmesi işte.bunlar belki çok büyük şeyler olmasa da uzun zamandır devam etmesi çok yıpratıcı oluyo.sanki boşa kürek sallıomuşsun gibi bi his oluşuyo içinde.hem dönecek gibi oluyo hem hiç gelmicekmiş gibi ne olduğu belirsiz yani.anlatabildim umarım.
ama şöyle bi durum varki ayrıldığımız zamandan itibaren tamamen kopmadı benden.hep bi açık kapı bıraktı hep sezdirmeden takip etmeye çalıştı ama hayatını da yaşadı aynı zamanda.işte ben onu yapamıyorum.

Rüyalarına güvenmen de önemli. Eğer ki daha önce de başka durumlarla alakalı gördüğün rüyalar seni yanıltmadıysa, bu kişiyle alakalı gördüklerin de aynı doğrultuda gerçekleşecektir. Nasıl hissediyorsan öyle olacaktır. Madem zorluk yaşadıktan sonra ona kavuşacağını düşündürdü rüyaların; o zaman kendini yıpratmana gerek yok ki. Demek ki inişler, çıkışlar olacak ama muradına ereceksin.
Ne demek istediğini, ne yaşadığını anladım.
Seninle irtibatı koparmayıp aynı zamanda hayatını da yaşayan bir adama çok yüz vermeden işi yürütmek gerektiğini biliyorsundur. Bence en önemli olanı o bunları yaptığı halde sen yapamıyorum diyorsun ya, bunu ona belli etmemek. Her zaman onu bekleyeceğini asla bilmemeli. Ondan vazgeçebileceğine, onsuz da olabileceğine inanmalı ki etekleri tutuşsun.
Kendini yıpratma gerisi gelir.

Rüyalarına güvenmen de önemli. Eğer ki daha önce de başka durumlarla alakalı gördüğün rüyalar seni yanıltmadıysa, bu kişiyle alakalı gördüklerin de aynı doğrultuda gerçekleşecektir. Nasıl hissediyorsan öyle olacaktır. Madem zorluk yaşadıktan sonra ona kavuşacağını düşündürdü rüyaların; o zaman kendini yıpratmana gerek yok ki. Demek ki inişler, çıkışlar olacak ama muradına ereceksin.
Ne demek istediğini, ne yaşadığını anladım.
Seninle irtibatı koparmayıp aynı zamanda hayatını da yaşayan bir adama çok yüz vermeden işi yürütmek gerektiğini biliyorsundur. Bence en önemli olanı o bunları yaptığı halde sen yapamıyorum diyorsun ya, bunu ona belli etmemek. Her zaman onu bekleyeceğini asla bilmemeli. Ondan vazgeçebileceğine, onsuz da olabileceğine inanmalı ki etekleri tutuşsun.
Kendini yıpratma gerisi gelir.

evet rüyalarımın çoğunda aynı anlam var.ve birebir çıkar genelde yanıltmaz beni.hatta en son gördüğüm rüyanın içindeki öğelerin aynısını gördüm daha önce ve birebir yaşadım.şimdi bunla ne olcanı tahmin edebiliyorum ama işte dayanamıyorum sabrım tükeniyo bi yerde.aslında benim yerimde başkası olsaydı elinde bu kadar malzemee varken ona yapmadığını bırakmaz sıkar suyunu çıkarır ya ben onu yapamıyorum aklinialirimsmile ah bi yapabilsem :) çek çek bitmiyoki sıkıntı da :KK43:

benim hatam ona karşı zaafımı belli etmek.inşallah bundan sonra bunu bilmeyecek.hatta avucunu yalasın kaydirigubbakcemile3

evet rüyalarımın çoğunda aynı anlam var.ve birebir çıkar genelde yanıltmaz beni.hatta en son gördüğüm rüyanın içindeki öğelerin aynısını gördüm daha önce ve birebir yaşadım.şimdi bunla ne olcanı tahmin edebiliyorum ama işte dayanamıyorum sabrım tükeniyo bi yerde.aslında benim yerimde başkası olsaydı elinde bu kadar malzemee varken ona yapmadığını bırakmaz sıkar suyunu çıkarır ya ben onu yapamıyorum aklinialirimsmile ah bi yapabilsem :) çek çek bitmiyoki sıkıntı da :KK43:

benim hatam ona karşı zaafımı belli etmek.inşallah bundan sonra bunu bilmeyecek.hatta avucunu yalasın kaydirigubbakcemile3

sen bir ara bana takil, içindeki seytan'i çikarayim ortaya kötükedihüso

Ayrilik yasadiniz.
diyelimki en az 30-40 gun gecti aradan.ve siz hem gorunusunuz hemde duygularinizla en iyi yerdesiniz.
Simdi ex inizle tekrardan kontaga gececeksiniz.
Tekrar baglantiya gecmeden once kendinizi nasil hissettiginize bir bakin.
Ev odevinizi yaptiginiz icin, kendinize guveniniz daha fazla,.
Tekrar baglantiya gectiginizde davranis sekliniz “ onsuz da yasarsiniz, ve yasaminiza yeni bir yon vermeye hazirsiniz hatta adimlarinida attiniz.

Eger bunun tersini hissediyorsaniz, lutfen baglantiya gecmeyin. Bir muddet daha bekleyin.

Bunu bir cok kez tekrarladim cunku cok onemli.
Ve ex inizin sizi aramadigini, sizinde bu sure zarfinda onu hic aramadiginizi kendinize yogunlastiginizi ve artik ex inizi aramaya hazir oldugunuzu dusunerek ne yapacaginiza bakalim.

Ilk isiniz kisa bir telefon konusmasi olacak.ama aradiginizda onunla tekrar bir ara gelmek istediginiz veya date etmek istediginiz, onu unutamadiginiz icin olmamali.
Aradiginizda :

1. eger mumkunse exinizle konusacaginiz ozel zamani ( 3-5 dakika) ayarlayin.
Yani aradiginizda oyle bir zaman secinki tam isinin arasinda olmasin. Mumkunse tabiiki.
2. eski hatirlari kesinlikle ve kesinlikle gundeme getirmeyin.( siz ona hesap sormak yada ayrildikmi? Veya beni hala seviyormusun? Veya ben seni son gordugumde soyle olmustu ozur dilerim veya sen soyle yapmistin.. gecin bunlari... tek bir soz bir olmamali gecmise dair. ( sadece asagida yazdigim iki cumleyi konusma arasina ilistirin)

Eger ki o size bir sey soylemek isterse gecmise dair kibarca “ evet bu konuda bir sey soylemek istemeni anliyorum ama su an icin bu konuyu konusmayi baska bir zamana birakalim deyin ve gecin konuyu.

3. Konusmayi oldukca kisa tuttun.

Sohbet icin aramadiniz.
Ex inize “ kahve icmeye veya bir oglen yemegine cikma teklifi yapin .
( uzun sureli olmamali. Ilk gordugunuz gun en fazla 1 saat birlikte olmalisiniz.unutmayin en fazla 1 saat. 30 ve 45 dakika ideal.

Aradiginizda lutfen umutsuzca aramayin.silkinin o duygudan.

Hayatinizda yeni degisiklikler var ve siz mutlusunuz.( bunu ima edin kisaca, ama detaya asla girmeyin)
Arama sebebiniz, bir muddettir gorusmediniz nasil diye soracaksiniz.
Onunla bir araya gelmek icin aramadiginizi hissettirin .

Ornegin : uzun bir suredir seni gormedim, nasilsin? Neler yapiyordun?

Sonra o size nasilsin dediginde “ son gunlerde oldukca mesguldum, ama ayrilma kararinda sen hakli idin. Bende bunun farkina bende vardim. Bu bizim icin en iyisi idi “ deyin.ve konuyu kapatin.

Kisaca, Ex inizle konusurken telde ilk aradiginizda , konusma cok kisa sureli olacak. Ve kendinizi rahat hisssettiginiz anda cikma ( kahve veya oglen yemegi) teklifini yapin.
Ve ne zaman, saat kacta ve nerde olacagini soyleyin. Ve 1 hafta sonrasina randevu verin ki bu zaman suresince yine kendinizi hazirlayin. ( ornegin Pazar saat 11 de )

Diyelimki Hayir dedi kahve icmek icin cikmak istemenize? Yine nazikce, “ sadece bir kahve icimi deyin “

Eger ki hala hayir diyorsa o zaman “ peki, baska bir gun gideriz. Gorusmek uzere deyin ve telefonu kapatin ama bozuldugunuzu belli etmeyin… boyle yaparak aranizdaki kontagi kapatmiyorsunuz.

Eger ex inizi aradiginiz halde tele cevap vermiyorsa ( su veya bu nedenle) eger telefon numaranizi goruyorsa mesaj birakmayin. Ve lutfen gunde 100 kez aramayin.

Bir kez arayin telefon numaranizi gorsun. Tekrar aramak icin mutlaka 2-3 gun bekleyin.eger aradiginizda cevap vermemis ve siz 100 kez daha aramissaniz sizin yine umitsiz bir durumda oldugunuzu onu hala takip ettiginizi anlayacaktir.

Buda sizi yeniden basa dondurur.
Ama 1 kez arayip 2-3 gun aramazsaniz. O da merak edecektir. Aradi ama sadece 1 kez neden diye?

Defalarca ararsaniz, “ sana hala ihtiyacim var, ben cok uzgunum, sensiz yasayamiyorum “ mesajini verdiginiz an ex iniz yeniden sizden kacacaktir.

Ama kendine guvenen, hos sohbet, kipir kipir biri olarak ararsaniz farkli olacaktir.

Diyelim aradiniz, 2-3 gun sonra yeniden aradiniz, ve 10 gun oldu tele cevap vermiyor. O halde simdilik aramayi durdurun.
Ve 2-3 hafta sonra yeniden arayin.
Ve gunde sadece 1 kez arayin. Asla 2. kez teli cevirmeyin.

Ve tum bunlari yapip ex iniz hala telinize cevap vermiyorsa birakmanin zamani.
Eger durum bu ise, ne sms , ne email nede facebook veya my space e not birakin.

HAyir dediginde yapmayacaklariniz :
1. Yalvarmak, rica etmek
2. Kizmak
3. Onun sizi aldattigini ima etmek
4. tartismaya girmek

Birakin gitsin simdilik.

Cunku o size hayir dediginde siz bu hayiri hic kizmadan bozulmadan Kabul ettiniz. Bunun sonucu ya exiniz sizi kendi istedigi hazir oldugu bir zamanda arayacak yada artik o sizi yeniden aradiginda siz kendisine guvenen, ex i disinda bir hayati olan, kendine sevgisi ve saygisi olan biri olarak belkide o geldiginde onu istemeyeceksiniz.

Eger aramazsa bilinki iliski bitmistir.bunu zorlamanin geregi yoktur.

Onu aramaniz, yalvarmaniz sadece sizi kucultur.
Yine yasayacaksiniz. Yine seveceksiniz. Buna inanin .

Ben ex imle ayrildiktan sonra 20 gun hic kontaga gecmedim.Msn listemde idi. Ben msn e geldigimde o da orda oluyordu ama hic mesaj atmadim. O da atmadi.

Ama 20 gun sonra birden bana “ naber, hersey nasil ¿ diye bir msj atti.

PC imin basinda ne yapacagimi bilemedim bir an.
Eger hemen cvp yazip iyiyim dese idim. Tekrar basa donecektim.

Tam 10 dakika bekledim. Ve cevabim “ hersey superrrr “ oldu. Baska tek satir bile yazmadim.

10 dakika sonra cevap verdigim icin o benim baska biri ile konustugumu sandi ama ben sadece oturuyordum pc imin basinda.

Ben hersey super deyince hemen “ himm, oylemi, neler yapiyordun dedi?

Tekrar 3 -4 dakika beklettim. Ve “ Cok sey dedim, su an cikmaliyim, sonra soylerim, hoscakal dedim.

Yazdiklarimda hic bir kabalik yoktu ama cok yakinlikta yoktu.

evet hayatimda bir sey ler oldu sana soylerim ama vaktim olunca, yani sana ne oldugunu anlatma ihtiyacinda degilim. Cunku sen artik benim icin eskiden oldugu gibi aninda herseyi soyledigim biri degilsin mesajini verdim”.

Yukarda ex inizle ayrildiniz ama sizi aramadi sizde en az 30 gun aramadinizi varsayarak ex inizle nasil temasa gececeginizi yazdim.

Simdi ise ayrildiniz ve kontagi kestiniz. Ex iniz sizi ariyor . ne yapacaksiniz?

Zor bir durum. Bunu basari ile atlatmak onemli.
Bu yuzden telefona cevap verdiginizde mutlu, (abartmayin) kendi hayati ile mesgul bir imaj cizin.

Neden bu zamana kadar aramadin gibi sozler ETMEYin...

Ve kendiniz hakkinda cok bilgi vermeyin.Hepsini telde anlatirsaniz gordugunuzde ne anlatacaksiniz. Yani azar azar bilgi vermelisiniz.

Sizi aradiginda:
1. naziksiniz, mutlusunuz, her sey yolunda imaji.
2. sorularinin hepsine asla cevap vermeyin. Ustun koru gecin.
3. siz yeni hayatiniza gectiniz izlenimi verin ama nedir soylemeyin.
4. sizi aradigi icin cok sevindiginizi mutlu oldugunuzu zaten gunlerdir beklediginizi asla ve asla belli etmeyin.
5. dogal konusmaya calisin.
6. konusma kisa olmali.
7. onun hayati hakkinda detayli soru sormayin.
( nasilsin, okul is nasil ama detay sormak yok cunku sizin ilgi alaniniz degilki onun ne yaptigi)
Ve en onemlisi onunla olayi bitirdiginizi hissetirmeniz.soylemeniz degil, hissettirmeniz. Yani artik onu istemiyorsunuz.
Hatta konusma arasinda kisaca “ evet ayrilmamiz gerekiyordu. Bende seninle ayni fikirdeyim deyin, baska bir sey soylemeyin.
--------------------
O sizi red etmisti ya. Simdi sizde onu red ediyorsunuz.bunu tasimasi cok zor olacaktir.
O na ihtiyaciniz olmadigini belirtmeniz onu yaralayacaktir.
Ama tum bunlari soylerken hep cok kibarca yapin.

Konusma sirasina ex iniz sizinle bulusmak istiyor.
Mesela “ cuma gunu cikalimmi diyor ¿
Siz “ Cuma benim icin uygun degil. Bir yere sozum var. Ama Pazar benim icin uygun deyin...
Ve kisaca gunu kararlastirdiktan sonra “ cikmak zorundayim deyip telefonu kapatin.

Birbrinizi o kadar ay veya a kadar gun gormedikten sonra tekrar cikmaya basladiginizda gitmeyeceginiz yerler :

1. dugun, nisan
2. Bir aile toplantisi
3. uzun bir yemek
4. Sinema
5. Tiyatro
6. Sirket partisi.

Bunlardan kacinin. Bir kahve icimi veya bir kisa oglen yemegi..

Ilk ciktiginiz Gun:

Ayrilik sonranizda siz aradiniz veya o aradi.

Neler yapacaksiniz bulustugunuz gun:

Unutmayin bu siradan bir bulusma. Onu tekrardan hayatiniza almak icin olan bir bulusma degil.
Rahatlayin. Yapacak cok isiniz var.

1. Ex inize hos bir surpriz yapin: bakimli, hos, mutlu, kendinden emin biri olarak cikin karsina. Unutmayin 30 gun aramadiniz ( belkide daha fazla gorusmediniz) ama mutlaka ve mutlaka ev odevinizi yaptiniz , bu yuzden farkli birisiniz artik, o gozlerinde yas olan, sensiz yasayamam imaji veren kisi siz degilsiniz)

Insanlar, kendinden emin ve mutlu insanlara karsi cekim duyarlar. Bu basit insan psikolojisidir.

2.Iliskinizden konusmayin ve eskiyi gundeme getirmeyin.eger o bir sey soylemek istiyorsa ( cunku su an yuzyuzesiniz) hic bir sey soylemeden dinleyin.ve basinizi sallayarak hakli oldugunu belirtin.
Konusmaktan cok dinlemeyi tercih edin bu kisa surede.
Ve onunl ayni fikirde olmaniz en iyi savunma yontemidir.

2. Kipir kipir, mutlu bir imaj verin.
3. eger kahve icimi ise en cok 30 dakika. Oglen yemegi ise en cok 1 saat surmeli.

Ben, eximle tum kontagi kestikten 38 gun sonra beni aradiginda bir kahve icimi icin bulustugumuzda tam birbrimize hoscakal derken “ soylemeyi unuttum, bi sey diyecektim ama su an vaktim yok, gitmeliyim baska zaman dedim, ex im hemen “ Cumartesi goruselimmi dedi “ bende tamam dedim ve hemen yanindan ayrildim.

Ve ex im o kadar cok merak etmiski o gece beni aradi ama telefonuna cevap vermedim.

4. Ikinci bulusma icin siz randevu isteyen olmayin.
Bunu yaptiginiz an yine ex iniz bir telefon actim, bir kahve icimine ciktik, veya oglen yemegine, yine hemen benimle bulusmak istedi demekki hala beni istiyor diye dusunecektirki sizin verdiginiz imaja ters dusecegi icin bunu yapmamaniz gerekir.

5. Ne kadar uzgun veya mutsuz oldugunuzu asla gostermeyin.
6. Kiskandirmaya calismayin.( baska bir erkek oldugunu ima eden sozler)

Eger ilk bulusmanizda az zaman gecirip sadece azicik bilgi verirseniz yine sizi gormek isteyecektir.

Kahve icimi, oglen yemegi esnasinda, rahat oldugunuz bir zamanda ( 15-20 dakika sonra bulusmadan) karsilikli oturdugunuzu dusunelim masada, yavasca uzanin sanki gomleginde bir sey varmis varmis gibi onu alin. Abartiya kacmadan. Saniyelik bir dokunma.hayal urunu bir iplik, veya sac gomleginde veya yuzunde..
Bunu aliyorsunuz..

Egerki durum musait ise, kravatina dokunup saniye icinde duzeltin.

Eger bunu yaptiginizda size bakip hic bir rahatsizlik duymadi ise , size hala ilgisi var ve hala duygusal acidan berabersiniz demektir.
Ama bunu yaptiginizda bir rahatsizlik duyup basini baska yere cevirirse iliskinizdehala cozemedigi sorunlar vardir.

Bu muthis guclu bir anlama metodudur. Deneyin, sizde goreceksiniz.

Konusma sirasinda size neden ayrildiginizi veya nicin boyle oldugunu soylemesi durumunda ise : Evet biliyorum soylemek istediklerin var, bunu anlayisla karsiliyorum ve konusmak istemiyorum demiyorum sadece bugun konusmayalim diyorum deyin.( bunu soylerkende gercekten sizin icinde onemli oldugunu hissettirin bakislariniz veya ses tonunuzla)

Bu mini bulusmalar 3 veya 4 kez olmali ve hep boyle kisa surmeli .Her birinde baska mekan secin.
Listedeki uzun suren sinema, tiyatro, uzun suren yemekler vs olmamali.
Amac o kisa sure icinde baski yasamadan hos bir zaman gecirmek..

3-4 mini bulusmadan sonra, eskiden birlikte gittiginiz ve cok guzel vakit gecirdiginiz yerlere gidin.veya birlikte diyelimki tenis oynadiniz tenis oynamaya gidin.
Bunlari yaparken, yeniden birlikte olalimmi, biz simdi yeniden berabermiyiz gibi sorular yoneltmeyin.
Birakin kendi haline..

1-2 ay bu sekilde devam edin.
Ve sunlara bi bakin:

1. ex iniz her bulusmadan sonra sizi yine ariyormu yoksa sizmi ariyorsunuz?
Eger hala siz teklif ediyorsaniz tekrardan gorusmeniz icin caba sarfeden sizseniz biraz daha mini bulusmalara devam edin.

Ama,
1. O sizinle biraz daha fazla vakit gecirmek istiyor ve siz her gidisinizde o sizin gitmenizi hic istemiyor tavri icinde ise,
2. Elinizi tutmak sizinle romantik olmak istiyorsa ( lutfen cinselligi bununla karistirmayin)
Bu mini bulusmalara veya sonra olan bulusmalara cinsellik karistirmayin)
3. Sizin hosunuza giden seyleri yapmak icin bir caba sarf ediyorsa.
Bunlar pozitif yaklasimlardir.
Eger bunlar var ise, konusma arasinda “ sen ve ben ne cok eglenirdik sunu yaparken deyiverin.
Ex inizin sizin yaninizda rahat hissetmesini saglayin.

Duygularinizin sorumlugunu alin .Ex inizi suclayacaginiza “ ben boyle hissediyorum deyin.

Cinsellik icin tavsiyeler:
Eger cinselligi iliskinize katmazsaniz ( diyelimki ayrilmadan evvel cinsellik yasiyordunuz) bunun faydalari cok buyuktur.
Erkekler, deger verdikleri seyler icin caba gosterirler.
Ve degerli, ozel ve nadir kadinlara baglanirlar.

Cinselligi katmadiginizda size olan saygisida artacaktir.

Eger size boyle bir teklifte bulunursa : ben artik siradan bir cinsellik yasamiyorum diye cevap verin. ( bu cevap eger, beraberken cinsellik yasadi iseniz verilir . eger zaten boyle bir birlikteliginiz yoksa aynen devam edin)

Bu cevabinizla kararinizin onunla cinsellik yasayip yasamamaniz degil kendinize verdiginiz degeri gosterecektir.

Eger ilk bulusmanizda yeniden eski sorunlar ortaya cikmasina izin verip yanlisliklar yapti iseniz.
Yeniden kontagi kesin, kendinize yogunlasin ve yeniden kontaga gecin ve yine bir mini bulusma ayarlayin.

1-2 ay bu mini bulusmalara devam ettikten sonra artik beraberliginiz hakkinda konusabilirsiniz.

Ve soyle bir sey soyleyin “ ne uyumlu bir cift idik degilmi?
Boyle deyin ve birakin.
Unutmayin adim adim sonuca ulasacaksiniz.
Uc gunde olmayacak tum bunlar..

Belki bunu soylediginizde ex iniz sessiz kalacak. Sikmayin caninizi. Siz aylardir kendinizi kontrol ederek yasadiniz.
Siz sadece cevabi sabirla bekleyin simdilik.

zur dilemek :

Eger iliskiniz boyunca gercekten buyuk bir hata yaptiniz ise hatanin buyukligune gore zamani bekleyin. Hata ne kadar buyukse bekleme zamaninizida uzatin.

Ve ozur dilediginizde ex inizin duygularini onemseyin,
Nicin yaptiginizi izah edin. Suclamaya girmeden.
Sizinde etkilendiginizi izah edin.
Savunma yapmadan ozur dileyin.

Ornek 1 : bana cok kizgin oldugunu biliyorum.kendi isteklerimi yaparken senin isteklerini goremedim.bu bir sorun yaratti ise ozur dilerim ama seninle olan beraberligim yeniden beraber olmasak bile benim icin cok onemli..

Ornek 2: hem aci cekiyorum hemde kendimi cok suclu hissediyorum.seni yalniz birakmam sorumllugunu benimdi.bende su an kendimi cok yalniz hissediyorum.
Davranis seklimle. Hem en iyi arkadasimi, hem hayatimdaki erkegi hemde kocami kaybettim ( siz kendinize uygun olani yazin)

Yani ozur diledim ya daha ne istiyorsun demeniz bir ise yaramaz..

yok kiz korkma bi fenalik gelmez benden
en fazla cabbar bir hatun olursun o kadar :)))) aklinialirimsmile

körle yatan şaşı kalkar dimikaydirigubbakcemile3 dünden razıyım ben kaydirigubbakcemile5 hatta çoktan bulaştı bile senden bişeyler şimdi bi planım var görür o gününü kötükedihüso

kısasa kısasssss aklinialirimsmileaklinialirimsmile
:teytey:

körle yatan şaşı kalkar dimikaydirigubbakcemile3 dünden razıyım ben kaydirigubbakcemile5 hatta çoktan bulaştı bile senden bişeyler şimdi bi planım var görür o gününü kötükedihüso

kısasa kısasssss aklinialirimsmileaklinialirimsmile
:teytey:

dise dis göze göz anam!!! simdi anlasin ne çetin cevize çatmis!!! var mi öyle kolay kalp çalipta sonra elini kolunu sallayip gelip gelip gitmek... yok öyle :)))

dise dis göze göz anam!!! simdi anlasin ne çetin cevize çatmis!!! var mi öyle kolay kalp çalipta sonra elini kolunu sallayip gelip gelip gitmek... yok öyle :)))

yok tabe aklinialirimsmile

güüüüüüüüüüçççç bendee artııııkkkkkkkkkkkkk aklinialirimsmile

pardon hepimiz adına konuşiyimm

güüüüüüüüüüüüüüüüçççç bizdee artııııııkkkkkkkk

kaydirigubbakcemile3

aynısını bana da yaptı güzelim.bi ara yine böle iyice tepem attı sildim onu heryerden.bitane msn.im vardı şifresini biliodu onun.onu açmış gizlilik bölümünden adresini kaldrmış yeniden eklemiş beni davet gelsin die.bende normalde açmam o msn.i bi gün açtım birde ne göriyim.sonra bi gün eski msn.i iptal etmişti yenisini almıştı bizimde yıldönümümüzdü ozamanlar içimdeki öfkeyi kusup ağzının payını vermiştim.bana yeni msn adresi aldım arkadaş olarak görüşelim dio hayvan.normalde ben istesem kendi kabul etmez arkadaşlığı ama baktı ki ben sert tepki veriyorum sırtımı dönüyorum son çare dedi heralde.arkadaş kalıomu peki ekleyince hayırr.ama napsın da elinde tutsun dimi o an.biliyorum dönecek bigün eşşekler gibi dönecek eminim ama ne zaman dönecek o zamana kadar ben ne hale gelicem onu düşünemiyorum.belirsizlik içinde yaşamak kadar kötü bişey yok kızlarr yaşayanınız da içimizde azçok anlarsınız beni.ama ben cidden çok yoruldum ne yoluma bakıcamı biliyorum ne onun geliceni.hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal benimki de o hesap.oyuna çevirdi durumu yeterr:mymeka:

aynen cnm arkadaş kalalım bilmemne bu tarz sözleri hep silah olarak kullanıyolar bende ekledim benimki işte yaptıkları ortada ama benimde nedense hala içimde bi ümit var geri gelicek diye tuhaf bişi aslında sonuçta o o kızla ciddi bi ilişki yaşıyo evlilik filan düşünüyo iki seneye kadar evlilik planları yapıyolar ama bendede hala saçma sapan bi ümit var işte nedense belkide böyle olmasını istedim içindir bilmeiyorum.belkide onun o kızı sevmediğine inandığım içindir.ortalıkta bas bas bağırıyo çok seviyorum aşığım filan diye ama ilk fırsattada bana koşmayı ihmal etmiyo bu nasıl sewgidir anlamadım.:bbo:belkide bendeki bu saçma sapan ümit de bu yüzdendir:sinifsinif:

X