Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔

Aynı anda orgazmın anahtarı nedir?🤔🧐🤗

• A) mükemmel bir ten uyumu

• B) çiftlerin birbirini iyi tanımış olması

• C)tarafların birbini iyi yönlendirmesi

• D)tamamen tesadüf

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kedigilerden33

Hayat sevince güzel ...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
802
828
Çok az çift aynı anda orgazm olabilmenin yoğun keyfini çıkartır. Bunda abartacak ne var diyorsanız; aslında partnerinizle fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak bu kadar uyumlu olabilmek büyük bir olaydır, ve bunu burdan konularda çok görüyoruz ki kolay değil;

Aynı anda orgazm için erkeğin kontrolünün çok iyi olması lazım öncelikle, bunun yanında pek çok etken var, kadının yeteri kadar tahrik olmuş olması lazım. Çok kolay bir şey değil, bence aynı anda olması şart değil, önce kadının olması lazım yoksa kadın zaten zirveye ulaşamıyor.

Evet kesinlikle öyle kontrolü sağlayıp önce kadın sonra erkegin olması lazım, ikisinde de önce ön sevişme yapılmalı ki kadının olması kolaylassin evet , zemheri yine mantıklı bı yorum tşk

Evet kesinlikle öyle kontrolü sağlayıp önce kadın sonra erkegin olması lazım, ikisinde de önce ön sevişme yapılmalı ki kadının olması kolaylassin evet , zemheri yine mantıklı bı yorum tşk
Orgazmın temel şartı süre, süre kısaysa çok çok zor. Bu da erkeğin elinde, kendini eğitmesi lazım. Kendinlerini eğitirlerse başarıyorlar.

Ön sevişmeyi iki göğüs okşamasından ibaret sanan erkekler yüzünden bu ülkedeki çoğu kadın orgazm nedir bilmeden torun torbaya karışıyor, aynı anda orgazm olmak şöyle dursun

Ön sevişmeyi iki göğüs okşamasından ibaret sanan erkekler yüzünden bu ülkedeki çoğu kadın orgazm nedir bilmeden torun torbaya karışıyor, aynı anda orgazm olmak şöyle dursun
Sonuna kadar katılıyorum, çoğu erkek kadına da zevk aldırabileceğini, hatta aldırması gerektiğini bilmiyor, bir de bildiği halde işine gelmeyen tayfa var.

Ben eşimden önce oluyorum çoğu zaman
Aynı anda olamıyorsa ki çok zor zaten kadının önce olması lazım. Kadının bedeni her koşulda cinselliğe müsait o yüzden erkek sıkıntı yaşamaz, ama kadın ereksiyon bittiği anda açıkta kalıyor

Aklı olan erkek açıkta bırakmaz kadını. Yoksa nevroz timeeeee.

Aynen bizim genelde hep oyle oluyor ustte olduğum an

Aynen bizim genelde hep oyle oluyor ustte olduğum an
Erkeğin de her pozisyondaki performansı farklı sanki, ama misyonerde onların kendini kontrolü daha kolay, bekliyorlar gerektiğinde, hareketi azaltıyorlar, bir şekilde süreyi uzatmaya ççalışabiliyor. Kadın üstteyken erkeğin kendini kontrol etmesi zor oluyordur her halde

Aynen genelde erken bosalmanolan erkekler kontrolü kendileri sağlamak içi ustte oluyorlar

Birbirini iyi yönlendirebilen her çiftin aynı anda orgazm olacagına ınanıyorum. Tecrubeyle sabıt. Oyumu da bu yönde kullandım ama en büyük rol erkege dusuyor. Yanı o kendını tutamazsa hersey berbat olur.
Tabiki erkek gerektiği gibi kendini tutarsa ve çift birbiniri doğru düzgün yönlendirirse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…