- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Arkadaşım konuyu sinirli bir anımda açtım dolayısıyla mantıklı cümleler kuramamış olabilirim yanlış anlaşılma olmasın açıklama getireyim;
elbette hatalarından dolayı özürler de diledi ayaklarıma kapandığı da oldu iyi yönleri de var bir de daha önceki konularımdan bilen bilir ne zaman terketmeye kalkışsam gidememem için herşeyi yaptı aklınıza ne gelirse yalvardığı da oldu mide kanamaları geçirdiği de tehdit ettiği de oldu biletimi yırttığı da ama bunları hep bir ben haklıydım aslında havasında yaptı o yüzden de kıymeti kalmadı ben de isterdim çok güzel bir evliliğim olsun çok anlayışlı bir kocam olsun ama evlilik biraz da şans işi benim kocam da böyle çıktı kendini düzeltmeye başlamıştı son zamanlarda yine bi yerden patlak verdi
yani burada birbirimize yardımcı olmak için varız mesela ben de kimseyle sizin gibi konuşamam yok koymuyor mu yok bilmem ne.. Kime koymaz hanımefendi? Yazdıklarınızdan neredeyse küfür yemek hoşuna gidiyor anlamı çıkıyor pes yani o kadar hoşuma gitse susar kalırım ki susmadığımı yazmışım konumun başında da belirttim SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM diye
Eleştirilmekten zaten bıkkınlık geldi bir de buradaki eleştirilere cevap vermekle uğraşamayacağım inanın çok yorgunum yapıcı yönde tavsiye verecekseniz buyrun.
Güzel arkadaşım o zaman sanırım dün gece geçtiğine ve seninde cevabını tek merak ettiğin soru yanına gidip yatsam mı yatmasam mı olduğuna göre konunun kapanmasını isteyebilirsin. Son cümleme bir daha bakarsan koymuyor mu diye sorsam da eminim koyuyordur demişim zaten. Benim burda size yazdığım her şey sizin adınıza sinirlenip sizin yaşadıklarınıza üzülmemden kaynalanıyor. Aslında bütün eleştirilerimiz yapıcı. Bir silkelenip kendinize gelin kendinizi ezdirmeyin diye. Sağlıklı düşünemediğiniz için zaten "ama" kelimesinden sonra bunlar gelseydi olurdu ama sizin durumda eşinizin savunulacak bir yönü yok demek için yazılmıştı o yazı. İnsanlardan ne duymak istiyorusunuz anlayamadım ben şimdi. Size s.ktir çekmiş bir adama karşı yapıcı ne söylenebilir. Ne diyim akşama güzel yemekler yap süslen geç karşısına bir de öyle konuşun sorunlarınızı mu diyim. Üzgünüm benden de öyle tavsiyeler çıkmaz. bir yanağına vurduysa ötekini de uzat diyecek kadar iyimser değilim.
Son düzenleme: