kızlar bende 15 gün önce bırakılıp gidilenlerdenim. hem de ortada gözle görülür bir sebep yokken benim açımdan, haksızlığa uğrayan taraf çoğu zaman ben olmama rağmen sevgilim eskisi gibi olamıyoruz, eskisi gibi sevemiyorum seni, artık bunları aşamayacağımızı düşünemiyorum, ilişkimizin süresi artık doldu, hakkını helal et diyerekten, hem sarılıp öperek hem de bana teselliler vererek gitti. çok ağladım gitme diye, çok yalvardım senden başka kimse yok diye ama durmadı benimle. bi hafta sonra buluşup sevgimiz bunu hak etmiyor, daha bitmedi dedim yine ağladım yalvardım yine olmadı. o zamandan beri daha da aramadım. ama dün kendisi facebookta ''harama bulaşan gözum; guzellıgının hırsızı, ey hırsızlıga da değen hırsızlık edıyorsun,etme'' yazarak Mevlana'nın Etme şiirini paylaşmış. sanki bırakıp giden benim gibi. üstüme mi alınsam, alınmasam mı bilemedim.
bide eski sevgilimi yıllardır tanıyorum, çıkmadan önce çok iyi bi arkadaşlığımız da vardı, hiçbir zaman eski sevgilisine geri dönmedi. Acaba bana geri döner mi? çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum ve yanımda istiyorum. daha yaşayacağımız birlikte çok şeyin olduğunu düşünüyorum. ve onun için diğerlerinden de farklı olduğumu az çok biliyorum. Ama kafasında bitirdiğini de söylüyordu. Lütfen bana bişeyler söyleyin. kafayı yemek üzereyim düşünmekten. yalvarmamın yakarmamın güçsüz görünmemin hata olduğunu biliyorum ve artık yapmıyorum ama içim içimi yiyor.