Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Acaba vazgeçmiş gibi yapsak dönerler mi? :KK37:

Genelde vazgeçtikten sonra dönüyorlar çünküü :KK4:

Orası garanti. benim önceki exler hep o şekilde döndü. Ama vazgeçmiş gibi yaptığımda değil, gerçekten vazgeçtiğimde. Aylaaaar sonra yani. O saatten sonra da ben istemedim zaten hislerim bitmişti. Daha bu sefer sonra exten vazgeçemedim herhalde aşkım bitince dönücek ooofff bu kadar bekletmese :26:

AMAN KIZLAR benim exle hiç konuşmuyoruz 2 ay oldu hala ses yok..boşuna ümitlenmeyin..başlarda feci oldum ama şimdi yeni atlatıyorum.

Uf hep böyle olmak zorunda mı :KK59:

Niye tüm kalbimle bekliyorken gelmez ki?

Neden artık vazgeçtiğimde döner ki?

Niye bir kez daha aşka inancımı sarsar ki !

Niye tam ayağa kalkmışken kalbimizden vururlar ! :113:

AMAN KIZLAR benim exle hiç konuşmuyoruz 2 ay oldu hala ses yok..boşuna ümitlenmeyin..başlarda feci oldum ama şimdi yeni atlatıyorum.

Benimki de tam tersi ayrılalı yeni 1 ay oldu ama o beni hiiiç rahat bırakmadı!tlf kapatıyorum panik oluyor iki de bir görüşmek istiyor.biraz suratım asılsa nedenini öğrenene kadar uğraşıyor.aslında birlikteyken de aynıydı hareketleri.Bi kendi halime bıraksa unutucam ama!resmen ayrılsak da beraberiz olduk :)

Demişsinya bir mesaj atsam görüşürdük diye, işte benim bu ex yengeç de öyle gibi geliyor. Yani bir şey olmamış gibi sadece görüşelim desem görüşürüz, evet mutlu olurum ama yine beni cevapsız bırakır, sonra ben yine üzülürüm. Umarım döner de sevgimin değerini anlar. 1 haftadır hiç online da olmadım karşılaşmayalım diye, bak hiç merak etmiyor hayvanat. Umarım zaman geçtikçe içine oturur.

Benim daha önceki ex de öyle demişti, geri döndüğünde. Telefonunu falan kapattıysan üzerine alınmıştır=) Hem bırakıp gidiyorlar, hem de senin öylece beklemeni istiyorlar. Seninki yine çabuk dönmüş bak, azıcık süründür görüşürken :KK53:

Biz 2 gündür birlikteydik yine.anlamıyorum bu nasıl iş yaa!deli gibi özlemiş beni her halinden belli.yan yanayken sanki tekrar birlikte gibiyiz ama barışalım vs demedi henüz.bilmiyorum belki de daha erkendir.sanki tartıyor beni ayrılık kararı vermesine sebep olan hareketlerimi ölçüyor gibi geldi bana.bir de nisanda arkadaşının düğünü varmış Marmaris'te.Benimle gelir misin dedi.Sonuçda özel bir ortam orası ne işim var ki yanında yaa!off kafam karıştı:KK43: Bi akıl fikir verin kızlar:)

her halukarda mahsun ve masum olun . eğer merhametliyse kayıtsız kalmaz . kayıtsız kalıyorsada olmasın zaten merhameti olomayan erkek sizi çok üzer.

evliliğimin son döneminde hayatıma girdi. evli ve çocuklu olduğumu bildiği halde. ümit verdi, cesaret verdi, mutluluk verdi. boşandım ve ertesi günü beni terketti. :)))

Dolu dolu 2 ay geçirdik buraya konuda açmıştım.. hala unutamadım hala deli gibi seviyorum ve tam 4 ay oldu unutamıyorum ne yapsamda :KK14:
Bugün sesini duymak için aradım fakat cevabı fikirleri aynıydı yine hiç değişmemişti..
Ona aldığım kitabı hediye etmek istemiştim :KK14: Görüşmek istemiştim ama yine üzülen ben oldum:KK5:
Terazi erkeği ve ne yapacagımı bilmiyorum her gün onun hayaliyle uyuyup onun hayaliyle uyanmak kadar acı veren birşey daha yok :KK14:

Benim anlamadığım onsuz yaşayabildiğini ona gösterirsen bu seferde yokluğuna alışacak seni hiç istemeyecek :44: hani dik durayım üzüldüğümü görmesin diyorum ki halbuki bayadır depresyondayım farkında bile değil gelmiyor arkadaş ne kadar inatçıymış mesaj attım ona 3 ay oldu biz ayrılalı cevap yok yani kendini unutturunca da olmuyor unutturmayınca da :KK50:

benimkinin görüştüğü bir kız varmış.sadece görüşüyolarmış adı konmuş birşey yokmuş ama benim önüme geçememiş kız.neden aramıza başkasını soktun dedim aramıza hiç giremedi ki dedi.beni gerçekten etkilemiş olsa her fırsatta senin yanında işim ne dedi.kafası dağılsın diyeymiş ama olmamış ki benden gerçekten kopamıyo.bana ben senden kopamıyorum sen benden kop dedi:KK43:dayanamam ben yine ararım seni ama açma dedi.kalbim başka aklım başka söylüyo aptal ettin beni dedi.en sonunda bana biraz zaman ver dedi.bir süre bırakıcam kendi haline.ama o kıza kapılır mı bu arada diye de çok korkuyorum:KK43:sizce yerimi alabilir mi?

benimkinin görüştüğü bir kız varmış.sadece görüşüyolarmış adı konmuş birşey yokmuş ama benim önüme geçememiş kız.neden aramıza başkasını soktun dedim aramıza hiç giremedi ki dedi.beni gerçekten etkilemiş olsa her fırsatta senin yanında işim ne dedi.kafası dağılsın diyeymiş ama olmamış ki benden gerçekten kopamıyo.bana ben senden kopamıyorum sen benden kop dedi:KK43:dayanamam ben yine ararım seni ama açma dedi.kalbim başka aklım başka söylüyo aptal ettin beni dedi.en sonunda bana biraz zaman ver dedi.bir süre bırakıcam kendi haline.ama o kıza kapılır mı bu arada diye de çok korkuyorum:KK43:sizce yerimi alabilir mi?

Tüm bunları bilerek hala onu bekleyecek misin? :KK53:

Aynı sınıfta mısın erkek arkadaşınla, biraz uzak kalman en doğrusu bence.. Ve mantıklı düşün, böyle bişiyi sen yapsan o kabullenir miydi? :KK19:

Son düzenleme:
asla kabul etmezdi.ben de etmedim zaten ama şu anda ayrıyız yani bi aldatma yok.ama benden kopamıyor da.hiçbir gün aramadım onu hep o dolandı peşimde.yaptığı klasik erkek muhabbeti acı çekmekten ödleri kopuyo bunların hemen sığınacak liman arıyolar.ben çektim kendimi görüşmicem ama o yine duramıcak biliyorum.kendisi de dedi zaten ben dayanamam ararım seni sen açma telefonunu diye.açmasam da kapıya dayanır bu sefer.ayrıldık 10 gün duramadı beni görmeden.sevmiyosa neden bakmıyo önüne niye hala uğraşıyor ki benimle?

Sürekli karşılaştığınız yerler var mı peki? Oralardan bir süre uzak dur, gördükçe daha da zorlaşacaktır herşey :44:

yok çok şükür o istemese karşılaşöayız bile.ama dedim ya kopmuyo da benden.dün akşam yine aradı :KK43:

bende erkek arkdasımdan 1 hafta once ayrıldım daha doğrusu terkedıldım ve bundan 2 gun sonra da bır oncekı erkek arkadasım bana dönmek ıstedı.
bence elinizi vicdanınıza koydugunuzda elimden geleni yaptım diyebiliyorsanız extra bir şey yapmamanız gerekir.ben geri dönen erkek arkadaşımda herşeyi yaptım baktım olmadı bıraktım 1 yıl sonra geri döndü ama ben istemedim.kısacası hiç bir şey yapmamak gerekiyor.son erkek arkadaşımda da yalvardım bile en son 5 gun once bır mesaj attım baktım cevap bıle vermedı.hiç uğraşmam.o da nasılsa tıpış tıpış dönecek.
erkekler böyleler önemli olan yanınızdan uzak kalmayı düşünemeyecek kadar deger veren biri.bu tabi benim düşüncem :)

aylar önce yazdığım yorumları hatırladımda terkedileceğin apaçık ortadaydı.geçmiş olsun.bundan sonra daha dikkatli ol.kendini her erkeğe teslim etme.ciddi birşey yaşamak istiyorsan o kişi eşin olsun yani.böyle devam edersen sana sevgili dayanmaz senden kaçarlar seni gizemli bulmazlar yaniii:KK47::KK15::18:

4 yıllık bır ılıskımız vardı saçma salak bır tartışma buyudu buyudu ve ayrıldık ama bana etmedıı laf kalmadı bana hıcbır sevgısının kalmadığını hatta artık nötr bıle olmadgını nefret ettgnı bı daha benle olmak ıstemedıgını olcaksa da allah korusun bunları da sinirden söylemıyorum dedı. halbukı bız 4 yıl boyunca hep eleleydık yan yanaydık zor gunlarımızde askerlıgını bekledim aılesı boşanmış annesı falan bu askerdeyken bunu takmadı bıle ben elımde avcumda ne varsa tel faturalarına yatrdm 6 ay boyunca ya da ne bılyım . kavganın olduğu sabahta cok ıyıydık aslında kavga çıkmadan once . bugun ayrılalı 15 gun oldu 4-5 gun once aradım açmadı başka numaradan araynca açtı okulumla ılgılı bı sorun var dedım elımden bısey gelmez dedı . ben sordum ben arıyorum dıye mı açmadın telı evet dedı ozlemedım sana sevgım kalmadı fln dedı yıne . kızlar napıyım sızce hayatında bırının olmadıgna emınım 1 gun once tek tastan konu açan adam bır gun de bu kadar soğur mu . ya hıc mı gelmiyorum aklına . napıyım sızce gerı dönme ıhtımalı hıc mı yok . lütfen yardım edın bu arada erkek arkadaşım benı cok sever ustume tıtrerdı bn bıraz sımarmıstım sanrm.

4 yıllık bır ılıskımız vardı saçma salak bır tartışma buyudu buyudu ve ayrıldık ama bana etmedıı laf kalmadı bana hıcbır sevgısının kalmadığını hatta artık nötr bıle olmadgını nefret ettgnı bı daha benle olmak ıstemedıgını olcaksa da allah korusun bunları da sinirden söylemıyorum dedı. halbukı bız 4 yıl boyunca hep eleleydık yan yanaydık zor gunlarımızde askerlıgını bekledim aılesı boşanmış annesı falan bu askerdeyken bunu takmadı bıle ben elımde avcumda ne varsa tel faturalarına yatrdm 6 ay boyunca ya da ne bılyım . kavganın olduğu sabahta cok ıyıydık aslında kavga çıkmadan once . bugun ayrılalı 15 gun oldu 4-5 gun once aradım açmadı başka numaradan araynca açtı okulumla ılgılı bı sorun var dedım elımden bısey gelmez dedı . ben sordum ben arıyorum dıye mı açmadın telı evet dedı ozlemedım sana sevgım kalmadı fln dedı yıne . kızlar napıyım sızce hayatında bırının olmadıgna emınım 1 gun once tek tastan konu açan adam bır gun de bu kadar soğur mu . ya hıc mı gelmiyorum aklına . napıyım sızce gerı dönme ıhtımalı hıc mı yok . lütfen yardım edın bu arada erkek arkadaşım benı cok sever ustume tıtrerdı bn bıraz sımarmıstım sanrm.

canım geri donecektir ama bunun ıcın once senin onu aramayı bırakman lazım
bırak dusunsun aklını basına toplasın seni ozlesin
geri donecektir bence, 4 yıllık ask bir kenara atılmaz
baska bişeye morali bozulduysa sinirini senden cıkartmıstır
sen tavrını ortaya koy, arama, o senın pesinden kossun
sen hayatına devam et..

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

ama büyü yaptırınca dönüyo diyolar

X