Sizin icin cok uzuldum ama benim kaldirabilecegim seyler degil bunlar. Soyle ki ben yapi olarak siyasi biriyim. Takip ederim, soyleyecegimi de soylerim, ezeldendir ailenin asi kizi oldum ciktim anlayacaginiz. Bu konuda kimseye eyvallahim yoktur, sevdigim adama bile. Bana sen neden benim gibi degilsin cumlesi cok agir gelir. Sen kimsin de ben senin gibi olacagim derim cok buyuk ihtimal zaten sonrasinda dehset bir kavga olur. Sizin tutumunuz daha yumusak belli ki benim kadar fevri biri degilsiniz belki siyasi yonunuz de baskin degildir ama ben sorunu siyasi gorus olarak gormedim. Sevgiliniz size saygisizlik yapiyor. Ve bu saygisizliklar simdi boyleyse ileride daha buyuk sorun olabilir. Hanginizin hangi gorusten oldugunu hepimiz anlamisizdir, maalesef benzer problemleri yasayan arkadaslarim oldu, yollari ayrildi. Umarim sizin ayrilmaz ama acikcasi iliskinizi tekrar tekrar gozden gecirmenizi dilerim. Cunku yorumlarinizdan belli ki sagduyulu, tartismayi devam ettirmek istemeyen olgun birisiniz, ileride kotu seyler yasamanizi istemem. Keske her sey filmlerdeki gibi olsa sagci kiz solcu erkek veya solcu kiz sagci erkek hem mutlu yasasa ama isler saygisizliga girerse bilemiyorum nereye kadar gider. Umarim filmlerdeki gibi olur sizinki :)