canım profiterol uğraştırıcı bir tatlıdır..her ev hanımı bu tatlıyı yapmaz senın özenli bir ev hanımı oldugun belli..
eşine küsersende yine de cok uzatma emi,bir yuvayı yıkmak cok kolaydır ama yapmak öyle zordur ki..
yeterki hatasını anlasın.amacımız bu.yoksa pire deve olmasın..her evlilikte bu tarz sorunlar olur ama maksat uzlaşmak..bir noktada anlaşabilmek inşallah.
Okudum ve yoeumumla ayni kapiya cikiyor
Farkinda olmadigin bir seyi soyluyorum canim; esine alinmamissin sen
Belkide onun verdigi cevaba karsilik kazandigin parayi one surmeni yanlis buldun ve sucluluk hissettin
Sonucta alakasiz bir sey soylemissin esine
Vee bu da demek oluyor ki, esin parani istedigi zaman vermek istemiyorsun ve icine dert olmus
Baska anlam cikaramadim kusura bakma ve yorumlarimi yanlis yere cekme
Bi önceki mesajınızda küfürden bahsetmişsiniz şimdi para lafının vicdan azabı diyorsunuz anlamadım ama neyse teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığınız için bir de sözlerinizi başka yere çekmiyorum sadece asıl feci olanın farkında olduğumu ve buraya odaklanılmamasını isteğimi belirttiğimi hatırlatmak istedim
Telden yaziyorum cumlem eksik olmus.
ayri yatip yatmama konusunu soruyorsun ya? Belkide sormanin nedeni kavganin ortasinda esine alakasiz cevap vermendir
Demek istiyorumkizgin olmadigin belli zaten
Neyse cevap vereyim; kizgin olmadigina gore ayri yatmana da gerek yok
Bi önceki mesajınızda küfürden bahsetmişsiniz şimdi para lafının vicdan azabı diyorsunuz anlamadım ama neyse teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığınız için bir de sözlerinizi başka yere çekmiyorum sadece asıl feci olanın farkında olduğumu ve buraya odaklanılmamasını isteğimi belirttiğimi hatırlatmak istedim
inşallah uzlaşabilsek keşke..
Ama bu kaçıncı sözü hakaret küfür etmicem diye ben de yıkmak kolay olmadığı için uğraşıyorum zaten çok döndüm boşanmanın kıyısından ama bu adamın öyle bir karakteri var ki kendini dünyanın en zeki en mantıklı en haklı adamı gibi görüyor hatasını kabullenme gibi bir büyüklüğü yok tam tersi kendi hatalarını bana mal etmeye çalışıyor sürekli, düğünümüz olmadı yeni eşyalarım yok evlendikten sonra sigortam kesildi dişçiye bile gidemiyorum her türlü zorluğa göğüs germeye çalışıyorum kendimle savaşıyorum zamanında edip de sonradan özür dilediği hakaretleri sindirebilmek için ama yooookk ben nankör ve üşengeçim ona göre
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize danışmak istiyorum lütfen açıkça söyleyin ben sağlıklı düşünemiyorum
Bir süredir eşimden ve evinden (onun bekar evine geldim) soğudum sebebiyse sürekli yaptığı eleştiriler, hakaretler..
Kızlar ben profiterolünden tutun sarmasına kadar yemek namına aklınıza gelen her şeyi yapan bir kadınım. Eşime asla eksiklik hissettirmemeye çalışıyorum. Eşimin evindeki tüm beyaz eşyalar döküntü vaziyette benim için iş yapmak zaten eziyet haline dönüşmüştü ama yılmadan her şeyi yapmaya çalışırken bir de üstüne eşimin haksız eleştirilerine maruz kalınca ben kendimi paralıyorum da noluyo öyle de kötüyüm böyle de en iyisi kendimi kasmamak gibi bir psikolojiye girdim ve bi kaç aydır işleri istem dışı savsaklıyorum yemek ve genel temizlik harici çok ayrıntıya girmiyorum içimden gelmiyor bunda eşimin şunu şöyle yapma kıracaksın, bu böyle mi yapılır gibi müdaheleleriyle evden ve her şeyden soğumam da etkili oldu. Yapılacak iş varsa o evde yokken yapıyorum ama o evdeyken kesinlikle kılımı kıpırdatamıyorum çünkü müdahele edecek ya da eleştirecek korkusu var oturup kalıyorum öyle hatta bazen gece yatmasını bekliyorum o yattıktan sonra yapıyorum işimi ya da ertesi güne bırakıyorum ve o yattıktan sonra yatıp kalktıktan sonra kalkan bir insana dönüştüm eşimden kaçıyorum resmen… bu durum beni çok rahatsız etmesine karşın üstesinden gelemiyorum bi tuhaf oldum
Ben ki titizliğiyle bilinen bir insandım şimdi bu haldeyim
Bugün de eşim yine evdeyken çamaşırı asmayı geciktirdim diye eşim kusura bakma ama çok üşengeçsin dedi ben de gerçekten üşengeçsem sen evde yokken nasıl yapılıyor tüm işler? Sana belki de bin kere söyledim böyle yapma beni soğutuyosun sen varken elim kalkmıyo diye dedim Allah’a şükür onlarda olmasa deyip hakarete başladı pislik s…git gibi…
Dayanamadım ağzını topla terbiyesiz bu kadar üşengeçsem kazandığım parayı alma o zaman dedim (evde özel ders veriyorum) niye dedim onu da bilmiyorum ve yine s…git dedi bana..
Şimdi ben o yatağa dönmelimiyim yoksa ayrımı yatmalıyım bişey söyleyin şu an salondayım
Not: Sizin çok daha büyük sorunlarınız var kısmına girmeyin lütfen hepsinin farkındayım son soruma yönelik yardımcı olursanız sevinirim..
Yani şu cümleleriniz o kadar mantıksız ki. "Çok döndüm boşanmanın eşiğinden ama" kısmından sonrası şöyle olsaydı:
ama hep sonra pişman oldu özürler diledi ayaklarıma kapandı
ama şöyle şöyle iyi bir insandır.
ama beni çok sevdiğini biliyorum.
.
.
.
Bir şu amalara bakın bir de sizin "ama"dan sonra yazdıklarınıza. Hiç alaka var mı. Hem kel hem fodul. Hem haksız hem de dünyanın en mantıklı insanı gibi gören biri. Bir de eşim bana ben seni artık sevmesem çok üzülürsün dese günlerce düşünürüm kurarım ne demek istedi diye. Aslında o da soğudu da bana alıştıra alıştıra mı söylemeye çalışıyor diye. Adamın söylediği hiç bir şey size koymuyor mu demek istiyorum ama eminim üzüyordur. Ama bir gün alışacaksınız ve tepkisiz bir insana dönüşme yolunda ilerliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?