canım arkadaşına olduğu gibi okut bunu
ben de endometriozis hastasıyım hastalık olarak bile geçmez aslında rahatsızlık diye geçer İngilizce kaynaklarda illness değil disease derler nedeni de bazen olup bazen kendiliğinden düzelmesi
ben 8 yıldır endometrioz hastasıyım doğum kontrol hapı kulanıyorum şu anda vücudumda hastalık odağı yok doktorla konuştum vücudumda hastalık odağı olmadığı müddetçe hamile kalmamda felan bir sıkıntı olması mümkün değil öbür türlü de zaten çaresi var evleneli üç yıl oldu çocuk düşünmedim bile benim arkadaşımın ablası endometrioz hastası şu anda 6 aylık bebeği var bu hastalık dünyanın sonu değil
bakma sen doktorlar bir an önce çocuk yapın derler bu hastalık nedeniyle ama valla şart değil tedavisini sürdürdüğü müddetçe apar topar evlenmesine de gerek yok
ayy çok sinirlendim kesin o adam işlemiştir bunu arkadaşının aklına ki her istediğini yaptırabilsin daha şlimdiden aileni iki ayda bir gör diyen adam evlenince göstermez bile kızı ailesine arkadaşının ailesi aile değil mi de onların olduğu yerde düğün yapılmayacak her anne baba istemez mi kızının mürüvvetini görmeyi yok yarım kollu giysin yok koyun eti yesin zaten ayrı bir saçmalık daha neler yav
o adam kendine eş değil köle annesine de hizmetçi arıyor evlenirse o adam onu öyle bir ezer ki inanamazsınız aman diyeyim aklını başına alsın
eğer arkadaşının bu hastalıkla ilgili aklına takılan bişi varsa özelden yazışabilir benle korkmasına gerek yok saçma sapan işlere de kalkışmasın ayrıca varsayalım bu hastalık dünyanın sonu onu o kadar çok sevecek birine rastlar ki bir gün adam seninle bir gün geçireyim sonra ölsen de olur der böyle bir adamla evlilik yapılır kendine köle arayan mağara adamlarıyla değil