Ayrı mı yatayım?

Arkadaşım konuyu sinirli bir anımda açtım dolayısıyla mantıklı cümleler kuramamış olabilirim yanlış anlaşılma olmasın açıklama getireyim;
elbette hatalarından dolayı özürler de diledi ayaklarıma kapandığı da oldu iyi yönleri de var bir de daha önceki konularımdan bilen bilir ne zaman terketmeye kalkışsam gidememem için herşeyi yaptı aklınıza ne gelirse yalvardığı da oldu mide kanamaları geçirdiği de tehdit ettiği de oldu biletimi yırttığı da ama bunları hep bir ben haklıydım aslında havasında yaptı o yüzden de kıymeti kalmadı ben de isterdim çok güzel bir evliliğim olsun çok anlayışlı bir kocam olsun ama evlilik biraz da şans işi benim kocam da böyle çıktı kendini düzeltmeye başlamıştı son zamanlarda yine bi yerden patlak verdi

yani burada birbirimize yardımcı olmak için varız mesela ben de kimseyle sizin gibi konuşamam yok koymuyor mu yok bilmem ne.. Kime koymaz hanımefendi? Yazdıklarınızdan neredeyse küfür yemek hoşuna gidiyor anlamı çıkıyor pes yani o kadar hoşuma gitse susar kalırım ki susmadığımı yazmışım konumun başında da belirttim SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM diye

Eleştirilmekten zaten bıkkınlık geldi bir de buradaki eleştirilere cevap vermekle uğraşamayacağım inanın çok yorgunum yapıcı yönde tavsiye verecekseniz buyrun.

Güzel arkadaşım o zaman sanırım dün gece geçtiğine ve seninde cevabını tek merak ettiğin soru yanına gidip yatsam mı yatmasam mı olduğuna göre konunun kapanmasını isteyebilirsin. Son cümleme bir daha bakarsan koymuyor mu diye sorsam da eminim koyuyordur demişim zaten. Benim burda size yazdığım her şey sizin adınıza sinirlenip sizin yaşadıklarınıza üzülmemden kaynalanıyor. Aslında bütün eleştirilerimiz yapıcı. Bir silkelenip kendinize gelin kendinizi ezdirmeyin diye. Sağlıklı düşünemediğiniz için zaten "ama" kelimesinden sonra bunlar gelseydi olurdu ama sizin durumda eşinizin savunulacak bir yönü yok demek için yazılmıştı o yazı. İnsanlardan ne duymak istiyorusunuz anlayamadım ben şimdi. Size s.ktir çekmiş bir adama karşı yapıcı ne söylenebilir. Ne diyim akşama güzel yemekler yap süslen geç karşısına bir de öyle konuşun sorunlarınızı mu diyim. Üzgünüm benden de öyle tavsiyeler çıkmaz. bir yanağına vurduysa ötekini de uzat diyecek kadar iyimser değilim.

Son düzenleme:
Niye dugunin olmadi niye bekar evine geldin yanls anlama ama kacarakmi evlendin
Hayır kaçmadım yüklü miktarda borcu vardı o yüzden düğün yapamadık
bence gitme yanina hatasibi anlasin

Bence ayrı yatın ve kullandığı nahoş kelimeler için özür dileyene kadar da birleştirmeyin yatakları. Ne demek canım. Bence böyle eşlere herşey müstahak. Madem yaptıklarınızın kıymetini bilmiyor bırakıvericeksin bir hafta herşeyi yapmayı evi pislik götürücek aç kalıcak o zaman görür nasıl oluyormuş iş yapmamak. Hay Allah ım kıymet bilmiyorlar ya.

Aranızda hem saygı kalmamış hemde sewgi anlamında güveniniz kalmamış..
Ewet sewiyorsunuz ama eşim bana "seni sewmesem üzülür müsün" diye sorsa..
Ben o an şok olurum.. Bunu sormanda ki amaç ne derim ve bu konunun üstüne giderim..
Ewet takıntılı olması kötü bişey bu sizi yıpratır ve yıpratmaya da başlamış..
Bende olsam ayrı yatardım bir süre ve kendisinin benimle konuşmasını beklerdim..
Ama bence sizin başka sorunlarınızda var..
Onlarla bu takıntılı halleri birleşince çıkmaza girmişsiniz..
Bir süre sessiz kalın ve o ewde yokmuş gibi davranın böylesi içiniz daha rahat edecekse...
Seni artık sevmesem üzülürmüsün diye sormasına takılmadım çünkü o an tvdeki bir dizide adamın biri bi kadına öyle diyodu bizimki de bunu duyunca öyle bişey sordu yani durduk yerde düşünülüp sorulmuş birşey değil o soruyu sormadan öncede yanımdan gelip geçtiği herdefa boynumu öpüp durdu o kısmı yanlış anlamaya müsait anlatmışım gece gece o sinirle
Allah allah s.git derken kimi kimin evinden kovuyor ben olsam sen s.git derdim rahat yatagimdan cikmazdim erkek dediğin fazla ev işine karısmiycak arkadaş sen Karışma herkez kendi işini yapsın de geç ne açıklama yapıyorsun seninde kendince planların var o çamaşır sana göre o saatte asilacak onane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yıllarca yalnız yaşamış olmasından mıdır nedir herşeye karışıyor böyle
Ne yatağı? Evi de ayırsanız haktır. Bütün işleri yapacaksınız ve üstüne bir de hakaret mi yiyeceksiniz? Katlanılmaz bir adam bence.

Tatlım daha 10 aylık evliymişsin.Okuduğumda evleneli yıllar olmuşta hani bir zaman sora aşk bitiyor derler ya öyle düşünmüştüm ama daha evleneli ne olduki bu adam sana nasıl böyle karaktersiz davranabiliyorrrr:20:
Çok üzüldüm durumuna

şoklardayım:26:. Bir erkek nasıl bu kelimeli kullanabiliyor anlamış değilim. Sevdiği kadına ,eşine üstelik.Yatak ayırmak çözüm değil.Çocukca bir girişim olur.Beni bağışlayın ama s...g diyen bir adamdan yatağınızı ayırmanız ona mükafat olur.Alın karşınıza konuşun. Bu kelimeleri duymak istemiyorum diye. Hala ısrarcı olursa çekin gidin derim..Bu hep bizim bağışlayıcı yönümüz yüzünden oluyor
Vicdani olarak elinizden geleni yapmışsınız

Kızlar eşim sabah ben uyurken işe gitti uyandığımda mesajını gördüm:
kusuruma bakma özür dilerim bu kadar tepki vereceğini bilemezdim bende bu kadar önemseyerek söylemek istememiştim büyüdü birden seni seviyorum

Telefonum dünden beri arızalı ses gelmiyor o yüzden mesaj attı sanırım özür de dilemiş olsa ayrı yatmaya devam edicem yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize danışmak istiyorum lütfen açıkça söyleyin ben sağlıklı düşünemiyorum

Bir süredir eşimden ve evinden (onun bekar evine geldim) soğudum sebebiyse sürekli yaptığı eleştiriler, hakaretler..

Kızlar ben profiterolünden tutun sarmasına kadar yemek namına aklınıza gelen her şeyi yapan bir kadınım. Eşime asla eksiklik hissettirmemeye çalışıyorum. Eşimin evindeki tüm beyaz eşyalar döküntü vaziyette benim için iş yapmak zaten eziyet haline dönüşmüştü ama yılmadan her şeyi yapmaya çalışırken bir de üstüne eşimin haksız eleştirilerine maruz kalınca ben kendimi paralıyorum da noluyo öyle de kötüyüm böyle de en iyisi kendimi kasmamak gibi bir psikolojiye girdim ve bi kaç aydır işleri istem dışı savsaklıyorum yemek ve genel temizlik harici çok ayrıntıya girmiyorum içimden gelmiyor bunda eşimin şunu şöyle yapma kıracaksın, bu böyle mi yapılır gibi müdaheleleriyle evden ve her şeyden soğumam da etkili oldu. Yapılacak iş varsa o evde yokken yapıyorum ama o evdeyken kesinlikle kılımı kıpırdatamıyorum çünkü müdahele edecek ya da eleştirecek korkusu var oturup kalıyorum öyle hatta bazen gece yatmasını bekliyorum o yattıktan sonra yapıyorum işimi ya da ertesi güne bırakıyorum ve o yattıktan sonra yatıp kalktıktan sonra kalkan bir insana dönüştüm eşimden kaçıyorum resmen… bu durum beni çok rahatsız etmesine karşın üstesinden gelemiyorum bi tuhaf oldum

Ben ki titizliğiyle bilinen bir insandım şimdi bu haldeyim

Bugün de eşim yine evdeyken çamaşırı asmayı geciktirdim diye eşim kusura bakma ama çok üşengeçsin dedi ben de gerçekten üşengeçsem sen evde yokken nasıl yapılıyor tüm işler? Sana belki de bin kere söyledim böyle yapma beni soğutuyosun sen varken elim kalkmıyo diye dedim Allah’a şükür onlarda olmasa deyip hakarete başladı pislik s…git gibi…

Dayanamadım ağzını topla terbiyesiz bu kadar üşengeçsem kazandığım parayı alma o zaman dedim (evde özel ders veriyorum) niye dedim onu da bilmiyorum ve yine s…git dedi bana..
Şimdi ben o yatağa dönmelimiyim yoksa ayrımı yatmalıyım bişey söyleyin şu an salondayım

Not: Sizin çok daha büyük sorunlarınız var kısmına girmeyin lütfen hepsinin farkındayım son soruma yönelik yardımcı olursanız sevinirim..

büyükler söyler ve de çok haklılar ne olursa osun yatağa taşımayın derim ayrı yatmak sizin için bir savunmaya dönerse ilerde bir tartışmada o da bunu yapacaktır ve bunu kabullenebilecekmisiniz bence iyi bir çözüm gibi gelmiyor....

Gecmis konularima gonderme yapmayin demissiniz, ama cidden yani dev gibi sorunlar var ayri yatsaniz ne olur yatmasaniz ne olur. Yatak ayirmayla mi duzelecek bu sorunlar

Back