• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Birini arıyordur
Silmezler canım eğer hatan yoksa o terk etmişse silmez
Sevgini ilgini vermişsindir şımarmıştır egosu yükselmiştir farklı arayışlara girmiştir
Ama elinin altında onu seven bekleyen sığınıcağı bir liman olmasını ister.
O yüzden silmez .anlam yükleme.böyle tipler sonunda pişman oluyor yada yanlış kişiye aşık olup kendini gülünç duruma düşürüyor..

Seni çok iyi anlıyorum o yüzden bakma canım her yerden sil rahatlarsın bak, ama sürekli bakarsan merak edersen kendine edersin adam halinden memnun demekki
Haklısın ben yapamasam da kardeşime verip telefonu yok et şunu Her yerden diye ona vericem bu görevi sanırım:) bana haksızlık ederek haketmedigim halde ayrılmak istediği için sindiremiyorum canım o zoruma gidiyor ki bence bunu o da biliyor..

Haklısın ben yapamasam da kardeşime verip telefonu yok et şunu Her yerden diye ona vericem bu görevi sanırım:) bana haksızlık ederek haketmedigim halde ayrılmak istediği için sindiremiyorum canım o zoruma gidiyor ki bence bunu o da biliyor..
Çok çok iyi anlıyorum seni emin ol onun aklımda bile yoksundur erkek milleti bu fazla takılı kalmaz gecmişe bakma bırak ne hali varsa görsğn sen onun umrunda değilsen o senin umrunda hiç olmasın en az 3 gün hiç bişeyinr bakma düiünmr başka şeylerle uğraş çok rahatlayacaksın.

Istisnasiz hep böyleleri denk geldi ama bana :işsiz: nasıl nefret etmeyim ki şu durumda. Yapar o nispette yapar..
Sakın sileyim deme her zaman nasıl paylaşım yapıyorsan onu yap sen de yapayım deme istediğini vermiş olursun

Ama genelde silinir yani hayatından çıkan insanı sanalda da olsa görmek istemezsin. Bitti gitti dersin. Ama bunda diyemiyorum
Genelde erkekler bizim gibi çetrefilli düşünmezler. Düz mantık hareket ederler.
Bence hiç umursamamış veya aklına bile gelmemiştir silmek.

Birini arıyordur
Silmezler canım eğer hatan yoksa o terk etmişse silmez
Sevgini ilgini vermişsindir şımarmıştır egosu yükselmiştir farklı arayışlara girmiştir
Ama elinin altında onu seven bekleyen sığınıcağı bir liman olmasını ister.
O yüzden silmez .anlam yükleme.böyle tipler sonunda pişman oluyor yada yanlış kişiye aşık olup kendini gülünç duruma düşürüyor..
Abartmadan göstermem gerektiği kadar göstermeye çalıştım canım benim. Hayatimda kabul etmicegim şeyleri kabul ettim görmemezlikten geldim sırf bana kalkıp beni kisitliyorsun demesin diye. Ama ıste mükafatım bu oldu. Koca bir haksızlık:KK14:

Genelde erkekler bizim gibi çetrefilli düşünmezler. Düz mantık hareket ederler.
Bence hiç umursamamış veya aklına bile gelmemiştir silmek.
Facede gelmez ama instada aktifim ben de illa ki görüyor. Demek istediğim facede gelmese aklına instagramda gelir :/

Ahh su sosyal medya..ne acayip bir sey..eski sevgiliyi takip etmeler,niye engel atmadi diye umutlanmalar,ordaki paylasimlardan etkilenmeler...birakin Allah askina..bir iliski bitmisse bitmistir.
Silin atin heryerden.

1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeye :KK43: Sizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??

Bence ya bu iliskinin bitmis olmasi bu adamin hic umrunda degil ya da size nispet yapiyor. Ikincisi daha agir basiyor gibi.

Kiliclari kusanin. Cool kadini oynama vakti. Engelleme falan yok. Hikayelerine bakmak da yok. Onun umrunuzda olmadigini karsi tarafa hissettireceksiniz. Siz de paylasima devam edeceksiniz ama 1 hafta once hangi sikliktaysa paylasimlariniz, simdi de ayni siklikta olacak. Yani, sizin birilerine nispet yapma gibi bir amacinizin olmadigini anlamali karsi taraf. Hayatinizi onsuz da devam ettirebileceginizi, guclu oldugunuzu hissettiremezseniz kaybeden taraf siz olursunuz.

Silin gitsin bırakın ne düşünürse düşünsün artık sizin için bir önemi olmamalı

Bence ya bu iliskinin bitmis olmasi bu adamin hic umrunda degil ya da size nispet yapiyor. Ikincisi daha agir basiyor gibi.

Kiliclari kusanin. Cool kadini oynama vakti. Engelleme falan yok. Hikayelerine bakmak da yok. Onun umrunuzda olmadigini karsi tarafa hissettireceksiniz. Siz de paylasima devam edeceksiniz ama 1 hafta once hangi sikliktaysa paylasimlariniz, simdi de ayni siklikta olacak. Yani, sizin birilerine nispet yapma gibi bir amacinizin olmadigini anlamali karsi taraf. Hayatinizi onsuz da devam ettirebileceginizi, guclu oldugunuzu hissettiremezseniz kaybeden taraf siz olursunuz.
Ben de şuan aynı mantıkta olduğum için hikayelerine yanlışlıkla açılmaları dışında bakmıyorum. 1 haftadır fotoğraf paylaşmıyorum sırf kendimi göstermeye çalıştığımı düşünmesin diye :işsiz: Paylaştığım hikayelerde de engelledim zaten onu onları da göremiyor Hoppa Ay çocuk beni ne triplere soktu valla şuan sinirden gülüyorum

Yanlışlıkla bakmamak için sessize alabilirsiniz profili.

Hala seviyorsanız o zaman yapacak bir şey yok. Sonradan üzülebilirsiniz ama :110:
Şuanda da üzülüyorum haketmedim bunu diye ama takmamaya çalışıyorum. Çünkü vicdanen rahatım başka sevgililer gibi onu hayattan soğutup ayrılığa iten ben olmadım diye :(

Back