Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraflarımızı kaldırdık o kısmı düzelteyim yanlış anlamışsınız belli ki :)yeni ayrıldıysanız bence yasanmıslıklara saygıdan dolayı silmiyordur. umursamıyordur diyen arkadaslar cok acımasız konusmus. o zaman yeni birini arayan kisi neden aranma halindeyken sevgilisiyle fotografları tutar hala, kendi önunu kapatmaz mı bu hareket, bence cok mantıksız.
belki geri dönme ihtimali vardır size bu bir, ikincisi de sizi stalklıyor olabilir belki ondan aktiflesmistir sosyal medyada. ya da aranma ihtimaline ben de ihtimal veriyorum ama o zaman fotografları silerdi yani. celiskli davranıyor
Silicem bu gidişlesen sil. ona da güzel bir cevap olmuş olur.
Ohooo ne 5 günü 11 gün oldu canım biz ayrılalı. O istedi ayrılmayı dediğin gibi beni sorumlu tuttu ama hem de haketmedigim halde. Hayatimda kimsenin huyunda bu kadar gitmemisimdir çünkü.Canı istediği zaman geri gelecek mesela kimseyi bulamadığı zaman. Suan arayış içinde olabilir senin de sosyal medyasinda kalmanın ne zararı var değil mı yedekte tutuyor olabilir anlıyacağın.
Ya da senle ayrılma sebebi neydi sen mi ayrıldın o mu bilmiyorum ama ayrılırken o bile ayrılmış olsa sizden sorumlu olarak sizi tutuyorsa yani aslında terk edilmiş olduğunu düşünüyorsa sana mutlu olduğunu sensizde yapabildiğini göstermek istiyordur.
Yani zamanla başka birilerine gönderme falandl yapmaya başlayabilir sizde iyice sinirlenirsiniz ya da birini bulur hala sizi tutar hic belli olmaz.
Yani aslında silmemek umursamamak gerekir çünkü sosyal medyadan birini silmek seni siliyorum çünkü seni önemsiyorum demektir.
Ama dediğim gibi zamanla hani baska birine gönderme yapar veya birini bulur yine silmez sizi ya da sevgilisi istedi diye siler yine canınızı sıkar.
Tekrar barışma gibi bir umudumuz beklentiniz yoksa silin gitsin bence takmaya sinir bozmaya değmez. Senden önemli mi?barışma arzun varsa bekletebilirsin.
Birde ayrılığın üzerinden 5 günden fazla Geçmişse ve geri dönmemişse pisman olup bu erkek arayış içindedir. Kesin ayrılmıştır sizden hani ayrılırken kafasında kesin bitirmiştir. Ama bence bekletiyor bir iki arayisdan denemeden sonra size geri döner tekrar deneyelim der. Yani birini bulamazsa. Yani o durumda kabul edebilecekseniz bu ilişkide umudumuz varsa bekleyin derim. Yoksa vur totosuna rahvan gitsin
Canim hani ben bu kadar net konuştum benim başımda da var aynı bitane gelgitli bi adam o da silmez hep ben sildim onu her zaman ayrıldıkça görmemek için sinirlerim bozuluyordu çünkü gordukce. Ben araştırdım 5 .6 günü geçerse ayrılık arayış içine giriyorlarmış bizd e ayrılalı 1 ay olduOhooo ne 5 günü 11 gün oldu canım biz ayrılalı. O istedi ayrılmayı dediğin gibi beni sorumlu tuttu ama hem de haketmedigim halde. Hayatimda kimsenin huyunda bu kadar gitmemisimdir çünkü.
Şuan kafası rahat kendisi Amerikada çünkü. Sürekli o bar senin bu mekan benim. Hiç aklına gelir miyim bu durumda? Gelmem biliyorum.
Ama ocakta geri dönüyor bi aksilik çıkmazsa. O zaman merak ediyorum kafasına dank eder mi ıste.
Ben barışmak istemiyorum onunla canım çünkü ona inancım yok bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. 2. Kez denemiştik çünkü yıllar sonra ve 2.de de aynı adiligi yaptı.
Silmiyorum çünkü bi gözüm hep üstünde. Hani geri dönsün de reddedeyim içimin yağlarını eriteyim istiyorum.
Yani insan elinde olmadan gurur meselesi yapıyor sindiremiyorsun. Kendi yedeklerde kalsın inşallahAyrilan ama ayrildigi kisiyi tamamen hayatindan cikarmayan kendini hint kumaşi sanan yedekçilerdendir ya da ordan burdan silecek kadar bile umursamiyordur kafa baska yerlerdedir.
Terkedilince zoruna gidiyor insanin ama senin hakkinda birsey dusunmedigi kesin.aci ama gercek.gecmisten tecrubeyle sabit :)
Olsun arayış içinde olsun. Arayan belasını da bulurmuş canım belki bulur belasini fena mı olurCanim hani ben bu kadar net konuştum benim başımda da var aynı bitane gelgitli bi adam o da silmez hep ben sildim onu her zaman ayrıldıkça görmemek için sinirlerim bozuluyordu çünkü gordukce. Ben araştırdım 5 .6 günü geçerse ayrılık arayış içine giriyorlarmış bizd e ayrılalı 1 ay oldu
Eminim arayış içinde Su an. Ara sıra barışalım diye whatsapdan göndermeleri dışında hiç bi adımı yok bende whatsapda tutuyorum çünkü diğer yerlerden ayrılmadan önce silmiştim zaten aramız kötü olduğu bi dönemde bidaha eklemedik. Sonra ayrıldım o ayrıldı bende peki dedim düşmedim ustunüstüne ne desem gidecekti çünkü benim yalvarma mi bekledi ama tutmadı.neyse canım ben durum yaparım whatsaba girer girmez bakar durum atiyo arada bende bakıyorum. Bende senin gibi diyorum.donsunde haddini bildireyim diye sırf dönmesi için cesaret aldım diye bakıyorum durumlarına da ama öyle bi şeytan tuğu var ki geriye beni yine kandırır dönerse barisiriz bundanda korkuyorum silmeye e elim varmiyo senin gibi napavahim bilmiyorum canım. Yani srninkide seni kandırabilir hic belli olmaz gelsin biz terkedel diyoruz ama durum böyle.
O dönene kadar seni dusuuyomus umursamıyormuş gibi yapmaya devam eder.sonra dönünce de köpek olur peşinde emin ol eğer başkasını bulamazsa. Erkekler böyledir tatlım malesef.
Hikayelerine gizlice bakmak istersen totosunu kaldırmamak adına bi program var söyleyebilirim adını ama acıksan bak bence. Acıkdan bak ki dönmek için cesareti olsun oooo bu kiz bana hasta dönsem kabul eder hesabı dur bi yoklayay.modunda olsun yine daha çabuk dönsün sana ki son.oyunu sen oyna.
Hala duruyor. Ne ben siliyorum ne o. 11 gün oldu ama beğeni falan yapmaz o günden bu yana ben de sadece 1 foto paylaştım zaten o da 2 gün önce ama beğenmedihala duruyomu instada kaç gün oldu beğeni yapıyomu
Ya yorumunuzu okudum da. Alakasız olacak ama banada bir akıl verir misinizCanim hani ben bu kadar net konuştum benim başımda da var aynı bitane gelgitli bi adam o da silmez hep ben sildim onu her zaman ayrıldıkça görmemek için sinirlerim bozuluyordu çünkü gordukce. Ben araştırdım 5 .6 günü geçerse ayrılık arayış içine giriyorlarmış bizd e ayrılalı 1 ay oldu
Eminim arayış içinde Su an. Ara sıra barışalım diye whatsapdan göndermeleri dışında hiç bi adımı yok bende whatsapda tutuyorum çünkü diğer yerlerden ayrılmadan önce silmiştim zaten aramız kötü olduğu bi dönemde bidaha eklemedik. Sonra ayrıldım o ayrıldı bende peki dedim düşmedim ustunüstüne ne desem gidecekti çünkü benim yalvarma mi bekledi ama tutmadı.neyse canım ben durum yaparım whatsaba girer girmez bakar durum atiyo arada bende bakıyorum. Bende senin gibi diyorum.donsunde haddini bildireyim diye sırf dönmesi için cesaret aldım diye bakıyorum durumlarına da ama öyle bi şeytan tuğu var ki geriye beni yine kandırır dönerse barisiriz bundanda korkuyorum silmeye e elim varmiyo senin gibi napavahim bilmiyorum canım. Yani srninkide seni kandırabilir hic belli olmaz gelsin biz terkedel diyoruz ama durum böyle.
O dönene kadar seni dusuuyomus umursamıyormuş gibi yapmaya devam eder.sonra dönünce de köpek olur peşinde emin ol eğer başkasını bulamazsa. Erkekler böyledir tatlım malesef.
Hikayelerine gizlice bakmak istersen totosunu kaldırmamak adına bi program var söyleyebilirim adını ama acıksan bak bence. Acıkdan bak ki dönmek için cesareti olsun oooo bu kiz bana hasta dönsem kabul eder hesabı dur bi yoklayay.modunda olsun yine daha çabuk dönsün sana ki son.oyunu sen oyna.
Arkadaşın güvenilir biri mi doğru söylüyordur soruyo ediyor seni diyo ya.Ya yorumunuzu okudum da. Alakasız olacak ama banada bir akıl verir misiniz
Benimde tam bir ay oldu ayrılalı. İlk ben ayrıldım sonra barıştık o ayrıldı. Bende çok uğraşmadim. Sadece baya ağır şeyler söyledim. Ama yalvarmadim hiç bidaha da konuşmadık . Üç dört gün önce ortak bir arkadaşımız var ona beni sormuş. Bir kaç kere benle ilgili konuşmuş. Aynı yerde çalışıyorduk. Arkadaşım bana şu yemekten yapar mısın demiş o da hayır ben onu sadece lamblike' a yaparım demiş. Sonra da ( ben bir ay sonra oraya gidicem ) gelsin bizim aramızı yap yine demiş arkadaşım da hayır o istemez demiş. Sen yaparsın demiş. Arkadaşımda onun sevgilisi var demiş.( Böyle birşey yok ama ben bilerek öyle demistim) Şimdi anlamadığım arkadaşima öyle söylüyor ama bana hiç bir adım attığı yok. Ne mesaj ne arama. Instagram ve whatsaptan da sildim ben neden bana bir adım atmıyor madem barışmak amacı. Sevgilin olduğunu sanıyor derseniz daha önce beni sorduğunda da demiş arkadaşım sevgilisi var diye bundan sonraki bir süreçte demiş aramızı yap diye
Plan hep tuttu şimdiye kadar canım silsemde doner biliyorum ama surec uzar. Umudununu kesmemesi lazim bama simdi lazim uzin zaman sonra alinan intikam ise yaramaz.Olsun arayış içinde olsun. Arayan belasını da bulurmuş canım belki bulur belasini fena mı olur
Ahahaha planın sirinligine bak Ben aksine attığı hikayeleri falan görmemezlikten geliyordum paylaştığı fotoyu zaten katiyen beğenmem şu durumda
Ben hic sormuyorum arkadaşıma gelip o söyledi. Tamam çok çok teşekkür ederim yorumunuz için :)Arkadaşın güvenilir biri mi doğru söylüyordur soruyo ediyor seni diyo ya.
Iliskilere arkadaşları karıştırmak genelde bhusranla sonuçlanır pek umrunda degilmis gibi davranmalisin.sen çocuğu arkadaşına soruyormusun sorduysan gidip çocuğa söylüyordur bundan emin ol istersen bin senelik arkadaş olsun. Sevgilisi var muhabbeti de bi bakıma iyi olmuş aslında ama hala da soruyo adam yeterince inandırıcı olmamış demekki. Kötüce söylesen ayrılırken erkekler takmıyor bizim gibi bence unutmuştur bile. Numarasını tekrar ekle o seni silmenizdir buyuk ihtimalle sorduğuna göre. Bir iki durum yap bak nasıl dönüyor. Ne diyecekse sana desin arkadaşına değil. Arkadaşını sokma araya çocuk hakkındada en ufak bir şey söyleme arkadaşlar ortalığı karıştırır genelde. Adım atar o çocuk hani cesaret edemiyordur şimdi. Uzun zamanda geç de döner bence. Bu süreci kısaltmak istiyorsan sen birseyler yap canım o da cesaret alsın.
Ahh su sosyal medya..ne acayip bir sey..eski sevgiliyi takip etmeler,niye engel atmadi diye umutlanmalar,ordaki paylasimlardan etkilenmeler...birakin Allah askina..bir iliski bitmisse bitmistir.
Silin atin heryerden.