Düşüncem...
Bence aklını çelmişler.. Artık ne ile doldurmuşlarsa aklını...
Sorunu bulman ve inandırman lazım..
kızlar 218inci sayfaya kadar okudum tek tek ve gercekten yazılanların hepsi aynı aslında ve katılıyorum her birine.. siz terkedilmissiniz pekiiii bişi sormak istiyorum terkeden ben oldum bi hafta önce ayrı şehrdeyiz en son mail attım cevap vermedi tabi ben kesin konustum bitti fln diye
yani terkedilen erkekse döner mi? yani bana cevapta vermedi umutlanmak istemiyorum ama yıne de bekliyorum ve hala seviyorum
terkedılen donermı hıc.adı ustunde gıden sensın kalan o..dönus yapan gıdendır kalan nereye dönsun o zaten beklıyo
haklısınız ama istemeyerek yaptıgım bi anlık öfkeyle olan bişeydi bi cevap gelmediğinden ümidimi kesmiyorum hani belki yazar arar diyeşimdi ben aramak istesemde o reddeder yada açmaz diye korkumdan susuyorum çok kötü bi durum bu yaa
işte sonuç korkutuyo beni canımara bnce boyle umıt ederek olmaz ara sonucunu gor ne kaybedersin
evet benim erkek arkadasım yengeç burcuydu.yengeç burçlarıyla ilgili bir yığın şey okudum ama ayrılma döneminde ve sonrasında nasıl davrandıklarıyla ilgili bişey bulamadım.biz evlenmeye karar vermiştik istemeye geliceklerdi.tartıştık ve ayrıldık.2 yıllık bir ilişkiydi bunun 1 senesi uzaktan yürüyordu.ayrılalı 9 gün oldu ve herhangi bir iletişim kurmadık o gunden beri sessizim.face msn gibi sanal yollardan da herhangi bir şey yapmadım.yengeç burçlarıyla ilgili bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.ben sessiz kaldım ama doğrumu yapıorum bilmiorum.fikirlerinizi bekliorum...