- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
-
- Konu Sahibi Princess
- #3.521
Acaba vazgeçmiş gibi yapsak dönerler mi?
Genelde vazgeçtikten sonra dönüyorlar çünküü
AMAN KIZLAR benim exle hiç konuşmuyoruz 2 ay oldu hala ses yok..boşuna ümitlenmeyin..başlarda feci oldum ama şimdi yeni atlatıyorum.
Demişsinya bir mesaj atsam görüşürdük diye, işte benim bu ex yengeç de öyle gibi geliyor. Yani bir şey olmamış gibi sadece görüşelim desem görüşürüz, evet mutlu olurum ama yine beni cevapsız bırakır, sonra ben yine üzülürüm. Umarım döner de sevgimin değerini anlar. 1 haftadır hiç online da olmadım karşılaşmayalım diye, bak hiç merak etmiyor hayvanat. Umarım zaman geçtikçe içine oturur.
Benim daha önceki ex de öyle demişti, geri döndüğünde. Telefonunu falan kapattıysan üzerine alınmıştır=) Hem bırakıp gidiyorlar, hem de senin öylece beklemeni istiyorlar. Seninki yine çabuk dönmüş bak, azıcık süründür görüşürken
benimkinin görüştüğü bir kız varmış.sadece görüşüyolarmış adı konmuş birşey yokmuş ama benim önüme geçememiş kız.neden aramıza başkasını soktun dedim aramıza hiç giremedi ki dedi.beni gerçekten etkilemiş olsa her fırsatta senin yanında işim ne dedi.kafası dağılsın diyeymiş ama olmamış ki benden gerçekten kopamıyo.bana ben senden kopamıyorum sen benden kop dedidayanamam ben yine ararım seni ama açma dedi.kalbim başka aklım başka söylüyo aptal ettin beni dedi.en sonunda bana biraz zaman ver dedi.bir süre bırakıcam kendi haline.ama o kıza kapılır mı bu arada diye de çok korkuyorum sizce yerimi alabilir mi?
bende erkek arkdasımdan 1 hafta once ayrıldım daha doğrusu terkedıldım ve bundan 2 gun sonra da bır oncekı erkek arkadasım bana dönmek ıstedı.
bence elinizi vicdanınıza koydugunuzda elimden geleni yaptım diyebiliyorsanız extra bir şey yapmamanız gerekir.ben geri dönen erkek arkadaşımda herşeyi yaptım baktım olmadı bıraktım 1 yıl sonra geri döndü ama ben istemedim.kısacası hiç bir şey yapmamak gerekiyor.son erkek arkadaşımda da yalvardım bile en son 5 gun once bır mesaj attım baktım cevap bıle vermedı.hiç uğraşmam.o da nasılsa tıpış tıpış dönecek.
erkekler böyleler önemli olan yanınızdan uzak kalmayı düşünemeyecek kadar deger veren biri.bu tabi benim düşüncem :)
4 yıllık bır ılıskımız vardı saçma salak bır tartışma buyudu buyudu ve ayrıldık ama bana etmedıı laf kalmadı bana hıcbır sevgısının kalmadığını hatta artık nötr bıle olmadgını nefret ettgnı bı daha benle olmak ıstemedıgını olcaksa da allah korusun bunları da sinirden söylemıyorum dedı. halbukı bız 4 yıl boyunca hep eleleydık yan yanaydık zor gunlarımızde askerlıgını bekledim aılesı boşanmış annesı falan bu askerdeyken bunu takmadı bıle ben elımde avcumda ne varsa tel faturalarına yatrdm 6 ay boyunca ya da ne bılyım . kavganın olduğu sabahta cok ıyıydık aslında kavga çıkmadan once . bugun ayrılalı 15 gun oldu 4-5 gun once aradım açmadı başka numaradan araynca açtı okulumla ılgılı bı sorun var dedım elımden bısey gelmez dedı . ben sordum ben arıyorum dıye mı açmadın telı evet dedı ozlemedım sana sevgım kalmadı fln dedı yıne . kızlar napıyım sızce hayatında bırının olmadıgna emınım 1 gun once tek tastan konu açan adam bır gun de bu kadar soğur mu . ya hıc mı gelmiyorum aklına . napıyım sızce gerı dönme ıhtımalı hıc mı yok . lütfen yardım edın bu arada erkek arkadaşım benı cok sever ustume tıtrerdı bn bıraz sımarmıstım sanrm.