• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

birşey ifade etmediği için silmiyor olabilir ben erkek arkadaşımdan ayrldğmda mesela her yerden sildi çnkü arkadaş kalamam demişti

Plan hep tuttu şimdiye kadar canım silsemde doner biliyorum ama surec uzar. Umudununu kesmemesi lazim bama simdi lazim uzin zaman sonra alinan intikam ise yaramaz. :KK53::KK53:
beğenme yok ama hikayelerine bakman da zarar yok bence :KK66: umudu mu kaybetmesin.
Amaaan napcagimi ben de şaşırdım :olamaz:
Arada bence de ideal hepsine olmamak şartıyla :D

sevse beraberlik sürerdi zaten. sizi
silip silmemesine takılmayın.
ben de birini terk ettim ama silmedim numarasını falan. bu ona tekrar döneceğimi, onu sevdiğimi göstermiyor yani. sevmiyorum ki ayrılmışım di mi?
bu küçük şeylere takılmayın.
mesela yine bıraktığım birini önce engellemiştim sonra engeli açmıştım. sebep yalnızdım ve canım sıkılıyordu. o kadar. bırakın eskiyi. düşünmeye değmez.
Dedikleriniz de tabi ki de haklısınız. Kendimden de düşündüğüm zaman evet takmıyor da olabilir bu yüzden aklına bile gelmiyor olabilir silmek diye düşünüyorum ama aksi olma ihtimali de var diye düşünüyorum. Anlıcagınız böyle düşüne düşüne kafayı yicem :)

Erkekler kızlar gibi değildir sosyal medyada olmanız onlar için sorun değildir umursamazlar. Eğer sizinle kötü ayrılmadıysa gerek görmemiştir silmeye bence anlamlandırmayın yani sevseydi zaten ayrılmazdı yazardı dönerdi bir şekilde. Bence siz silin çünkü sürekli bakıyor takip ediyorsunuzdur.
Hayır birbirimizden düşman gibi ayrılmadık. Ama takipte etmiyorum ne profiline bakarım ne hikayesine. Bakmıyorum ki gereksiz sinır etmeyim kendimi

birşey ifade etmediği için silmiyor olabilir ben erkek arkadaşımdan ayrldğmda mesela her yerden sildi çnkü arkadaş kalamam demişti
Tamamen hayatından çıkarmaya cesaret edememiş olabilir diye de düşünmüştüm ben çünkü ordan da silerse beni hiç bir şekilde göremicek :KK14:

Tamamen hayatından çıkarmaya cesaret edememiş olabilir diye de düşünmüştüm ben çünkü ordan da silerse beni hiç bir şekilde göremicek :KK14:
Aynen öyle bencede. Bu da sana karsi zafi olduğunu gosterir bence:KK45:

Hala duruyor. Ne ben siliyorum ne o. 11 gün oldu ama beğeni falan yapmaz o günden bu yana ben de sadece 1 foto paylaştım zaten o da 2 gün önce ama beğenmedi
bak bende çıkmadım manita yapar yapmaz o çıktı yedekte gözüküyosun gözünde sadece sen çık o çıkmadan

Canım gram umurunda değildim adamın, ayrılmıştık beni silmemişti instagram dan...

Bu meseleyi kafaya takma bence... hemen yeni bir sayfa aç hayatında saplantı haline dönüşmesin.

Canım gram umurunda değildim adamın, ayrılmıştık beni silmemişti instagram dan...

Bu meseleyi kafaya takma bence... hemen yeni bir sayfa aç hayatında saplantı haline dönüşmesin.
niye yeni sayfa açsın değermi sizce buna? Ben seni silemiyorum o yuzden bak yeni sayfa açtım demek olmaz mi bu?

Back