How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aynısını yaşamaktan çok korkuyorum..

Ben rahat yaşayan birisiyim kocamda öyleydi bir elmanın iki yarisydik ben hayatta kapak biriyle yapamam sevgi her zorluğu yenmez..

Belki bende sessiz kalmayı denemeliyim, sakinleşmesini bekliyorum şuan. Bakalım ne zaman yazacak bekliyorum.. Hem siz hem de eşiniz bizden kat kat olgunsunuz anladıgım kadarıyla.. Zamanla bizde düzeltiriz bu durumu umarım...
İnşaallah düzelir canım,sessiz kalmak o anki tartışmayı engellemek için, sonra konuşuyoruz tabiki, her zaman hemfikir olmasakta en azından birbirimizi kırmıyoruz, bence siz de olgunsunuz ve bu problemi aşabilirsiniz

İnşaallah düzelir canım,sessiz kalmak o anki tartışmayı engellemek için, sonra konuşuyoruz tabiki, her zaman hemfikir olmasakta en azından birbirimizi kırmıyoruz, bence siz de olgunsunuz ve bu problemi aşabilirsiniz
İnşallah aşarız çok teşekkürler içim biraz olsun rahatladı sayenizde..

Son düzenleme:
Burada sorun farkli yalniz. Gorus ayriliginiz degil onemli olan sevgiliniz sizin fikirlerinize saygi duymuyor. Ne demek ben ve ailem boyle dusunuyoruz, sen nasil farkli dusunursun? Oldu olacak dusunmeniz gereken sekilde yazsin versin elinize.

Benim babam siyasetle ugrasiyor ben de o sebeple siyasi yonu cok kuvvetli bi insanim. Kendimi bildigim icin hayatima ortak paydada bulusabilecegim insanlar harici kimseyi sokmadim. Boyle sadece siz yipranirsiniz. Sevgiliniz hem beni sevsin hem istedigim gibi dusunsun diyor sanirim. Ezdirmeyin kendinizi, gerekirse rest cekin cunku sizi bastirmaya calismasinin sonu olmaz bir kere izin verirseniz.

Siyaset konusunda aklıma gelen seyse fikir ayriliginiz bu büyük bi sorun cozuleceginide düşünmüyorum ama herseyin hayırlısı senin için bu adam hayirliysa nasip eder zaten rabbim

Valla hem dini hem siyasi tamamen farklı aile yapılarına sahibiz, ama biz çok fazla görüşmüyoruz görüşsekte eşim baskın karakter olduğu için konu uzamadan kapanıyor, sorun olmuyor siz aktif görüşcekseniz ve konu olarak sürekli gündemde olacaksa gerilimli olabilir , siz kesin çizgilerinizi belirleyin ve bu ortamlardan uzak durun, hayırlısı olsun inşaallah
Aileleriniz bu durumu sorun yapmadı mı başta? sakıncası yoksa.. benzer bi durumdayım dao_O

Burada sorun farkli yalniz. Gorus ayriliginiz degil onemli olan sevgiliniz sizin fikirlerinize saygi duymuyor. Ne demek ben ve ailem boyle dusunuyoruz, sen nasil farkli dusunursun? Oldu olacak dusunmeniz gereken sekilde yazsin versin elinize.

Benim babam siyasetle ugrasiyor ben de o sebeple siyasi yonu cok kuvvetli bi insanim. Kendimi bildigim icin hayatima ortak paydada bulusabilecegim insanlar harici kimseyi sokmadim. Boyle sadece siz yipranirsiniz. Sevgiliniz hem beni sevsin hem istedigim gibi dusunsun diyor sanirim. Ezdirmeyin kendinizi, gerekirse rest cekin cunku sizi bastirmaya calismasinin sonu olmaz bir kere izin verirseniz.
İlk tanıştıgımızda ben onu farklı tanımıştım, tamamen aynı oldugumuzu sanmıştım ama zamanla öyle olmadıgını öğrendim.. Biz ilişkiye başladıktan sonra onun fikirleri değişti aslında ben hep aynı kaldım. İlk başta böyle oldugunu bilsem zaten muhtemelen cesaret edemezdim bende.. Ama bilmiyordum, şimdiyse dönülmez bir noktada gibiyim. Evli değilim belki ama sanki kalbim ona zincirli, bi başkasını görmüyor gözüm..

Aileleriniz bu durumu sorun yapmadı mı başta? sakıncası yoksa.. benzer bi durumdayım dao_O
Benim ailem çok sivri değillerse problem olmaz diye düşünüyor, ama karşı taraf için durum farklı sanırım.. Tabiki iki tarafta kendine daha uygun birilerini hayal ediyordu muhtemelen ama kalbimize söz geçiremeyiz sonuçta. Ailem bana sadece bu sebepten ayrılacaksın deseydi ben ayrılmazdım zaten.. Seviyorsam böyle bir sebepten bitiremem, karakterime uymaz böyle birşey. Sizin aileleriniz ne diyor peki ilişkinize?

Siyaset konusunda aklıma gelen seyse fikir ayriliginiz bu büyük bi sorun cozuleceginide düşünmüyorum ama herseyin hayırlısı senin için bu adam hayirliysa nasip eder zaten rabbim
Çok zıt fikirlere sahip değiliz aslında ama yinede çok zıt olan insanlardan fazla tartışıyoruz. Neden böyle bende bilmiyorum.. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun, sürekli dua ediyorum bunun için..

İlk tanıştıgımızda ben onu farklı tanımıştım, tamamen aynı oldugumuzu sanmıştım ama zamanla öyle olmadıgını öğrendim.. Biz ilişkiye başladıktan sonra onun fikirleri değişti aslında ben hep aynı kaldım. İlk başta böyle oldugunu bilsem zaten muhtemelen cesaret edemezdim bende.. Ama bilmiyordum, şimdiyse dönülmez bir noktada gibiyim. Evli değilim belki ama sanki kalbim ona zincirli, bi başkasını görmüyor gözüm..

Boyle bir sey yok. Insanlar evlatlarini kaybediyor (bir anne olarak daha ustun bir sevgi bilmiyorum) ve hayatina devam ediyor. Evli olsaniz dahi kimseye zincirli degilsiniz. Bu patolojik bir ruh hali ve kurtulmanizi tavsiye ederim.

Insan ideolojilerini zamanla, birikimle belirleyebilir. Muhtemelen tanistiginizda yasiniz daha kucuktu ve su an gorusu oturdu sevgilinizin. Ayni sekilde insan iliskileri dinamiktir, kimseyle iliskimiz sonsuza kadar surmek zorunda degil.

Bu sekilde dusunup kendinizi ona mecbur ederek, hayatiniz boyunca mutsuz olmak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Ayrilmak tabii ki gereksiz ama en azindan rest cekin ki size saygi duymayi ogrensin. Yaptigi acikca saygisizlik.

Valla bana gore bir insanin siyasi gorusu cok onemli. Direkt hayat sekli yasantisi da o sekilde cunku. O yuzden ben bu konuda esimle farkli dusunuyor olmak istemem.Evleneceksek hayata ayni pencereden bakabilmeliyiz diye dusunuyorum ben. Ama bazi insanlar onemsemezler bu durumu. Kisilere gore degisir yani sizn icin onemli degilse ailelerde alisir zamanla.

Boyle bir sey yok. Insanlar evlatlarini kaybediyor (bir anne olarak daha ustun bir sevgi bilmiyorum) ve hayatina devam ediyor. Evli olsaniz dahi kimseye zincirli degilsiniz. Bu patolojik bir ruh hali ve kurtulmanizi tavsiye ederim.

Insan ideolojilerini zamanla, birikimle belirleyebilir. Muhtemelen tanistiginizda yasiniz daha kucuktu ve su an gorusu oturdu sevgilinizin. Ayni sekilde insan iliskileri dinamiktir, kimseyle iliskimiz sonsuza kadar surmek zorunda degil.

Bu sekilde dusunup kendinizi ona mecbur ederek, hayatiniz boyunca mutsuz olmak istiyorsaniz siz bilirsiniz. Ayrilmak tabii ki gereksiz ama en azindan rest cekin ki size saygi duymayi ogrensin. Yaptigi acikca saygisizlik.
Aynen söylediğiniz gibi, tanıştıgımızda daha fikirleri oturmamıştı ama artık oturdu diyebilirim.. Benimki bi mecburiyetten öte kaybetmeme istegi. Onsuz yaşayamam demiyorum, ama onsuz olmak istemiyorum. Dediğiniz gibi bu durum benim ayrılmam için bir sebep değil bana göre ama artık bu şekilde davranmaması için ciddi bir şekilde konuşmalıyım onunla.. Sorunların üzerini kapadıkça herşey daha beter oluyor çünkü.. Elbette bende onu tahrik edecek şeyler söylemem ama sürekli acaba bunu söylersem tepki verir mi diye düşünmek de istemiyorum..

Ya dediğim gibi çok görüşen aileler değiller, görüşselerde bu tür konulara girmeyi sevmez bizimkiler, eşimin ailesi de öyle , bi konu açılnca eşim devreye giriyor onlarda uzatmıyor bende hiç karışmıyorum, ama ne düşüncede olduğumu çok iyi biliyolar

Valla bana gore bir insanin siyasi gorusu cok onemli. Direkt hayat sekli yasantisi da o sekilde cunku. O yuzden ben bu konuda esimle farkli dusunuyor olmak istemem.Evleneceksek hayata ayni pencereden bakabilmeliyiz diye dusunuyorum ben. Ama bazi insanlar onemsemezler bu durumu. Kisilere gore degisir yani sizn icin onemli degilse ailelerde alisir zamanla.
Benim için pek önemli değil, ama erkek arkadaşım için önemli..

Çok zıt fikirlere sahip değiliz aslında ama yinede çok zıt olan insanlardan fazla tartışıyoruz. Neden böyle bende bilmiyorum.. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun, sürekli dua ediyorum bunun için..
Ben eşimle hiç girmem bu konulara zaten evlenince bu konulara zaman kalmiyo merak etme masraflar borçlar çocuklar derken zaman akıp gider :D

Ben eşimle hiç girmem bu konulara zaten evlenince bu konulara zaman kalmiyo merak etme masraflar borçlar çocuklar derken zaman akıp gider :KK70:
Bende öyle düşünüp avutuyorum kendimi, zaten sürekli yanyana olsak ben bu konularda konuşsa bile haklısın evet der geçerim uzatmam . Çünkü sarmıyor beni siyaset :)

Aynen söylediğiniz gibi, tanıştıgımızda daha fikirleri oturmamıştı ama artık oturdu diyebilirim.. Benimki bi mecburiyetten öte kaybetmeme istegi. Onsuz yaşayamam demiyorum, ama onsuz olmak istemiyorum. Dediğiniz gibi bu durum benim ayrılmam için bir sebep değil bana göre ama artık bu şekilde davranmaması için ciddi bir şekilde konuşmalıyım onunla.. Sorunların üzerini kapadıkça herşey daha beter oluyor çünkü.. Elbette bende onu tahrik edecek şeyler söylemem ama sürekli acaba bunu söylersem tepki verir mi diye düşünmek de istemiyorum..

Anliyorum ama sevgilinizi de anlayabiliyorum. Ornegin ben savasi savunan, olum acisini karsilastirabilen bir insani kabullenemem, ne diyorsun sen nasil boyle dusunuyorsun derim. Ama gidip de o insani degistirmek yerine tamamen hayatindan cikmayi tercih ederim. Sevgiliniz bunu yapmiyor ve hatasi burada basliyor.
Simdiye kadar basarili olmus ki siz adimlarinizi ona gore atmaya baslamissiniz. Nereye kadar mayin tarlasinda bir hayat yasayabilirsiniz ki? Kendinize bunu yapmayin. Hepimizin 1 kere yasam hakki var ve telafisi yok.

Benim için pek önemli değil, ama erkek arkadaşım için önemli..
Oyle dusunme su an icin onemsiz gibi geliyor sana ama evlilik bu. İleride coxuklar olacak. Ornek veriyorum ciftlerden biri coxugunun daha modern bir egitim almasini isterken, digeri gelenekci bir egitimi tercih edebiliyor. Bu durumda ne yapacaksiniz sizin icin onemli degilse esinizin tercihine birakacaksiniz ya da coxugu ikiye bolup al bu senin gorusun bu benim gorusum mu diyeceksiniz.Eger fikirler ornekteki gibi asiri derecede zitsa onemlidir ama bir orta yol bulunur diyorsa her iki taraf olabilir.

Oncelikle şunu belirtmek gerekirki senin hayatındaki insan ile evleneceksen sadece onunla evlenmeyeceksin çok sorun yaşarsın ben iki ilişkimi sirf ailesi yüzünden bitirdim niye mi çünkü zamanla eski sevgilinin de ailesi gibi olduğunu gördüm analiz ettim ve ayrıldım yoksa inanin çok sorun yasardım. .
Herkesi herseyine saygı duyan insanlarin olmasi önemli mesela kendi ailem ablam abim annem ben sol görüşluyuz hatta onlar chp ben hdp liyim ne kadar desteklemeselerde gene de saygı duyuyorlar babam ise tam bir sağcı şimdi gelelim nisanlima annesi sol görüşlü diğer hepsi milliyetçi yani mhp herkes birbiri i biliyor saygı duyuyor siyasi tartışmalar olduğunda ise bitince herkes normale dönüyor gene aynılar.. bak bu çok önemli gerçekten bu sadece siyasi görüş te olmayabilir her şey olabilir sen kendine saygı duy karşı tarafta duysun eğer saygı görmüyorsan asla durma oralarda kendine dön. Senin kimsenin gözüne girmeye iyi olmana gerek yok ihtiyacın yok. Sevgilinin bunu düşünmesi bile zor inan.

Ben sacimi kazıtmak istediğimde nisanlim lütfen yapma bak yakında ailemle tanisacaksin büyük insanlar bunlar anlamaz öyle modadan dedi.. çok kızdım çünkü bnm annem babam da büyük ve modadan anlamazlar ve yillardir rengarek saclarima ve daha once yaptigim sacimi kazittigim zaman bisey demediler alistilar zamanla ben onlardan cekinmedigim şeyi başkası için asla yapmak istemem Allah korusun. Ben benim ben nasıl herkesi olduğu gibi sevip kabul ediyorsam herkes de beni olduğum gibi kabul edecek yada etmeyip hayatımdan cikacak

Back