- Konu Sahibi handemiray
-
işte o bu görüşme sıklığı normal ben fazla görüşmek istiyorum ve anlayışsızmışım gibi konuştu. ben de öyle dedim acaba ben çok mu yapıştım diye, buraya sordum sonraBende gelemem bana zaman ayirmayan erkege. Dehlerim net!!!!! Sen yine bir kac ay dayanmissin. Bir de onunlami ugrasacaksin allasen. Yol ver gitsin, iliski filan yasayamazsiniz boyleleriyle yogunum ha yogunum, düsundukce daraldim.
Aksine ben tebrik etmek istiyorum sizi ne istediğinizi biliyorsunuz bence bu kendinize verdiğiniz değeri gösterir. Sonuçta siz ilişkide mutlu değilmissiniz.Merhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm
çok teşekkür ederimAksine ben tebrik etmek istiyorum sizi ne istediğinizi biliyorsunuz bence bu kendinize verdiğiniz değeri gösterir. Sonuçta siz ilişkide mutlu değilmissiniz.
Şuan ki eşim bir kaç ay öncesi de sevgilim afedersiniz ama köpek gibi çalışıyordu iş çıkış saatlerimiz bazen uymuyordu geç çıksa bile her gün mutlaka evin önüne gelirdi ben bazen çöp atma bahanesi bazen markete gidiyorum bahanesiyle 5 dakika bile olsa görüşürdük. Hatta yorgunsun bugün gelme desem bile gelirdi camdan görüp gittiği bile oldu. Ay neyse demem o ki ayrılmakla en iyisini yapmışsın sevgi emek ister emek olmadan da hiç bi halt olmaz.buluşma gününüz de Eve gittiğini bile haber veremeyecek adam dan bi halt olmazMerhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm
Bir de o bela çıkıyor belli bir yaştan sonra.Arama azlığı, ulaşamadım dediniz ya kesin evli diye geçti içimden.
Ayrılmanız doğru olmuş. Buluşmaya gelmeyeceğini bile söylememiş aşırı ayıp bir şey. Eve girer girmez kapıda bayılmadıysa gayet de 1 dakika arayıp canım ben gelemeyeceğim diyebilirdi. Umursamamış. Üstelik cinselliğiniz bile 2 haftada bir olmasına rağmen vakit gelince “yorgunum” diyor. Hadi diyelim aslında seni çok seviyor seni arzuluyor sana aşık. Bu erkeği bu haliyle ömür boyu çekebilecek miydin tek taraflı fedakarlıklarla? Bence kendine daha uygun birisini bulabilirsin.Merhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm
Bir kaç aylık ilişkide bir kaç kez de ayrılık olmuş belli ki...ayrılmayalım asla demez ilkinde de dememişti ama kendi geri geldi düzelteceğim diye, yine aynı sebepten bitti
Adam haklı bu kadar taviz verince o da bir tık fazlasını istiyor.Merhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm
Merhabalar umarım iyisinizdir. Düşünmekten içim daralıyor. Birkaç aylık ilişkim vardı. Kendisi çok yoğun çalışıyordu, iki işte birden ve benim işim onunki kadar yoğun değildi. İşyerindeyken iki üç mesajdan fazla atmazdı, çıkışta da bir kere arardı ama o da hergün değil, iki güne bir gibi. Buluşma sıklığımız haftada bir, cinsellik 2 haftada bir şeklindeydi aşağı yukarı. Bana asla yeterli gelmiyordu sürekli bana vakit ayırmadığını söylerdim o da çabaladığını söylerdi vakit bulmak için. Bir kere hatta cinselliği kastederek seni özledim dedim, ben de seni ama çok yorgunum gibi birşey dedi. En son kahve içmeye çıkacaktık ve o gün saat 7den itibaren asla ulaşamadım. Ertesi sabah iş çok yoğundu dün direk eve gidip uyuyakalmışım özür dilerim dedi fakat ben artık dayanamadım ve ayrıldım, en azından haber verebilirdi çünkü. Beni anlayışsız olmakla suçluyordu, biraz daha anlayışlı olmalı mıydım sizce yani benim işim yoğun olmadığı için ona çok mu kanalize olmuştum acaba o yüzden çok mu sık görüşmek istiyordum diye düşünmeye başladım. Siz bu görüşme sıklığını kabul eder miydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum çok üzgünüm
ne insanlar var ya şok oldumEmin de olma ayrıca konu sahibi. Benim bir arkadaşım 4 sene boyunca görüştüğü, arkadaşlarını kuzenlerini bildiği adam tarafından aldatıldı. Üstelik aldatılan da o değilmiş. 5 senelik başka bir ilişkisi daha varmış aslında. Herkes ikisini de biliyormuş.
Onda böyle gece ulaşamama durumları da olmadığından şüphelenmemişti. Çünkü adam direkt iki telefon iki ayrı hat kullanıyordu.
O kadar tesadüfen yakaladı ki.
Dediğim gibi en net belirtisi akşam iş çıkışı eve giderken konuşup, gece birden uykuya dalıvermeleri bu tiplerin. Çünkü ya sevgilisi ya karısının yanına geçiyorlar. Gece evdeyken konuşmuyorsa bir numara vardır.ne insanlar var ya şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?