Ayrı mı yatayım?

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize danışmak istiyorum lütfen açıkça söyleyin ben sağlıklı düşünemiyorum

Bir süredir eşimden ve evinden (onun bekar evine geldim) soğudum sebebiyse sürekli yaptığı eleştiriler, hakaretler..

Kızlar ben profiterolünden tutun sarmasına kadar yemek namına aklınıza gelen her şeyi yapan bir kadınım. Eşime asla eksiklik hissettirmemeye çalışıyorum. Eşimin evindeki tüm beyaz eşyalar döküntü vaziyette benim için iş yapmak zaten eziyet haline dönüşmüştü ama yılmadan her şeyi yapmaya çalışırken bir de üstüne eşimin haksız eleştirilerine maruz kalınca ben kendimi paralıyorum da noluyo öyle de kötüyüm böyle de en iyisi kendimi kasmamak gibi bir psikolojiye girdim ve bi kaç aydır işleri istem dışı savsaklıyorum yemek ve genel temizlik harici çok ayrıntıya girmiyorum içimden gelmiyor bunda eşimin şunu şöyle yapma kıracaksın, bu böyle mi yapılır gibi müdaheleleriyle evden ve her şeyden soğumam da etkili oldu. Yapılacak iş varsa o evde yokken yapıyorum ama o evdeyken kesinlikle kılımı kıpırdatamıyorum çünkü müdahele edecek ya da eleştirecek korkusu var oturup kalıyorum öyle hatta bazen gece yatmasını bekliyorum o yattıktan sonra yapıyorum işimi ya da ertesi güne bırakıyorum ve o yattıktan sonra yatıp kalktıktan sonra kalkan bir insana dönüştüm eşimden kaçıyorum resmen… bu durum beni çok rahatsız etmesine karşın üstesinden gelemiyorum bi tuhaf oldum

Ben ki titizliğiyle bilinen bir insandım şimdi bu haldeyim

Bugün de eşim yine evdeyken çamaşırı asmayı geciktirdim diye eşim kusura bakma ama çok üşengeçsin dedi ben de gerçekten üşengeçsem sen evde yokken nasıl yapılıyor tüm işler? Sana belki de bin kere söyledim böyle yapma beni soğutuyosun sen varken elim kalkmıyo diye dedim Allah’a şükür onlarda olmasa deyip hakarete başladı pislik s…git gibi…

Dayanamadım ağzını topla terbiyesiz bu kadar üşengeçsem kazandığım parayı alma o zaman dedim (evde özel ders veriyorum) niye dedim onu da bilmiyorum ve yine s…git dedi bana..
Şimdi ben o yatağa dönmelimiyim yoksa ayrımı yatmalıyım bişey söyleyin şu an salondayım

Not: Sizin çok daha büyük sorunlarınız var kısmına girmeyin lütfen hepsinin farkındayım son soruma yönelik yardımcı olursanız sevinirim..

bu sizin karariniz olamli esinizi en iyi siz tanirsiniz. bir ise yarar mi ayri yatmK ONU DÜSÜNÜN, ne bileyim pisman olur mu özler mi acaba yoksa daha cok gerginlik mi cikar. bunu düsünün. bence sorunlarinizi onunla sakince konusun

canım cok geçmiş olsun..olur böyle şeylerde bu ne takıntılı bı adam herseye karısıyor anlamadım..acaba takıntı hastalıgı filan mı var? yanı siz cok sinirlenmekte haklısınızda sadece benım paramı alıyorsun mevzusuna girmeniz pek şık olmamış alaka kuramadım sanki.
yani oturup konuşun derim bu meseleyı iş yapamaz hale gelecek kadar dır dır dır ne fena yaa..inanın okurken bile fenalık geldı..
yanında uyuyup uyumaman senın tercıhın canım içinden ne geliyorsa onu yap..nasıl mutlu olacaksan öyle davran derim.

bu sizin karariniz olamli esinizi en iyi siz tanirsiniz. bir ise yarar mi ayri yatmK ONU DÜSÜNÜN, ne bileyim pisman olur mu özler mi acaba yoksa daha cok gerginlik mi cikar. bunu düsünün. bence sorunlarinizi onunla sakince konusun

sakince konuşmak hiçbir zaman işe yaramadı kafam da fazlasıyla karışık o yüzden size soruyorum saçma belki ama :/ siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?

benimle s. git diye konuşan eşimin yanına yatmazdım ben olsam. en azından ağzını toplayıp özür dilemeli ve tabi bunu da tekrarlamamalı. o s. gitsin yatağınızdan bi zahmet.

Sanırım ben dayanamaz kalkıp giderdim.
Tabi önce ona linç girişiminde bulunduktan sonra!
Ne demek s...git? Nasıl kullanabiliyor bu kelimeyi size karşı?
Bence ayrı yatmaktan çok imkanınız arsa 1 2 gün evden uzaklaşıp burnunu sürtün.

sakince konuşmak hiçbir zaman işe yaramadı kafam da fazlasıyla karışık o yüzden size soruyorum saçma belki ama :/ siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?

kimi laftan anlar kimi kısasa kıstastan kimi küfürden kimi daha fazlasından. kişiden kişiye değişir bu. ama laftan anlamıyorsa başka yollarla iletişim kurmalısınız. yatak ayırma bu durumda bir yöntem olabilir.

bırakta kadın bi rahatca istediği vakit işini yapsın..herşeye müdahale.nezaman asarsa assın,astığına şükretmiyorda..başkaları kocalarına astırıyor bu beyefendi de dır dır vır vır aynı agustos böceği gibi anca ağzı calısıyor negatif enerjı saçıyor..hznımcım yorma kendını bırak yarın asarsın demiyoda olaya başka acıdan bakıyor..bir an evvel çocukluguna inilmeli dersem bana kızma canım.

ben esimle tatisinca ayri yatmak isterim ama gece ya o gelir ya ben giderim ( beceremiyorum yani) son tartismamizda bir kac gün hic konusmadik ama gece yep ayni yatakta uyuduk. ama tavir göstermek lazim ben aslinda yeni evli sayilirim bunu yeni ögrendim. ayni evde kac gün tek kelime etmedim.

bana s..git diyen birinin yatağına girmeyi bırak o evdede kalmazdım :ssz:

canım cok geçmiş olsun..olur böyle şeylerde bu ne takıntılı bı adam herseye karısıyor anlamadım..acaba takıntı hastalıgı filan mı var? yanı siz cok sinirlenmekte haklısınızda sadece benım paramı alıyorsun mevzusuna girmeniz pek şık olmamış alaka kuramadım sanki.
yani oturup konuşun derim bu meseleyı iş yapamaz hale gelecek kadar dır dır dır ne fena yaa..inanın okurken bile fenalık geldı..
yanında uyuyup uyumaman senın tercıhın canım içinden ne geliyorsa onu yap..nasıl mutlu olacaksan öyle davran derim.

Teşekkür ederim inanılmazz takıntılı biri ilk evlendiğimizde bir arkadaşı bu kıl kuyruktur Allah yardımcın olsun demişti şimdi anlıyorum ne demek istediğini...
bir de burçlarla alakam yoktu ama gerçekliği var sanırım eşim başak burcu bu burcun erkekleri takıntılı olurlarmış
Tartışmamız yatakta gerçekleşti o yüzden soruyorum döneyim mi diye bir de para mevzunu söyledim çünkü yaptığım mantıklı açıklamaları kaale almıyor ben de onun dilinden konuşmaya başladım canını yakmak istedim yaptığım iyi hiçbirşeyi görmeyip sürekli bunlara takıldığını göstermek istedim bi nevi yanlış ama hakettiğini düşündüm bi anlık sinirle:56:

benimde eşim başak burcu evet takıntılıdır titizdir ama bana o tarz davranmaz hiç eşinizle severek evlenmedinizmi niye böyle davranıyor :26:

Canim benim..
Benim esimde aslinda bakarsan dort dortluk inan herseyiyle diyebilirim AMAAAAA su sinirlenince hakaretleri yokmu mesele bana bi hediye almisti su aptalca hediyeyi ne diye aldiysan igrenc dedim diye hakaretbederk at o zaman dedi..
Ama senin adam sinirli deglken hakaret etmis niye herseyi elestiryor o zaman guzel eve gelin getirseydi inanin bazen erkeklerden nefret ediyorum..
koniya gelince ayri yatma onu kov rahat yataginda yat gitmezse yat ama muatap olma..
:47:

Teşekkür ederim inanılmazz takıntılı biri ilk evlendiğimizde bir arkadaşı bu kıl kuyruktur Allah yardımcın olsun demişti şimdi anlıyorum ne demek istediğini...
bir de burçlarla alakam yoktu ama gerçekliği var sanırım eşim başak burcu bu burcun erkekleri takıntılı olurlarmış
Tartışmamız yatakta gerçekleşti o yüzden soruyorum döneyim mi diye bir de para mevzunu söyledim çünkü yaptığım mantıklı açıklamaları kaale almıyor ben de onun dilinden konuşmaya başladım canını yakmak istedim yaptığım iyi hiçbirşeyi görmeyip sürekli bunlara takıldığını göstermek istedim bi nevi yanlış ama hakettiğini düşündüm bi anlık sinirle:56:

ayy evet başaklar gercekten takıntılı ve evhamlı..şüpheli oluyor..katılıyorum.iyi niyetliler ama ellerinde degil bu takıntılı olmaları ama eğer cok abartırsa iyi bir aile terapisine gidebilirsiniz benım bır tanıdıgım gitti öyle iyi geldiki.tabi buradan gidin edin demek cok kolay da,eğer olabilecek birseyse bır tavsiye benımkisi.
sende haklısın boşver haketmiş.dır dır vır vır ede ede en sonunda o sözü söylettirmiş ona da dayanamıyor.
kadın sana profiterol de yapıyormuş kıymetini bilsene:kkk:

bana s..git diyen birinin yatağına girmeyi bırak o evdede kalmazdım :ssz:

Yakında oda olacak

benimde eşim başak burcu evet takıntılıdır titizdir ama bana o tarz davranmaz hiç eşinizle severek evlenmedinizmi niye böyle davranıyor :26:
güya severek evlendik hatta bu tartışmanın bikaç saat öncesi beni seviyormusun diye sordu sonra da seni artık sevmesem ççok üzülürsün dimi dedi ben de üzülürüm ama bi süre sonra beni sevmeyeni ben de sevemem dedim dangoza:21:

Canim benim..
Benim esimde aslinda bakarsan dort dortluk inan herseyiyle diyebilirim AMAAAAA su sinirlenince hakaretleri yokmu mesele bana bi hediye almisti su aptalca hediyeyi ne diye aldiysan igrenc dedim diye hakaretbederk at o zaman dedi..
Ama senin adam sinirli deglken hakaret etmis niye herseyi elestiryor o zaman guzel eve gelin getirseydi inanin bazen erkeklerden nefret ediyorum..
koniya gelince ayri yatma onu kov rahat yataginda yat gitmezse yat ama muatap olma..

:47:

aynen işte benim de kızdığım nokta bu herşeyim eksik zaten üstelik ben böyle de değildim bunu da biliyor biraz da kendinde ara be adam:50:

ayy evet başaklar gercekten takıntılı ve evhamlı..şüpheli oluyor..katılıyorum.iyi niyetliler ama ellerinde degil bu takıntılı olmaları ama eğer cok abartırsa iyi bir aile terapisine gidebilirsiniz benım bır tanıdıgım gitti öyle iyi geldiki.tabi buradan gidin edin demek cok kolay da,eğer olabilecek birseyse bır tavsiye benımkisi.
sende haklısın boşver haketmiş.dır dır vır vır ede ede en sonunda o sözü söylettirmiş ona da dayanamıyor.
kadın sana profiterol de yapıyormuş kıymetini bilsene:kkk:
hay yaşa bi profiterol nelere kadir dimi:27:

Tamam kızlar ben kararımı verdim kendisi yatakodasında şu an benim oraya dönmem söz konusu değil salonda yatıcam hem de bir değil bi kaç gün tribine trip çalımına çalım bundan sonra:kkk:

Son düzenleme:
Bu konuda fikir istedigine gore
Esinin kufru sana dokunmamis
Yoksa actigin konuda 'ayri mi yatayim?' yerine ' esim ufacik cevabimda bile kufur ediyor. Sizce sevmiyor mu' tarzinda icerik olurdu:ssz: biz yat desek
Yatcan mi?

Bu konuda fikir istedigine gore
Esinin kufru sana dokunmamis
Yoksa actigin konuda 'ayri mi yatayim?' yerine ' esim ufacik cevabimda bile kufur ediyor. Sizce sevmiyor mu' tarzinda icerik olurdu:ssz: biz yat desek
Yatcan mi?

not kısmını okumamışsınız sanırım..

canım profiterol uğraştırıcı bir tatlıdır..her ev hanımı bu tatlıyı yapmaz senın özenli bir ev hanımı oldugun belli..;)
eşine küsersende yine de cok uzatma emi,bir yuvayı yıkmak cok kolaydır ama yapmak öyle zordur ki..
yeterki hatasını anlasın.amacımız bu.yoksa pire deve olmasın..her evlilikte bu tarz sorunlar olur ama maksat uzlaşmak..bir noktada anlaşabilmek inşallah.

not kısmını okumamışsınız sanırım..

Okudum ve yoeumumla ayni kapiya cikiyor
Farkinda olmadigin bir seyi soyluyorum canim; esine alinmamissin sen:34:
Belkide onun verdigi cevaba karsilik kazandigin parayi one surmeni yanlis buldun ve sucluluk hissettin
Sonucta alakasiz bir sey soylemissin esine
Vee bu da demek oluyor ki, esin parani istedigi zaman vermek istemiyorsun ve icine dert olmus

Baska anlam cikaramadim kusura bakma ve yorumlarimi yanlis yere cekme

Back