deniz'cim dönmesi seni sadece anlık mutlu edecek bence. Bu ilişki gerçekten çok tutarsız olmuş.Önce bir mesajl aşkım günaydın, sonra düşündüm aşkım bitmiş. sana olan aşkını anlatmaya kelimeler bulamayacak, seni kırmamak için mesaj yazmaya korkacak birileri var bence. ve onu beklemelisin. daha önce bir evlilik yaşadığım için söylüyorum, sen zaten bunun acısını biliyorsun. bİr kere daha yaşayacak, kaldıracak kadar güçlü olabilirsin ama inatla söylüyorum tatlım "ex den next olmaz"...
mutlu olman dileğiyle,
doğru söylüyosun ama bir kere daha karşıma gelsin pişman olup bunu istiyorum
Hepimiz bunu istedik..Bir süre sonra öyle bir umursamazlık gelecek ki üstüne hiç bişeyini istemeyeceksin.çünkü o hiçbişey olacak...Ama yinede gelseler keşke şöleee bir sürünseler iyi olurdu dimi :jeyyar:
:çok üzgünüm:keçke gelse tek dileğim bu valla.söyleyeceklerimi inci gibi dizdim şimdidensengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende terkedilenlerdenim birden içimden gelmiyo yıprandım dedi ve bıraktı. tabi ki sorunlarımız vardı ama bırakmak gerekmiyodu.bu süre zarfında çok çabaladım ama onda bi çaba yok.benim anlamadığım hala mesaj atıyo konuşuyo ama hiç uçum yokken hala beni suçluyo napıcamı şaşırdım...
pişmandır pişman olmasına emin ol da yaptığını artık nasıl temizleyeceğini bilemiyordur.. nasıl olsa sen hep hazırsın hep seversin diye istediği zamana kadar bekler.. nerden bilsin inci takıcaksın boynuna :)))) süpersin sen.. o günde gelecek içindekileri bir bir söyleyeceksin emin ol.. herşeyi gösteriyor Allah bu dünyada diğer tarafa kalmıyor..
evet...3,5 yıl olmuştu beraberliğimiz çok seviyodu neden böyle oldu bilmiyorum tahammülsüz biraz zora gelemiyo o içindekilerin hepsini kırlırmı diye düşünmeden söyledi. bense düzeltmeye çalıştım hep ama olmadı...
Kimseyi zorla getiremezsin.Ancak o kendi gelmek zaten isterse geri gelir