Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

benimkide çok ağladım yalvardım diye havaya girdi tlfnlarını değiştirdi msnsini değiştirdi facebookunu kapattı.nerdeyse 1 ay olacak.dönüp yalvarsın istiyorum hemde çok.hiç bir suçum yokken o küçük beyninin esiri oldu.

1 ay geçti..unutamadınmı?

1 ay geçti..unutamadınmı?

biraz unuttum ama daha tam 1 ay olmadı.3-5 gün sonra 1 ay oluyo sanırım.ama bende hırs var yalvarmasını istiyorum.kendim göndermeyene kadar içim rahat etmezmirmirmirmir

biraz unuttum ama daha tam 1 ay olmadı.3-5 gün sonra 1 ay oluyo sanırım.ama bende hırs var yalvarmasını istiyorum.kendim göndermeyene kadar içim rahat etmezmirmirmirmir

anladım...kaydirigubbakcemile3
bu çoğu kadında böyle aklinialirimsmile

anladım...kaydirigubbakcemile3
bu çoğu kadında böyle aklinialirimsmile

DAHA ÖNCE BİR KAÇ SEFER AYRILMAYA ÇALIŞMIŞTIM TLFNLARDA ARAYIP YALVARIYORDU DAYANAMAYIP BARIŞIYODUM.ŞİMDİ KENDİSİ YAPTI YA ÇOK ZORUMA GİDİYOR.:çok üzgünüm:

sevince durum değişir mutlaka...
ama ben bunun için bir çabaya girmedim bu zamana kadar çok sevdiğim biri içinde...
offf erkekçikler offfffff

neden dönüşü hızlandırıyorsun ki ,o seni gerçekten seviyorsa döner zaten merak etme yok istemiyorsa da senin bunun için çabalaman yersiz ,ayrıldıysan zaman bırak seviyorsa zaten dönecektir sevmiyorsa da sen ne yaparsan yap döndüremezsin döndürsen de bi süre sonra tekrar bırakır seni

zaten her şeyin ilacı zaman değil mi...ama bu erkekler öyle bir psikoloji yaratıyorlar ki vicdanım çok rahat ama bi süreden sonra acaba ben miyim suçlu demeye başlıyosun çünkü amaçları bu zaten..

zaten her şeyin ilacı zaman değil mi...ama bu erkekler öyle bir psikoloji yaratıyorlar ki vicdanım çok rahat ama bi süreden sonra acaba ben miyim suçlu demeye başlıyosun çünkü amaçları bu zaten..

biz çok düşünüyoruz da ondan.ama onlar böyle değiller emin ol.zeytinyağı gibiler herşeyde

doğru döylüyorsun istediklerini düşündürmeye çalışsınlar boş inan zaman geçtikçe o ilk şok atlatılınca üzüntün başlıyor üzüntü bitiyor kızgınlık dönemi başlıyor.. bu dönem en önemli dönem işte çünkü o dönemde ondan kopuyorsunuz haklısanız.. o zaman geri gelsede hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.. her ne düşünerek giderse gitsin sizi bırakıp gittiği için içiniz affetmiyor.. işte o yüzden giden olmuyor terkeden, kalan oluyor hep terkeden..

bu kadar güzel anlatılırdı... boshayallersmile

kızlar lütfen bana yardım edin dünden beri ağlamaktan ömrüm bitti 8 aylık i ilişkim dün 30 dk.içinde biti hemde telefonda ben nedenini bilmeden erkek arkadaşımdaydım ortak arkadaşlarımızla birlikte kyağa gdecekler ben g,tmiyorum sınavlarım var çünkü neyse birlikteydk sabah seni özlicem dedim 4 ne olcak yaptı bana ne farkeder dedim 1 günde de insan özleyebilir bunu bana söyledi ilk defa sonra bende beni kırıyosun söleme böle eyler dedim evden çıktım tam dolmuşa binicem mesaj attım içim içimi yedi neden böle sölüyotsun önemsmiyosun görüşmediğim,z zaman galiba dedm bi karar ver dedim bana 2 haftadır ,ç,mde seninle ilgili hislerm tükendi dedi ayrılalım ben telefonla aradım şok halindeyim hala nasıl bi mesaj bu dedim öle işte dedi sürekli susuyo cevap vermiyo ne yapcağımı anlayamadım
n demek bu diyorum sana yalan mı söliyim dedi,arkadaşlarımla buluştum onlarada anlattım herkes şok olmuş durumda bi neden yok ortada en son dün gece artık tüm düşüncelerimi toplayıp mesaj attım matıklıca ben ona hoşçakal diyemed,m o bana mesajın sonunda ece hoşçakal yazmış 1 hafta öncesine kadar hislerim ssana tamdı demiş insan bi anda vazgeçebilir mi eminim beni seviyo ama nasıl olurda böle olur nolurrr bana yardım edinn,onun n yapmak istediğini anlamadım

bana yardım edin aramamak için kendimi zor tutuyorum ama ne d,cem ben ona daha dün bu saatte birlikte olduğum insan 24 saat bile geçmedi kapı duvar halindeee arkadaşlarımla birlikte gidiyo dedi ya kayağaaaa dün bi arkadaşımı aramış ne yapıyoruzz akşamm diyeee arkadaşımda senin sesin neden bölee demiş eceden ayrıldım abi aptal gidiyim demiş,hiç üzülmicek mi bilmiyorummm

ilk önce sakin olmalısın olurmu ben de önce gerisi kolay inan, sesini çıkarmadığın sürece gözüne görünmediğin sürece hiç sorun olmuyacak.. sadece bunları yap senden hiç haber alamasın..onsuz yapabileceğini görünce gerçek o zaman dank eder kafasına, seni seviyorsa.. hemen aklının başına gelmesini bekleme zaman ver bu süre zarfındada ne telefon ne internet ne gereçek hata hiçbiride sana ulaşamasın.. bizler burdayız unutma yerimseniben:1hug:

msn,facebook gibi bişeyi yok zaten kullanmıyo 8 ayım geçmişşş bu kadar yoğun gittiğimiz yerler resimlerrr arkadaşlarının hepsi sevgiliileriyle geliyolar buluşmaya nasıl bir şeyy kimisi başka birisi vardır diyo kimii bi and olmuştur diyoo ama en son ki mesajı bana ece hoşçakal dediii,dün konuşurken telde nasıl souk anlatamam 5 dk.önce yanındaydım şimdi ne değişti,arar mı sence beni

ece sakın arama.ben aynı hatayı yaptım çok üzüldüm ağladım sızladım yalvardım.dönmüyorlar.tam tersi kendini bişey sanıyolar.1 ay olacak hala ses yok benimkinde.tabi benimkinin çok farklı tarafları var seninkinden.ama arama derim.şimdi çok pişmanım ben.keşke sessiz kalsaydım.hiç bir sebep yokken bırakmasıda ayrıca tuhafyasakkelime

deniz cnm arkadaşım arasam bile ne dicem adam o kadar net konuşuyo ki dün akşam ki en son mesajında ben ona by diyemezken o bana hoşçakal ece dedi nokta koydu,hç mi aklına gelmicem gittiğimiz yerlerde bütün arkadaşları çüft nasıl hissedicek bilmiyorum ben çok mantıklı bi şekilde ona mesaj attım son kezmiş demkk ki seni görüşüm bilsem ki böle olcağını bilsem ki ne değişicekti dedimm bana 1 hafta öncesine kadar dürüsstüm dedii..

erkek milleti de geç ece.biliyorum zor ama arama.seviyosa döner.o zamanda top sana geçmiş olur.ya karşına alıp sorgularsın.yada konuşmaya bile değer görmezsin.üzülme derim ben.ya seven terketmez.sensiz 1 gün geçirebiliyosa çok fazla düşünmemek lazım.2.5 hafta sürekli ağladım ne oldu.hiç

o zaman arkadaşını arayıpda eceden ayrıldım abi aptal gibiyim ne demek ????? üzülüyor mu yoksa ne yapmaya çalışıyo o kadar zaman geçmişşş

bilemem ama aptal gibi hissetmesinin sebebi üzüntü değildir.ilk zamanlar böyle hissediyolarmış.canının acıması daha sonra başlıyormuş bu erkek arkadaşların.önceleri uyuşmuş gibi hissederlermiş hep.acı ve özlem daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…