valla bende anlamadım cnm zaten çok mantıksızca koşuyodu benle kafamçokkarıştı,onun yanında olan bi arkadaşımla konuştum çok fazla görüşüyodunuz galiba falan dedi bende hafta 1 gün ben onda kalıyodum bide bişiler yapıyodur en az haftada 1 gün dedim,o böyledir ece dedi bi anda gelmiştir bi anda seni seviyorum diye gelirse şaşırma dedi üzülme fln,hüzünlü değilim sadece içim buruk dedim kısmet değilmişboshayallersmileboshayallersmile
Ya canım niye aradısı var mı? Belliki bozuşmuşlar diğer kızla. Adam boşta kalmamak için hadi bi Hukukcu19 u arayımda belki şansım yaver gider demiş.
ah ben ne yapimm 17-18 gündür ses seda yok çıt adamda hiç özlemez mi zor tutuyorum kendimi aramamak için ama inancım yok,herkes bir gün dönicek arıcak diyolar ama n yapıcam ben hasta olucam bu yüzden sürekli rüyamda görmekten bıktım rüyamda görmesem gözümün önünden gitmiyoo yüzü adamın offfff
kızlar belki hatırlıyorsunuzdur erkek arkadaşım beni eski kız arkadaşıyla aldatmıştı belki okumuşsunuzdur 2 ay önce oldu bu olay.. aradı bugün beni açmadım niye aradı acaba :uhm:
ah ben ne yapimm 17-18 gündür ses seda yok çıt adamda hiç özlemez mi zor tutuyorum kendimi aramamak için ama inancım yok,herkes bir gün dönicek arıcak diyolar ama n yapıcam ben hasta olucam bu yüzden sürekli rüyamda görmekten bıktım rüyamda görmesem gözümün önünden gitmiyoo yüzü adamın offfff
bence aramasınlar ya valla bak ilk başlarda bende diyordum arasın dönsün geri herşeye rağzıyım hatta hatam olmadığı halde hatam var diye kabulleniyordum devamlı mesaj atıyordum kötü bişey olunca neden yanımda değilsin hani söz vermiştin vs.. sonradan anlıyorsunuzki bu yptıklrımız erkeklerin egosunu tatmin etmekten başka birşey değil anlıyoruz ama geç anlıyoruz sonra hayırlısı neyse o olsun diyoruz ve unutmaya başlıyoruz ve hayırlısıda oluyor çook zaman geçtikten sonra o tanıdığınız kişi aslında size göre uyarlanmış başka bir kişiliğe bürünmüş biri..aslında biz ona ne kadar güvenirdik dmi ama buu değil işdee..bendne başkasıyla olmaz yapamaz diyorsunuz o sizin üstünüze kaç kişi eskitmiş oluor hemd ekimsenin haberi olmadan..bundan sonraki sözünüzde keşke oluyor..en son sözünüzse iyiki..iyiki dönmemiş dönse benide eskiden kandırdığı gibi yine kandırırdı...size birşey sölyleyim hayatta erkekler adına keşke demeyin o keşkeler ilerde cok büyük şeyler açıyor başınıza..bırakın dönmesinler..yerimseniben