ben dün şok oldum zaten mesajı görünce,ayrıldığımzda ben ona mesaj attığımda ece derken şimdi ececim diyo bi anda bide rahatsız ettim seni felan ne bu yanii.
benimle ayrılırken kesin net konuşan benim duygularım böle diyen bide bana ismimle hitap eden insan şimdi mesaj atarken tedirgin bana karşı bide ececim diye söze başlıyo, ben bişi dermiyim acaba diye çünkü ben ne kadar burda bişiler yazıp arkadaşlarımla konuşşamda her şeyi kendi içimde yaşıyorum yani ayrıldığımızdan beri onu hiç aramadım.barışmak için bi adım mı yoksa ölesine bişi mi attı ciddiyim bilmiyorum onun hakkında şu ana kadar aramaz sormaz dediysem tersi çıkıyo her şey çıkabilir,bişi beklediğim yok
canım barışmak için olsac msjların devamı fazla fazla gelirdi....
onun derdi kendini sana unutturmamak acı çektirmek peşinden koşmanı istemek başka birşey değil...
canım haklısın...istediği de oldu çok acı çektim.kendime kızıyorum ama artık onun peşinden koşacak kadar zavallı deilim.dayanacak gücüm de kalmadı zaten.herkes hakettiğini bulur öyle deil mi?ona hayatında bitek ben bu kadar çok değer verip benimsemiştim kendisi de söylüyodu bunu.şimdi çok iyi anlıyorum neden bu kadar sevilmediğini..bi tek ben salakmışım
doğru söylüyosun canım ama insanın canını çok acıtıyolar.hep fedakar olan terkediliyo bu nasıl bi düzen böyle anlamıyorum..sizin ne kadar oldu ayrılalı neden arıyo acaba merak ettim bende
rahatsız ettim seni diyoo anlamadım cnm ya bugün 8 ay olucaktı tam bizim 8 haziranda çıkmaya başlamıştık
enfal86 canım öyle düşünme o sevgi ne demek bilmediği için bir zavalla egolarını tatmin etmek için böyle basit yollar deniyor...
erkek işte zekası biraz geç gelişiyor nede olsa...
boşver sen kurtulduğuna bak...
reklamdaki gibi al diş macununu fırçala dişlerini çık caddeye çak 32 dişi erkekler etrafında pervane olsun o da mors olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:
dün yani 9 şubatta eski sevgilimin doğumgünüydü.yaklaşık 5 ay önce ayrıldık.aramayı düşündüm ama vazgeçtim ayrılık sürecinde bana yaşattıklarından dolayı.geçen sene gece tam 12de aramıştım ve çok özel bir hediye almıştım ona.doğru mu yaptım sizce aramamakta?aslında vicdanım doğru yaptın diyor ama ya siz?