Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesinlikle yönlendirmeyle ilgili. Kimisinin yazdığı gibi bazı zaman eşim benim ikinci veya üçüncümde bile isteye olur, bazen benden sonra, bazı zaman ne kadar uzun sürse de ben olamam kururum canım acır "bitir hoca bitir" moduna girerim ki en sinir edeni bu ve tamamen benim ruh halimle değişken. Beraber hazzı yaşamak da keyifli ancak birbirimizin en zevk aldığı pozisyonlar başka olunca da aynı anda nirvanaya ermemek de başka türlü mutlu ediyor kimi zaman.

Beraber olmayı sevmiyorum çok ben mesela onun o an aldığı hazza odaklanmayı daha çok seviyorum ben yani ikimizde ayrı olalım birlikte olmayalım
Ben de beraber olmamayı tercih ederim, ben zirveye çıktıktan sonra onun hoşana giden şeyleri yapmak daha keyifli geliyor.
Orgazm olamayan arkdaslarimiz gide gide artoyir ya 😯 neden ki sorunu tespit edin üstüne gidin halledin
Hiç olamamak ayrı da ben de her birliktelikte orgazma ulaşamıyorum. Hormonlarla ilgili sanırım, yumurtlama dönemi ve öncesi potansiyelim yüksek ama yumurtlama bitince.Orgazm da bitiyor sanki. "nasıl olsa hamile kalmayacaksın sen zevk alma" diyor vücudum 😂😂😂 keyif almıyor değilim ama o dönemde orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Adet döneminde de düz duvara tırmanıyorum. Çok sinir bozucu 😡
Benimle konuşmayan pek kalmamıştır sitede 😌😄 hatırladım.. ❤️
Senin bebek takvimine ne oldu, kaldırmışsın.
Kesinlikle yönlendirmeyle ilgili. Kimisinin yazdığı gibi bazı zaman eşim benim ikinci veya üçüncümde bile isteye olur, bazen benden sonra, bazı zaman ne kadar uzun sürse de ben olamam kururum canım acır "bitir hoca bitir" moduna girerim ki en sinir edeni bu ve tamamen benim ruh halimle değişken. Beraber hazzı yaşamak da keyifli ancak birbirimizin en zevk aldığı pozisyonlar başka olunca da aynı anda nirvanaya ermemek de başka türlü mutlu ediyor kimi zaman.

Öylesinden bem de. Çok keyif alıyorum

Ne güzel bari uyumu yakalabiloyorsan, bitir hoca bitir ahahaha 🤣🤗😁 kuruluk olmadan işine bitirecen

Ben de beraber olmamayı tercih ederim, ben zirveye çıktıktan sonra onun hoşana giden şeyleri yapmak daha keyifli geliyor.

Hiç olamamak ayrı da ben de her birliktelikte orgazma ulaşamıyorum. Hormonlarla ilgili sanırım, yumurtlama dönemi ve öncesi potansiyelim yüksek ama yumurtlama bitince.Orgazm da bitiyor sanki. "nasıl olsa hamile kalmayacaksın sen zevk alma" diyor vücudum 😂😂😂 keyif almıyor değilim ama o dönemde orgazma ulaşmam çok zor oluyor. Adet döneminde de düz duvara tırmanıyorum. Çok sinir bozucu 😡

🥰👍👍👍

Bebek mi..? Karıştırdınız 😄

Female multiple orgazm falan yaşayan ablalar gelmiş konuya, ay çok heyecanlı 🤣 drag queen kadın elbisesi giyen erkek tatlım :KK66:
İnsan kendisi olamayınca inanması zor oluyor, sizi de anlıyorum,
Ben de orgazm olamıyorken burda yazılıp çizilenler çok ütobik geliyordu, değilmiş meğer 😂😂
Şimdi fışkırmali ütobik geliyor ama onu da kısmen yaşıyorum ,demek ki o da var 😂😂

Ahahah esprilerin hahaha
İnsan kendisi olamayınca inanması zor oluyor, sizi de anlıyorum,
Ben de orgazm olamıyorken burda yazılıp çizilenler çok ütobik geliyordu, değilmiş meğer 😂😂
Şimdi fışkırmali ütobik geliyor ama onu da kısmen yaşıyorum ,demek ki o da var 😂😂
Yok tatlım, ben espri olsun diye yazdım... orgazmın tatmadığım çeşidi yok öyle diyeyim :KK66: mesela orgazmik çikolata, orgazmik karides güveç, ondan sonracıma orgazmik lazanya..

Hiç vajinal orgazm olmadım hatta 9 senelik evliyim sanırım ortalama 4 ayda bir birlikte oluyoruz daha doğrusu onu bile tam olamıyoruz eşimde erken boşalma sorunu var :KK43:
Sıklıginizı artirsaniz eşiniz boşalma süresini kesinlikle azaltir, biz uzakta kaldığımız dönemde bunu dk olarak farkedbikiyordum,en kotu ayda birkaç kez olmaya çalışın bence 😑🧐

X