Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide çok ağladım yalvardım diye havaya girdi tlfnlarını değiştirdi msnsini değiştirdi facebookunu kapattı.nerdeyse 1 ay olacak.dönüp yalvarsın istiyorum hemde çok.hiç bir suçum yokken o küçük beyninin esiri oldu.
1 ay geçti..unutamadınmı?
biraz unuttum ama daha tam 1 ay olmadı.3-5 gün sonra 1 ay oluyo sanırım.ama bende hırs var yalvarmasını istiyorum.kendim göndermeyene kadar içim rahat etmezmirmirmirmir
anladım...kaydirigubbakcemile3
bu çoğu kadında böyle aklinialirimsmile
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..
zaten her şeyin ilacı zaman değil mi...ama bu erkekler öyle bir psikoloji yaratıyorlar ki vicdanım çok rahat ama bi süreden sonra acaba ben miyim suçlu demeye başlıyosun çünkü amaçları bu zaten..
zaten her şeyin ilacı zaman değil mi...ama bu erkekler öyle bir psikoloji yaratıyorlar ki vicdanım çok rahat ama bi süreden sonra acaba ben miyim suçlu demeye başlıyosun çünkü amaçları bu zaten..
doğru döylüyorsun istediklerini düşündürmeye çalışsınlar boş inan zaman geçtikçe o ilk şok atlatılınca üzüntün başlıyor üzüntü bitiyor kızgınlık dönemi başlıyor.. bu dönem en önemli dönem işte çünkü o dönemde ondan kopuyorsunuz haklısanız.. o zaman geri gelsede hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.. her ne düşünerek giderse gitsin sizi bırakıp gittiği için içiniz affetmiyor.. işte o yüzden giden olmuyor terkeden, kalan oluyor hep terkeden..
bana yardım edin aramamak için kendimi zor tutuyorum ama ne d,cem ben ona daha dün bu saatte birlikte olduğum insan 24 saat bile geçmedi kapı duvar halindeee arkadaşlarımla birlikte gidiyo dedi ya kayağaaaa dün bi arkadaşımı aramış ne yapıyoruzz akşamm diyeee arkadaşımda senin sesin neden bölee demiş eceden ayrıldım abi aptal gidiyim demiş,hiç üzülmicek mi bilmiyorummm
bana yardım edin aramamak için kendimi zor tutuyorum ama ne d,cem ben ona daha dün bu saatte birlikte olduğum insan 24 saat bile geçmedi kapı duvar halindeee arkadaşlarımla birlikte gidiyo dedi ya kayağaaaa dün bi arkadaşımı aramış ne yapıyoruzz akşamm diyeee arkadaşımda senin sesin neden bölee demiş eceden ayrıldım abi aptal gidiyim demiş,hiç üzülmicek mi bilmiyorummm