Ayrılık vakti...

Bu forumda boşanmayacağından emin olduğum üyelerin başını çekiyorsun. Ayrılmayı istesen çoktan yapar, bahaneler arkasına sığınmazdın. Üzgünüm gerçekler bu ve sana acı veriyor

Kişi kendinden bilir işi.Kadınla neden konuşmasını istemıyosun???
Daha önce bu kadınla çok samimi konuşmalarını dinledim. Güya iki kanka gibi buluşmuşlar dışarıda. İçmiş kadın. Bir kadın ve bir erkek elbette arkadaş olabilir ama belli mesafe çerçevesinde. Eşimin başka kadın arkadaşları da var hiçbirine bir şey demiyorum ama bu kadınla bir daha konuşmayı bırak selamlaşmayacaksın dahi dedim. Kabul etti. Kadının aşırı rahat konulma tarzı eşimle ikisinin buluşma ayarlamak için çabalamaları sonucunda bu kararı almıştım.

Herseyini ama herseyini al.Tazminat, nafaka ne varsa.
Annesi özgür, güçlü ve kararli kadinlarin cocuklari daha iyi . Her gun siddet goren, aldatilan, hakaret yiyen kadinlarin cocuklari icten ice anneden nefret ediyor. Saygi duymuyor.
Cocuklar rol modeldir.
Simdi küllerinizden yeniden dogma zamani.
Hersey guzel olacak.
Aynen öyle. İnşallah her şey güzel olur...

Bu forumda boşanmayacağından emin olduğum üyelerin başını çekiyorsun. Ayrılmayı istesen çoktan yapar, bahaneler arkasına sığınmazdın. Üzgünüm gerçekler bu ve sana acı veriyor
Bahaneler arkasına sığınmıyorum. Avukatla görüştüm toplantıda olduğunu söyledi. Bugün yanına gideceğim müsait saat verirse. Biliyorum inanmak zor ama gelişmeleri paylaştıkça inanırsınız artık.

Bence kocaniz guvenilmeyecek bi tip. Sucuda sizin uzerinize atiyor.

Bahaneler arkasına sığınmıyorum. Avukatla görüştüm toplantıda olduğunu söyledi. Bugün yanına gideceğim müsait saat verirse. Biliyorum inanmak zor ama gelişmeleri paylaştıkça inanırsınız artık.
İnşallah

X