Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

benimle ayrılırken kesin net konuşan benim duygularım böle diyen bide bana ismimle hitap eden insan şimdi mesaj atarken tedirgin bana karşı bide ececim diye söze başlıyo, ben bişi dermiyim acaba diye çünkü ben ne kadar burda bişiler yazıp arkadaşlarımla konuşşamda her şeyi kendi içimde yaşıyorum yani ayrıldığımızdan beri onu hiç aramadım.barışmak için bi adım mı yoksa ölesine bişi mi attı ciddiyim bilmiyorum onun hakkında şu ana kadar aramaz sormaz dediysem tersi çıkıyo her şey çıkabilir,bişi beklediğim yok

ben dün şok oldum zaten mesajı görünce,ayrıldığımzda ben ona mesaj attığımda ece derken şimdi ececim diyo bi anda bide rahatsız ettim seni felan ne bu yanii.

şimdi gördüm bu msjını
adama bak madem rahatsız ettin ne dye msj yazıyorsun be yüzsüz:umursamaz:

canım seven adam ayrılmaz ayrılsa bile böyle çoluk çocuk aklı ile msjlar yazıp kendini saçma bir vaka içine sokmazdı emin ol...adam gibi seviyorum barışalım derdi....!
Hiç düşünme ne demek istiyor seviyormu sevmiyor mu diye seven insan ne olursa olsun geri döner pişmanlığını bir şekilde dile getirirdi...biraz argo olacak ama böyle kaypakça msj yazıp cevap vermeme gibi bir yol tercih etmezdi...
gençsin eminim çokta güzelsindir boşver onu eminim etrafına sana layık daha hoş birileri vardır
yerimseniben
çok mu katı oldum erkeklere karşı nedirlülülülülülü

rahatsız ettim seni diyoo anlamadım cnm ya bugün 8 ay olucaktı tam bizim 8 haziranda çıkmaya başlamıştık

canım barışmak için olsac msjların devamı fazla fazla gelirdi....
onun derdi kendini sana unutturmamak acı çektirmek peşinden koşmanı istemek başka birşey değil...

canım haklısın...istediği de oldu çok acı çektim.kendime kızıyorum ama artık onun peşinden koşacak kadar zavallı deilim.dayanacak gücüm de kalmadı zaten.herkes hakettiğini bulur öyle deil mi?ona hayatında bitek ben bu kadar çok değer verip benimsemiştim kendisi de söylüyodu bunu.şimdi çok iyi anlıyorum neden bu kadar sevilmediğini..bi tek ben salakmışım

canım böyle düşünme hepimiz hatalar yapıyoruz yalnış insanlara değer verebiliyoruz :teselli:
bak bende çok değer verdim sahip çıkmaya çalıştım hatta burda konu açıp sizlere danıştım noldu beni aldattı hemde onu aldatan kızla düşün ne zavallı biri üzülmedimmi üzüldüm ama bundanda tecrübeler çıkardım kendime böyle düşün sende opuyorumnanaktan salakmışım fln da deme kendine lmaz:
noldu 2 gün önce beni aradı açmadım niye aradı onu da bilmiyorum zaten ama ben yine de kendime kızmıyorum bunu da yaşayıp deneyimlemem gerekiyormuş diye düşünüyorum ve sevginin zerresi kalmadı bende ona karşı bundan sonra herkese ederi kadar değer vericez canımm olumunekankayizsmile

doğru söylüyosun canım ama insanın canını çok acıtıyolar.hep fedakar olan terkediliyo bu nasıl bi düzen böyle anlamıyorum..sizin ne kadar oldu ayrılalı neden arıyo acaba merak ettim bende

bu arada iyiki buraya üye olmuşum iyiki varsınız.o kadar iyi hissediyorumki kendimi yorumlarınızı fikirlerinizi okuyunca demek ki yalnız değilmişim..teşekkür ederim..arkadaşlarıma hep aynı şeyi anlatmak onları sıkıyomuşum gibi geliyo. ama insan içindekileri paylaşmayınca düzelemiyo

bizde de onun yüzünden , beni ayrılma noktasına zorla getirdiği için ben ayrıldım
çok mücadele ettim, onu kaybetmemek için çok uğraştım
ben giderken kılını bile kıpırdatmadı, çünkü beni hiç kaybetmekten de korkmadı..
gittim hayatından...
birkaç gün sonra nasılsın yazmış , sevgilim iken günlerce aramayan adam..
o kadar zaman geçirdik dedim cevapladım çok da sıcak olmadan..
zannettim ki dön diyecek mafoldumben
dediği seninle kötü olmak istemiyorum cart curt.. neler yapıyosun falan dedi.. bu kadar mafoldumben

enfal86 canım öyle düşünme o sevgi ne demek bilmediği için bir zavalla egolarını tatmin etmek için böyle basit yollar deniyor...
erkek işte zekası biraz geç gelişiyor nede olsa...
boşver sen kurtulduğuna bak...
reklamdaki gibi al diş macununu fırçala dişlerini çık caddeye çak 32 dişi erkekler etrafında pervane olsun o da mors olsun
kaydirigubbakcemile3:roflol:

doğru söylüyosun canım ama insanın canını çok acıtıyolar.hep fedakar olan terkediliyo bu nasıl bi düzen böyle anlamıyorum..sizin ne kadar oldu ayrılalı neden arıyo acaba merak ettim bende

malesef...işte bu yüzden fazla fedakar olmucaksın canımm bak sana ne anlatıcam geçen gün radyoda ilişkileri konuşuyorlar işte radyocu dedi ki bi bayana sizce ilişki yaşamak yada evlenmek ne demek?? kadında dedi ki; ''İKİLİ İLİŞKİLERDE ADI ÜZERİNDE İKİ TARAF VARDIR BİR MUTLU TARAF BİR MUTSUZ TARAF. SİZ DAHA ENNN BAŞTA KAPAĞI MUTLU TARAFA ATMAYA BAKACAKSINIZ:roflol:'' dedi yani üzerine düşen fedakar olan ilişkim herşeye değer yeterki o iyi olsun diyen mutsuz taraf dedi rahat olan peşinden sürükleyen gel diyince gelmeyen şöyle ol diyince olmayan yani kendi olan tarafta mutlu taraf :roflol: o yüzden kendimizi paralamayalım allahaşkına akışına bırakalım ilişkileri benim bundan sonra yapacağım budur mutlu taraf olmak..zemuszemusbayanssulusmile
2 ay oldu canım ona öyle kızdım öyle kızdım ki hırpaladım kendimi resmen ama artık hırpalamıyorum çünkü benim suçum yok ne diye üzeyim ki değmez biri için kendimi ben bile bile lades demiştim birazda, düzelir sandım her kız arkadaşını aldattığını, en yakın arkadaşının kız arjadaşıyla yatarak onu nasıl sırtından vurduğunu bildiğim halde...yanıltmadı beni işim olmazzz bu saatten sonra böyleleriyle bayanssulusmile
o yüzden artık çok rahatım bayanssulusmile bilmiyorum niye aradığını zerre karakter olmadığı için herşey için aramış olabilir ama ilgilenmiyorum uğurlarr olaaaaaaaaa :teytey::dance:zemuszemusbayanssulusmile

sevince her ihtimal başka bir umut oluyor gerçek ve acı olan tek şey sevseydi gitmezdi böyle üzmezdi..........

rahatsız ettim seni diyoo anlamadım cnm ya bugün 8 ay olucaktı tam bizim 8 haziranda çıkmaya başlamıştık

ya karışmadan okuyayım susayım dedimde olmuyor.

sanırım seninki senden sonra takıldığı kızdan ayrılmış.
üstüne bide rahatsız ve yanında kimse yok!!!!!!!!
ece beni biraz oyalasa zaman öldürsem diye bekliyor bence.
eceeeee düşme bu tuzağa yine kullandırma sakın kendini.kaydirigubbakcemile

madamcicek :) en azından onu bunu yapmıcak kadar tanıyorum başka bir kız değil olay şu anda varmıdır yokmudur dersen eminim ki yokk,ben sadece yaşadığım olayın şokundayım. :)

canım söylediklerin ilaç gibi geliyo çok sağol, içim acıyo onu düşündükçe, hala aklım almıyo çok severken birgünde içimden gelmiyo bunaldım demesi..bu kadar mı kolaydı madem ayrıldın kendini hatırlatma tekrar...

enfal başka nasıl acı çektirecek şerefini ayaklar altına alacak fıstıkım yaa boşveeerrr...

ecenin aşk acısı çekmeye niyeti var ben sustuum artık ece konusu ile yorumlara

artık o acı çekecek canım...güçlü olucam her şeye rağmen...GıDEN dönmek ister bırak gitsin; ne kaybetmiş bir daha GÖRSÜN...

enfal canım süpersin sağlam dur sağlam bas ayaklarının üstüne...
sen istemedikten sonra kimse üzemez seni...:teselli:
o dengesiz gamlıbaykuşda kaybettiğine yansın
:mymeka:

dün yani 9 şubatta eski sevgilimin doğumgünüydü.yaklaşık 5 ay önce ayrıldık.aramayı düşündüm ama vazgeçtim ayrılık sürecinde bana yaşattıklarından dolayı.geçen sene gece tam 12de aramıştım ve çok özel bir hediye almıştım ona.doğru mu yaptım sizce aramamakta?aslında vicdanım doğru yaptın diyor ama ya siz?

kaydirigubbakcemile5 evet vijdanın doğru söylüyor
vijdanınla hemfikirim.sakın sakın arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…