Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

ah bu erkekler elindeyken kıymetini bilmez kaybedincede hemen kul köle olurlar. Arkadaşlar bende çok yumuşak kalbi biriyim hiç dayanamam hemen affederim inanırım keşke diyorum keşke biraz daha sert olabilsem. Benim yakın bi arkadaşım var kız o kadar güzel değil mesele çok iyi birisi. Ama bu kadın erkek konusunda süper. çıkıpta ayrıldığı erkeklerin yüzde doksanı buna döner köpek gibi olurlar peşinde. çünkü bizim fazla umursamazdır hiç gururundan ödün vermez sevgiliyken çok iyidir her söylediklerini yapar ama bi yamuk gördümü tavrını koyar çocuklar resmen peşinde köpek olur. ALLAh ım ben niye bu kadar duygusalım bende sert olmak istiyorum duygularıma yenilmemek istiyorum:2:

Yengeç burcu erkeği o konuda cidden iyidir :) Bırakmaz asla peşinizi. Mutlaka arar, hatasını anlar. Sizi gerçekten sevmişse (ki istemeye geleceklermiş, mutlaka sevmiştir) asla vazgeçmez. Siz bekleyin mutlaka arayacak. Ne şanslısınız

bu arada herkese ii akşamlar.. nasılsınız arkadaşlar?inşallah herkesin keyfi yerindedir.. ben bi kaç gün önce sevgilimle ilgili birşeyler paylaşıp yardımcı olmanızı istemiştim sağolsun bi çok kişi fikrini söyledii bende son bi şans vererek konuşma yaptım erkek arkadaşımla ama şuan öyle bi yerden patlak verdikki bu sefer çıkmaza girdim ve bitirdim... eğer benide dinleyip bi fikir verirseniz sevinirim.. benim çok samimi bi kız arkadaşım aynı zamanda sevgiliminde arkadaşı facete.. dün kızın morali bozuk olduğu için bunlar benim gıcık sevgilimle msjlaşmışlar facete.. benim salak oğlan :S kızı teselli etcem diye ağzının ayarı gevsemiş ve laubali bi şekilde muhabbet etmiş.. geçen sohbetten alıntıları paylaşayım '' oo güzel laz kızıda faceteymiş(arkadaş laz olduğu için) , işte canım benim üzülme yok sen benim için önemlisin eğer kendini kötü hissediyosan yardımcı olayım geleyim oturalım benim kız arkadaşta kötüyüm böyle beni görme muhabbeti yapınca aynen şu cümle kurulmuş '' SEN HER HALİNLE BANA İYİ GÖRÜNÜRSÜN'' ya bundan daha gevşek bi konuşma olabilir mi yoksa ben mi art niyetliyim.. Allah rızası için bişi söyleyin.. acele cevap ((

işte sonuç korkutuyo beni canım çok istiyorum hatam aniden parladım peki sizce neden sessiz kalıyor?

tatlım sen aniden parlamış olsan bile seni gerçekten seven insan uzatmaz barışır erkeğin sezsiz kalmasının 2 nedeni vardır ya seni kaale almıyor yada sana karşı ne yaparsan yap hiç birşey hissetmiyor sen o insanı arasanda aramasanda sonuç değişmeyecek seni bitirmişse bitirmiştir hiç umutlanma öyle geri döner diyede umutlanma belliki ilişkiden sıkılmış yeni heyecan arıyor belkide bulmuştur belkide o kişiyle daha uyumlu olduğunu düşünüyordur aşık olmuştur sana söylememiş olabilir benim erkek arkadaşımda bana göre aramızda sorun yokken beni terketti tabii sorun bana göre yoktu ben onun bu ilişkiden sıkıldığını yeni birisini hayatına soktuğunu hissettim biraz baskın çıkınca bunu itiraf etti hiç yeni ilişkisi sürmez bana döner diye umutlanıp beklemedim niye sürmesinki eminim çokta güzel gidiyordur ilişkisi erkekler tam anlamıyla tutacakları dal bulmadan tuttukları dalı bırakmazlar bunu unutma

kızlar ben de 2 saat önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve çok kötü bi şekilde bitti normalde ne zaman tartışsak o arardı ama bu sefer arıcağını sanmıorum ben de arayamam hem çok kızgınım hem de bi daha seni asla aramam dedim.olay şöle oldu bana bi yere giderken haber vemezsem kızıo demediğini bırakmıo bugün aradım arkadaşıyla birlikte sen neden sölemiosun dedim bişey diemedi tabi.aslında arama nedenim farklıydı facebookta kızlara sürekli abone oluo bu da beni deli edio silceksin onları dedim karşılığında tmm aşkım silerim diceğine bakma ozaman profilime dedi.baya bişey söledim eskiden de buna benzer şeyler olmuştu yine ters tepki veriodu ama gönlümü alıodu.sen kenarda dur senle evlencem ama başka kızlarla da hayatımı yaşıyım gibi bi düşüncesi var gibime gelio artık.bu sefer yine aynı şey olunca çok sinirlendim bi daha asla aramıcam seni dedim evet bi daha asla arama dedi telefonu kapattım.bikaç kere daha çok kızıp ayrıldığım oldu ama 3-4 gün sonra dayanamayıp aradı ama ben nedense busefer aramaz die düşünüorum böle huyları var ama beni de çok sevio biliorum ben de onu çok seviorum 1.5 senedir birlikteyiz evlilik planları yapıoduk ama galiba bitti ağlıorum kızlar iki saattir ve aylarca ağlarım die düşünüorum okadar çok seviorumki onu ne yapmam lazım kızlar unutmalımıyım sizce?

ah kızlarrr ahhhh
ne demişler "Her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini. "
her giden eninde sonunda geri döner. dönmeyen de dönülmesine izin verilmezse dönmez ancak.
taktiğe, teoriye hiç gerek yok tek bir şey gerekli;
ZAMAN.

kızlar bende 15 gün önce bırakılıp gidilenlerdenim. hem de ortada gözle görülür bir sebep yokken benim açımdan, haksızlığa uğrayan taraf çoğu zaman ben olmama rağmen sevgilim eskisi gibi olamıyoruz, eskisi gibi sevemiyorum seni, artık bunları aşamayacağımızı düşünemiyorum, ilişkimizin süresi artık doldu, hakkını helal et diyerekten, hem sarılıp öperek hem de bana teselliler vererek gitti. çok ağladım gitme diye, çok yalvardım senden başka kimse yok diye ama durmadı benimle. bi hafta sonra buluşup sevgimiz bunu hak etmiyor, daha bitmedi dedim yine ağladım yalvardım yine olmadı. o zamandan beri daha da aramadım. ama dün kendisi facebookta ''harama bulaşan gözum; guzellıgının hırsızı, ey hırsızlıga da değen hırsızlık edıyorsun,etme'' yazarak Mevlana'nın Etme şiirini paylaşmış. sanki bırakıp giden benim gibi. üstüme mi alınsam, alınmasam mı bilemedim.
bide eski sevgilimi yıllardır tanıyorum, çıkmadan önce çok iyi bi arkadaşlığımız da vardı, hiçbir zaman eski sevgilisine geri dönmedi. Acaba bana geri döner mi? çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum ve yanımda istiyorum. daha yaşayacağımız birlikte çok şeyin olduğunu düşünüyorum. ve onun için diğerlerinden de farklı olduğumu az çok biliyorum. Ama kafasında bitirdiğini de söylüyordu. Lütfen bana bişeyler söyleyin. kafayı yemek üzereyim düşünmekten. yalvarmamın yakarmamın güçsüz görünmemin hata olduğunu biliyorum ve artık yapmıyorum ama içim içimi yiyor.

Birkaç sene önce benzer bir ayrılık yaşamıştım. Aynı şekilde nedensiz bir şeydi bir anda artık yapamıyorum bahaneleri. Ben de o zamanlar yalvarmıştım, bir faydası olmadı. Hiç aramadım sormadım asla, yaklaşık 1 yıl sonra geri döndü. Bu sefer de ben istemedim onu çünkü başta üzülüp sonrasında bütün duygularımı yitirmiştim. Kısacası bu çark hep böyle ilerliyor, aramayıp sormazsan geri geliyorlar ama eskisi gibi olmuyor malesef.

Hiçbir şey yapmayın, aramayın, mesaj atmayın, sallamayın. Dönerler... Genelde yani.

sende bittigi anda geri dönme hevesi icine girerler ama cok gectir artık, sende bitmistir. o sebepten bir kere koptu mu ümitlenmeyin, içinizde söndürün ve bırakın. vazgecmeyi ögrenin.

aramayıp sormayıp beklemekten başka yapabileceğimiz birşeyler yok mu? tecrübesi olanlar lütfen bişeyler yazsın

yok canım malesef,sevmesi lazım..yoksa asla dönmüyorlar..

iki defa ayrilip iki defa dondu bende mal gibi kabul ettim tabi, seviyorum esek herifi, ikinci ayrildigimizda ilk iki hafta cok kotu agladim uzuldum ama sonra cok guzel zamanim geciyordu onsuzda guzelmis hayat, ama geri dondu biraz burnunu surttum, binpisman ettim muahaha, sonra tekrar baristik, bakalim hayirlisi

vazgeçtiğin zaman tamamen unuttuğun zaman döner ... düşünürseniz dönmezler ... nedendir bilmem ama bana hep öyle oldu ...
çevremdekilerede aynı .. biri için ağlarken üzülürken döneni hiç görmedim ..birisi sizin kalbinizi kırdıysa çok üzdüyse nedendir bilmem ama geri dönüyor ...
ama geri dönsede artık iş işten geçiyor ....

slm kızlar;ben de aranızda yeniyim.gerçi uzun zamandır konuya yazılmamış ama ben yine de şansımı denemek istedim.tahmin edeceğiniz gibi benim de sorunum aynı.yaklaşık 15 gün oldu ayrılalı.tamamen mantık ayrılığı bizim ki.evlilik konusunda bizim yapamayacağımızı düşünüp kafasında kurmuş sonra da bitirmeye karar vermiş.önce biraz konuşup düzeltmeye çalıştım ama bana''benim bu süreci yaşamam gerekiyor''dedi.ben de tamam dedim en sonunda.hatta o kadar soğuk kanlı durdum ki ''bağırıp çağırmayacak mısın?''diye sordu.''yoo''dedim ''neden öyle birşey yapayım ki!sen karşında ağlayıp sızlanacağımı mı sandın''dedim.''ihtimal dahilindeydi''dedi.ben de ''çok daha kötüsün gördüm emin ol atlatırım''dedim.sonra konuşurken eski günlerden konuştuk sohpet ettik ve ertesi gün tekrar buluşmaya karar verdik.ertesi gün hiç benden ayrılmış gibi değildi.hatta ben uzak durdukça o yanımdan ayrılmadı.açıkca beni kıskandığını belli etti.sürekli bi sarılmalar bi sevgi gösterileri.sonraki 2 günde üst üste msj attı whatsuptan.son mesajında köpeğinin resimlerini filan göndermiş hatta.ben de yazdıklarına çok sıradan soğuk cvplar verdim.en son da konuşmayı çat die kestim!duygusal olarak biraz körelse de bitmediğini biliyorum ama ona karşı nasıl bir tavır koymalıyım bilmiyorum şu anda karışığım.aklımdaki şey hiç arayıp sormamak.ii mi yaparım kötü mü onu da bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa bugüne kadar ki her kavgamızda ya da benim kendimi çekmemde hep onun ilk adımı attığı.denk gelip de okur ve yorumlarsanız sevinirim.

Terkedenler hep geri döndü bende de. Ama merak ediyorum platonik olup sonra adama açıldığınız, reddedildiğiniz oldu mu? Onlar geri dönüyor mu=( Reddedildim ve çok üzgünüm, bekliyorum deli gibi..

benim de olmuştu yıllar önce platonik bi hikayem.ama ben ona hiç açılmadım açılamadım daha doğrusu.sonra da başka şehire taşındık.ama etrafımdan duyduklarım var önce reddedip sonra evlenen.herşey kısmet belli olmuyor bu işler.üzülme dicem ama boş bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…