• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Bizim de 2 bucuk ay oldu ayrilali. Bir tek wp da görüyordum kisilerimde ekli oldugu icin.
Ama anladim ki acıdan baska bisey vermiyo bu bana. Yarin hala birlikte olsaydik 3. Yilimiz olucakti. Ve ben yarin onu silerek ikimize de hediye vermeyi planliyorum.
Cok zor
Istemiyorum
Ama nereye kadar ki
Bir gun belki nisanlandigini gorucem ordan
Ya da belki onun beni sildigini
Bunlar daha cok acıtır sanirim

Bizim de 2 bucuk ay oldu ayrilali. Bir tek wp da görüyordum kisilerimde ekli oldugu icin.
Ama anladim ki acıdan baska bisey vermiyo bu bana. Yarin hala birlikte olsaydik 3. Yilimiz olucakti. Ve ben yarin onu silerek ikimize de hediye vermeyi planliyorum.
Cok zor
Istemiyorum
Ama nereye kadar ki
Bir gun belki nisanlandigini gorucem ordan
Ya da belki onun beni sildigini
Bunlar daha cok acıtır sanirim
Demek ki sende onda hala kayitlisin ki görebiliyorsun herseyini tabi herkese açık olarak ayarlamadıysa :)
Ben dayanamadım ayrıldığımız anda direkt rehberden sildim 2 numarasını da yoksa dayanamazdım yazardım birkaç gün sonra.. He ulaşmak istesem yine ulaşırım olmadı instadan özel mesaj atar yine yazarım ama onda bi şekilde frenliyorum artık kendimi :(
Silebilecek misin gerçekten? Fotoğraflarınız illa ki vardır onları falan silebildin mi telefondan?

Demek ki sende onda hala kayitlisin ki görebiliyorsun herseyini tabi herkese açık olarak ayarlamadıysa :)
Ben dayanamadım ayrıldığımız anda direkt rehberden sildim 2 numarasını da yoksa dayanamazdım yazardım birkaç gün sonra.. He ulaşmak istesem yine ulaşırım olmadı instadan özel mesaj atar yine yazarım ama onda bi şekilde frenliyorum artık kendimi :KK43:
Silebilecek misin gerçekten? Fotoğraflarınız illa ki vardır onları falan silebildin mi telefondan?

Her seyi herkese acik ama onda ekli oldugumu surdan anladim durumu bir tek kisiler goruyor. O da benim durumuma bakti gectigimiz hafta. Yani o da beni takip ediyo aslinda eminim.
Ama etse nolucak ki. Bir gun silinecek her sey. Bi yanim haberini alamasin diyo zaten. Ki onunla ilgili bisey gordugumde ben de uzuluyorum.
Fotograflari sildim. Esyalari kaldirdim. Laptopta var foto. Ona da bakmiyorum zaten. Ama onda dunyalarca fotomuz var. Silemez biliyorum. Kaldi ki gecen bir video koymus. Odasinda, arkada ona aldigim cicek var. Umrunda mi degil de hala orda yoksa bir mesaj mi bilmiyorum.
Gordugun gibi insan boyle kurup duruyo

Her seyi herkese acik ama onda ekli oldugumu surdan anladim durumu bir tek kisiler goruyor. O da benim durumuma bakti gectigimiz hafta. Yani o da beni takip ediyo aslinda eminim.
Ama etse nolucak ki. Bir gun silinecek her sey. Bi yanim haberini alamasin diyo zaten. Ki onunla ilgili bisey gordugumde ben de uzuluyorum.
Fotograflari sildim. Esyalari kaldirdim. Laptopta var foto. Ona da bakmiyorum zaten. Ama onda dunyalarca fotomuz var. Silemez biliyorum. Kaldi ki gecen bir video koymus. Odasinda, arkada ona aldigim cicek var. Umrunda mi degil de hala orda yoksa bir mesaj mi bilmiyorum.
Bu kurmaca falan değil ki. Çiçeği atabilirdi tamam erkeklere yüzeysel yüzeysel diyip duruyoruz da düşündüğümüz kadar da salak değiller. Göz önündeki bi çiçeği atmayı unutmuş olamaz. Bariz atmak istememiş. Ama videoyu çekerken bilerek gönderme yapmak amaclı mı almıştır kadraja o çiçeği yoksa o an farkında bile değil midir onun cevabı sadece onda :)
Iyi silebilmişsin fotoları ben silemiyorum galeriye dahi giremiyorum :KK14:

Bu kurmaca falan değil ki. Çiçeği atabilirdi tamam erkeklere yüzeysel yüzeysel diyip duruyoruz da düşündüğümüz kadar da salak değiller. Göz önündeki bi çiçeği atmayı unutmuş olamaz. Bariz atmak istememiş. Ama videoyu çekerken bilerek gönderme yapmak amaclı mı almıştır kadraja o çiçeği yoksa o an farkında bile değil midir onun cevabı sadece onda :)
Iyi silebilmişsin fotoları ben silemiyorum galeriye dahi giremiyorum :KK14:

Bence sil. Silemiyorsan ozel bir dosya yap kenarda beklesin oyle. Hem gozunun onunde olmaz.
Ben bir ara hic stalklamiyodum. Dusunmuyodum, aklima bir dusunce geldiginde kovuyodum resmen. Ama sonra dogum gunum geldi beklentiye girdim kutlar mi hatirlar mi virt zirt. Bakip duruyorum simdi. Demem o ki bu bir girdap. Girince cikamiyosun. Boyle sureci uzatiyoruz, kendimize aci cektiriyoruz.
Biliyorum cooook ama cok zor

Bence sil. Silemiyorsan ozel bir dosya yap kenarda beklesin oyle. Hem gozunun onunde olmaz.
Ben bir ara hic stalklamiyodum. Dusunmuyodum, aklima bir dusunce geldiginde kovuyodum resmen. Ama sonra dogum gunum geldi beklentiye girdim kutlar mi hatirlar mi virt zirt. Bakip duruyorum simdi. Demem o ki bu bir girdap. Girince cikamiyosun. Boyle sureci uzatiyoruz, kendimize aci cektiriyoruz.
Biliyorum cooook ama cok zor
Ona ayrı bi dosya yapmak aklıma gelmemişti iyi ki söyledin :)
Ben de aklıma geldiğinde bi şekilde aklimdan çıkartmayı başarabiliyorum ama senin gibi ocakta turkiyeye dönüş yaptığında aynı beklentiye girer miyim ondan tedirginim acaba buluşmak ister mi döndüğünde aklına daha çok gelir miyim gibisinden :KK42:

Ona ayrı bi dosya yapmak aklıma gelmemişti iyi ki söyledin :)
Ben de aklıma geldiğinde bi şekilde aklimdan çıkartmayı başarabiliyorum ama senin gibi ocakta turkiyeye dönüş yaptığında aynı beklentiye girer miyim ondan tedirginim acaba buluşmak ister mi döndüğünde aklına daha çok gelir miyim gibisinden :KK42:
Sizin daha cok taze sanirim. Simdiden boyle diyosan kesin beklentiye girersin. Ama ocaga da cok var. Hic yazmassa zaten beklentinin sana aci verdigini gorursun:(
Kesin bir ayrilik mi bu

Sizin daha cok taze sanirim. Simdiden boyle diyosan kesin beklentiye girersin. Ama ocaga da cok var. Hic yazmassa zaten beklentinin sana aci verdigini gorursun:KK43:
Kesin bir ayrilik mi bu
Her ayrılık benim gözümde kesin ama bu erkeklere güven olmuyor ki kesin bitiriyorlar sonra kesin geri dönüş yapıyorlar. Kestiremiyorum ki :kızgın:

Barışın,üç günlük dünya.

Genelde burdaki bayanlar affetme burnunu sürttür falan dedikleri için sizin yorumunuz biraz garip geldi :oha:
Valla konuyu okumadim,sana yorum yapan arkadaş videoda aldığı çiçeği falan görmüş ya madem seviyorlar barışın,dedim. Dur konunu okuyayım sanada yorum yapayim,essekligime ver : ((

Valla konuyu okumadim,sana yorum yapan arkadaş videoda aldığı çiçeği falan görmüş ya madem seviyorlar barışın,dedim. Dur konunu okuyayım sanada yorum yapayim,essekligime ver : ((
Ahahha yok canım öyle bir beklentim yoktu sadece arkadaşa verdiğin cevap dikkatimi çekti yorum yapmadan edemedim :)

Detay vermemissiniz,o halde seviyorsanız siz de barışın uc günlük dunya,üzülmeye değmez.
Pek bi detayı yok ki zaten. Şımardı, anlayış konusunun cılkını çıkardı. Hayatında görmediği anlayişi görmüştür heralde benden. Farkında olmadan da buna alıştırdım sanırım bunu. Bazen ters gelen durumlarda tepkimi ortaya koymak istediğimde yada tavır aldiğimda beni haksız görüyordu. Sanki gereksiz huzursuzluk çıkarıyormuşum gibi hissettiriyordu. En sonunda da patlak verdi zaten. Ayrıldık ama isteyen taraf o oldu. Bide ayrılırken keşke seni hayatıma almasaydım tek pişmanlığım bu dediğimde gerçekten böyle mi düşünüyorsun bence böyle düşünmen saygısızlık dedi üstüne üstlük. Sonra da kızma sakın bana küsme falan dedi ben de seni Allah'a havale ediyorum diyip suratına kapattım. Böylece ilişkiyi bitirmiş olduk :KK42:

Her ayrılık benim gözümde kesin ama bu erkeklere güven olmuyor ki kesin bitiriyorlar sonra kesin geri dönüş yapıyorlar. Kestiremiyorum ki :kızgın:

Pek bi detayı yok ki zaten. Şımardı, anlayış konusunun cılkını çıkardı. Hayatında görmediği anlayişi görmüştür heralde benden. Farkında olmadan da buna alıştırdım sanırım bunu. Bazen ters gelen durumlarda tepkimi ortaya koymak istediğimde yada tavır aldiğimda beni haksız görüyordu. Sanki gereksiz huzursuzluk çıkarıyormuşum gibi hissettiriyordu. En sonunda da patlak verdi zaten. Ayrıldık ama isteyen taraf o oldu. Bide ayrılırken keşke seni hayatıma almasaydım tek pişmanlığım bu dediğimde gerçekten böyle mi düşünüyorsun bence böyle düşünmen saygısızlık dedi üstüne üstlük. Sonra da kızma sakın bana küsme falan dedi ben de seni Allah'a havale ediyorum diyip suratına kapattım. Böylece ilişkiyi bitirmiş olduk :KK42:

Sen de benim kendimde yeni yeni farkina vardigim hatalar yapmissin.
Taktik veya degil bilmem ama demekki bunlari yapmamak lazim
Sanki suan gelse he diyecek gibi bekliyosun. Ayriligi kabul etmemissin daha. Geldiginde tekrar gitmesi coook muhtemel uzulen ve gururu incinen yine sen oluyosun.

Ben varya iliskinin cinsiyetsiziydim. Hem erkek oydu hem kadin. Hem hakliydi hem de tribi atan. Ben ne naz edebiliyodum ne niyaz. Hep kendi hakliymis gibi hissettirdi bana. Suc bendeymis. Cok yuz verdim. Sevdigimi hissettirdim. Dondugunde ben zaten kollarimi acmis onu bekliyo oluyodum.

Yapma. Durusun olsun. Süründür gerekiyorsa. Sürünmuyorsa seni yeterince kazanmak istemiyo demektir. Yine gider demektir

bence yaptıklarına bi mana yükleme.

silse silmese vs bunlar pek bir şey değiştirmiyor sonuç olarak ayrılmışsınız. eğer ortak çevreniz varsa arkadaş kalacaksanız silmeyin. benim de mesela eski sevgililerimden sosyal medyada ekli olanlar var ama düzgünce ayrıldığım insanlar ve onlara karşı birşey hissetmiyorum. ama kötü ayrıldıklarımı (aldatma vs varsa) sildim. yani yolda selam vermiceksem sosyal medyamda da durmasın.

ha bir de baktıkça daha zor unutursun eğer unutmak istiyorsan sil.

Back