- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ya bende onu o an izlemekten haz duyuyorum ama arada sırada bilrikte olmak ta ayrı bı haz emin olBeraber olmayı sevmiyorum çok ben mesela onun o an aldığı hazza odaklanmayı daha çok seviyorum ben yani ikimizde ayrı olalım birlikte olmayalım
Orgazm olamayan arkdaslarimiz gide gide artoyir yaBende yaaa
Evet ben de onun hazzından zevk alıyorum birlikte olmak çok cazip gelmiyorYa bende onu o an izlemekten haz duyuyorum ama arada sırada bilrikte olmak ta ayrı bı haz emin ol, her birleşmede ben de birkez iki kez oluyorum haftada ayda 25 defa boşalıyorsam 1-2 defa bilrikte oluyordur , haftada 5-6 yapmanın sırri falan da yok valla bizde öyle oldu hep suyundan mi genetiginde mu bilmem ahaha
Biz 14 yıllık evliyiz,uzun yıllar eşimle birlikteyken orgazm olamadım çok sonra olmaya başladım, bedenlerimizi nelerden hoşlandığımızı iyice öğrendik galiba, eşim ben orgazm olmadan gelmez, benim orgazm olmam uzun sürmüyor bir kere olduktan sonra ikinci üçüncü daha kolay oluyor,Biz hafta 5-6 defa birlikte oluyoruz diye mi ben tek sefer boşalıyorum, ayda bir falan ancak birlikte geliyoruzz genelde benim işim biter sonra sıra ondan olur
O an izlemek güzel yüz ifadesi falan haklısın bende severim , ama bazen birlikte olmakta keyif verici denemelisin, haftada ya günde 5-6 yapmak işsizlikte doyurucu olduktan sonra 1-2 olması kâfi, günde 5-6 yaptığımizda olmusturda ya uzak kalmiszidri yada başka şeyEvet ben de onun hazzından zevk alıyorum birlikte olmak çok cazip gelmiyor
Haftada 5 6 ise tamam ben 1 günde sandım
Birlikte olmayı ayarlamak da zor her zaman denk gelmiyor konsantre meselesiO an izlemek güzel yüz ifadesi falan haklısın bende severim , ama bazen birlikte olmakta keyif verici denemelisin, haftada ya günde 5-6 yapmak işsizlikte doyurucu olduktan sonra 1-2 olması kâfi, günde 5-6 yaptığımizda olmusturda ya uzak kalmiszidri yada başka şey
Ben peneatrasyon sırasında bişe hissetmiyorum haz alacak g noktasına temas etmemesi olabklir sebeb ama ben kendimde bulamadım yani içerde zevk alacak bı nokta bulamadimOrgazm olamayan arkdaslarimiz gide gide artoyir yaneden ki sorunu tespit edin üstüne gidin halledin
İlk yılların hincini böyle mi alıyorsun senin yaşadığın durumu yaşayan bı arkdas var birazdan oda farkeder yazar oda sonradan epey açılmışBiz 14 yıllık evliyiz,uzun yıllar eşimle birlikteyken orgazm olamadım çok sonra olmaya başladım, bedenlerimizi nelerden hoşlandığımızı iyice öğrendik galiba, eşim ben orgazm olmadan gelmez, benim orgazm olmam uzun sürmüyor bir kere olduktan sonra ikinci üçüncü daha kolay oluyor,
Female multiple orgazm falan yaşayan ablalar gelmiş konuya, ay çok heyecanlıHaftanın 5-6 günü oluruz bunun 2-3 günü fantezili geçer veya geçmez, rupaul da kimmiş bakım bı, peruk oo
Sen yabacimisin ya her cumlen yabancı kelime falan hahaFemale multiple orgazm falan yaşayan ablalar gelmiş konuya, ay çok heyecanlıdrag queen kadın elbisesi giyen erkek tatlım
O noktayı sen değil kocan bulsun cnm, temas etmesini sağlayın yani niye temas etmiyor ki anlamadımBen peneatrasyon sırasında bişe hissetmiyorum haz alacak g noktasına temas etmemesi olabklir sebeb ama ben kendimde bulamadım yani içerde zevk alacak bı nokta bulamadim
AhahahBen bu konudan gidiyorum canım çekti kocam işe gidecek zaten
Valla ben de nasıl temas ettiğini anlasam :)her pozisyonda oluyor musunuz bunun için yapılan bişe ip ucu püf nokta yok muO noktayı sen değil kocan bulsun cnm, temas etmesini sağlayın yani niye temas etmiyor ki anlamadım
Her gün ya da gün aşırı birlikte olsak ben de üst üste orgazm olamam belki , biz cocuklardan zor bir araya geliyoruz artık ,İlk yılların hincini böyle mi alıyorsun senin yaşadığın durumu yaşayan bı arkdas var birazdan oda farkeder yazar oda sonradan epey açılmış, üst üste olmakta bilmiyorum ya ben 1 kez olursam doyurcu oluyor hergun bir defa ama
Yani yapabildiğimiz çoğu poziyonda oluyorumda genelde üstte oluyorum hem kontorl ben olmuş oluyor hemde temas da yeterince oluyor , püf nikta mi bi suruValla ben de nasıl temas ettiğini anlasam :)her pozisyonda oluyor musunuz bunun için yapılan bişe ip ucu püf nokta yok mu
Olabilir sıklıginiz az olduğu için belki o yüzden üst üste olabiliyorsunuz olabilirHer gün ya da gün aşırı birlikte olsak ben de üst üste orgazm olamam belki , biz cocuklardan zor bir araya geliyoruz artık ,
Önce siz üsteyken orgazm olmaya alışın,daha kolay oluyor çünkü, sonra her pozisyonda olmaya başlarsınızValla ben de nasıl temas ettiğini anlasam :)her pozisyonda oluyor musunuz bunun için yapılan bişe ip ucu püf nokta yok mu
Üst üste orgazm olan abladqn taktikler bunlar altın niletiginde canerinko iyi okuÖnce siz üsteyken orgazm olmaya alışın,daha kolay oluyor çünkü, sonra her pozisyonda olmaya başlarsınız
Ben Rum’um, bir yabancı dil kursunda çalışıyorum, eşim de İngiliz... İngiliz anahtarıyla tesisatçılık oynuyorum aradaSen yabacimisin ya her cumlen yabancı kelime falan hahakadın elbisesi giyen erkek mi