- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ahahah esprilerin hahahaBen Rum’um, bir yabancı dil kursunda çalışıyorum, eşim de İngiliz... İngiliz anahtarıyla tesisatçılık oynuyorum arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah esprilerin hahahaBen Rum’um, bir yabancı dil kursunda çalışıyorum, eşim de İngiliz... İngiliz anahtarıyla tesisatçılık oynuyorum arada
Tamam:))Üst üste orgazm olan abladqn taktikler bunlar altın niletiginde canerinko iyi oku
Benimle konuşmayan pek kalmamıştır sitede hatırladım..Seninle daha önce konuştuk ki biz hatırlamadin mi
Ben de beraber olmamayı tercih ederim, ben zirveye çıktıktan sonra onun hoşana giden şeyleri yapmak daha keyifli geliyor.Beraber olmayı sevmiyorum çok ben mesela onun o an aldığı hazza odaklanmayı daha çok seviyorum ben yani ikimizde ayrı olalım birlikte olmayalım
Hiç olamamak ayrı da ben de her birliktelikte orgazma ulaşamıyorum. Hormonlarla ilgili sanırım, yumurtlama dönemi ve öncesi potansiyelim yüksek ama yumurtlama bitince.Orgazm da bitiyor sanki. "nasıl olsa hamile kalmayacaksın sen zevk alma" diyor vücudum keyif almıyor değilim ama o dönemde orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Adet döneminde de düz duvara tırmanıyorum. Çok sinir bozucuOrgazm olamayan arkdaslarimiz gide gide artoyir ya neden ki sorunu tespit edin üstüne gidin halledin
Senin bebek takvimine ne oldu, kaldırmışsın.Benimle konuşmayan pek kalmamıştır sitede hatırladım..
Kesinlikle yönlendirmeyle ilgili. Kimisinin yazdığı gibi bazı zaman eşim benim ikinci veya üçüncümde bile isteye olur, bazen benden sonra, bazı zaman ne kadar uzun sürse de ben olamam kururum canım acır "bitir hoca bitir" moduna girerim ki en sinir edeni bu ve tamamen benim ruh halimle değişken. Beraber hazzı yaşamak da keyifli ancak birbirimizin en zevk aldığı pozisyonlar başka olunca da aynı anda nirvanaya ermemek de başka türlü mutlu ediyor kimi zaman.
Ne güzel bari uyumu yakalabiloyorsan, bitir hoca bitir ahahaha kuruluk olmadan işine bitirecenKesinlikle yönlendirmeyle ilgili. Kimisinin yazdığı gibi bazı zaman eşim benim ikinci veya üçüncümde bile isteye olur, bazen benden sonra, bazı zaman ne kadar uzun sürse de ben olamam kururum canım acır "bitir hoca bitir" moduna girerim ki en sinir edeni bu ve tamamen benim ruh halimle değişken. Beraber hazzı yaşamak da keyifli ancak birbirimizin en zevk aldığı pozisyonlar başka olunca da aynı anda nirvanaya ermemek de başka türlü mutlu ediyor kimi zaman.
Ben de beraber olmamayı tercih ederim, ben zirveye çıktıktan sonra onun hoşana giden şeyleri yapmak daha keyifli geliyor.
Hiç olamamak ayrı da ben de her birliktelikte orgazma ulaşamıyorum. Hormonlarla ilgili sanırım, yumurtlama dönemi ve öncesi potansiyelim yüksek ama yumurtlama bitince.Orgazm da bitiyor sanki. "nasıl olsa hamile kalmayacaksın sen zevk alma" diyor vücudum keyif almıyor değilim ama o dönemde orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Adet döneminde de düz duvara tırmanıyorum. Çok sinir bozucu
Senin bebek takvimine ne oldu, kaldırmışsın.
Öylesinden bem de. Çok keyif alıyorum
Ben en fazla 2 oluyorum 1.si ön sevişme 2.si ilişkide o da ustteyken fazlası olmuyorYani ilişkide birden fazla orgazm oluyorum
Ne kadar zman da bir mesala?5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir
Bebek mi..? KarıştırdınızBen de beraber olmamayı tercih ederim, ben zirveye çıktıktan sonra onun hoşana giden şeyleri yapmak daha keyifli geliyor.
Hiç olamamak ayrı da ben de her birliktelikte orgazma ulaşamıyorum. Hormonlarla ilgili sanırım, yumurtlama dönemi ve öncesi potansiyelim yüksek ama yumurtlama bitince.Orgazm da bitiyor sanki. "nasıl olsa hamile kalmayacaksın sen zevk alma" diyor vücudum keyif almıyor değilim ama o dönemde orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Adet döneminde de düz duvara tırmanıyorum. Çok sinir bozucu
Senin bebek takvimine ne oldu, kaldırmışsın.
Öylesinden bem de. Çok keyif alıyorum
Karıştırdım galiba evet kusura bakmayınBebek mi..? Karıştırdınız
İnsan kendisi olamayınca inanması zor oluyor, sizi de anlıyorum,Female multiple orgazm falan yaşayan ablalar gelmiş konuya, ay çok heyecanlı drag queen kadın elbisesi giyen erkek tatlım
Ahahah esprilerin hahaha
Yok tatlım, ben espri olsun diye yazdım... orgazmın tatmadığım çeşidi yok öyle diyeyim mesela orgazmik çikolata, orgazmik karides güveç, ondan sonracıma orgazmik lazanya..İnsan kendisi olamayınca inanması zor oluyor, sizi de anlıyorum,
Ben de orgazm olamıyorken burda yazılıp çizilenler çok ütobik geliyordu, değilmiş meğer
Şimdi fışkırmali ütobik geliyor ama onu da kısmen yaşıyorum ,demek ki o da var
Espri delisi tutiozzzYok tatlım, ben espri olsun diye yazdım... orgazmın tatmadığım çeşidi yok öyle diyeyim mesela orgazmik çikolata, orgazmik karides güveç, ondan sonracıma orgazmik lazanya..
Afiyyet olsunYok tatlım, ben espri olsun diye yazdım... orgazmın tatmadığım çeşidi yok öyle diyeyim mesela orgazmik çikolata, orgazmik karides güveç, ondan sonracıma orgazmik lazanya..
Beuim genelde evet, kilortral da oluyorMaşallah ne güzel herkes orgazm oluyormuş peki orgazmdan kastınız vajinal orgazm mı
Hiç vajinal orgazm olmadım hatta 9 senelik evliyim sanırım ortalama 4 ayda bir birlikte oluyoruz daha doğrusu onu bile tam olamıyoruz eşimde erken boşalma sorunu varBeuim genelde evet, kilortral da oluyor
Sıklıginizı artirsaniz eşiniz boşalma süresini kesinlikle azaltir, biz uzakta kaldığımız dönemde bunu dk olarak farkedbikiyordum,en kotu ayda birkaç kez olmaya çalışın benceHiç vajinal orgazm olmadım hatta 9 senelik evliyim sanırım ortalama 4 ayda bir birlikte oluyoruz daha doğrusu onu bile tam olamıyoruz eşimde erken boşalma sorunu var
Ben artık istemiyorum ya ne bilim sanırım alıştım artıkSıklıginizı artirsaniz eşiniz boşalma süresini kesinlikle azaltir, biz uzakta kaldığımız dönemde bunu dk olarak farkedbikiyordum,en kotu ayda birkaç kez olmaya çalışın bence