Ben hiç yazmadım. Telefonda konuştuk soyleyecegimizi söyledik. Seni Allah'a havale ediyorum diyip suratına kapattım ve direkt numarasını sildim. Haliyle içimde söyleyecek bir sürü şey varBen yazmadım kuzum çünkü en son yazdım bikac şey tenezzül etmedi cevap vermeye bende gurursuzluk yapamazdım söylemedikçe evet dert oluyo kimse demesinki söyleyince neoluyo rahatlıyo valla ama biseler demek olmadı nasip unutmaktan başka çare yok
Bizim olayımız farklı ama 2 seneye yakın sevgili olmadan git gel saçma sapan bi sürü sey yasandı.Cunku o benim 4 senelik arkadaşımdı.Ahahha aynı ben
Ahahha canım yaa çok tatlısınBizim olayımız farklı ama 2 seneye yakın sevgili olmadan git gel saçma sapan bi sürü sey yasandı.Cunku o benim 4 senelik arkadaşımdı.
Ee adam sevgilim değil hesap soramıyorum görüyorum çıldırıyorum.Oncesinde arkadaşlıkta olunca iyice arapsaçı oldu mevzu.
En son bi gün görüştük.Bişeyler oldu o gün ben delirdim (bakma delirdim dediğime adama tek kelime etmedim ) 2 sene tuttun çeneni Hippym tut dedim.Pasa paşa vedalastim haydi görüşürüz diye.
Evime geldim tüm sosyal medya telefon no ne varsa iptal.
Ne bişey anlatasım var ne onu dinleyesim.
Birazda ona dert olsun bana soyleyemedikleri.Tabi o kapasite varsa
Amaaan meydan senin canım dök dökebildiğin kadar içiniSenin konunda içimi döktüm yalnız
2 sene düşün düşün delirdim çünkü psikoloji filan bişey kalmadi
Çok sabrettim baktım kanser olucamAhahha canım yaa çok tatlısınbilirim o sessiz delirmeleri için içini yer de yine de bise demezsin Valla bravo idolümsün şuan azıcık o cesaretten bana da geçer inşallah
Yani şimdi sen onu silersen her şeyin sonu gibi geliyor ya sana öyle değil aslında. Ben de böyle düşünüp bi türlü ne engellerdim ne silerdim ama sonra bi gün kızgınlıkla engelledim kardeşinden yazdı. Hesabımı sildim sms attı ya da aradı. Ayrıldık bir daha asla dönüşü yok gibiydi, yani anlatsam oha ordan nasıl döndü dersin:) sen olması gerekeni yap, bu şekilde bak hala silemiyor işte diye düşünüyor. Biraz kovalasın benceEğer benimle aynı sebepten silmiyorsa zaten ne mutlu bana derim :)
Haklısın kaderde varsa her türlü döner seni bulur demek istiyorsun sanırım kısaca :)
Ay ben onların egosuna yaaÇok sabrettim baktım kanser olucam
1 grm gelişme yok bunca zamanda.Herkesin bir tahammül sınırı var canm ya seninde bir gün tak eder.
Yansıtma adama tabi egosunu tatmin etmesin
Yok o insan evladı yazmaz çünkü gururu var haniYani şimdi sen onu silersen her şeyin sonu gibi geliyor ya sana öyle değil aslında. Ben de böyle düşünüp bi türlü ne engellerdim ne silerdim ama sonra bi gün kızgınlıkla engelledim kardeşinden yazdı. Hesabımı sildim sms attı ya da aradı. Ayrıldık bir daha asla dönüşü yok gibiydi, yani anlatsam oha ordan nasıl döndü dersin:) sen olması gerekeni yap, bu şekilde bak hala silemiyor işte diye düşünüyor. Biraz kovalasın bence
o zaman şöyle yapacaksın onun hikayesindeki balonun üzerine basılı tut, profili gör ve sessize al diye 2 şey çıkar. sessize al 'ı tıkla. Bundan sonra başkalarına bakarken onun sayfası açılmaz.Eski erkek arkadaşımdı zaten lise arkadaşımdı aynı zamanda. O şekilde tanışmıştık. Anlam yüklemek istemiyorum ama dikkattimi de cekiyor ister istemez. Hikayelerine de inatla bakmıyorum ama başkasının hikayesine bakarken pat diye onunki açılıyor ve gorenlerin arasında benim de adim görünüyor muhtemelen
Yaptım o dediğinizi. Anlamıyorum ki kenarda mı tutmaya çalışıyor aklınca acabao zaman şöyle yapacaksın onun hikayesindeki balonun üzerine basılı tut, profili gör ve sessize al diye 2 şey çıkar. sessize al 'ı tıkla. Bundan sonra başkalarına bakarken onun sayfası açılmaz.
Ama istersen sonradan kendin girip bakabilir sessize almayı kaldırabilrsin.
Bu arada neden silmiyor bilmiyorum. benim eşim de silmemiş kimseyi. Sadece kendini rahatsız edenleri engellemiş o kadar.
bilemiyorum. oturun düşünün. geri dönmek istiyorsanız konuşun. ama dönemem diyorsanız siz silin ve engelleyin. böyle arada kalmak sizi çok yorar, başka biriyle görürsün canını yakarYaptım o dediğinizi. Anlamıyorum ki kenarda mı tutmaya çalışıyor aklınca acaba
Yok konuşmam istemiyorum onunla konuşmayı iyice bi tarafı kalkar yazarsam ona da musade edemem. Aksine ben ondan adım bekliyorum. O da ona geri dönmek için değil, içimi soğutmak içinbilemiyorum. oturun düşünün. geri dönmek istiyorsanız konuşun. ama dönemem diyorsanız siz silin ve engelleyin. böyle arada kalmak sizi çok yorar, başka biriyle görürsün canını yakar
Bitirirken hiç yerine koyabiliyor amaYasanmisliklar anılar vardır. Zaten bitmiş ilişki bir de hiç yerine koyup silmek istememiştir. Hiçbir anlam yuklemeyin kendinize yazık etmeyin.
Aa böyle konuştuğuma bakmayın dimdik ayaktayım, kimseye de kendimi yıkılmış göstermiyorum. Sadece buraya içimi döküyorum tabi farklı öneriler fikirler de duymak istiyorum. Ama sanmayın ki saldım kendimi :)- Bak ben sensiz de yaşıyorum, hemde daha güzel yaşıyorum
- Geziyorum eğleniyorum oooh sefam olsun
- Ben günümü gün ederken sen orda çatla geber hırsından
- ve tün bunları beni önemsediğini bildiğimden sırf hasetliğine yapıyorum, nasıl olsa beni takiptesin !
diyor ve bile isteye yapıyor.
sende hala elim gitmiyor silemiyorum ayaklarındasın.
sil gitsin. kendini bu kadar değersiz hissettirme, biraz dik dur yaa
Aa böyle konuştuğuma bakmayın dimdik ayaktayım, kimseye de kendimi yıkılmış göstermiyorum. Sadece buraya içimi döküyorum tabi farklı öneriler fikirler de duymak istiyorum. Ama sanmayın ki saldım kendimi :)
Bir erkek için bir kere küstüm hayata onda da zaten çok zor toplamıştım kendimi. Bir daha aynı salaklığı yapmam allah ta yaptırmasın.
Devammm böyle
1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeyeSizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?