Ayrılık psikolojisini nasıl atlatırım hanımlar, tavsiye lütfennn.....

Yeni uğraşlar bul kendine.Film izle,kitap oku,dışarı çık,gez dolaş,arkadaşlarınla takıl. Yemek,tatlı filan yap mesela. :)
Bunlar seni meşgul eder ama kendine zaman tanı eğer uzun bir ilişki bitmişse ya da çok sevdiysen çabucak geçmez bu.
Kafanı oyalayacak şeylerle uğraş.Hayatının merkezinde o olmasın. :KK28:
Aynen ben de aynı şekilde yapmaya çalışıyorum sonra; örneğin bir bardak onu hatırlatıyor bana.. Yazdığı şiirlere istemeden de olsa denk geliyorum.. Sonra tüm gün yine aklımdan çıkmıyor..
Film izlesem de aklıma o geliyor, tatlı yapsam da :)

Aynen ben de aynı şekilde yapmaya çalışıyorum sonra; örneğin bir bardak onu hatırlatıyor bana.. Yazdığı şiirlere istemeden de olsa denk geliyorum.. Sonra tüm gün yine aklımdan çıkmıyor..
Film izlesem de aklıma o geliyor, tatlı yapsam da :)
Ne kadar süredir beraberdin onunla? Neden ayrıldınız?

Ne kadar süredir beraberdin onunla? Neden ayrıldınız?
3 yıldır birlikteydik, uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk.. Am ilk 2 yılı birlikte hatta ve hatta aynı sınıfta geçirmiştik; sonra o memleketine gitti, ben burda kaldım; birbirimizin üniversite aşkıydık.. Sonra bitti..
Ayrılacağımı düşünmezdim bile; o derece aşıktık birbirimize..
Ama uzaklık aşkı bile bitiriyormuş.. O kutsal his mesafeden dolayı bitme noktasına geldi.

Kendine hobiler edin.okuyorsan derslerine .,calisiyorsan isine daha çok odakla

gunebakma. post: 39230492 .!.:
Sosyal ağ hesabımız yoktu ikimizin de zaten.
Sadece watsapplarımız vardı; o hiç online değil ve fotomu hala kaldırmamış.. Ona bakıp bakıp duruyorum :/
Sakin sakin bakma.aklina getirme tamamen unut

[QUOgunes_ay, post: 39230663, member: 438186"]Ama bir insan niye hiç online olmaz ki? :/ Bir şey mi oldu acaba ..[/QUOTE]
Yok canim ya interneti yoktur.ya da bilinçli girmiyordur.fotografiniz varya senin ne tepki vereceğini merak ediyordur
.Kotu.bir şey olsa illaki duyarsin

[QUOgunes_ay, post: 39230663, member: 438186"]Ama bir insan niye hiç online olmaz ki? :/ Bir şey mi oldu acaba ..
Yok canim ya interneti yoktur.ya da bilinçli girmiyordur.fotografiniz varya senin ne tepki vereceğini merak ediyordur
.Kotu.bir şey olsa illaki duyarsin[/QUOTE]
Tüm bağımı kopardım ki, nasıl duyayım..
Ama evet; bilinçli girmiyor olabilir canım. Engellediğini düşündüm ama diğer bir arkadaşımdan onu ekleyip baktığımda gördüm ki her şey aynı.. Bende de endişe olayı çok var, kuruntulu bir yapıya sahibim.
Henüz iki hafta oldu zaten, alışacağım eminim ki daha çok yeni... :)

Fayda yok işte .. İlişki bittikten sonra neye yarar?
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın çok beğendiğim bir dizesi vardı;
''Neye yarar hatırlamak?
Neye yarar bu cılız ışıklı bahçelerde?
Hatırlamak geçmiş şeyleri....''

Ne de güzel söylemiş.
Insani yaralayan da bu degil mi zaten..

Sanki sürekli ağlak bir moddayım..
Normalde böyle bir insan değilim; aksine çok güçlüyümdür, çevremdeki herkes benim sert duruşuma imrenirlerdi; babamı kaybetmiş insanım; eminim atlatacağım.
Fakat ayrılık ölümden beter diyorlar ya; doğru...
Bir insan öldü mü, yok diyorsun kabulleniyorsun ama bu vaziyet çok farklı ..
Birbirimizin yanında olmak varken niye böyle... Niye...?

belki de böylesi daha iyidir diye düşünmek lazım, ileride daha mutlu olacağınız doğru kişiyle karşılaşmanız için bu ayrılık gerekliydi. niçin ayrıldığınızı bilmiyorum ama su anki sorunlar gelecekte artıp sizi daha kötü yorabilirdi. yeniliklere açık olun, sizi yeni fırsatlar, yeni bir aşk, yeni heyecanlar bekliyor

belki de böylesi daha iyidir diye düşünmek lazım, ileride daha mutlu olacağınız doğru kişiyle karşılaşmanız için bu ayrılık gerekliydi. niçin ayrıldığınızı bilmiyorum ama su anki sorunlar gelecekte artıp sizi daha kötü yorabilirdi. yeniliklere açık olun, sizi yeni fırsatlar, yeni bir aşk, yeni heyecanlar bekliyor
Doğru diyorsun; yeni aşklara açık olmak gerek ancak keşke bu kadar mantık abidesi bir insan olabilseydim :)

Daha önce iki kez ayrıldık.. Ama fazla sürmeden yine barışırdık..

öncesinde başka bir ilişkide ayrılık yaşadınız mı demek istemiştim ama açık sormamisim pardon. ben de yaşadığım ilk ayrıldıkta 2 ay toparlanamamistim. ama sonra yeni ilişkiler yaşadıkça o ilk ayrılık kadar yıkıcı olmuyor çünkü insan bitislerin aslında yeni başlangıçlar getirdiğini anlıyor, şimdi bu kadar acitsa bile ileride ne olursa olsun gececegini biliyor.

X