açma canım alışmış herif. yine aldatır.
hemde merakda etme. bulsende artık yeni birini keyfine bak.
ama çabuk ol 14 şubatta hediye alamazsın sonra.kaydirigubbakcemile3
öle olmuyo işteee,arkadadan ben düşünmedim hiç bşi yapmadım diyen varmıdır bende bişi yapmıyorum arayıp sorduğum yok ama kötü bir durum bi anda ne olduğunu anlamıyorsunuz,hoş biriyimde illa başkalarıda olur hatta beğenen biri var beni ama TİKSİNİYORUM anlatabildim mi kimseyi istemiyorum,tv'ye bakıyorum onla ilgili bişiler var gittiğimiz yerlerde aaa burda böle yapmıştık diyorum.beni burda eleştirmenizi değil,en azından benim gibi bir durumda olan varsa ne düşündüklerini yazmaları için içimi döktümlmaz:
ben hiçbir şey yapmadım canım... elbette acı çektim... 2 yıllık ilişkim birden bire bitmişti hem de hiç sorun yokken... ama o beni terketmişti ne yapabilirdim ki... sevseydi gitmezdi değil mi?
acı elbette çekeceksin... ama kendi kendine... biraz zaman ver kendine... her şeyin onu hatırlatması da normal ; rüyanda görmen de ; onu özlemeden de... sadece kabul et bu durumu...hazır değilsen tabii ki kimse olmasın hayatında... sadece onu unutmak için biriyle çıkma sakın... bu hataya da düşme...
hazır olduğun da doğru insan çıksın karşına dilerim... :teselli:
arkadaşlar bi konuda sizlerin fikrine ihtiyacım var. hala ayrıyız onunla ama yakında doğumgünü.kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım. sizce hangisi doğru olur.terkeden o. terketti hep beni suçladı ama bayramlarda yılbaşında arada nasılsın diye mesaj atıyo napıcamı şaşırdım nasıl davranmam gerekiyo sizce?
kızlar dün bişi oldu onu haber vermek istiyorum arkadaşlarımla mesajlaşırken bi baktım erkek arkadaşım bana mesaj attı iyi pazarlar ececim,seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi? dedi bende teşekkürler iyiym sen nasılsın dedim,o da dün sağ elimle kaza yaptım biraz kullanamıyorum onun dışında aynıyım bide gülücük koymuş !!! bende geçmiş olsun kendine iyi bak dedim bu kadar.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar ne demek yani şimid bu 20 gün oldu nerdeyse ayrılalı kafasına bişi mi düşüyo yoksa başka bişi mi :bbo:
ecee1988 kullanıcısından alıntı
kızlar dün bişi oldu onu haber vermek istiyorum arkadaşlarımla mesajlaşırken bi baktım erkek arkadaşım bana mesaj attı iyi pazarlar ececim,seni hatrını sormak için rahatsız ettim keyfin yerinde mi? dedi bende teşekkürler iyiym sen nasılsın dedim,o da dün sağ elimle kaza yaptım biraz kullanamıyorum onun dışında aynıyım bide gülücük koymuş !!! bende geçmiş olsun kendine iyi bak dedim bu kadar.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar ne demek yani şimid bu 20 gün oldu nerdeyse ayrılalı kafasına bişi mi düşüyo yoksa başka bişi mi :bbo:
Erkek ayrıldıysa, onu aramamak onsuz da yapabildiğini göstermek onu geri getirir bence, erkek kadının ayrılınca da hayatına eskisi gibi devam ettiğini görünce bunu çekemez, hırs yapar. Nasıl bensiz mutlu olur, oysa ki ben bulunmaz Bursa kumaşıydım falan gibi triplere girer ve büyük ihtimalle de geri döner... Kadın ayrıldıysa zaten geri dönmesini istemiyor demektir...