azıcık bir şeyler paylaş bence. aklına düş biraz. inşallah istediğin gibi olurBen ayrildigimizdan beri hiç birşey paylaşmıyorum sırf "samimiyetsiz iyiyim mutluyum ben" profili cizmemek için. Çünkü eminim ki üstüne alınacaktır. Ama dediginiz gibi yapicam. Aslında amacım barışmak değil. Lafını yiyip geri dönmesi isteğim. Haksızlığı hazmedemiyorum hala çünkü
Yarın paylaşıcamazıcık bir şeyler paylaş bence. aklına düş biraz. inşallah istediğin gibi olur
Ahh göstercem ben ona kenarı köşeyiEe niye silsin . Bakıyo ki karşımdaki beni silmiyo . “Ne güzel . Ben de silmem . Dursun bir kenarda “diyor . Bu kadar basit .
Eğer benimle aynı sebepten silmiyorsa zaten ne mutlu bana derim :)E sen niye silmediysen aynı sebepten silmiyordur belki? Bu arada cool kadın ol silme diyenler var ama ayrıldığın adamı silmemenin nesi cool? Cool olan olması gerekeni yapmak bence. Ayrıldın ve artık onun hikayesi de paylaşımlari da umrunda olmayacak.
Bir daha hiç göremem falan demişsin ama sosyal medyada görsen nolur görmesen nolur? Ayrıca ne olmazlar oluyor bu hayatta, rahat ol. Sen takibi bırak, onu da takipten at. Geleceği varsa zaten sosyal medya falan kimseyi bağlamaz.
Düşünmekten öte arada buna kendimi inandiriyorumSiz sizin için paylaştığını düşünmek istiyorsunuz ancak erkek zihni genellikle arayışta olduğu için bunu yapar. Daha fazla paranoya yapmamak için siz silin bence
Gururunu kırmışsın adamın haklıBizde ayrildigimizda o Silmemisti. Ben hikaye falan paylaştım hepsine de baktı. Ama o paylaşmadi zaten normalde de hiç paylaşmayan biri.
Sonra baktım ayrıldık bitti yani dedim sil gitsin. Sildim sonra baktım ben silince o da engellemiş. Muhtemelen yyediremedi ki o da engelledi. Hayır ben silmisim sen engellesen ne olur
İyi olmuş ona. Bu arada sen eğer silmek istemiyorsan silme. Yani bişey olmaz ama hikâyelerine hiç bakmamaya çalış. Ya da her gün koyuyor diyelim 3-4 günde bir bir tanesine bak. yani hiç umrunda değilmiş de denk geliyorsa bakiyormus izlenimi ver. Arada bir de güzel fotoğraflar at . Onları da abartmadan yap ki belli olmasınGururunu kırmışsın adamın haklı
Ahahha canım benim ya çok tatlısın :) yok yok bakmicam hiç biseyine istemiyorum da zaten. Sadece listeden çıkartmak istemiyorum. Bugün bir fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Bakalım muhtemelen görecektir. Beğenmez ama yine de görmesi bile bi artı benim için anlikta olsa aklına geleceğimdir diye umuyorumİyi olmuş ona. Bu arada sen eğer silmek istemiyorsan silme. Yani bişey olmaz ama hikâyelerine hiç bakmamaya çalış. Ya da her gün koyuyor diyelim 3-4 günde bir bir tanesine bak. yani hiç umrunda değilmiş de denk geliyorsa bakiyormus izlenimi ver. Arada bir de güzel fotoğraflar at . Onları da abartmadan yap ki belli olmasın
Anlıyorum seni şimdi o hisleri ben yaşıyorumSevgilimden ayrılalı 6aya yaklaşıyor. Bu süreçte ben de o da sosyal medyadan birbirimizi silmedik. Bende senin gibi anlam verememiştim niye silmiyor diye. Benim de yine senin gibi elim silmeye bir türlü gitmiyordu benimki her zaman ne kadar aktifse ayrılıktan sonra da o şekilde normal paylaşımlarla devam etti. Ben de öyle. Laf sokma nispet yapma falan da yoktu. Bu durum ta ki geçen hafta tesadüfen onun yurtdışına çalışmaya gideceğini görene kadar sürdü. Acı verdi görmek istemedim ve her yerden sildim. Sanırım b gün yazarım ya da ulaşırım bi kapı orda biraz aralık kalsın die silmiyorlar ama hiç gerek yok eninde sonunda Birgün silinecek bi durum oluyor sen sil gitsin şimdiden
Teşekkür ederim canım senin tatliligin :) silme o zaman boşver böyle de umursamiyormus izlenimi verebilirsin . İlla ki görürAhahha canım benim ya çok tatlısın :) yok yok bakmicam hiç biseyine istemiyorum da zaten. Sadece listeden çıkartmak istemiyorum. Bugün bir fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Bakalım muhtemelen görecektir. Beğenmez ama yine de görmesi bile bi artı benim için anlikta olsa aklına geleceğimdir diye umuyorum
Sil gitsin. Aklına getirme çabası çok gereksiz bence. İlişki gerçekten bittiyse tabi.Ahahha canım benim ya çok tatlısın :) yok yok bakmicam hiç biseyine istemiyorum da zaten. Sadece listeden çıkartmak istemiyorum. Bugün bir fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Bakalım muhtemelen görecektir. Beğenmez ama yine de görmesi bile bi artı benim için anlikta olsa aklına geleceğimdir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?