- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaan napcagimi ben de şaşırdımPlan hep tuttu şimdiye kadar canım silsemde doner biliyorum ama surec uzar. Umudununu kesmemesi lazim bama simdi lazim uzin zaman sonra alinan intikam ise yaramaz.
beğenme yok ama hikayelerine bakman da zarar yok bence umudu mu kaybetmesin.
Dedikleriniz de tabi ki de haklısınız. Kendimden de düşündüğüm zaman evet takmıyor da olabilir bu yüzden aklına bile gelmiyor olabilir silmek diye düşünüyorum ama aksi olma ihtimali de var diye düşünüyorum. Anlıcagınız böyle düşüne düşüne kafayı yicem :)sevse beraberlik sürerdi zaten. sizi
silip silmemesine takılmayın.
ben de birini terk ettim ama silmedim numarasını falan. bu ona tekrar döneceğimi, onu sevdiğimi göstermiyor yani. sevmiyorum ki ayrılmışım di mi?
bu küçük şeylere takılmayın.
mesela yine bıraktığım birini önce engellemiştim sonra engeli açmıştım. sebep yalnızdım ve canım sıkılıyordu. o kadar. bırakın eskiyi. düşünmeye değmez.
Cevap çok basit!
Hem karnim doysun, hem pastam dursun!
Napalim yaradan bizi de böyle fazla detaycı yaratmış yaradılış babındaSildiğinde de niye sildi,yok yok biz sıkıntılıyız cidden sıkıntılıyız,yaradılış bab ı nda
Hayır birbirimizden düşman gibi ayrılmadık. Ama takipte etmiyorum ne profiline bakarım ne hikayesine. Bakmıyorum ki gereksiz sinır etmeyim kendimiErkekler kızlar gibi değildir sosyal medyada olmanız onlar için sorun değildir umursamazlar. Eğer sizinle kötü ayrılmadıysa gerek görmemiştir silmeye bence anlamlandırmayın yani sevseydi zaten ayrılmazdı yazardı dönerdi bir şekilde. Bence siz silin çünkü sürekli bakıyor takip ediyorsunuzdur.
Olabilirarkadasa katılıyorum. ayrıca o sosyal medyadan kız dusurme pesınde olabılır. aman dıkkat!
Tamamen hayatından çıkarmaya cesaret edememiş olabilir diye de düşünmüştüm ben çünkü ordan da silerse beni hiç bir şekilde göremicekbirşey ifade etmediği için silmiyor olabilir ben erkek arkadaşımdan ayrldğmda mesela her yerden sildi çnkü arkadaş kalamam demişti
Aynen öyle bencede. Bu da sana karsi zafi olduğunu gosterir benceTamamen hayatından çıkarmaya cesaret edememiş olabilir diye de düşünmüştüm ben çünkü ordan da silerse beni hiç bir şekilde göremicek
Hay Allah onları bildiği gibi yapsın ya iyice soğudum aşk meşk işlerindenKafasına takmıyordur, erkekler bizim gibi değil ki umursamaz vurdumduymaz
Umarım öledir yoksa ben şizofren gibi kendi kendime kurguladıgımla kalcamAynen öyle bencede. Bu da sana karsi zafi olduğunu gosterir bence
bak bende çıkmadım manita yapar yapmaz o çıktı yedekte gözüküyosun gözünde sadece sen çık o çıkmadanHala duruyor. Ne ben siliyorum ne o. 11 gün oldu ama beğeni falan yapmaz o günden bu yana ben de sadece 1 foto paylaştım zaten o da 2 gün önce ama beğenmedi
hmm anladımm. o zaman arandığı tescillendiFotoğraflarımızı kaldırdık o kısmı düzelteyim yanlış anlamışsınız belli ki :)
niye yeni sayfa açsın değermi sizce buna? Ben seni silemiyorum o yuzden bak yeni sayfa açtım demek olmaz mi bu?Canım gram umurunda değildim adamın, ayrılmıştık beni silmemişti instagram dan...
Bu meseleyi kafaya takma bence... hemen yeni bir sayfa aç hayatında saplantı haline dönüşmesin.
bak bende çıkmadım manita yapar yapmaz o çıktı yedekte gözüküyosun gözünde sadece sen çık o çıkmadan
hmm anladımm. o zaman arandığı tescillendi
Sen naptın peki sonra sildin miCanım gram umurunda değildim adamın, ayrılmıştık beni silmemişti instagram dan...
Bu meseleyi kafaya takma bence... hemen yeni bir sayfa aç hayatında saplantı haline dönüşmesin.
niye yeni sayfa açsın değermi sizce buna? Ben seni silemiyorum o yuzden bak yeni sayfa açtım demek olmaz mi bu?