Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

galateia ben onu çok seviyorum oda beni seviyordur hiç bişi yokken bi anda insan böle olur mu bende senin gibi düşünüyorum onu dinlicem sadece ama olumsuz bakıyorum hiç bişi olmıcak gibime geliyo keşke olsa,seni dinlemeye geldim buraya dicem burdan çıktıktan sonra herkes kendi evine gidicek dicem bakalım bende merak ediyorum aklından geçenleri neymiş,baktım vicdan yapıyo senin dediğin gibi dinlemicem bile kalkıcam yanından.o kadar garip geliyo ki bana sebep yokken böle olması,bide bana bi akıl var içimde bir sürü ses dolaşıyoo benle neden görüşmek istesin sen tamamen hislerim bitti dediğin insanla bide bunu yüzyüze söyliyim diye konuşmak istermisin,beni bir kere bırakmış zaten bi daha bırakamaz ki dimi :KK43:

galateia ben onu çok seviyorum oda beni seviyordur hiç bişi yokken bi anda insan böle olur mu bende senin gibi düşünüyorum onu dinlicem sadece ama olumsuz bakıyorum hiç bişi olmıcak gibime geliyo keşke olsa,seni dinlemeye geldim buraya dicem burdan çıktıktan sonra herkes kendi evine gidicek dicem bakalım bende merak ediyorum aklından geçenleri neymiş,baktım vicdan yapıyo senin dediğin gibi dinlemicem bile kalkıcam yanından.o kadar garip geliyo ki bana sebep yokken böle olması,bide bana bi akıl var içimde bir sürü ses dolaşıyoo benle neden görüşmek istesin sen tamamen hislerim bitti dediğin insanla bide bunu yüzyüze söyliyim diye konuşmak istermisin,beni bir kere bırakmış zaten bi daha bırakamaz ki dimi :KK43:

canım dört ihtimal var zaten...ya bu ayrı kaldığınız süre zarfında o sözleri sarfetmiş olsada ayrı kaldığınızda seni özledi ve sevdiğine karar verdi bu bir
ikinci bir ihtimal seni seviyordur ama hayatında olan bazı olaylar yüzünden maddi ailevi yani sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden sana bir gelecek vadedemeyeceğine karar vermiştir bunu açıklar
üçüncü seçenek senin bu kadar kolay kabul etmene şaşırmış yüzyüze gelmek istemiş olabilir senin onun peşinden koşacağını düşünmüştür ama olmayınca paçaları tutuşmuştur.
dördüncü seçenek ki bu berbat bişe artık olan bişeyi açıklamak yüzüne seni sevmediğini bitiğini söylemek ve helallik istemek için yani vicdanı için gelecektir...:bbo:

bana ayrıldığımız ilk gün telefonda dedi ki senin gibi bi ilşkim olmadı hiç maddi bi kaygısı yok onu çok iyi biliyorum durumu iyi biliyorum aramızda hiç para konuları geçmedi birlikte öderdik falan filan,bu kadar medeniyet istemiyorum ki ben yüzüme sölemesin zaten telde söledi mesajdada söledi :KK43: en son ki neden olmaz inş. herkez diyo ki başka birisi vardır falan filan ben buna ihtimal bile vermiyorum bu kadar açık konuşıyım bak sana bana daha yeni birlikteyken dedi ben sevemeden kimse ile cinsel birliktelik yaşayamam yani bunları söleyen bi insan yapamaz bence,sen benim çok değer verdiğim birisin falan bilmiyorum ki üzüntüden kahroldum 5 gündürrr.

bana ayrıldığımız ilk gün telefonda dedi ki senin gibi bi ilşkim olmadı hiç maddi bi kaygısı yok onu çok iyi biliyorum durumu iyi biliyorum aramızda hiç para konuları geçmedi birlikte öderdik falan filan,bu kadar medeniyet istemiyorum ki ben yüzüme sölemesin zaten telde söledi mesajdada söledi :KK43: en son ki neden olmaz inş. herkez diyo ki başka birisi vardır falan filan ben buna ihtimal bile vermiyorum bu kadar açık konuşıyım bak sana bana daha yeni birlikteyken dedi ben sevemeden kimse ile cinsel birliktelik yaşayamam yani bunları söleyen bi insan yapamaz bence,sen benim çok değer verdiğim birisin falan bilmiyorum ki üzüntüden kahroldum 5 gündürrr.

canım şuan yaşadığın durumun daha kötüsünü yaşadığım için hiç bişeye imkansız gözüyle bakamıyorum...bence şimdilik sakinleşmeye çalış, onla buluşcaksan bugün biraz özen göster kendine öle paspal gitme kendine güvenin belli olsun baktın konuşması hoşuna gitmiyor dersin benim vaktim doldu arkadaşlarımla buluşcaktım falan kalkarsın bitirirsin.bunu yapmak güç ben yapabildim mi yapamadım anca ağladım durdum..

biraz olsun içimi rahatlattın çok teşk.ben gayret göstericem ağlamamaya baktım ki hakkaten böbürlenerek konuşuyo kalkar giderim zaten 5 gün üzülmüşüm sözleriyle üzülmek istemem daha

Arkadaşlar benim eski erkek arkadaşım biz ayrıldıktan sonra beni unutmak için 2 tane kızla çıktı unutamadı daha çok bağlandı bana.Dün de en yakın arkadaşımla konuştular tuğçeyi çok seviyorum unutamıyorum ama geri dönemem yemin ettim dedi.Bana da senin gibi birini bulamıyorum dedi.Dün arkadaşımla konuştuktan sonra yanıma çağırdım sana tek birşey söyliycem seni seviyorum dedim tamam hayatından defoluyorum dedi tamam kendin bilirsin dedim.Sonra mesaj attı kendin kaybedersin by dedi son sözüm seni seviyorum kendin bilirsin by diye mesaj attım bi daha da mesaj atmadı.Ne yapmam lazım arkadaşlar ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama gururundan geri dönemiyor.

ne mide varmış.adam iki kişiyle çıkmış hala beni seviyor diyebiliyorsun.bir de seni unutmak için olduğuna nasıl da inanmışın.biri yetmemiş ikinciyi denemiş.bu gidişle sizi unutmak için türkiyede çıkmadığı kadın kalmayacak.ama hala sizi unutamamış olacak ki dönmeye de tenezülü yok.ya yapmayın ya.yarın bir günde evlenince boynuzu yiyince kocam bana çok aşık ama başkasına da karşı koyamıyor dersin.biraz gurulu olun.adam dönmemekte haklı.erkekler böyle kızları sevmez.hayret ettim size.ağzım açık kaldı.

biricik_06 benim ilişkim ile ilgil bi düşüncen var mı ufff yardıma ihtşyacım var sakin olamıyorum :KK43:

ne mide varmış.adam iki kişiyle çıkmış hala beni seviyor diyebiliyorsun.bir de seni unutmak için olduğuna nasıl da inanmışın.biri yetmemiş ikinciyi denemiş.bu gidişle sizi unutmak için türkiyede çıkmadığı kadın kalmayacak.ama hala sizi unutamamış olacak ki dönmeye de tenezülü yok.ya yapmayın ya.yarın bir günde evlenince boynuzu yiyince kocam bana çok aşık ama başkasına da karşı koyamıyor dersin.biraz gurulu olun.adam dönmemekte haklı.erkekler böyle kızları sevmez.hayret ettim size.ağzım açık kaldı.

ben değil kendisi diyor böyle olduğuna.Şu anda zaten ne peşinden koşuyorum ne arıyorum dönmeye çalıştı hemde 2 kere ama bişeyler oldu barışmadık.Geri dönerse de affediceğimi hiç sanmıyorum zaten.

hiç bir zaman nasıl birisi olduklarını anlamayacağız erkeklerin kızlar,onlarda bizim için aynısını düşünüyolardır.dengesizler

ece arkadaşım senin durumuna benzer bir olayı ben yaşadım.erkek arkadaşım,benden ortada elle tutulur bir sebep yokken kaçmaya başladı.sabırlı davrandım ama en sonunda telefon açtım dedim ki ne oluyor?görüşmek mi istemiyorsun?ilk başta dedi ki ne alakası var benim adıma fikir beyan etme.yok öyle birşey.ama konuşmanın sonuna doğru elif yapamıyorum,seni üzmek istemiyorum dedi.klasik erkek ayrılık sözleri.bende tamam dedim.bu konuşma c.tesi oluyor.sonra dedi ki salı akşamı işin yoksa görüşelim olayı bağlayalım.tamam dedim ilk önce.ama sonradan mantıksız geldi görüşmek.yapamıyorum seni üzmek istemiyorum diyen birinin ayağına gitmek istemedim.birde beyzade 2 gün sonraya randevu veriyor.oysa ki pzr ve pzt tatil.gitmedim görüşmeye.sitemkar bir mesaj attım onun yerine.ne oldu bil akşamına beni facebook ve msnden sildi.kaldıramadı yazdıklarımı.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten.
alışmış hep ayağına gidip her dediğini yapmama.ağrına gitti beyefendinin.hiç düşünmüyor benim halimi,gururumu.varsa yoksa kendi erkeklik gururları.kalkıp karşılara gidicem kaç vasıta değiştirip,ağlatacak beni kös kös halk otobüsüne binip dönücem eve.akşamın o saatinde.
yani karar senin arkadaşım.ben gitmedim.ama kesinlikle pişman değilim.gurur sadece onlarda yok.

cnm benimkisi biraz seninkinden farklı sanırım benden bi kaçma olayı olmadı belli bile etmedi bana bişi hissettirmiş olsa neyse dicem aman zaten belliii etmişti ama öle bişi yok.

cnm benimkisi biraz seninkinden farklı sanırım benden bi kaçma olayı olmadı belli bile etmedi bana bişi hissettirmiş olsa neyse dicem aman zaten belliii etmişti ama öle bişi yok.

Bak güzelim neden seni çağırdığıyla ilgili çok fazla fikir yürütmek istemiyorum çünkü böyle konularda genelde bende olumsuzlaşırım hemen. Seninde içinde bulunduğun durumu ve sıkıntını anlayabiliyorum bu yüzden. Ama şöyle düşün olumsuz bile konuşucak olsa sonuç ne olursa olsun seni ne kadar üzücek olursa olsun sonuçta geçicek. İnsanlar ne kadar kötü şeyler yaşayıp hayatlarını tekrar toparlıorlar. Sen önce kendine güven ve cesaretli ol. konuşmak isteyeceği her ne olursa olsun senden hiçbişey eksiltmiycek belki yepyeni çok güzel bi hayata başlamana sebep olucak. Tabi ben seni üzücek bişey olması durumunu göz önünde bulunduruyorum. Yani acaba ne olucak diye kendini korkutma ne olucaksa umarım senin için en iyisi olur..

Bak güzelim neden seni çağırdığıyla ilgili çok fazla fikir yürütmek istemiyorum çünkü böyle konularda genelde bende olumsuzlaşırım hemen. Seninde içinde bulunduğun durumu ve sıkıntını anlayabiliyorum bu yüzden. Ama şöyle düşün olumsuz bile konuşucak olsa sonuç ne olursa olsun seni ne kadar üzücek olursa olsun sonuçta geçicek. İnsanlar ne kadar kötü şeyler yaşayıp hayatlarını tekrar toparlıorlar. Sen önce kendine güven ve cesaretli ol. konuşmak isteyeceği her ne olursa olsun senden hiçbişey eksiltmiycek belki yepyeni çok güzel bi hayata başlamana sebep olucak. Tabi ben seni üzücek bişey olması durumunu göz önünde bulunduruyorum. Yani acaba ne olucak diye kendini korkutma ne olucaksa umarım senin için en iyisi olur..

tabi ki haklısın belki daha fazla üzülücem ağlıcam ama bu aylar yıllar sürmicek ben sadece nedenini öğrenmek istiyorum başka bişi değil bi anda bitmesi bana garip geliyo yoksa ayrılmak değil! ben kendimce düşünüyorum şu anda ve tamamen olumsuz bakıyorum ne olursa olsun aklıma iyi bişi gelmiyo halbu ki daha geçen gün birlikteydik ne kadar acı bir şey.Bi anda hiç bir şey yokken insanın fikri nasıl değişir hele bide 2 haftadan beri öle bişi vardı diyosun mesela bunu nasıl içinde tutarsın ben yapamam,o nasıl yapabilmiş merak ediyorum.:çok üzgünüm:

kızlar benim durumumu biliyorsunuz anlatmıştım burada size,dün kayaktan akşam döndü biliyorum ben dönünde seni arıcam buluşur konuşuruz demişti ama bu saat oldu ne arayan var ne soran :KK43: zaten ümidim yoktu iyicene çökmüş durumdayım ama ben kararlıyım kesinlikle aramıcam,neden aramıyo ki beni bana mesaj atan ayrıldıktan sonra o,sana aklımdakileri sölemek istiyorum diye şimid de aramıyo.

Erkek ayrıldıysa, onu aramamak onsuz da yapabildiğini göstermek onu geri getirir bence, erkek kadının ayrılınca da hayatına eskisi gibi devam ettiğini görünce bunu çekemez, hırs yapar. Nasıl bensiz mutlu olur, oysa ki ben bulunmaz Bursa kumaşıydım falan gibi triplere girer ve büyük ihtimalle de geri döner... Kadın ayrıldıysa zaten geri dönmesini istemiyor demektir...

katılıyorum

kızlar bırakın aramayn bizde bayadr konşmuyorz ben onn için sevgller günü planları yapıorm ama aramzsa kendi kaybeder...kendinizi değerli görün güvenn o sizi işte ozaman arar ozaman bulunmaz hint kumaşı sizolursunuzzemuszemus

aynen katılıyorum..bak ben artık hiçbişey yapmıyorum çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım ne oldu onun egosu tatmin oldu..onun yerine kendimi koydum ben de aynısını yapardım nasıl olsa karşıdaki hep çabalıyoben niye uğraşiyimki..diyo...facebookta hesabımı dondurdum bugün o dondurmuş:)

dün konuştuk yüzyüze bi çekiciliği kalmamış ilişkimizin öle dedi,seni kolay kolay unutamıcam dedi tabi,ama üzülmüyorum belki daha çok taze diye hüzün yok içimde

dün konuştuk yüzyüze bi çekiciliği kalmamış ilişkimizin öle dedi,seni kolay kolay unutamıcam dedi tabi,ama üzülmüyorum belki daha çok taze diye hüzün yok içimde

kolay kolay unutamıcaksa niye ayrılıyormuş hayret bişi bu erkekler yaa:umursamaz:
ayrılalım ama bak söyliyim seni unutamıcam yani yarın bi gün geri dönersem beni kabul et tamam mı mı demek istiyorlar:umursamaz:

kolay kolay unutamıcaksa niye ayrılıyormuş hayret bişi bu erkekler yaa:umursamaz:
ayrılalım ama bak söyliyim seni unutamıcam yani yarın bi gün geri dönersem beni kabul et tamam mı mı demek istiyorlar:umursamaz:

valla bende anlamadım cnm zaten çok mantıksızca koşuyodu benle kafamçokkarıştı,onun yanında olan bi arkadaşımla konuştum çok fazla görüşüyodunuz galiba falan dedi bende hafta 1 gün ben onda kalıyodum bide bişiler yapıyodur en az haftada 1 gün dedim,o böyledir ece dedi bi anda gelmiştir bi anda seni seviyorum diye gelirse şaşırma dedi üzülme fln,hüzünlü değilim sadece içim buruk dedim kısmet değilmişboshayallersmileboshayallersmile

X