Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

birşey daha ekliyeyim benim ki de bugün tam 3 sefer aradı.ilk ikisinde tlfnum meşguldü artık aramaz diodum ki tekrar aradı.geçen hafta beni aramış bi çay içelim diye ama telefonum kapalıydı.merak edip kuzenimi aramış.ama yakın arkadaşı da 1 hafta önce kuzenime biriyle tanıştırıcam onu takılsınlar filan gibi laflar etmiş.gerçi ilk önce kuzenim eskiden tanıdığım birinin benimle birlikte olmak için sürekli aradığını söylemiş.misilleme yapmış da olabilir bilmiyorum.ayrıca benim duyacağımı bile bile kuzenime bunu söylemesi de tuhaf geldi.çok kafam karıştı kızlar yardım edin.beni sevdiğini de söylemiş kuzenime ayrıca.sevdiğini asla inkar etmiyor.ve de bana alt tarafı bi kere ulaşamadı diye resmen deli olmuş.ayrılalı daha 3 hafta oldu ama o hemen beni görmek istiyo daha soğumadan tazeyken.ki ben onu bir kere aramadım msj atmadım çekildim hayatından.napmaya çalışıyo anlamadım

Off mantığım her şekilde karşı çıkıyor zaten, bana yaptıklarını düşündükçe nefret etmek istiyorum. Ama yapamıyorum kalbim hala çaresizce ona aşık, canım acıyor hala.. Umarım geri döner ve geri döndüğünde güçlü olurum. Terkeden sevgililerin geri döndüğünde benim hislerim artık bitmişti ve reddetmiştim hep.

Senin hikayeni de okudum canım bence sen soğuk tavrına devam et, tabi içinden soğuk davranmak geliyor ise. Zaten bu başlıkta da görürsün arayıp sormayınca geri geliyorlar hep. Tabi açıkça da konuşamadıkları için gururlarına yediremedikleri için ayak yapıyorlar. Zaten sen soğursan o geldiginde kabul etmezsin. Hala seviyor isen de kapında köle olduğunu görünce barışırsınız. Umarım mutlu olacağım şekilde ilerler durum. Geri döndüklerinde çok mutlu olacağımızı sanıyoruz ama araya zaman girince hisler bitiyor. Benimkiler 1 yıl sonra döndü genelde. Umarım bu son tramvayı, açılıp reddedilmeyi de atlatırım, umarım geri döner =( İlk başta baya mesaj attım aradım zaten rezil oldum diyerekten içimi döktüm, ama cevap vermedi. Artık asla aramıcam, 2 gün boyunca mesajlarıma cevap vermedi.

Teşekkür ederim canım umarım ikimiz için de iyi olur.sen şu anda hem aşk acısı hem de reddedilmenin şokunu yaşıyorsun.çok zor bir durum anlıyorum.ama bir de şöyle birşey var büyük konuşunca mutlaka başına geliyo.yani onun senin mesajlarına cvp vermemesi de bir nevi büyük konuşmak.ben hep şöyle düşünürüm zor bir süreçten geçtiğimde''daha iyi şeylerin olması için benim bunları yaşamam gerekiyor''.sabretmek çok zor iyi bilirim ama Allah kaldıramıyacağı yükü vermiyo gerçekten insana.sen kendini çek şöyle sabret ve sadece dua et.bak herşey nasıl yoluna giriyor.herşeyin bir vakti saati var.ben günlerdir bu şekilde telkin veriyorum kendime bu da geçer diye.tek kafama takılan arkadaşının dediği başka bir kızla görüştürcem ben onu takılsınlar lafı.ama işin komik yanı da benim kuzenime söylüyor bunu yani haberin bana geleceği garanti.ve beyfendi buna rağmen hala beni görmeye konuşmaya çalışıyo neden anlamadımgerçekten sabrımı zorluyo artık

ayrıca birşey sorucam sana senin bu açıldığın insan sana ümit verdi mi ya da aranızda önceden birşey yaşandı mı?

Biz tanıştığımız andan itibaren flörtleşme şeklinde görüşmeye başladım. Haftada 1 falan görüştük 3 ay boyunca. Yani sözlü olarak ümit vermedi hakkını yemiyim. Ama o kadar zaman çift gibi takıldık, hislerimizin karşılıklı olduğunu sanmıştım. Benim kadar aşık olmasa bile en azından hoşlanıyor sanmıştım. Bana asıl ümit verdiği nokta şu: bi süredir aramız soğuktu ve ben açılırken aslında veda ettim ona, "ben sana aşığım ve böyle sürdüremiyorum" gibisinden. O ise benim vedamı kabul etmedi, aradı mesajlar attı cevap vermememe rağmen beni ikna edip benimle görüştü hemen o an. Her şey çok güzeldi, baya güzel sinyaller verdi, normal şekilde görüşmeye devam ediyoruz sandım ben, sevgili etiketine girmeye zorlamadım direk. Ertesi gün mesajlarıma cevap atmadı, şok oldum. Aradım açmadı falan. Kaçtı gitti yani, şaka gibi bi durum.. Madem görüşmeyi kesiceksin, ben açılınca niye veda edip gitmeme izin vermedin? Neden anında gelip veda etmemi engelledin? Bir anda ümit verdi sonra söndürdü hepsini.

Senin mevzu da, senin duyacağını bildikleri için bence ortaya laf atmışlar. Güya sen bunu duyup tepki verirsen hala onu sevdiğini düşünecekler. Tepki vermezsen de sen unuttun sanıcaklar. Oyun yapıyolar sanki :44:

valla helal olsun sana ben sevdiğim ya da hoşlandığım hiç kimseye sana aşık oldum deme cesareti gösteremedim.genelde kendimi yer dururum böyle durumlarda kendime yaparım yani.senin ona açılman duygularından emin olduğunu gösterir ki normal bir erkeğin hoşuna gider bu da.onun kafası karışmış bence bırak biraz kendini dinlesin düşünsün.erkekler genelde panikler böyle durumlarda önce.ilişki gözlerini korkutur.kendini dinliyordur belki.bence sana karşı oda boş değil ki gitmene izin vermemiş.değilse canına minnet olurdu gitmen.sen söyleyeceğini söylemişsin artık adım atma şımarır bu sefer.benim ki benim sevgimden çok emindi ama kuzenim sağ olsun o konuda da aklını karıştırmış.baştan istememişti bile seni öyle deli divane aşık filanda olmadı zaman içinde oluştu bişeyler demiş:)bence de benim kulağıma geleceğini bile bile attı ortaya bir laf tepki vericekmiyim diye.değilse benim üzüleceğimi bildikleri için özellikle saklarlardı gibi gelio bana.ben de duvar gibi tepkisiz durdum en sonunda aradı.sen de öyle yap duvar ol resmen duygu kırıntısı bile yakalayamasın:)

büyü yapmisdim ise yaradi...tipis tipis geri döndü..ben geri cevirdim...aylar sonra sonra yine döndü...hatta yalvardi...rüyasina girdim celb ettim oh olsun.

Ben de hayatımda ilk defa cesaret gösterip söyledim zaten=) Dediğin gibi işte emindim duygularımdan, ki o da benimle güzel zaman geçirdiğine göre şeyler var diyodum ama yokmuş, yanlış sinyal almışım. Gitmene izin vermemiş diyosun canım ama izin verdi işte ya baksana. Olumsuz bile olsa cevap bekledim ısrarla, 2 gün mesaj attım ses yok. En sonunda "Tadını kaçırma" gibi bir şey yazdı. Çok bozuldum bi daha da yazmadım. Yani istenmediğini anlamayan kız oldum onun gözünde.

Senin kuzenin de araya girmese belki siz kendi kendinize barışırsınız. Aynen dediğin gibi duvar gibi dur. Ben de öyle yapıcam bi daha ses vermicem, gelmezse de kendi bilir. Açıldım diye gururum kırılmadı, ama o son mesajı yüzünden kırıldı işte gururum.

canım benim yengeç sevgilim birkaç ay sonra eşşekliğini anlayıp dönmüştü hatta ondan sonra her 3 ayda bir şansını denedi ama ben bir kere yol verdi mi tamamdır:) Allah döndürtmesin!!
Bahseder misin ne kadar çıkmıştınız falan neler oldu? Benim eşşek de yengeç, dönsün istiyorum ooof =(

biz bgn görüştük!aradı beni yine bizim bu taraflardaymış yemek ısmarlıyayım sana dedi.süt dökmüş kedi gibiydi.bakışları bile içten sıcaktı.hissettim resmen sevdiğini.tekrar görüşme planları yaptı.tam 4 saat birlikteydik hep anılarımızı sıkıştırdı laf arasına.yani hatırlıyo musun şöyle olmuştu,şuraya gitmiştik filan die.hani yeni flört aşamasında çiftler vardır ya aynen öyleydik:)ama barışma konusunu açmadı hoş açamaz ya böyle damdan düşer gibi.tlfnumun kapalı olduğu zamana çok takmış bide bende cvp vermedim geçiştirdim konuyu.merak etsin biraz daha:)

canım yengeç burçlarını bilirim benim de bizzat başımdan geçti.çok zor ve dengesiz olurlar olmadık zamanda çıkarlar karşına.zor güvenip zor severler ama sevdikten sonra da kolay kolay kopmazlar.sana o şekilde msj atarak terbiyesizlik yapmış yuuh dedim okurken.senin en ufak bir çabanı hak etmiyo o bence.hiç grurum kırıldı diye de düşünme.arkasına baktığında pişman olucak olan sen değilsin.ne demişler yaptığım şeyler için pişmanlık zamanla geçer ama yapmadığım şeylerin pişmanlığının telafisi yoktur.hiç olmazsa içinde kalmadı.ilerde aklına geldikçe merak edicektin bu sefer adım atsaydım ne olurdu die.bir de böyle düşün.

Aaaa ne çabuk görüştünüz yahu=) Olsun zaten direk o konuyu açmasın, çekinmesi iyi bir şey, kabul etmemenden korkmuştur. Dediğin gibi biraz merak etsin, dene bi napıcak. Hemen yelkenleri suya indirirsen yine aynı sorunları yaşarsınız gibime geliyor. Bakalım tekrar arayıp yine buluşma teklif edecek mi seninki. Çok çabuk olmuş dönüşü=)

Dediklerin tamamen doğru yengeç erkeği hakkında Çok zor bir adam, kesinlikle güvenmiyor, canı isteyince arıyor istemeyince aramıyordu. Bir de kabuğu var kendine ait, o kabuktan içeri adım atamıyorsun, kendini asla açmıyor. Sadece gözleriyle, davranışlarıyla bir elektrik yaratıyor. Sonra da işte ümit vermemiş gibi rahatça sıyrılıyor. Ben açıldığıma pişman olmadım, aynen senin dediğin gibi meraktan ölürdüm keşke adım atsaydım diyerek. Ama işte işi çirkinleştirdi. Olumsuz da olsa bir cevap atabilirdi yahu, atmadı atmadı ben de dayanayıp ısrar edince öyle çirkin bi mesaj attı işte. Ben tüm içtenliğimle aşkımı itiraf etmişim. Kibarca geri çevirebilirdi. Umarım dediğin gibi pişman olur. Pişman olduğunu görmek istiyorum yengeçler geri dönüyor mu ona bakınıyorum=(

canım sana benim yengeç maceramı kısaca anlatayım.aynen sizin gibi arada görüşüyorduk bana karşı yanımdayken çok ilgiliydi.düşünceli,nazik vs.ama 1 seneden fazla adını koymadı bir türlü.ben de en sonunda pes edip kestim arayıp sormayı.neerdeyse 1 sene görüşmedik.arada benim şimdi ayrıldığım vatandaş oldu.bende ayrıldığımız gün yengeç burcu şahısa o sinirle msj attım slm die.çaat aradı beni ve de müsait olduğumuzda görüşmeye karar verdik.ve o gün bugün haaalaa görüşücez güya düşün artık.ayrıldığım şahısla bile kaç sefer görüştüm onun üzerine:)çok yakın bir arkadaşımda yengeç biriyle aylardır görüşme halinde ve oda artık pes etmek üzere adı konmuyo bir türlü çünkü.sende var mı bir gelişme peki?benim şimdilik aynı zamana bıraktım çok kasmamaya çalışıyorum.

bunun yengeçi akrebi yok hepsi aynı .ok :))))

Ayyy ciddi misin 1 yıl mı Ben yakın zamanda kurtarmışım kendimi yahu. Bu adı konmayan ilişkilere bayılıyor herhalde bu adamlar. Ki benim ilanı aşkımdan sonra ortadan kaybolmasaydı, görüşmeye devam etseydik yine aynı şey olurdu eminim. Böyle sürüne sürüne yıllarca devam ederdik adı konmadan. Tamam 2 günde sevgili olalım demiyoruz ama bu kadar da uzatılır mı yahu. Ben bile 3-4 ay isimsiz takıldıktan sonra itiraf ettim işte. Ve pat diye kaybolan adamdan hala ses yok gelişme yok Şimdi daha iyiyim, yokluğuna alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş. Ama geri dönüşünü de deli gibi istiyorum, sırf bu sefer ben onu cevapsız bırakıyım diye. Aşk da bir yere kadar, artık ona kızgınlığım ağır basıyor.

Acaba vazgeçmiş gibi yapsak dönerler mi?

Genelde vazgeçtikten sonra dönüyorlar çünküü

Bence de sen yol yakınken kurtardın kendini şükret canım.ve de zamana bırak.birşeyi ne kadar kassan olmuyo doğru.hayatla inatlaşmak gibi oluyo o zaman sanki.yani bana öyle geliyor.beni öyle bir bezdirmiş ki o yengeç şahıs ki zamanında sağlam aşıktım ona tüm iletişimi kestim.biliyorum bir msj atsam arasam yine görüşcez vs ama uğraşamıcam artık.döndüğünü de görürsün emin ol insan neye yürekten inansa oluyor.ben de yarın yine buluşucam benimkiyle.üstelik bütün gün birlikte olucaz tıpkı ayrılmadan önce ki gibi.dün msj attı çarşamba müsait misin diye.daha bugün 1 ay oldu ayrılalı.ne yapmaya çalışıyor anlamadım.yavaş yavaş işleri yoluna koymaya mı çalışıyor yoksa öylesine mi takılıyor?telefonumun kapalı olduğu dönemde kendisiyle konuşmamak için kapattığımı sanıp evham yapmış kendi itiraf etti.ee be adam sen değil misin beni birakan!bu ne şimdi diye sorarlar adama ama:)

Acaba vazgeçmiş gibi yapsak dönerler mi?

Genelde vazgeçtikten sonra dönüyorlar çünküü

vazgeçmiş gibi yap ama sağlam rol yap bence:)erkeklerin aklı sonradan başına geliyor bu doğru.eski erkek arkadaşım kendi ağzıyla söylemişti bunu.siz kızlar başlarda üzülüp atıyosunuz üzerinizden biz erkeklere sonradan koymaya başlıyor diye.

Demişsinya bir mesaj atsam görüşürdük diye, işte benim bu ex yengeç de öyle gibi geliyor. Yani bir şey olmamış gibi sadece görüşelim desem görüşürüz, evet mutlu olurum ama yine beni cevapsız bırakır, sonra ben yine üzülürüm. Umarım döner de sevgimin değerini anlar. 1 haftadır hiç online da olmadım karşılaşmayalım diye, bak hiç merak etmiyor hayvanat. Umarım zaman geçtikçe içine oturur.

Benim daha önceki ex de öyle demişti, geri döndüğünde. Telefonunu falan kapattıysan üzerine alınmıştır=) Hem bırakıp gidiyorlar, hem de senin öylece beklemeni istiyorlar. Seninki yine çabuk dönmüş bak, azıcık süründür görüşürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…