- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Evet kesinlikle öyle kontrolü sağlayıp önce kadın sonra erkegin olması lazım, ikisinde de önce ön sevişme yapılmalı ki kadının olması kolaylassin evet , zemheri yine mantıklı bı yorum tşkAynı anda orgazm için erkeğin kontrolünün çok iyi olması lazım öncelikle, bunun yanında pek çok etken var, kadının yeteri kadar tahrik olmuş olması lazım. Çok kolay bir şey değil, bence aynı anda olması şart değil, önce kadının olması lazım yoksa kadın zaten zirveye ulaşamıyor.
Orgazmın temel şartı süre, süre kısaysa çok çok zor. Bu da erkeğin elinde, kendini eğitmesi lazım. Kendinlerini eğitirlerse başarıyorlar.Evet kesinlikle öyle kontrolü sağlayıp önce kadın sonra erkegin olması lazım, ikisinde de önce ön sevişme yapılmalı ki kadının olması kolaylassin evet , zemheri yine mantıklı bı yorum tşk
Surenin yeteri olması lazım tabiki, buna ek olarak beceride onemli evetOrgazmın temel şartı süre, süre kısaysa çok çok zor. Bu da erkeğin elinde, kendini eğitmesi lazım. Kendinlerini eğitirlerse başarıyorlar.
Aynen öyle denk getirmesi zor ama denk getirildikten sonra daha önceki orgazmlarin çok eksik kaldigini hissedebiliyoruz, ne mutlu ki denk getirbilmisinizDenk getirmesi cok zor ama başarınca cok güzel bir olay test edildi onaylandı.
Ön sevişmeyi iki göğüs okşamasından ibaret sanan erkekler yüzünden bu ülkedeki çoğu kadın orgazm nedir bilmeden torun torbaya karışıyor, aynı anda orgazm olmak şöyle dursunAynı anda orgazm için erkeğin kontrolünün çok iyi olması lazım öncelikle, bunun yanında pek çok etken var, kadının yeteri kadar tahrik olmuş olması lazım. Çok kolay bir şey değil, bence aynı anda olması şart değil, önce kadının olması lazım yoksa kadın zaten zirveye ulaşamıyor.
Sonuna kadar katılıyorum, çoğu erkek kadına da zevk aldırabileceğini, hatta aldırması gerektiğini bilmiyor, bir de bildiği halde işine gelmeyen tayfa var.Ön sevişmeyi iki göğüs okşamasından ibaret sanan erkekler yüzünden bu ülkedeki çoğu kadın orgazm nedir bilmeden torun torbaya karışıyor, aynı anda orgazm olmak şöyle dursun
Ben eşimden önce oluyorum çoğu zamanSonuna kadar katılıyorum, çoğu erkek kadına da zevk aldırabileceğini, hatta aldırması gerektiğini bilmiyor, bir de bildiği halde işine gelmeyen tayfa var.
Aynı anda olamıyorsa ki çok zor zaten kadının önce olması lazım. Kadının bedeni her koşulda cinselliğe müsait o yüzden erkek sıkıntı yaşamaz, ama kadın ereksiyon bittiği anda açıkta kalıyorBen eşimden önce oluyorum çoğu zaman
Aklı olan erkek açıkta bırakmaz kadını. Yoksa nevroz timeeeee.Aynı anda olamıyorsa ki çok zor zaten kadının önce olması lazım. Kadının bedeni her koşulda cinselliğe müsait o yüzden erkek sıkıntı yaşamaz, ama kadın ereksiyon bittiği anda açıkta kalıyor
Aynen bizim genelde hep oyle oluyor ustte olduğum anAynı anda olamıyorsa ki çok zor zaten kadının önce olması lazım. Kadının bedeni her koşulda cinselliğe müsait o yüzden erkek sıkıntı yaşamaz, ama kadın ereksiyon bittiği anda açıkta kalıyor
Erkeğin de her pozisyondaki performansı farklı sanki, ama misyonerde onların kendini kontrolü daha kolay, bekliyorlar gerektiğinde, hareketi azaltıyorlar, bir şekilde süreyi uzatmaya ççalışabiliyor. Kadın üstteyken erkeğin kendini kontrol etmesi zor oluyordur her haldeAynen bizim genelde hep oyle oluyor ustte olduğum an
Aynen genelde erken bosalmanolan erkekler kontrolü kendileri sağlamak içi ustte oluyorlarErkeğin de her pozisyondaki performansı farklı sanki, ama misyonerde onların kendini kontrolü daha kolay, bekliyorlar gerektiğinde, hareketi azaltıyorlar, bir şekilde süreyi uzatmaya ççalışabiliyor. Kadın üstteyken erkeğin kendini kontrol etmesi zor oluyordur her halde
Sende haklısın valla normal orgazmı yaşamayan onlarca insan var, vardır .Ön sevişmeyi iki göğüs okşamasından ibaret sanan erkekler yüzünden bu ülkedeki çoğu kadın orgazm nedir bilmeden torun torbaya karışıyor, aynı anda orgazm olmak şöyle dursun
Tabiki erkek gerektiği gibi kendini tutarsa ve çift birbiniri doğru düzgün yönlendirirse olurBirbirini iyi yönlendirebilen her çiftin aynı anda orgazm olacagına ınanıyorum. Tecrubeyle sabıt. Oyumu da bu yönde kullandımama en büyük rol erkege dusuyor. Yanı o kendını tutamazsa hersey berbat olur.
Ben eşimden önce oluyorum çoğu zaman