Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

3 ay sonra DANK!!! durumu.. erkekte telefisi olmayan geri dönüş senaryoları, bayanda farkındalık!

Arkadaşlar benim eski erkek arkadaşım biz ayrıldıktan sonra beni unutmak için 2 tane kızla çıktı unutamadı daha çok bağlandı bana.Dün de en yakın arkadaşımla konuştular tuğçeyi çok seviyorum unutamıyorum ama geri dönemem yemin ettim dedi.Bana da senin gibi birini bulamıyorum dedi.Dün arkadaşımla konuştuktan sonra yanıma çağırdım sana tek birşey söyliycem seni seviyorum dedim tamam hayatından defoluyorum dedi tamam kendin bilirsin dedim.Sonra mesaj attı kendin kaybedersin by dedi son sözüm seni seviyorum kendin bilirsin by diye mesaj attım bi daha da mesaj atmadı.Ne yapmam lazım arkadaşlar ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama gururundan geri dönemiyor.

senden sonra 2 kişiyle çıkan birini bekleme derim.sevgini haketmiyor.boşver.ayrılmaya bu kadar meraklıymış.bırak onu daha çok pişman olur

Büyük konuşmayayım ama ben aklındayken başka kıza elini sürebilen insandan hayır gelmez...
Sakın sakın dönüş yapma... :umursamaz:

şubatın ilk haftası doğum günü kutlamalı mıyım hediye almalı mıyım bilmiyorum ben almak istiyorum almak değilde planladığım şeyler vardı hediye yapmak demek daha doğru olur yapmalı mıyım bilmiyorum 1 ay oldu ayrılalı

bence yapma boşver.1 aydır ayrısınız

bencede yapma.. kutlamada, aynı şuan davrandığın gibi davran yani hayatında yokmuşsun gibi yokluğunu ancak öyle anlar..

Yaklaşık 4 yıllık bi ilişkim vardı son 8 aydır yaşamadığım kadar kötü günler geçirdim onun kendince bizim ilişkimize zarar gelmesin diye söylediği yalanlardan dolayı. hepsi birer birer sanki Allah tarafından karşıma çıktı ve bende kaldıramadım bunları. Çünkü yalan kadar nefret ettiğim bişey yok. yani aslında yalana gerek yok ben kimseyi boğan falan biri değilim. neyse.. 2 yada 3 defa 2 şer ay ayrı kaldık. ve ben hep son umut her ayrılığımızda bekledim onu koca 2 ay hiç bi çaba vermeyip bi anda geri dönüp benim özlemimin etkisiyle barışıyorduk.ama hiç birinde aramadım ve yine aramıyorum. aslında çok iyi bi insan ama benim ona olan bütün inancım güvenim yok oldu. yine yaklaşık olarak 2.5 aydır ayrıyız ve ben hala acaba bi çaba verirmi diye bekliyorum. aramıyorum. hepinize tavsiyem sakın aramayın. ne olursa olsun gerçekten hatalı değilseniz gerçekten kırmadıysanız aramayın. içiniz acısada bu acıya dayanamam ölücem falan diye bile düşünseniz aramayın. bi zaman sonra içiniz soğuyo gerçekten ne istediğini bilen biri inanın bana herşeyi yapar. kendinizden pay biçin önce. biz kadınlar sevdiğimiz için herşeyi nasıl göze alabiliyorsak inanın isteyen yapıyo bunu. çünkü birine inanmak onu sevmek kolay bişey değil. kaybetmek önemsizse varsın kaybetsinler bizi. tavsiyem aramıyosa hayatınıza devam edin, aramayın, tabiki yaşanan şeyleri hiç umursamıyomuş gibi yapmakta çok iyi bişey değil. sonuçta zamanında yaşadığınız güzel şeyler var herşey kötü değil ya. ama güçlü olduğunuzu göstermek umursamaz olmak demek değil. hayat onsuzda dönüyo zaman onsuzda geçiyo buda geçicek ve bunu geçirmek için kendinizde varolan gücü farkında olduğunuzu farkına varsın yeterli bence. derler ya tepkisizlik en büyük tepkidir çoğu zaman. Umarım doğru ifade edebilmişimdir:)

gerçekten güzel anlatmışsın umarım bizimkilerde döner.ve kendi adıma konuşuyorum ben gönderirim onu

geçen yıl şubat ayında biten bir ilişkim var çok saçma sebeplerden ötürü bitti ilk ayrıldıgımızda hiç umursamıyor gibi davrandım o hep üzüldüğünü dile getirdi başka şehirde okuyordu oraya döndükten sonra bir gece beni arkadaşları aradı çok kötü durumda oldugunu söylediler ağladığını benim onu aramamın iyi gelecğini söylediler aradım bana çok ters konuştu sen beni umrsarmıydın gibisinden sonra ben barışmak istedğimi söyledim o istemediğni söyledi sonra ikimizinde üzüldüğünü anlattım barıştık ancak ben eskisi gibi olmama ragmen o olamadı soğuk davranıyordu bende böyle olcaksa bitsin dedim oda zaten çok gururlu biri sen bilrsin dedi ve bitti devam eden aylar boyunca aramadım doğumgünümde msj attı sagol diye mesaj attım sadece ama üstünden zaman geçtikçe yapamayacgımı düşündüm arkadaşıma arattırdım sevgilisi oldgunu öğrendim yıkıldım resmen bende biriyle çıkmaya başladım sırf o boşluğu doldurmak için ama hiç bir işe yaramadı başkasınıda üzdüğümle kaldım ona mesaj attım senden bşkasyla yapamıyorum dedim sevgilin varmış beni rahat bırak onunla konuş falan dedi bende ayrıldgımı söyledim benim ilişkim var ve mutluyum dedi attığım mesaja çok geç cevap vermişti neden geç cevap verdiğini sordum sevgilim aradı onunla konuşuyordum dedi bende peki ben sende bişeyler olduğunu düşünüyordum demekki yokmuş dedim ve bi daha msj atmadım ama onu hala seviyorum dönermi bilmiyorum benden nefret eder gibi davranmasına anlam veremiyorum bana sevmiyorum seni demedi diyemedi ama neden böyle yaptığını hiç bilmiyorum bi gün dönecek diye bekliyorum yanlışmı yapıyorum arkadşlar yardımcı olun nolur =(

sevgili zehirten..benim de 3,5 yıllık bi ilişkim vardı birden içimden gelmiyo yoruldum dedi ve en zor zamanımda beni bıraktı çok seviyodu halbuki. eylül ayında ayrıldık o zamandan beri çok çabaladım konuşmak için gittim beni kovdu o derece yani ama yine de yuttum çok sevdim çünkü..kaybetmek istemedim.hala ara sıra mesaj atıyo nasılsın napıyosun diye konuşuyo ama barışmak için bi çaba da göstermiyo.haklı olduğum halde beni suçluyo çünkü bu kozu ona veren benim çok üstüne düştüm.ama geçen gün artık yeter dedim gerçekten mesajlaştık.artık çaba falan göstermicem.üstüne düştükçe uzaklaşıyo..nasıl olsa peşimden koşan var diye düşünüyo..

seninle hiç görüşmesin bunu onun elinden al öyle bir lüksü yok böyle düşünsün, aradada mesajlaşsa ona cevap vermen sağlıyor bu güveni onda sana ulaşacağı bütün kanalları kapa emin ol sensiz yapamıcaksa bir şekilde sana ulaşacaktır..

haklısın biraz geç anladım bunu...her mesaj attığında alttan aliyim gerisi gelicektir diye düşündüm ama aksine nasıl olsa seviyo nasıl olsa bekliyo vazgeçmiyo imajı verdim ona.bu sefer kesin kararlıyım.çok yıprandım beni üzmesine artık izin vermicem..

tavsiyelerini dinlicem teşekkür ederim..keşke daha önceden böyle davransaydım ah işte....

kızlar benim ilişkim ile ilgili geçenlerde bişiler yazmıştım,şöle bşr olay gerçekleşti bana 3 gece önce mesaj attı bilmiyorum benimle hala konuşmak istiyomusun ama benim vicdanım hiç rahat değil yüzyüze konuşmadığımız için istersen yüzyüze konuşablirizzz diyeee,konuştuk öle mesajda ben hiç bişi belli etmedim onu sevdiğimle ilgili falan neyse bugün bi yerden gelecek beni arayacağını söyledi,şimdi size şunu sormak istiyorum hislerim sana bitti tükendi diyen bir insan neden benimle buluşmak istesin ki amacı nedir ben birinden 2 hafta öncesinde hislerimi bitirdiysem neden buluşmak istiyim vicdanını rahatlatmak mi istiyo konuşarak nasıl vicdan rahatlatılır bana sölermisnizzz ( eve gittiğinde belki bana söleceği bir sürü şey daha gelicek aklına,2 hafta öncesinde hiç bir şey hissetmesen bitse kafanızda karşınıdakine belli etmezmisiniz ister istemezzz bizim aramızda hiç böle bşi yoktu.sana aklımdakileri sölemek istiyorum,içimi dökemek istiyorum dedi.yardım edin kzılarrrr lütfen

Canım madem konuşmak istiyor buluş derim.Bırak konuşsun sen hiç bişe deme, neden konuşmuyorsun derse seni dinlemeye geldim dersin zaten anlatcakları varmış bırak anlatsın.Sende duruma göre karar verirsin ne diyeceğine, baktın sadece vicdan rahatlatıyor ona göre onu huzursuz etcek bişeler söylersin baktın hala sevdiğini söylüyor o zaman azcık naz moduna geçersin hala seviyorsan dediklerine göre karar verirsin boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…