bu sizin karariniz olamli esinizi en iyi siz tanirsiniz. bir ise yarar mi ayri yatmK ONU DÜSÜNÜN, ne bileyim pisman olur mu özler mi acaba yoksa daha cok gerginlik mi cikar. bunu düsünün. bence sorunlarinizi onunla sakince konusun
sakince konuşmak hiçbir zaman işe yaramadı kafam da fazlasıyla karışık o yüzden size soruyorum saçma belki ama :/ siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?
sakince konuşmak hiçbir zaman işe yaramadı kafam da fazlasıyla karışık o yüzden size soruyorum saçma belki ama :/ siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?
canım cok geçmiş olsun..olur böyle şeylerde bu ne takıntılı bı adam herseye karısıyor anlamadım..acaba takıntı hastalıgı filan mı var? yanı siz cok sinirlenmekte haklısınızda sadece benım paramı alıyorsun mevzusuna girmeniz pek şık olmamış alaka kuramadım sanki.
yani oturup konuşun derim bu meseleyı iş yapamaz hale gelecek kadar dır dır dır ne fena yaa..inanın okurken bile fenalık geldı..
yanında uyuyup uyumaman senın tercıhın canım içinden ne geliyorsa onu yap..nasıl mutlu olacaksan öyle davran derim.
Teşekkür ederim inanılmazz takıntılı biri ilk evlendiğimizde bir arkadaşı bu kıl kuyruktur Allah yardımcın olsun demişti şimdi anlıyorum ne demek istediğini...
bir de burçlarla alakam yoktu ama gerçekliği var sanırım eşim başak burcu bu burcun erkekleri takıntılı olurlarmış
Tartışmamız yatakta gerçekleşti o yüzden soruyorum döneyim mi diye bir de para mevzunu söyledim çünkü yaptığım mantıklı açıklamaları kaale almıyor ben de onun dilinden konuşmaya başladım canını yakmak istedim yaptığım iyi hiçbirşeyi görmeyip sürekli bunlara takıldığını göstermek istedim bi nevi yanlış ama hakettiğini düşündüm bi anlık sinirle
bana s..git diyen birinin yatağına girmeyi bırak o evdede kalmazdım
güya severek evlendik hatta bu tartışmanın bikaç saat öncesi beni seviyormusun diye sordu sonra da seni artık sevmesem ççok üzülürsün dimi dedi ben de üzülürüm ama bi süre sonra beni sevmeyeni ben de sevemem dedim dangozabenimde eşim başak burcu evet takıntılıdır titizdir ama bana o tarz davranmaz hiç eşinizle severek evlenmedinizmi niye böyle davranıyor :26:
Canim benim..
Benim esimde aslinda bakarsan dort dortluk inan herseyiyle diyebilirim AMAAAAA su sinirlenince hakaretleri yokmu mesele bana bi hediye almisti su aptalca hediyeyi ne diye aldiysan igrenc dedim diye hakaretbederk at o zaman dedi..
Ama senin adam sinirli deglken hakaret etmis niye herseyi elestiryor o zaman guzel eve gelin getirseydi inanin bazen erkeklerden nefret ediyorum..
koniya gelince ayri yatma onu kov rahat yataginda yat gitmezse yat ama muatap olma..
hay yaşa bi profiterol nelere kadir dimiayy evet başaklar gercekten takıntılı ve evhamlı..şüpheli oluyor..katılıyorum.iyi niyetliler ama ellerinde degil bu takıntılı olmaları ama eğer cok abartırsa iyi bir aile terapisine gidebilirsiniz benım bır tanıdıgım gitti öyle iyi geldiki.tabi buradan gidin edin demek cok kolay da,eğer olabilecek birseyse bır tavsiye benımkisi.
sende haklısın boşver haketmiş.dır dır vır vır ede ede en sonunda o sözü söylettirmiş ona da dayanamıyor.
kadın sana profiterol de yapıyormuş kıymetini bilsene
Bu konuda fikir istedigine gore
Esinin kufru sana dokunmamis
Yoksa actigin konuda 'ayri mi yatayim?' yerine ' esim ufacik cevabimda bile kufur ediyor. Sizce sevmiyor mu' tarzinda icerik olurdubiz yat desek
Yatcan mi?
not kısmını okumamışsınız sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?