- Konu Sahibi KadinlarKulubu
hafta sonu deneyeceğimmm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bugün başladım bakalım nsıl olucak akşam üstü şekerim düştü biterle dengeledim küçük parça şimdilik iyi yazıcam sonucuEvet acikliyorum 1.300 kg yagdan gitmis bulunmakta bu detoksu yaparak ama cok zor gecirdim iki günü
merhaba canm acaba kurden iyi bi sonuc aldin mi aslnda bende yapmayi dusunuyorum ama daha 1 hafta once karabugday kuru yaptim bu haftada bunu yapsam agir mi gelir diye dusunuyorum acikcasimerhaba bende bugün başladım bakalım nsıl olucak akşam üstü şekerim düştü biterle dengeledim küçük parça şimdilik iyi yazıcam sonucu
slm cnm ben yaptım hiç kilo vermedim 2sefer denedim boşşş malesef lahana diyeti yap denedim 5günde birbuçuk kiloomerhaba canm acaba kurden iyi bi sonuc aldin mi aslnda bende yapmayi dusunuyorum ama daha 1 hafta once karabugday kuru yaptim bu haftada bunu yapsam agir mi gelir diye dusunuyorum acikcasi
slm cnm ben yaptım hiç kilo vermedim 2sefer denedim boşşş malesef lahana diyeti yap denedim 5günde birbuçuk kiloo
dra danismak lazim ama ben olsam yapmazdim canimemzirirken yapılır mı acaba
Denediniz mi? Nasıl geçti?konu biraz eskimiş ama ben de bugün başladım bu diyete bitince sonucu yazıcam
Nasıl geçti kilo kaybınız oldumuHemen yarin basliyorum bu detoksa burdan size yazarim kac kg verdigimi.