• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Instagramda öyle birşey var mı?
Evet, var. Kendi ana sayfanızdayken başka arkadaşınızın hikayesine basılı tutun, üç seçenek çıkar. Profili gör, mesaj, x sessize al diye. Sessize al seçeneğini işaretlerseniz profilinizde ekranınıza düşmez hikayesi. Siz yinede öncelikle deneme amaçlı başka bir arkadaşınız için bunu uygulayın sonra da istediğiniz kişide uygularsınız.

Abartmadan göstermem gerektiği kadar göstermeye çalıştım canım benim. Hayatimda kabul etmicegim şeyleri kabul ettim görmemezlikten geldim sırf bana kalkıp beni kisitliyorsun demesin diye. Ama ıste mükafatım bu oldu. Koca bir haksızlık:KK14:
Öyle olur
Yaptığın fedakarlıklar bir süre sonra gurursuzluk olarak algılanır

Şuanda da üzülüyorum haketmedim bunu diye ama takmamaya çalışıyorum. Çünkü vicdanen rahatım başka sevgililer gibi onu hayattan soğutup ayrılığa iten ben olmadım diye :KK43:
Lütfen hayatta en çok kendinize değer verin. Size haketmediğiniz şeyleri yapan sizi üzen birini daha fazla aklınızda tutmayın. Değer mi aklınızı meşgul etmeye, gün içinde modunuzu düşürmeye? Şimdi yapamasanız da zamanla unutacaksınız zaten. Silin gitsin :KK76:

Evet, var. Kendi ana sayfanızdayken başka arkadaşınızın hikayesine basılı tutun, üç seçenek çıkar. Profili gör, mesaj, x sessize al diye. Sessize al seçeneğini işaretlerseniz profilinizde ekranınıza düşmez hikayesi. Siz yinede öncelikle deneme amaçlı başka bir arkadaşınız için bunu uygulayın sonra da istediğiniz kişide uygularsınız.
Teşekkür ederim bakıcam şimdi :)

Lütfen hayatta en çok kendinize değer verin. Size haketmediğiniz şeyleri yapan sizi üzen birini daha fazla aklınızda tutmayın. Değer mi aklınızı meşgul etmeye, gün içinde modunuzu düşürmeye? Şimdi yapamasanız da zamanla unutacaksınız zaten. Silin gitsin :KK76:
Evet kesinlikle unutucam bunu biliyorum ama bi yanimda intikam al şundan diyor kolay kolay birinden de öc almam ama bu çocuk beni buna zorluyor :KK14:

Facede gelmez ama instada aktifim ben de illa ki görüyor. Demek istediğim facede gelmese aklına instagramda gelir :/
Demek istediğim şuydu, erkekler ayrıldık sileyim diye düşünmez. Yani detaya takılmaz. Sizin onu silip silmediğinize İnan’ın hiç takılmamıştır bile.

Eski erkek arkadaşımdı zaten lise arkadaşımdı aynı zamanda. O şekilde tanışmıştık. Anlam yüklemek istemiyorum ama dikkattimi de cekiyor ister istemez. Hikayelerine de inatla bakmıyorum ama başkasının hikayesine bakarken pat diye onunki açılıyor ve gorenlerin arasında benim de adim görünüyor muhtemelen :KK43:
Ben mi çok iradesizim bu tarz konularda acaba :olamaz: silemedim yani silemiyorum silersem bir daha onu hiç goremicem çünkü

Fake hesaplar bugunler icindir. Mesela bir giyim markasi feyk hesabi :halay: ben oyle bakiyorum sahsen. Ama bakmasan daha iyi unutmani zorlaştırir bitmisse bitmistir

Silmek istemiyorsaniz engelleyin.
Erkekler bizim gibi degil, boyle seyleri onemsemez. Suan araniyor bu arada muhtemelen.

1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeye :KK43: Sizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??
Bunu bende merak ediyorum valla

damarına basacak bir şey yapmadıysanız silmemiş olabilir.
belli bir yaştan sonra karşı tarafı çok silmiyor insanlar, baya zaman geçince silebiliyorlar yeni ilişkiye vs başlayınca.

ama çok fazla paylaşım yapıyor diyorsunuz ya, o biraz ilginç.

dışarı açılmaya çalışıyor da olabilir, takip ediyor musunuz bunu takip ediyor da olabilir.

barışmak gibi bi düşünceniz varsa benim tavsiyem bakımlı, enerjik fotoğraf paylaşmanız. sanki unutmuş gibi davranırsanız egosuna yediremez. silmemesi barışmak isteyen biri için daha avantajlı aslında. sizi her an takip edecek işte. ama dozu abartmayın, erkeklerle vs foto koymayın kıskandırmak için.

kendimden yola çıkarak söylüyorum 1/2 hafta benimkide çıkmamıştı takipten hatta ayrıldıktan sonra fotoğrafımı bile beğendi sonra pat engelleyip engeli kaldırmış ki ikimizde takipten çıkmış olalım hatta öncesinde tek tek beğenileri bile çekmişti geri yorumunu silmemiş neden bilinmez bende silmedim tabi ben hiç farketmemiş gibi davrandım sürekli görüyodum bide sanki hayatımda hiç olmamış gibi yokmuş gibi davrandım geçerken emin ol sevmeseler bile erkek egosu diye bişey var illaki bi hayırdır oluyolar

Erkekler için bu tarz silip silmeme muhabbetlerinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

damarına basacak bir şey yapmadıysanız silmemiş olabilir.
belli bir yaştan sonra karşı tarafı çok silmiyor insanlar, baya zaman geçince silebiliyorlar yeni ilişkiye vs başlayınca.

ama çok fazla paylaşım yapıyor diyorsunuz ya, o biraz ilginç.

dışarı açılmaya çalışıyor da olabilir, takip ediyor musunuz bunu takip ediyor da olabilir.

barışmak gibi bi düşünceniz varsa benim tavsiyem bakımlı, enerjik fotoğraf paylaşmanız. sanki unutmuş gibi davranırsanız egosuna yediremez. silmemesi barışmak isteyen biri için daha avantajlı aslında. sizi her an takip edecek işte. ama dozu abartmayın, erkeklerle vs foto koymayın kıskandırmak için.
Ben ayrildigimizdan beri hiç birşey paylaşmıyorum sırf "samimiyetsiz iyiyim mutluyum ben" profili cizmemek için. Çünkü eminim ki üstüne alınacaktır. Ama dediginiz gibi yapicam. Aslında amacım barışmak değil. Lafını yiyip geri dönmesi isteğim. Haksızlığı hazmedemiyorum hala çünkü:(

kendimden yola çıkarak söylüyorum 1/2 hafta benimkide çıkmamıştı takipten hatta ayrıldıktan sonra fotoğrafımı bile beğendi sonra pat engelleyip engeli kaldırmış ki ikimizde takipten çıkmış olalım hatta öncesinde tek tek beğenileri bile çekmişti geri yorumunu silmemiş neden bilinmez bende silmedim tabi ben hiç farketmemiş gibi davrandım sürekli görüyodum bide sanki hayatımda hiç olmamış gibi yokmuş gibi davrandım geçerken emin ol sevmeseler bile erkek egosu diye bişey var illaki bi hayırdır oluyolar
O hayırdırı yaşatmayı o kadar çok istiyorum ki! Yok benimki beğenmez biliyorum

Back