Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ten uyumu birbirini tanımak kesinlikle çok önemli ama orgazm boşalmak aynı anda bazen tesadüf olur ya.. Ben yada partnerim kendini tutmaz. Sonuçta 2 3 var dimi?
Öylemi , bugün tesaduf birlikte boşaldık ahahah dermişim , çarşıda denk gelmişiz gibi bence ilk saydıkların en temel etken.
Bende her birleşmede yapabiliyoruz demiyorum da ayda bir vs tuturabiliyoruz

Öylemi , bugün tesaduf birlikte boşaldık ahahah dermişim , çarşıda denk gelmişiz gibi bence ilk saydıkların en temel etken.
Bende her birleşmede yapabiliyoruz demiyorum da ayda bir vs tuturabiliyoruz
Ya bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar

Ya bizim çok aktif bir cinsel hayatımız var biz hafyada 3 4 denk geliyoruz ama benim birlikte boşalalım sevdam yada taktım yok açıkcası işin temeli zevkli Zaman geçirmek. Gerisi kişiye kalmış anlar
Bizimde min. 4-5 oluyor , benimde takıntım yok birlikte olalım diye ama en azından bi sefer kesin olurum olmazsam sinir küpü olurum o kadar değil

Bende her birleşmede orgazm oluyor 1 veya en fazla 2 oluyorum iyiymiş 5-6 defa bile olan varmış burda okudum da i nasıl oluyor anlmis değilim
5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir

5-6 defa olan bendim,çoğu zaman birden fazla oluyorum, en az iki kere oluyorum, biz çok sık birlikte olmuyoruz sizler gibi, libido tavan oluyor belki ondan da olabilir
Biz hafta 5-6 defa birlikte oluyoruz diye mi ben tek sefer boşalıyorum, ayda bir falan ancak birlikte geliyoruzz genelde benim işim biter sonra sıra ondan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…