Takıları cd yi alın avukata verin ve hepsini alın cnku siizn hakkınız bir tane omrunuz var heba etmeyn ayrılınMerhaba herkese,
Konularımı biliyorsunuz. Eşimle ayrılmadan önce kanıt toplamaya çalışıyordum. Nitekim elimden geldiğince topladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.
Eşimin küfürleri hakaretleri bitmedi. Ben uzak davranıp küs durdukça da iyice hırçınlaştı. Neyse... Konularımız biliyorsunuz zaten. Dün de teyzemin kızıyla dışarı çıktık. O da evli. Eşi deli gibi kıskanç olmasına rapmen kuzenime bir şey demiyor gidip geldiği neresi olursa bırakıp alıyor falan. Neyse ben de eşime söyledim gidiyorum diye. Çocuğu annemlere bıraktım. Eşim akşam nöbetçisiydi, gece 1’ e kadar çalışıyor o zaman. Bu arada kızıma doğum günü yaptım dünden önceki iki gün yoğundum annemlerde yaptığım için orada kaldım hazırlıklar misafirler. İşte dün saat akşam 11 buçuğa gelirken eşim aradı iki kız makyaj yapıp sokak sokak geziyormuşuz ne işimiz varmış evli kadına yakışır mıymış neler neler.... Telefonu kapat kalkacağız zaten dedim kapatıp eniştemi aramış. Teyzemin kızının eşini. Ona da ne işleri var gibisinden konuşmuş. Neyse yeniden beni aradı hızını alamayıp bu şekilde olmaz sen naptığınu sanıyorsun falan filan. 11.30 ta konuştuk 12’de evdeydim. Gittiğimiz yer restoran pastane. Yemek yedik çay tatlı yaptık üstüne. Belki saat geç olmuş olabilir ama üslup diye bir şey var. Hoş eşimde hiç olmadı ama neyse. Sizce haksız mıyım? Saat geç oldu farkındayım ama eşim aramasa tutmasa telefonda zaten kalkacaktık. Araba var eve 15 dakika uzaktayım.
Eve geldiğimde de tartıştık. Sadece bu konu değil başka konularda da hakaretleri olduğu için ne bekliyorsun ki benden dedim. İyi gidelim sabah imza atıp ayrılalım dedi. Hemen kabul ettim. Sonra sen nasıl düşünürsün bınu çocuğumuz ana babasız mı büyüyecek hiç mi düşünmüyorsun o çocuğu kendi özgürlüğün için dedi. Çarpıtıyor yine manipülasyon ustası! Hiç tartışmaya bile doğru dürüst girmedim. Bu arada engelli olan o kadın vardı ya aynı iş yerindeki, işe gittiğinde engeli kaldırmış kadınla konuşmuş 15 dakika. Önce bizimki yazmış kadına nasılsın falan diye. Aralarında ilişki yok ama flörtümsü konuşmalar aşırı samimiyetten dolayı engellemeye karar vermiştik zaten. Bir daha selamlaşsa dahi ayrılacağım konusunda da uyarmıştım. Tövbe tövbe demişti iş için buluştuğunu söylemişti ki evet öyleydi ama sonuçta bir İnan karısı istemiyorsa arkasından iş çevirmez. Beni suçlarken yaptıklarına bakın!... Ben tabi bildiğimi söylemedim. Eve geldiğinde her şeyi temizlediği için bildiğimden haberi yok.
Ayrıca Ankara’da iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. Bir kadınla görüştüm ama anlaşmalılara bakıyormuş. Bir de sizce çocuğuna nafaka dışında maddi manevi tazminat açsam mı ya da düğündeki ziyneti talep etsem mi bilemedim.
İnsan evliliğinde güvenir değer görür. Ben bakıyorum ne güveniyorum ne de değerim var. Başka seçenek bırakmadı.İçimden bır ses sızın bosanmaya agzınızı soyluyor insallah İcimde ki ses yanılır, yoksa genclıgınız ziyan olacak
Borsa oynuyordu en son parasını bitirmiş ya da zararda sanırım. Arkadaşına öyle yazmış. Ama maaşından bağlanır belki belli bir süre. Dün gitmiş ben uyurken bir şişe şarap almış yine üstelik.Takıları cd yi alın avukata verin ve hepsini alın cnku siizn hakkınız bir tane omrunuz var heba etmeyn ayrılın
Şöyle söyleyim elbette zoruma gider bana yaptıklarından sonra. Kadın evli ancak olacaksa da yasak olur onlarınki. Ama kadının kocası emniyette üst düzeyde. Ona da geçen sene elime geçen konuşma kaydını yollasam mı diyorum. Sonra eşim işsiz kalırsa bu sefer kaybedecek bir şeyim yok diye bunalıma girer kendine ya da bana zarar verirse diye korkup yollamasam mı diyorum. Bilemiyorum. Belki de adam çok geniş olduğu için normal gelir.Boşanınca eşiniz o kadınla beraber olsa tepkiniz ne olur kiskanir misiniz veya ne yaparsınız merak ettim
Yok artık düzeleceğine dair hiçbir umudum kalmadı.Boşanmak değil de eşinizin düzelmesini istiyor gibisiniz,icinizdekiler bambaska. Allah gonlunuzdeki hayırlı niyetleri nasip etsin hayatiniza.
Aynen dediğiniz gibi. Duysanız makyaj yapıp ne arıyormuşum gibi laflar söylüyordu.Tabi ki haklısınız. Gezmek kadınların da hakkı. Eşiniz haltlar karıştırdığı için size güvenmekte zorlanıyor.
Ne güzel yorumunuz çok teşekkür ederim. 34 yaşındayım. Kızımla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. Geçinmek için onca fedakarlık yaptım ama karşımda inatla direnen bir adam buldum her seferinde. Toparlayacağına her seferinde daha da batırdı. Ailesinden kimse ile görüşmüyorum. Onlara kendince yalanlarla dolu açıklamalar yapar kendisi artık. Ararlarsa da açmayı düşünmüyorum. Çevresindekilerin sabrını bile anlamadı eşim. O kadınla olan durumunda ben de aynı şeyi söyledim. Ne gerek var iş yerinde konuş vs demiştim. Üstelik ben de aynı iş yerindeyim. Ne kadar iğrenç bir durum. Kadın gözümün içine baka baka içinden sen kocanı engelledi san biz konuşmaya devam ediyoruz diye dğşünecek. Beni düşürdüğü durumlara bakın...Eşinizin iş arkadaşıyla, iş için buluştuğuna inanmıyorum niyeyse, evliliği bu konuyla ilgili tehlikeye girdiği halde görüşmeye devam etmesi bunun kanıtı. Hepimiz iş hayatındayız, işle ilgili görüşmeleri iş yerinde yapabiliriz. İnatla devam etmesi, kendisine hakim olamadığı bir gönül bağı sanki. Gerçekten kaba ve geçimsiz biri, evliliğini sürdürmek isteyen en azından taleplerinize bir adım atardı. Diğer bayanın eşini arayıp, ortalığı ayağa kaldırması, belki onlarında tartışmasına sebep olması çok çirkin. O bayan ben olsam haddini bildirirdim, çevresindeki herkes çok sabırlı. Bence artık planlarınızı devreye sokun, konuları manupüle etmesine izin vermeyin. Aile bir araya geldiğinde suçlamalarına açıklama yapmayın. "Özgürlüğün için boşanıyorsun" demesine "hayır alkolik, geçimsiz, evin içinde sürekli huzursuzlık çıkaran ve aldatan bir eşim olduğu için boşanıyorum" deyin mesela. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yıllar sonra bir gününüzün dahi ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksınız.
Ha bu arada eşi tarafından aldatıldığını düşünen bir tanıdığım da, telefonunun sürekli temiz olduğunu, tüm wp konuşmalarının silindiğini söylemişti. Yarası olan gocunur misali.
Dün aynısını söyledim. Beni o kadar çok yaraladı ki... Hepsini Allah’a havale ediyorum..İnşallah mutlu olurun çok sağolun.Umarım hayırlısı olur sizin içinmutlu olmayı çok hakediyorsunuz. Sizden sonra ne yaparsa yapsın,zaten size yaptıklarının günahını birbir çeker.
Yorum yaparken biraz konuları okuyup mu yorum yapsanız acaba? Düzelsin diye beklediğimi nereden çıkardınız? Avukatla görüşüp delil toplamaya çalıştım. Eşimin yaklaşımlarına karşılık vermedim. Bu sürede lehime delil toplamam mı düzelsin diye uğraşmak ya da ümit etmek? Ümidim olsa neden avukatla görüşeyim davayı nasıl açacağımı düşüneyim vs...Evlilik biteli yıl olmuş hala düzelsin diye ümit ediyorsun bu kadar net o kadınla bile konuşuyor hala rahat rahat ne yapsın istiyorsun yatağında mı basmak isterdin