- Konu Sahibi kaderiminoyunu
1100 lira maasla kiraya cikip nasil gecinmeyi planliyorsunuz? Sen esini calisma konusunda ikna etmeye bak. Ancak sen de calisirsan kurtulursun o evden. Hem surekli evde olmadigin icin cok da bunalmazsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 yıllık evliyim eşim 2.500 lira maaş alıyor hala para biriktiryoruz ev almak için
gercekci olalim 1100 tl ile ne kredisi cekeceksiniz
banka ya teminat ister ev araba vs. yada kamu personeli olmasini
ev fiyatlarini biliyoruz kiraya da cikilmaz bu parayla evde alinmaz
malesef ya cekeceksin yada bitireceksin. anladigim kadariyla esin seni anlamiyor
sende calissan belki kirada oturabilirsiniz ama size ait hic bir esyaniz yokmus
esya,kira,fatura,yicecek,icecek,kiyafet cok zor bu parayla
küçük bir ev alcaktık cnm 70 efalan
arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemiş ama benim de dikkatimi bi nokta çekti.
bence eşiniz ev alma derdinde falan değil. ben siz annesine hizmet edin diye orada kaldığınız da sanmıyorum. bence eşinizin keyfi gayet yerinde. hem anası hem karısı yanında. geçim derdi yok. kira derdi yok. çocuk derdi yok...
para biriktirelim diye sizi oyalıyor ama bence asıl bu rahatı bırakmayı istemiyor. burada bunca kadın o para ile ev almanın ya da ayrı eve çıkmanın mümkün olmadığını idrak ediyorsa az çok sizin eşiniz de ediyordur.
mahremiyete gelince... bazı erkekler bunu da takmaz maalesef. yani şöyle söyleyim, eşimle başbaşa oturalım, sohbet edelim, tv izleyelim diye bi dertleri yoktur. affınıza sığınarak söylüyorum cinsel anlamda yani yatak odasındadır karıları ile iletişimleri sadece. yani sizin bunalmalarınızı eşiniz anlamıyor olabilir çünkü belki de o bir arada olduğu bu hayattan çok memnundur. sizinle yalnız kalamadığı için şikayetçi değildir...
iş konusuna gelince, bence bu noktada akıllı davranın. tüm ütüyü bi anda yapmayın mesela. yaptınızsa şikayet eder gibi değil politik bi şekilde bunu eşinize hissettirin. o gece yorgun olun misal. gün boyu çok yoruldum deyin. böylelikle iş yükünüzü azaltın önce. önce o evdeki hizmetçi konumundan sıyrılın. daha sonra iş ve belki ayrı ev. tüm bunlar bir anda olmaz. adım adım yapmalısınız. umarım düzelir her şey. sevgiler...
cok haklsın erkekler dusunmez bunları...arkadaısn esıde rahatına duskun sadece oyalıyorr
onud yapamıyrm tatsızlık çıkmasındie
onud yapamıyrm tatsızlık çıkmasındie