Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

ama büyü yaptırınca dönüyo diyolar

Büyü kadar gereksiz bir şey var mı yahu?
Büyüyle dönecekse hiç dönmesin o giden kişi mümkünse.
iki tarafada yazık.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sevdiğim adam da çok yoruldum duygusal şeylerden, kimseye bağlı olmak kimsenin sorumluluğunu almak istemiyorum, seni çok seviyorum ama sadece arkadaş olarak sevmek istiyorum vs. dedi, o dönemde çok sıkıntılıydık çok tartışıyorduk ve ben çok üstüne düşüyordum, yani bana resmen arkadaş kalalım dedi, ben de arkadaş kalamayacağımı artık görüşmememiz gerektiğini söyledim, bugün tam 1 hafta oldu benden hiç haber almıyor. 2 yıllık bir ilişkiydi ve çok değer verdiğini biliyorum. ve ben ilk kez onu aramadan durabiliyorum, hep bi mazeretle arar konusur gorusurdum. beklemeye devam edeceğim, sizce arayacak mı? yoksa içindekiler bitmiş midir tamamen?

sana ne derse desin bilemezsin gerçekte neler hissettiğini ve aklından neler geçtiğini bazen erkekler o kadar saçma bir durum yaratıyorlar ki kendi kafalarında ona inanıp bitirebiliyorlar bile ilişkiyi döner ya da dönmez demek imkansız ne yazık ki... biz de ayrılmıştık üstelik 2 sene ayrı kaldık ve ihtimal vermediğim halde döndü, 7.senemize beraber girelim dedik ve oldu. ama dönmeyedebilirdi yani hiç belli olmaz bu işler. bence senin bu süreçte yapabileceğin en güzel şey o olsa da olmasa da hayatında kalıcılığı olacak güzel kararlar alıp kendinle ilgili konulara yoğunlaşmak. düşünmemek imkansız çok çok iyi biliyorum ama düşünürsen elin mutlaka gider o telefona, bugün değilse yarın... bırak o seni arasın, bekle ve ruhunu dinlendir umarım ikiniz için de hayırlısı nasılsa öyle olur

evet çok haklısın, beklemek ve yolumda ilerlemekten başka çözümüm yok. o şuan beni çökmüş sürekli ağlıyor vs hayal ediyordur eminim, ama ben iyiyim ve daha iyi olacagım İnşallah, iki haftadır hiç gözüne gözükmedim bütün hesaplarımı kapattım beni görmemesi için, sence artık hayatta oldugumu mutlu oldugumu ve onsuz yaşayabildiğimi göstermeli miyim?

bence onun için bişey yapma, o görsün ya da görmesin diye bişey yaparsan iki durumda da ona üzüldüğünü kanıtlarsın sen rutinine geri dön nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa ve eğer ararsa hemen yelkenleri suya indirme

evet haklısın tüm söylediklerinde... insan böyle zamanlarda mantıklı düşünemiyor malesef :) çok teşekkür ederim :)

evet haklısın tüm söylediklerinde... insan böyle zamanlarda mantıklı düşünemiyor malesef :) çok teşekkür ederim :)

canım hiç önemli değil ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben neler neler yapmıştım ama inan pişman oluyor insan o yüzden sen yapma diyorum ne zaman istersen irtibat kurabilirsin, konuşur dertleşiriz sorun olmaz, sıkma canını sen

inan onun yüzünden ne arkadaşım kaldı ne sosyal hayatım, çok teşekkür ederim yazacağım canım

40 cevap daha yazar yazmaz özelden mesaj atacağım

seni dinledim ve rutinime geri döndüm ona göstermek için özellikle hiçbi şey yapmadım ve dün sabah beni aradı, açmadım, sonra orda mısın diye mesaj attı, biraz zaman geçtikten sonra müsait olunca arayacağım dedim. bir saat sonra aradım nasıl olduğumu neler yaptığımı sordu, değişti mi bir şeyler dedi, sanırım ona olan hislerimle alakalı bir soruydu. sonra hiç beklemiyordum ama beni özlüyo musun diye sordu, çok sinirlendim ama çaktırmadım sen beni özlüyo musun dedim, ilk ben sordum dedi, sen cevap vermeden ben cevap vermeyeceğim dedim, kusura bakma rahatsız ettim seni dedi yok canım ne rHatsızlığı dedim kapattım. beyfendinin sıkıldığı zamanlarda özlüyorum yazıp cevap bile alamıyordum, sürekli ağlıyordum ama umrunda değildi, şimdi böyle canı isteyince sormasına çok sinirlendim... yine ona özel hiçbir şey yapmamayı düşünüyorum. arkadaşımın faceinden bakıyorum beni özlediğine dair şeyler paylaşıyor. ama cesurca seni özledim bile diyemiyor, topu bana atıyor...

Son düzenleme:

başından sonuna gülerek okudum çok sevindim canım benim eminim kendini çok daha iyi hissettirmiştir bu durum insanın gururu okşanıyor bu gibi durumlarda ama daha bu iyi günleri onun dur sen duuuur daha çok arar o seni

aynı hal ve tavırla yaşamaya devam edeceğim canım, çok ağladım gülme sırası bende sanırım ( arasın bakalım eski bıraktığını yerinde bulacak mı eşşek...

aynı hal ve tavırla yaşamaya devam edeceğim canım, çok ağladım gülme sırası bende sanırım ( arasın bakalım eski bıraktığını yerinde bulacak mı eşşek...

en güzelini yapıyorsun inan bana boşuna dememişler kaçan kovalanır diye. zamanında çok kovaladım zerre değerim olmadı sonra kaçınca değerim arttı ne hikmetse. erkekler için bu hep böyledir. gider gider arkasına döner bakar sen peşinden gidiyorsan gururlanır önüne bakar gitmeye devam eder ama eğer arkasına baktığında senin peşinden gitmediğini aksi yönde ilerlediğini görürse tutuşur ve ayakları poposuna vura vura koşar peşinden müstahak bunlara tadını çıkart sen

sanırım bu ayrılığın üstünden 5 ay geçtiyse geçerli değildir :))))
çıt yok ne benden ne ondan..

valla tadını çıkartıyorum da hiç aramayacak diye de tırsıyorum biraz aman aramazsa da aramaz, daha fazla gururumu ayaklar altına almayacağım... ben zamanında neler yaptım onun için, aramayacaksa da keyfi bilir kaybedecek bir şeyim kalmadı

Ayrılıktan 2 ay sonra mail atmıştı cevapsız bırakmıştım. Geçenlerde mesaj atmış, yani tam 7 ay sonra. Hiç beklemezdim ondan böyle bi hareket. Ama yine cevapsız bıraktım tabiki. Hayat geç kalmayı affetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…