Ayrılık vakti...

Bir önceki konunuz eşinizden boşanmak icin 1 milyonuncu sebepti.

Size indirim yapayım da bunu saymayayim. Çünkü barışacaksınız. Boşanmayacaksinız.

Çünkü şiddetten, aldatmadan boşanmayan bir kadın bunlardan hiç boşanmaz.

Seni iyi tanıdım ben sevgili papatya.

Iyisin hoşsun. Ama mağrur ve güçlü değilsin. Ezilmeye müsaitsin.

Adam kendisi kur yaparken seni kısıtlıyor. Neden ... Çünkü kendisi kötü niyetli.

Ben eşimi kısıtlamam . O da beni. Gece 1 de bu eve girdiğimi bilirim. Arabam var. Kuzenimleyim. Neden sorun olsun?

Kötüniyetli olmayan adamın aklına fesatlık gelmez. Kendisi iş çevirmeyen adam kimsenin iş çevirdiğini zannetmez.

Neyse. Ben de boleynlerin kızıysam sen bosanmayacaksın. Boşuna atar gider yapma.

Adam istediği gibi yaşayacak ,kadın yaşamaya kalkınca ' aaa,dur ya bu benim esim ' diyecek.valla hayat bu erkeklere güzel.kadınlar kulübüne takıla takıla feminist oldum :KK11:

Sizin konularınızı okuyunca aklıma gelen ilk şey insanın kedine ettiğini yedi mahalle bir araya gelse edemez ata sözünün ana fikri gibi, adam size herşeyi yaptı. Siz gene boşanmadınız, illa yatakta görmem lazım diyenlerdensiniz. Aldatmak illa o yatağa girmek değildir. Hatta bazen adam bir defa fiziksel olarak aldatır geçer. Ama kimiside sizin eşiniz gibi sadece aldatmaz sizi milletin gözünde sag yerine koyar. Kendi elin kadını ile gizli gizli orada burada görüşsün, sizin itirazınıza rağmen halano haltı yemeye devam etsin, siz bayan akrabanızla bir akşam dışarda görüştünüz diye erkek arayan kadın durumuna düşürsün siz buna ses çıkarmayın hala. O size arandığınızı ima ettiğinde diyemediniz mi sen kendine bak diye. Ayrıca birde akrabanıza rezil etmiş sizi o adam demeyecekmi karısına kadının kocası bile güvenmiyor karısına bir daha onunla görüşme diye. Evliliğiniz kendi namusunuzdan öz saygınızdan önemli olmasın. Tamam bir yuva kurulmuyor ama siz böyle herşeyi yutup bu muameleye razı gelirseniz malesef ilerde kızınızda size saygı duymayacak
Ben de hep yuva kolay kurulmuyor dedim ama yok buranın yuvayla alakası kalmadı. Dediğiniz gibi aldatmak illa yatakta olmaz. Kişi kendisi gibi zannedermiş misali benim de onun gibi olduğumu düşündü. Bir akşam kuzenimle yemek yeme isteğimden rahatsız olurken kendisi arkamdan iş çevirip durdu. Neyseki akrabamın eşi tanıyor beni. Eşime kızmış neden beni arıyor diye kuzenime söylemiş.

Bir önceki konunuz eşinizden boşanmak icin 1 milyonuncu sebepti.

Size indirim yapayım da bunu saymayayim. Çünkü barışacaksınız. Boşanmayacaksinız.

Çünkü şiddetten, aldatmadan boşanmayan bir kadın bunlardan hiç boşanmaz.

Seni iyi tanıdım ben sevgili papatya.

Iyisin hoşsun. Ama mağrur ve güçlü değilsin. Ezilmeye müsaitsin.

Adam kendisi kur yaparken seni kısıtlıyor. Neden ... Çünkü kendisi kötü niyetli.

Ben eşimi kısıtlamam . O da beni. Gece 1 de bu eve girdiğimi bilirim. Arabam var. Kuzenimleyim. Neden sorun olsun?

Kötüniyetli olmayan adamın aklına fesatlık gelmez. Kendisi iş çevirmeyen adam kimsenin iş çevirdiğini zannetmez.

Neyse. Ben de boleynlerin kızıysam sen bosanmayacaksın. Boşuna atar gider yapma.
Sevgili Boleyn Kizi Boleyn Kizi biliyodun yerinde olsam ben de böyle düşünürdüm, bu kadın nelere katlandı kesinlikle boşanmaz bundan dolayı derdim ama hani bardak dolar ve taşar ya küçücük bir damladan, benimki o misal. Taştı artık ve dava açacağım. Bugün avukatla dava açma konusunda gidip görüşeceğim. Daha fazla zaman kaybetmeye bu evde çürümeye niyetim yok. Seninle de paylaşırım ileride olacakları. Ayrıca eşim bu kadar kötü niyetli olmasaydı dediğin gibi bunlar aklına gelmezdi. Tek mesele kadınla gizli saklı konuşması da değil ki bir sürü sebep var senin de bahsettiğin gibi. Bundan önceki konumda da boşanacağım dedim avukat delil topla dedi. Bu sürede deşik topluyordum :KK66:

Merhaba herkese,

Konularımı biliyorsunuz. Eşimle ayrılmadan önce kanıt toplamaya çalışıyordum. Nitekim elimden geldiğince topladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.

Eşimin küfürleri hakaretleri bitmedi. Ben uzak davranıp küs durdukça da iyice hırçınlaştı. Neyse... Konularımız biliyorsunuz zaten. Dün de teyzemin kızıyla dışarı çıktık. O da evli. Eşi deli gibi kıskanç olmasına rapmen kuzenime bir şey demiyor gidip geldiği neresi olursa bırakıp alıyor falan. Neyse ben de eşime söyledim gidiyorum diye. Çocuğu annemlere bıraktım. Eşim akşam nöbetçisiydi, gece 1’ e kadar çalışıyor o zaman. Bu arada kızıma doğum günü yaptım dünden önceki iki gün yoğundum annemlerde yaptığım için orada kaldım hazırlıklar misafirler. İşte dün saat akşam 11 buçuğa gelirken eşim aradı iki kız makyaj yapıp sokak sokak geziyormuşuz ne işimiz varmış evli kadına yakışır mıymış neler neler.... Telefonu kapat kalkacağız zaten dedim kapatıp eniştemi aramış. Teyzemin kızının eşini. Ona da ne işleri var gibisinden konuşmuş. Neyse yeniden beni aradı hızını alamayıp bu şekilde olmaz sen naptığınu sanıyorsun falan filan. 11.30 ta konuştuk 12’de evdeydim. Gittiğimiz yer restoran pastane. Yemek yedik çay tatlı yaptık üstüne. Belki saat geç olmuş olabilir ama üslup diye bir şey var. Hoş eşimde hiç olmadı ama neyse. Sizce haksız mıyım? Saat geç oldu farkındayım ama eşim aramasa tutmasa telefonda zaten kalkacaktık. Araba var eve 15 dakika uzaktayım.

Eve geldiğimde de tartıştık. Sadece bu konu değil başka konularda da hakaretleri olduğu için ne bekliyorsun ki benden dedim. İyi gidelim sabah imza atıp ayrılalım dedi. Hemen kabul ettim. Sonra sen nasıl düşünürsün bınu çocuğumuz ana babasız mı büyüyecek hiç mi düşünmüyorsun o çocuğu kendi özgürlüğün için dedi. Çarpıtıyor yine manipülasyon ustası! Hiç tartışmaya bile doğru dürüst girmedim. Bu arada engelli olan o kadın vardı ya aynı iş yerindeki, işe gittiğinde engeli kaldırmış kadınla konuşmuş 15 dakika. Önce bizimki yazmış kadına nasılsın falan diye. Aralarında ilişki yok ama flörtümsü konuşmalar aşırı samimiyetten dolayı engellemeye karar vermiştik zaten. Bir daha selamlaşsa dahi ayrılacağım konusunda da uyarmıştım. Tövbe tövbe demişti iş için buluştuğunu söylemişti ki evet öyleydi ama sonuçta bir İnan karısı istemiyorsa arkasından iş çevirmez. Beni suçlarken yaptıklarına bakın!... Ben tabi bildiğimi söylemedim. Eve geldiğinde her şeyi temizlediği için bildiğimden haberi yok.

Ayrıca Ankara’da iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. Bir kadınla görüştüm ama anlaşmalılara bakıyormuş. Bir de sizce çocuğuna nafaka dışında maddi manevi tazminat açsam mı ya da düğündeki ziyneti talep etsem mi bilemedim.

İş yerindeki kızla tekrar konuştuğunu bildiğinizi saklamanız çok büyük hata..
Şimdi deseniz ki gördüm biliyorum diye..
İspat yok..
Sizin kuruntunuz olmakla kalacak herşey..
Gördüğünüz mesajların resmini çeksenize..

Ilk olayı okuyunca bosanilacak bisey yok dedim ama sonunu okuyunca hatırladım sizi.. çok merak ediyorum yüzüne vurunca o kadinla hala görüştüğünü nasıl tepki verecek.. Ben olsam söylerdim kadının kocasına. Siz kuzeninizle dışarı çıktığınız için eşini arıyorsa bende hiç durmaz arardım..
Ben de istiyorum aslında yüzüne vurunca ne yapacak acaba diye ama yine yüzle çıkar sen arayıp duruyordun telefonuma casus program yüklemişsin der üstüne beni suçlar. Öyle bir adam bu! :/

İş yerindeki kızla tekrar konuştuğunu bildiğinizi saklamanız çok büyük hata..
Şimdi deseniz ki gördüm biliyorum diye..
İspat yok..
Sizin kuruntunuz olmakla kalacak herşey..
Gördüğünüz mesajların resmini çeksenize..
Kendi telefonundan siliyor bir güzel temizliyor. İspatım var. Casus programla bende kayıtları var.

Yorum yaparken biraz konuları okuyup mu yorum yapsanız acaba? Düzelsin diye beklediğimi nereden çıkardınız? Avukatla görüşüp delil toplamaya çalıştım. Eşimin yaklaşımlarına karşılık vermedim. Bu sürede lehime delil toplamam mı düzelsin diye uğraşmak ya da ümit etmek? Ümidim olsa neden avukatla görüşeyim davayı nasıl açacağımı düşüneyim vs...
Delil falan hikaye de ondan yoksa çoktan boşanırdınız konularınızın hepsini biliyorum maalesef :KK66:

Kendi telefonundan siliyor bir güzel temizliyor. İspatım var. Casus programla bende kayıtları var.

Güzel ama casus programdaki bilgilerin çıktısını alın. .elinizde somut done olması gerek..
Ayrıca haberiniz yokmuş gibi davranmanızin nedenini anlamıyorum..
Herşeyin farkındayım aptal olan ben değil sensin diyebilseniz.
Adam arsız belliki boşanma durumunda sizi suçlayacak tonla hikaye üretir gibi geldi bana..

Burada konular kişiye özel mi açılıyor yada hangi konuya baksam konumu biliyorsunuz diye bir başlık ama çoğu kişinin konusunu da bilmiyorum neyse yorumum yok. :110::sus:

Sevgili Boleyn Kizi Boleyn Kizi biliyodun yerinde olsam ben de böyle düşünürdüm, bu kadın nelere katlandı kesinlikle boşanmaz bundan dolayı derdim ama hani bardak dolar ve taşar ya küçücük bir damladan, benimki o misal. Taştı artık ve dava açacağım. Bugün avukatla dava açma konusunda gidip görüşeceğim. Daha fazla zaman kaybetmeye bu evde çürümeye niyetim yok. Seninle de paylaşırım ileride olacakları. Ayrıca eşim bu kadar kötü niyetli olmasaydı dediğin gibi bunlar aklına gelmezdi. Tek mesele kadınla gizli saklı konuşması da değil ki bir sürü sebep var senin de bahsettiğin gibi. Bundan önceki konumda da boşanacağım dedim avukat delil topla dedi. Bu sürede deşik topluyordum :KK66:
Hadi bakalim. bir kez daha umutla bekleyeceğim.

casus programı mahkemede delil sunamazsınız yasak çünkü kullanmak. Ne gibi bir delil buldunuz bu süreçte cidden merak ettim?
Mahkemede bunu delil sunan bazı davaları inceledim. Mahkeme kadını haklı bulmuş. Emsal gösterilebilir. Diğer deliller hakaret küfür alkol şişeleri. Telefona kaydettim.

Ben de istiyorum aslında yüzüne vurunca ne yapacak acaba diye ama yine yüzle çıkar sen arayıp duruyordun telefonuma casus program yüklemişsin der üstüne beni suçlar. Öyle bir adam bu! :/
Hatti faturalimi ? Eğer öyleyse bana özelden yazın casus programina gerek kalmadan yüzüne vurursunuz

Şimdi ben bu adamı evden nasıl gönderirim? Sonuçta dava açılmış olacak tebligat olarak oturduğumuz adresi mi vereceğim?
Bence boşanma tebligatından önce dava açtığını belirt. Yani tebligat ile öğrenmesin. Bu adam sana şiddet uygulamıştı. Teke tek konuşma bence. Büyükler bir araya toplansın. Ne yapacağı belli olmaz.

Bence boşanma tebligatından önce dava açtığını belirt. Yani tebligat ile öğrenmesin. Bu adam sana şiddet uygulamıştı. Teke tek konuşma bence. Büyükler bir araya toplansın. Ne yapacağı belli olmaz.
Aileler görüşmüyor. Toplanırsak aile büyükleri en azından onunkiler suçlamalara tartışmalara girişir barıştırmaya çalışırlar falan. Öncesinde belirtirsem bankada parası varsa çeker devreder. Tedbir koydurmayı düşünüyorum.

Zaten anlamış olmalı ki planın mı var tarih mi belirledin kafanda ne düşünüyorsan bilmek hakkım demiş.

Merhaba herkese,

Konularımı biliyorsunuz. Eşimle ayrılmadan önce kanıt toplamaya çalışıyordum. Nitekim elimden geldiğince topladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.

Eşimin küfürleri hakaretleri bitmedi. Ben uzak davranıp küs durdukça da iyice hırçınlaştı. Neyse... Konularımız biliyorsunuz zaten. Dün de teyzemin kızıyla dışarı çıktık. O da evli. Eşi deli gibi kıskanç olmasına rapmen kuzenime bir şey demiyor gidip geldiği neresi olursa bırakıp alıyor falan. Neyse ben de eşime söyledim gidiyorum diye. Çocuğu annemlere bıraktım. Eşim akşam nöbetçisiydi, gece 1’ e kadar çalışıyor o zaman. Bu arada kızıma doğum günü yaptım dünden önceki iki gün yoğundum annemlerde yaptığım için orada kaldım hazırlıklar misafirler. İşte dün saat akşam 11 buçuğa gelirken eşim aradı iki kız makyaj yapıp sokak sokak geziyormuşuz ne işimiz varmış evli kadına yakışır mıymış neler neler.... Telefonu kapat kalkacağız zaten dedim kapatıp eniştemi aramış. Teyzemin kızının eşini. Ona da ne işleri var gibisinden konuşmuş. Neyse yeniden beni aradı hızını alamayıp bu şekilde olmaz sen naptığınu sanıyorsun falan filan. 11.30 ta konuştuk 12’de evdeydim. Gittiğimiz yer restoran pastane. Yemek yedik çay tatlı yaptık üstüne. Belki saat geç olmuş olabilir ama üslup diye bir şey var. Hoş eşimde hiç olmadı ama neyse. Sizce haksız mıyım? Saat geç oldu farkındayım ama eşim aramasa tutmasa telefonda zaten kalkacaktık. Araba var eve 15 dakika uzaktayım.

Eve geldiğimde de tartıştık. Sadece bu konu değil başka konularda da hakaretleri olduğu için ne bekliyorsun ki benden dedim. İyi gidelim sabah imza atıp ayrılalım dedi. Hemen kabul ettim. Sonra sen nasıl düşünürsün bınu çocuğumuz ana babasız mı büyüyecek hiç mi düşünmüyorsun o çocuğu kendi özgürlüğün için dedi. Çarpıtıyor yine manipülasyon ustası! Hiç tartışmaya bile doğru dürüst girmedim. Bu arada engelli olan o kadın vardı ya aynı iş yerindeki, işe gittiğinde engeli kaldırmış kadınla konuşmuş 15 dakika. Önce bizimki yazmış kadına nasılsın falan diye. Aralarında ilişki yok ama flörtümsü konuşmalar aşırı samimiyetten dolayı engellemeye karar vermiştik zaten. Bir daha selamlaşsa dahi ayrılacağım konusunda da uyarmıştım. Tövbe tövbe demişti iş için buluştuğunu söylemişti ki evet öyleydi ama sonuçta bir İnan karısı istemiyorsa arkasından iş çevirmez. Beni suçlarken yaptıklarına bakın!... Ben tabi bildiğimi söylemedim. Eve geldiğinde her şeyi temizlediği için bildiğimden haberi yok.

Ayrıca Ankara’da iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var. Bir kadınla görüştüm ama anlaşmalılara bakıyormuş. Bir de sizce çocuğuna nafaka dışında maddi manevi tazminat açsam mı ya da düğündeki ziyneti talep etsem mi bilemedim.
Herseyini ama herseyini al.Tazminat, nafaka ne varsa.
Annesi özgür, güçlü ve kararli kadinlarin cocuklari daha iyi . Her gun siddet goren, aldatilan, hakaret yiyen kadinlarin cocuklari icten ice anneden nefret ediyor. Saygi duymuyor.
Cocuklar rol modeldir.
Simdi küllerinizden yeniden dogma zamani.
Hersey guzel olacak.

Merhaba herkese,

Kişi kendinden bilir işi.Kadınla neden konuşmasını istemıyosun???

X