Ayrı mı yatayım?

canım profiterol uğraştırıcı bir tatlıdır..her ev hanımı bu tatlıyı yapmaz senın özenli bir ev hanımı oldugun belli..;)
eşine küsersende yine de cok uzatma emi,bir yuvayı yıkmak cok kolaydır ama yapmak öyle zordur ki..
yeterki hatasını anlasın.amacımız bu.yoksa pire deve olmasın..her evlilikte bu tarz sorunlar olur ama maksat uzlaşmak..bir noktada anlaşabilmek inşallah.

inşallah uzlaşabilsek keşke..

Ama bu kaçıncı sözü hakaret küfür etmicem diye ben de yıkmak kolay olmadığı için uğraşıyorum zaten çok döndüm boşanmanın kıyısından ama bu adamın öyle bir karakteri var ki kendini dünyanın en zeki en mantıklı en haklı adamı gibi görüyor hatasını kabullenme gibi bir büyüklüğü yok tam tersi kendi hatalarını bana mal etmeye çalışıyor sürekli, düğünümüz olmadı yeni eşyalarım yok evlendikten sonra sigortam kesildi dişçiye bile gidemiyorum her türlü zorluğa göğüs germeye çalışıyorum kendimle savaşıyorum zamanında edip de sonradan özür dilediği hakaretleri sindirebilmek için ama yooookk ben nankör ve üşengeçim ona göre:52:

Okudum ve yoeumumla ayni kapiya cikiyor
Farkinda olmadigin bir seyi soyluyorum canim; esine alinmamissin sen:34:
Belkide onun verdigi cevaba karsilik kazandigin parayi one surmeni yanlis buldun ve sucluluk hissettin
Sonucta alakasiz bir sey soylemissin esine
Vee bu da demek oluyor ki, esin parani istedigi zaman vermek istemiyorsun ve icine dert olmus

Baska anlam cikaramadim kusura bakma ve yorumlarimi yanlis yere cekme

Bi önceki mesajınızda küfürden bahsetmişsiniz şimdi para lafının vicdan azabı diyorsunuz anlamadım ama neyse teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığınız için bir de sözlerinizi başka yere çekmiyorum sadece asıl feci olanın farkında olduğumu ve buraya odaklanılmamasını isteğimi belirttiğimi hatırlatmak istedim

Bi önceki mesajınızda küfürden bahsetmişsiniz şimdi para lafının vicdan azabı diyorsunuz anlamadım ama neyse teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığınız için bir de sözlerinizi başka yere çekmiyorum sadece asıl feci olanın farkında olduğumu ve buraya odaklanılmamasını isteğimi belirttiğimi hatırlatmak istedim

Telden yaziyorum cumlem eksik olmus.
ayri yatip yatmama konusunu soruyorsun ya? Belkide sormanin nedeni kavganin ortasinda esine alakasiz cevap vermendir
Demek istiyorum:34: kizgin olmadigin belli zaten

Neyse cevap vereyim; kizgin olmadigina gore ayri yatmana da gerek yok:34:

Telden yaziyorum cumlem eksik olmus.
ayri yatip yatmama konusunu soruyorsun ya? Belkide sormanin nedeni kavganin ortasinda esine alakasiz cevap vermendir
Demek istiyorum:34: kizgin olmadigin belli zaten

Neyse cevap vereyim; kizgin olmadigina gore ayri yatmana da gerek yok:34:

Kızgın olmadığımı nasıl anladınız bilmiyorum ama şu an sinirli ve üzgünüm öyle olmasam buraya bu saatte konu açma gereği hissetmezdim olayın hemen ertesinde açtım zaten insan böyle anlarda ne yapacağını bilemeyebiliyor öfkem biraz dindi kafam biraz daha yerine geldi o adamın yanına bu olanlardan sonra yatmayı düşünmüyorum:50: Ayrıca bunların hesabı daha sonra görülecek hiçbir ahlaksızlığına tepkisiz kalmadım bugüne kadar bunu kendisi de bilir

Niye dugunin olmadi niye bekar evine geldin yanls anlama ama kacarakmi evlendin

inşallah uzlaşabilsek keşke..

Ama bu kaçıncı sözü hakaret küfür etmicem diye ben de yıkmak kolay olmadığı için uğraşıyorum zaten çok döndüm boşanmanın kıyısından ama bu adamın öyle bir karakteri var ki kendini dünyanın en zeki en mantıklı en haklı adamı gibi görüyor hatasını kabullenme gibi bir büyüklüğü yok tam tersi kendi hatalarını bana mal etmeye çalışıyor sürekli, düğünümüz olmadı yeni eşyalarım yok evlendikten sonra sigortam kesildi dişçiye bile gidemiyorum her türlü zorluğa göğüs germeye çalışıyorum kendimle savaşıyorum zamanında edip de sonradan özür dilediği hakaretleri sindirebilmek için ama yooookk ben nankör ve üşengeçim ona göre:52:

Yani şu cümleleriniz o kadar mantıksız ki. "Çok döndüm boşanmanın eşiğinden ama" kısmından sonrası şöyle olsaydı:

ama hep sonra pişman oldu özürler diledi ayaklarıma kapandı
ama şöyle şöyle iyi bir insandır.
ama beni çok sevdiğini biliyorum.
.
.
.

Bir şu amalara bakın bir de sizin "ama"dan sonra yazdıklarınıza. Hiç alaka var mı. Hem kel hem fodul. Hem haksız hem de dünyanın en mantıklı insanı gibi gören biri. Bir de eşim bana ben seni artık sevmesem çok üzülürsün dese günlerce düşünürüm kurarım ne demek istedi diye. Aslında o da soğudu da bana alıştıra alıştıra mı söylemeye çalışıyor diye. Adamın söylediği hiç bir şey size koymuyor mu demek istiyorum ama eminim üzüyordur. Ama bir gün alışacaksınız ve tepkisiz bir insana dönüşme yolunda ilerliyorsunuz.

Bence ayrı yatın ve kullandığı nahoş kelimeler için özür dileyene kadar da birleştirmeyin yatakları. Ne demek canım. Bence böyle eşlere herşey müstahak. Madem yaptıklarınızın kıymetini bilmiyor bırakıvericeksin bir hafta herşeyi yapmayı evi pislik götürücek aç kalıcak o zaman görür nasıl oluyormuş iş yapmamak. Hay Allah ım kıymet bilmiyorlar ya.

Aranızda hem saygı kalmamış hemde sewgi anlamında güveniniz kalmamış..
Ewet sewiyorsunuz ama eşim bana "seni sewmesem üzülür müsün" diye sorsa..
Ben o an şok olurum.. Bunu sormanda ki amaç ne derim ve bu konunun üstüne giderim..
Ewet takıntılı olması kötü bişey bu sizi yıpratır ve yıpratmaya da başlamış..
Bende olsam ayrı yatardım bir süre ve kendisinin benimle konuşmasını beklerdim..
Ama bence sizin başka sorunlarınızda var..
Onlarla bu takıntılı halleri birleşince çıkmaza girmişsiniz..
Bir süre sessiz kalın ve o ewde yokmuş gibi davranın böylesi içiniz daha rahat edecekse...

Allah allah s.git derken kimi kimin evinden kovuyor ben olsam sen s.git derdim rahat yatagimdan cikmazdim erkek dediğin fazla ev işine karısmiycak arkadaş sen Karışma herkez kendi işini yapsın de geç ne açıklama yapıyorsun seninde kendince planların var o çamaşır sana göre o saatte asilacak onane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım daha 10 aylık evliymişsin.Okuduğumda evleneli yıllar olmuşta hani bir zaman sora aşk bitiyor derler ya öyle düşünmüştüm ama daha evleneli ne olduki bu adam sana nasıl böyle karaktersiz davranabiliyorrrr:20:
Çok üzüldüm durumuna

Yatagini degil evi ayirsan yeridir yani...
Bu nedir ya?? Benim esim Basak burcu ve asiri titiz bir insan.
Misal sehpa tozlu olsun gozumden kacmis olsun, "hayatim burasi tozlanmis sanki" der.
Bende "evet goruyorum da bu ara elim kalkmadi hic, aklimda" dedigimde bile, "canin sagolsun sen bana bakma huy iste" der gecistirir.

Kadin evin hizmetcisi degildir.
Evlisiniz ve o ev onun oldugu kadar senin de evin, bekar evine gitmis olman senin sonradan hayatina dahil oldugun anlamina gelmiyor ki, o da senin hayatina sonradan dahil oldu neticede. Yuva birlikte kurulan bir muessese.
Hele ki kufur etmesi, akla zarar... Nicin sana bu kadar saygisizca davranmasina musade ediyorsun ki?

Ben senin yerinde olsam birak is yapmaktan, evden sogumayi.
Elimi bile kaldirmam herhangi bir is icin, madem mallari cok kiymetli (onu kiracaksin, bunu dokeceksin tavrindan dolayi) otursun kendisi yapsin bakalim. Kadin isine karisan erkeklere sinir oluyorum, yardim eder o ayri konu, ama oturdugu yerden emir verir gibi, habire burun bukulmesi terbiyesizlik geliyor bana...

Esin ile ciddi anlamda konusmalisin, oyle yatak ayirarak, trip atarak duzelecek birsey degil.
Hem haline ceki duzen vermesi gerek hem de sana bu sekilde kufur etmeye hakki yok.
Madem s... gitmeni istiyor, sende kalk git derim...
Niyetim seni doldurmak degil, ama ben olsam ceker giderdim bunca lafin uzerine...

şoklardayım:26:. Bir erkek nasıl bu kelimeli kullanabiliyor anlamış değilim. Sevdiği kadına ,eşine üstelik.Yatak ayırmak çözüm değil.Çocukca bir girişim olur.Beni bağışlayın ama s...g diyen bir adamdan yatağınızı ayırmanız ona mükafat olur.Alın karşınıza konuşun. Bu kelimeleri duymak istemiyorum diye. Hala ısrarcı olursa çekin gidin derim..Bu hep bizim bağışlayıcı yönümüz yüzünden oluyor
Vicdani olarak elinizden geleni yapmışsınız

Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize danışmak istiyorum lütfen açıkça söyleyin ben sağlıklı düşünemiyorum

Bir süredir eşimden ve evinden (onun bekar evine geldim) soğudum sebebiyse sürekli yaptığı eleştiriler, hakaretler..

Kızlar ben profiterolünden tutun sarmasına kadar yemek namına aklınıza gelen her şeyi yapan bir kadınım. Eşime asla eksiklik hissettirmemeye çalışıyorum. Eşimin evindeki tüm beyaz eşyalar döküntü vaziyette benim için iş yapmak zaten eziyet haline dönüşmüştü ama yılmadan her şeyi yapmaya çalışırken bir de üstüne eşimin haksız eleştirilerine maruz kalınca ben kendimi paralıyorum da noluyo öyle de kötüyüm böyle de en iyisi kendimi kasmamak gibi bir psikolojiye girdim ve bi kaç aydır işleri istem dışı savsaklıyorum yemek ve genel temizlik harici çok ayrıntıya girmiyorum içimden gelmiyor bunda eşimin şunu şöyle yapma kıracaksın, bu böyle mi yapılır gibi müdaheleleriyle evden ve her şeyden soğumam da etkili oldu. Yapılacak iş varsa o evde yokken yapıyorum ama o evdeyken kesinlikle kılımı kıpırdatamıyorum çünkü müdahele edecek ya da eleştirecek korkusu var oturup kalıyorum öyle hatta bazen gece yatmasını bekliyorum o yattıktan sonra yapıyorum işimi ya da ertesi güne bırakıyorum ve o yattıktan sonra yatıp kalktıktan sonra kalkan bir insana dönüştüm eşimden kaçıyorum resmen… bu durum beni çok rahatsız etmesine karşın üstesinden gelemiyorum bi tuhaf oldum

Ben ki titizliğiyle bilinen bir insandım şimdi bu haldeyim

Bugün de eşim yine evdeyken çamaşırı asmayı geciktirdim diye eşim kusura bakma ama çok üşengeçsin dedi ben de gerçekten üşengeçsem sen evde yokken nasıl yapılıyor tüm işler? Sana belki de bin kere söyledim böyle yapma beni soğutuyosun sen varken elim kalkmıyo diye dedim Allah’a şükür onlarda olmasa deyip hakarete başladı pislik s…git gibi…

Dayanamadım ağzını topla terbiyesiz bu kadar üşengeçsem kazandığım parayı alma o zaman dedim (evde özel ders veriyorum) niye dedim onu da bilmiyorum ve yine s…git dedi bana..
Şimdi ben o yatağa dönmelimiyim yoksa ayrımı yatmalıyım bişey söyleyin şu an salondayım

Not: Sizin çok daha büyük sorunlarınız var kısmına girmeyin lütfen hepsinin farkındayım son soruma yönelik yardımcı olursanız sevinirim..

Hepsinin farkındaysan,ne diyelim o zaman biz sana.Sorun kabak gibi ortada.Herşeye boyun eğmişsin.Seni hizmetçi gibi gören bir adam var ortada.Kazandığın parayı bile eline veriyorsun.Sana hakaret ediyor,kovuyor ve sen o kısımları bırakın diyorsun.E git yat o zaman sorunun buysa.Paşam o ihtiyacından eksik kalmasın.Mükafatlandır.

Ne yatağı yahu aynı evde bile durmam. Bana bu lafları sayacak adama eşim falan diyemem.

Kendimi yerine koyuyorm

O kelimenin ozuru gelmedikce değil yatağa girmek suratimi görürse sukretsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne münasebet yaa insan karısına öyle dermi insanlar evleniyo diye köle olmuyo ama yanlış anlamayın siz çok verici bir es olmuşunuz bazen biraz insanın kendini geri çekmesi lazım eğer haketmiyorsa ve inşallah ayrı yatmissinizdir bende evliyim ve kocam icin gerekli fedakarlıkları yapıyorum ama hakettiğini düşündüğüm icin yapıyorum yoksa kilimi kıpırdatmam bir erkeğe asla eyvallahin olduğunu belli etmiceksin yoksa çok güzel kullanırlar

Yani şu cümleleriniz o kadar mantıksız ki. "Çok döndüm boşanmanın eşiğinden ama" kısmından sonrası şöyle olsaydı:

ama hep sonra pişman oldu özürler diledi ayaklarıma kapandı
ama şöyle şöyle iyi bir insandır.
ama beni çok sevdiğini biliyorum.
.
.
.

Bir şu amalara bakın bir de sizin "ama"dan sonra yazdıklarınıza. Hiç alaka var mı. Hem kel hem fodul. Hem haksız hem de dünyanın en mantıklı insanı gibi gören biri. Bir de eşim bana ben seni artık sevmesem çok üzülürsün dese günlerce düşünürüm kurarım ne demek istedi diye. Aslında o da soğudu da bana alıştıra alıştıra mı söylemeye çalışıyor diye. Adamın söylediği hiç bir şey size koymuyor mu demek istiyorum ama eminim üzüyordur. Ama bir gün alışacaksınız ve tepkisiz bir insana dönüşme yolunda ilerliyorsunuz.

Arkadaşım konuyu sinirli bir anımda açtım dolayısıyla mantıklı cümleler kuramamış olabilirim yanlış anlaşılma olmasın açıklama getireyim;
elbette hatalarından dolayı özürler de diledi ayaklarıma kapandığı da oldu iyi yönleri de var bir de daha önceki konularımdan bilen bilir ne zaman terketmeye kalkışsam gidememem için herşeyi yaptı aklınıza ne gelirse yalvardığı da oldu mide kanamaları geçirdiği de tehdit ettiği de oldu biletimi yırttığı da ama bunları hep bir ben haklıydım aslında havasında yaptı o yüzden de kıymeti kalmadı ben de isterdim çok güzel bir evliliğim olsun çok anlayışlı bir kocam olsun ama evlilik biraz da şans işi benim kocam da böyle çıktı kendini düzeltmeye başlamıştı son zamanlarda yine bi yerden patlak verdi

yani burada birbirimize yardımcı olmak için varız mesela ben de kimseyle sizin gibi konuşamam yok koymuyor mu yok bilmem ne.. Kime koymaz hanımefendi? Yazdıklarınızdan neredeyse küfür yemek hoşuna gidiyor anlamı çıkıyor pes yani o kadar hoşuma gitse susar kalırım ki susmadığımı yazmışım konumun başında da belirttim SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM diye

Eleştirilmekten zaten bıkkınlık geldi bir de buradaki eleştirilere cevap vermekle uğraşamayacağım inanın çok yorgunum yapıcı yönde tavsiye verecekseniz buyrun.

Back