- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Yani ilişkide birden fazla orgazm oluyorumAnlamadım desemöncekileri ya
Bende her birleşmede orgazm oluyor 1 veya en fazla 2 oluyorum iyiymiş 5-6 defa bile olan varmış burda okudum da i nasıl oluyor anlmis değilimYani ilişkide birden fazla orgazm oluyorum
Kötüymüş öncesinde de olamıyormusunÖnce kendim orgazm olabilsem.. aynı anda olmayı düşünürüz
Evet maalesef. Hiç bir zaman ilişki sırasında olmadınKötüymüş öncesinde de olamıyormusun
Umarım düzelir ya, muhakak bı eksikliktendir sorunu bulup çözmeye çalışın, ömür boyu çekilmezEvet maalesef. Hiç bir zaman ilişki sırasında olmadın
ÖylemiTen uyumu birbirini tanımak kesinlikle çok önemli ama orgazm boşalmak aynı anda bazen tesadüf olur ya.. Ben yada partnerim kendini tutmaz. Sonuçta 2 3 var dimi?
Ya bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlarÖylemi, bugün tesaduf birlikte boşaldık ahahah dermişim , çarşıda denk gelmişiz gibi bence ilk saydıkların en temel etken.
Bende her birleşmede yapabiliyoruz demiyorum da ayda bir vs tuturabiliyoruz
Seninle daha önce konuştuk ki bizYa bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar
Bizimde min. 4-5 oluyor , benimde takıntım yok birlikte olalım diye ama en azından bi sefer kesin olurum olmazsam sinir küpü olurum o kadar değilYa bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar
5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilirBende her birleşmede orgazm oluyor 1 veya en fazla 2 oluyorum iyiymiş 5-6 defa bile olan varmış burda okudum da i nasıl oluyor anlmis değilim
Ben de öyle düşünüyorum ilk önce kadın sonra erkekEvet kesinlikle öyle kontrolü sağlayıp önce kadın sonra erkegin olması lazım, ikisinde de önce ön sevişme yapılmalı ki kadının olması kolaylassin evet , zemheri yine mantıklı bı yorum tşk
5 65-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir
5-6 defa olduğu oldu ama genellikle 3-4 oluyor
Kesinlikle öyle olmalı çünkü kadın bisalirsa erkek devam edebilir, ama biz rahatlamadan bosalirsa sorun olurBen de öyle düşünüyorum ilk önce kadın sonra erkek
Saat aralıkları nedir ne yiyip ne içiyorsunuz 2 defada yoruluyorum ben istemem 3.yü5-6 defa olduğu oldu ama genellikle 3-4 oluyor
Biz hafta 5-6 defa birlikte oluyoruz diye mi ben tek sefer boşalıyorum, ayda bir falan ancak birlikte geliyoruzz genelde benim işim biter sonra sıra ondan olur5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir
Beraber olmayı sevmiyorum çok ben mesela onun o an aldığı hazza odaklanmayı daha çok seviyorum ben yani ikimizde ayrı olalım birlikte olmayalımKesinlikle öyle olmalı çünkü kadın bisalirsa erkek devam edebilir, ama biz rahatlamadan bosalirsa sorun olur
Bende yaaaÖnce kendim orgazm olabilsem.. aynı anda olmayı düşünürüz