Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Çekinmez bilirim.. Hele bide Amerika gibi bi yerde hayatına birini almazsa hatırım kalır

Siz silmediginiz icin silmiyordur o da belki.
Hikayelerine falan bakiyormussunuz, hosuna gidiyordur tarafinizdan izlenmek
Aslında bakmıyorum instagramin bana garezi varmış gibi onun hikayesini açmadığım halde açtı gösteriyor haliyle o da hususi bakıyorum sanıyordur

Çekinmez bilirim.. Hele bide Amerika gibi bi yerde hayatına birini almazsa hatırım kalır
Acaba 1 yıldır hala size karşı içindekileri bitiremediginden benim gibi silmeye cesaret edememiş olabilir mi? Hislerinin tamamen bittiğinden emin olduktan sonra silebilme cesaretini bulmuştur belki kendinde?

Sil demeyin demissiniz ama sil gitsin diyorum.
Gözümün önünde ne işi var eski sevgilinin
Ihtimal varsa yeniden 100 kez engelleyip barışan insanlar tanıyorum.
Eziyet etmeyin kendinize.

Sil demeyin demissiniz ama sil gitsin diyorum.
Gözümün önünde ne işi var eski sevgilinin
Ihtimal varsa yeniden 100 kez engelleyip barışan insanlar tanıyorum.
Eziyet etmeyin kendinize.
Haklısın

Ben de çok merak ediyorum ama kesin cevabını bir türlü bulamıyorum
Bak bende 2 ay oldu ayrıldık ama ayrılır ayrılmaz ınstagramdan sildik birbirimizi önce o sildi sonra ben:)Ama ne hikmettir telefonlarımızı silmedik ve ben whatsap Ta ne paylaştıysam anında atladı baktı ha bi anlam yüklemiyorum canm artık çok bekledim yazmasını neden bekledim cunku ona söyleyemediklerim vardı içimde ona biriktirdiğim zehir vardı onu akıtmak istedim olmadı çünkü onun yarabandi olmustum sonuç ben kendimi hasta ettim düşünmekten olan bana oldu şuanda da depresyondan çıkmaya çalışıyorum sende bi an evvel bırak takibi elim gitmiyor deme bir arkadaşımızda yazmış zaten nasibinde varsa gelir bulur canm

Düşünmekten depresyona giren sadece ben değilmişim
Birak silmeyi tüm hesapları kapattım ortak arkadaş vs numara degistirdim.Hatırlatan ne varsa çöp oldu.
Napim yani ölene kadar yas mı tutaym
Heee söyleyecek şeyim yok mu kitap olur ama söylesem ne faydaaaa

Tabi sen değilsin canm sadece bu konu için değil neyi uzun süre düşünürsen sonuç depresyon malesef söylencek çok şeyim var benimde ama napcan işte vardır bir hayır diyorum ve kendim için kendi sağlığım için kendi içimde onu affetcem anca böyle rahatlarım

Bu saatten sonra söyleyemediklerimizi söylesek nolcak değer mi zerre değmez. O yüzden herkes silsin bitsin gitsin zaten eski sevgilinin sosyal medyada yeri yok siz silmeseniz bi gün o siler ya da benim gibi siz mecbur kalırsınız silmeye. Zorunda mıyız saçma paylaşımlarını görmeye bilmemkimle kahve keyfi xle kahvaltı içki b.. Püsür keyfi

Hahaha yok baby affetmycem ben ne affedicem ya o kim köpek. Yok sayarım ancak

Acaba 1 yıldır hala size karşı içindekileri bitiremediginden benim gibi silmeye cesaret edememiş olabilir mi? Hislerinin tamamen bittiğinden emin olduktan sonra silebilme cesaretini bulmuştur belki kendinde?
Tam tersi aslında. Bir sene önce kaale almıyordu umursamıyordu ben de iletişim için zorlamadım koptuk, o benim durumlarıma bakıyordu zaten en son whatsapp durumumu gördü engelledi tüm sosyal hesaplarından. Ne oldu ne değişti acaba?

sorma sonunda kafayı yedim orda burda kimle napmış derken

Ben de ayrıldığımız gibi direkt numarasını sildim çünkü kendimi biliyorum silmesem dayanamaz yazardım. Benim de senin gibi soyleyemedigim bir sürü şey var içimde. Soyleyemedikce de içimde dert oluyor
Haklısın nasip kısmet işi:) Varsa kaderde gene bulur beni bi yerden :)

Ben yazmadım kuzum çünkü en son yazdım bikac şey tenezzül etmedi cevap vermeye bende gurursuzluk yapamazdım söylemedikçe evet dert oluyo kimse demesinki söyleyince neoluyo rahatlıyo valla ama biseler demek olmadı nasip unutmaktan başka çare yok

Aklıma sadece söylediğim sey geldi. Başka biri olma ihtimali de yok diyorsun. Ama sadece bu 2 şık açıklaması olabilir gibi bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…