Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

açma canım alışmış herif. yine aldatır.
hemde merakda etme. bulsende artık yeni birini keyfine bak.
ama çabuk ol 14 şubatta hediye alamazsın sonra.kaydirigubbakcemile3

yok cnm ben kendimi istirahate aldım bi süre istemiyorum böyle iyiyim işlerim var onları hallettikten sonra bulcam kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
amannnnn gelsin hayatım 14 şubat boshayallersmile ilk kez yalnız geçirmiyom kiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geç olsun güzel olsun aklinialirimsmileaklinialirimsmile

gençleeeeeer !!!!!!!!!!!!!!1111
kaçan kovalanır.
kovalayandansa
kaçılıııııııır.-tatlicadiarzu-

beni terkedeli bugün 1 yıl 3ay bitmiş oluyor... saymadım kızlar aman öyle düşünmeyin sadece tarihi görünce merak ettim öyle hesapladım...

o kadar keyfim yerinde ki... o kadar huzurlu ve heyecanlıyım ki ; o kadar umutluyum ki geleceğimden...
dilerim sizler de en kısa zamanda bunları hissedersiniz... o kısa zaman çok da kısa değil ama azcık sabırlı olun :)

ben de hep 2 ay sonra aklı başına gelecek ; 6 ay sonra aklı başına gelecek ; 1 sene sonra aklı başına gelecek diye düşündüm durdum... bazen bekledim bazen umrumda olmadı...

şimdi hiç ama hiç umrumda değil ve o ortak arkadaşımızla hafiften ağzımı aratmaya başladı... sırf renk vermemek için o arkadaşıma hiç acımdan bahsetmedim... zaten o da bir erkek olduğu için anlatma gereği de hissetmedim...

demek istediğim bir yerde bir şanslarını denemek isteği geliyor ama bence inanmayın... yine gitmeyeceklerini kim garanti edebilir ki... ben hep diledim ki ben de herşey bitmeden karşıma çıkmasın... ve de öle olacak sanırım eğer buna cesareti olursa tabii ...

ama size tavsiyem ; yaşadığınız acıları unutmayın... o acılardan ders çıkarın... tecrübe edinin ama acınızı dindirmek için şans vermeyin... herşeyin bir bedeli var ; varsın onlar da bu bedeli ödesinler...
pişman olmuşlarsa eğer hayatlarında pişmanlık olarak kalalım...

ben bunu yapacağım...

öle olmuyo işteee,arkadadan ben düşünmedim hiç bşi yapmadım diyen varmıdır bende bişi yapmıyorum arayıp sorduğum yok ama kötü bir durum bi anda ne olduğunu anlamıyorsunuz,hoş biriyimde illa başkalarıda olur hatta beğenen biri var beni ama TıKSıNıYORUM anlatabildim mi kimseyi istemiyorum,tv'ye bakıyorum onla ilgili bişiler var gittiğimiz yerlerde aaa burda böle yapmıştık diyorum.beni burda eleştirmenizi değil,en azından benim gibi bir durumda olan varsa ne düşündüklerini yazmaları için içimi döktüm :eek:lmaz:

öle olmuyo işteee,arkadadan ben düşünmedim hiç bşi yapmadım diyen varmıdır bende bişi yapmıyorum arayıp sorduğum yok ama kötü bir durum bi anda ne olduğunu anlamıyorsunuz,hoş biriyimde illa başkalarıda olur hatta beğenen biri var beni ama TİKSİNİYORUM anlatabildim mi kimseyi istemiyorum,tv'ye bakıyorum onla ilgili bişiler var gittiğimiz yerlerde aaa burda böle yapmıştık diyorum.beni burda eleştirmenizi değil,en azından benim gibi bir durumda olan varsa ne düşündüklerini yazmaları için içimi döktüm :eek:lmaz:

ben hiçbir şey yapmadım canım... elbette acı çektim... 2 yıllık ilişkim birden bire bitmişti hem de hiç sorun yokken... ama o beni terketmişti ne yapabilirdim ki... sevseydi gitmezdi değil mi?

acı elbette çekeceksin... ama kendi kendine... biraz zaman ver kendine... her şeyin onu hatırlatması da normal ; rüyanda görmen de ; onu özlemeden de... sadece kabul et bu durumu...hazır değilsen tabii ki kimse olmasın hayatında... sadece onu unutmak için biriyle çıkma sakın... bu hataya da düşme...
hazır olduğun da doğru insan çıksın karşına dilerim... :teselli:

ben hiçbir şey yapmadım canım... elbette acı çektim... 2 yıllık ilişkim birden bire bitmişti hem de hiç sorun yokken... ama o beni terketmişti ne yapabilirdim ki... sevseydi gitmezdi değil mi?

acı elbette çekeceksin... ama kendi kendine... biraz zaman ver kendine... her şeyin onu hatırlatması da normal ; rüyanda görmen de ; onu özlemeden de... sadece kabul et bu durumu...hazır değilsen tabii ki kimse olmasın hayatında... sadece onu unutmak için biriyle çıkma sakın... bu hataya da düşme...
hazır olduğun da doğru insan çıksın karşına dilerim... :teselli:

teşekkür ederim güzel bir cevap verdiğin için :) benim yaptığım sadece kendime ne arayıp ne soruyorum cesaretim inancım yok içimde istiyorum aramak ama olmuyo yapmıyorum.başkasını düşünmek istemiyorum kesinlikle iğrenç geliyo,biliyorum zaman gerekli her şey için...

Bizim ilişkimizin son zamanlarında suçlu bendim. Suçumuda bi çok defa kabul ettim, Yapıcı davrandım, en azından öyle olmaya çalıştım. Tam 3 kere ayrılıktan döndürdüm suçlu olduğum için. Elimden gelenin çok da fazlasını yaptım. Ama beyfendi çok umursamaz oldu, bir havalara girdi. Çok naz aşık usandırdı. Bunu onada söyledim. Dün herşeyi bitirdim. Gece mesaj attı ama daha doğru düzgün yapıcı olmayı bile beceremiyor ki.. İstiyor ama yapamıyor. İlk mesajlarda benim suçum herşey affet sana layık olamadım, istediğin birisi gibi olamadım dedi. Hiç cevap vermedim. 4. mesajda hemen veda etti. Bende senin çabalaman bu kadar işte dedim. Ben öyle çok çabalamıştımki onu geri ikna etmek için. O 4. mesajda pes etti. Geri msjlaştık sonra. Kalbini çok kırmışım. Ya allah aşkına beni bu hale getirdiyse gene o getirdi. Benim aklbim yok gibi davranıyor. Sınırı koydum ama. Çizgiyi çektim. Eğer istiyorsa beni savaşmak zorunda.

arkadaşlar bi konuda sizlerin fikrine ihtiyacım var. hala ayrıyız onunla ama yakında doğumgünü.kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım. sizce hangisi doğru olur.terkeden o. terketti hep beni suçladı ama bayramlarda yılbaşında arada nasılsın diye mesaj atıyo napıcamı şaşırdım nasıl davranmam gerekiyo sizce?

:1no2:
arkadaşlar bi konuda sizlerin fikrine ihtiyacım var. hala ayrıyız onunla ama yakında doğumgünü.kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım. sizce hangisi doğru olur.terkeden o. terketti hep beni suçladı ama bayramlarda yılbaşında arada nasılsın diye mesaj atıyo napıcamı şaşırdım nasıl davranmam gerekiyo sizce?

canım bende terkedildim, gerçi uzun zaman oldu ama yaşadığımı senle paylaşayım.benim doğum günümde mesaj attı ama atmasa daha iyi olcak türden bir mesaj çok soğuk arkadaşlarım bile daha samimi atar yani bide bana ismimle hitap etmiş yani o mesajı görünce ben daha kötü oldum içimde bişeler kırıldı...Cevap verdim mesajına sadece teşekkür ederim X yazdım bende ismini kullandım ki anlasın nasıl acıdı içim.gerçi anladğını sanmıyorum.Sonra onun doğum günü geldi 2 ay sonra ben kutlamadım o gün çok kıvrandım sabah tan akşama kadar ama kutlamadım kutlasam yine öle soğuk bir yanıt gelcek ve içim daha çok acıcaktı.hem kız arkadaşı vardı kutlamadım içimde öldürdüm o günü yapcak bişe yoktu :KK43: bence sende düşün onun için bitmişse sana atacağı basit bir teşekkürle için acımayacak mı? sen bir umut bana belki bişe der diye beklerken belki yanıt bile vermeyecek..ondan iyi düşün eğer herşeyi göze alıyorsan at.Ben yapamadım.....

ne gereği var canım seni terk eden sürekli suçlayan biri için ben olsam hiçbir ileti yollamazdım...
mutlaka bekler senden birşey ama bende yollamamak daha iyi...çünkü belli ki ne istediğini bilmiyor

haklısınız canım bende öle düşünüyorum bi taraftan...bugüne kadar çok uğraştım ama onda bi çaba yok..atsam kuru bi teşekkür edicek ve hala beni düşünüyo dicek..bi yandan da içimde kalır mı diye düşünüyorum atmazsam..

bence de kutlama... haketseydi yanında olurdu...

kızlar dün bişi oldu onu haber vermek istiyorum arkadaşlarımla mesajlaşırken bi baktım erkek arkadaşım bana mesaj attı iyi pazarlar ececim,seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi? dedi bende teşekkürler iyiym sen nasılsın dedim,o da dün sağ elimle kaza yaptım biraz kullanamıyorum onun dışında aynıyım bide gülücük koymuş !!! bende geçmiş olsun kendine iyi bak dedim bu kadar.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar ne demek yani şimid bu 20 gün oldu nerdeyse ayrılalı kafasına bişi mi düşüyo yoksa başka bişi mi :bbo:

kızlar dün bişi oldu onu haber vermek istiyorum arkadaşlarımla mesajlaşırken bi baktım erkek arkadaşım bana mesaj attı iyi pazarlar ececim,seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi? dedi bende teşekkürler iyiym sen nasılsın dedim,o da dün sağ elimle kaza yaptım biraz kullanamıyorum onun dışında aynıyım bide gülücük koymuş !!! bende geçmiş olsun kendine iyi bak dedim bu kadar.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar ne demek yani şimid bu 20 gün oldu nerdeyse ayrılalı kafasına bişi mi düşüyo yoksa başka bişi mi :bbo:

bu kadar sürede dank etmez o zaten farkındadır herşeyin şuan.. bahanesi olmuş kaza geçirmesi yani bunu kullanıyor seninle konuşmak için hadi gözünaydın :KK66:

ecee1988 kullanıcısından alıntı

ne istediğini bilmeyen erkek modeli....
onun için üzülmeni,birazda ilgi bekliyor gibi geldi bana....
erkek değlmi işte hepsi aynı tırt bunların
:umursamaz:

benimkide ayrılık yaşadığımız bir dönemde bana msj atmıştı sabah. Cvp vermiştim ama gerisi gelmemişt. Gece bir baktım nette. Sen beni hiç merak etmedin bile. Ben zehirlendim ölüyordum burda dedi. Her erkek ilgi bekliyor. Sonrada bizi çok ilgi beklemekle suçluyorlar cnm

ben dün şok oldum zaten mesajı görünce,ayrıldığımzda ben ona mesaj attığımda ece derken şimdi ececim diyo bi anda bide rahatsız ettim seni felan ne bu yanii.

Erkek ayrıldıysa, onu aramamak onsuz da yapabildiğini göstermek onu geri getirir bence, erkek kadının ayrılınca da hayatına eskisi gibi devam ettiğini görünce bunu çekemez, hırs yapar. Nasıl bensiz mutlu olur, oysa ki ben bulunmaz Bursa kumaşıydım falan gibi triplere girer ve büyük ihtimalle de geri döner... Kadın ayrıldıysa zaten geri dönmesini istemiyor demektir...

kesinlikle katiliyorum arkadasim :lepi:

bu erkekler nasıl varlıklar böyle ya...benimki de hep mesaj atıp duruyo nasılsın sağlığın sıhhatin yerinde mi diye ama gerisi gelmiyo...gerçekten beni mi merak ediyo ediyosa niye barışmak için çabalamıyo...garip bi mantık..ama artık avcunu yalar o..aptal aşık olmicam...ece inşallah barışmak için bi adım atmıştır belli olmuyo bunlardan çünkü..

canım barışmak için olsac msjların devamı fazla fazla gelirdi....
onun derdi kendini sana unutturmamak acı çektirmek peşinden koşmanı istemek başka birşey değil...

X