-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ne yaşadığınızı anlamayız ama orgazm kişiden kişiye değişir kimisi bir ilişkide birden fazla olurken kimisi tek sefer, kimisi devam edebiliyorlarken kimisi durur yani kısacası rajatkiyorsan boşverForumda epeydir aktifim burda da cok takılırım ama nedense hic yazmadım, simdi tutamadim kendimi arkadaşlar bisey sorcam, kadınlar mutlaka geç mi orgazm olur?
Benim esim de ben de cok erken oluyoruz ve bu yüzden benim yaşadığım acaba klitoral mi diye şüphe duyuyorummastürbasyon yapardım ve o şekildeki orgazmdan daha kuvvetli olduguna eminim ama cok da ucurucu bişey değil kısa süreli bi kasılma ve bundan sonra asla devam etmek istemiyorum. Forumda hep kadınlar gec orgazm olur dendiği icin kendimden şüphe ediyorum biri beni aydinlatsin lütfen
Haklısın ben de 3 yıldır böyle buraları okuyup şüpheye düştükten sonra amaan önemli olan rahatlamak deyip konuyu kapatiyodum ilk kez sorasim geldiNe yaşadığınızı anlamayız ama orgazm kişiden kişiye değişir kimisi bir ilişkide birden fazla olurken kimisi tek sefer, kimisi devam edebiliyorlarken kimisi durur yani kısacası rajatkiyorsan boşver
Maşallah sana, keşke ben de çabucak ulaşabilsem, rahatlıyorsan sürenin hiçbir önemi yokForumda epeydir aktifim burda da cok takılırım ama nedense hic yazmadım, simdi tutamadim kendimi arkadaşlar bisey sorcam, kadınlar mutlaka geç mi orgazm olur?
Benim esim de ben de cok erken oluyoruz ve bu yüzden benim yaşadığım acaba klitoral mi diye şüphe duyuyorummastürbasyon yapardım ve o şekildeki orgazmdan daha kuvvetli olduguna eminim ama cok da ucurucu bişey değil kısa süreli bi kasılma ve bundan sonra asla devam etmek istemiyorum. Forumda hep kadınlar gec orgazm olur dendiği icin kendimden şüphe ediyorum biri beni aydinlatsin lütfen
Ya çok kısa sürdüğü icin emin olamıyorum valla ama teşekkür ederimMaşallah sana, keşke ben de çabucak ulaşabilsem, rahatlıyorsan sürenin hiçbir önemi yok
İkinciyi, üçüncüyü deneyebilirsiniz.Ya çok kısa sürdüğü icin emin olamıyorum valla ama teşekkür ederim
O rahatlamadan sonra asla devamını istemiyorum nedense, öpmesini bile istemiyorumİkinciyi, üçüncüyü deneyebilirsiniz.
Yani herkes de öyle oluyor ama biraz daha önsevişmeden sonra genellikle ikinciye niyet ediliyor ilki kısa sürdüyse. Biraz bekleyip de yapmayı deneyebilirsiniz. Ama herkesin vücudu farklıdır, rahatlıyorsanız zaten şanslı kesimdensiniz, gerisini takmayın.O rahatlamadan sonra asla devamını istemiyorum nedense, öpmesini bile istemiyorum
Ben hic ikinciyi istemiyorum nedense zaten cocuk yapalim diye 6 ay ugrastik zevkten cok ona odaklandim, simdi de seyrelttik daha cok istek oluyo, sönünce de bi daha istemiyorum neyse ki rahatliyorum dediğiniz gibiYani herkes de öyle oluyor ama biraz daha önsevişmeden sonra genellikle ikinciye niyet ediliyor ilki kısa sürdüyse. Biraz bekleyip de yapmayı deneyebilirsiniz. Ama herkesin vücudu farklıdır, rahatlıyorsanız zaten şanslı kesimdensiniz, gerisini takmayın.
İnsan yaptıkça yapasi gelir yapmadıkçada yapmayasiBen hic ikinciyi istemiyorum nedense zaten cocuk yapalim diye 6 ay ugrastik zevkten cok ona odaklandim, simdi de seyrelttik daha cok istek oluyo, sönünce de bi daha istemiyorum neyse ki rahatliyorum dediğiniz gibi
Ben gebeligi erken öğrendim ve iliskiye ara verdik kalp atışını duyana kadar bekleyelim dedik ama son günler artık düz duvara tırmancaktim çok değişik bi hismiş, yaptikca da yapasim gelmiyo nedenseİnsan yaptıkça yapasi gelir yapmadıkçada yapmayasi
Doktor yasak etmedkgi sürece bişi olmazmış, senin ki tuhfamis ne diimBen gebeligi erken öğrendim ve iliskiye ara verdik kalp atışını duyana kadar bekleyelim dedik ama son günler artık düz duvara tırmancaktim çok değişik bi hismiş, yaptikca da yapasim gelmiyo nedense
Aah ah sevgiliyken uzak mesafe iliskisiydi ve birer alev topuyduk bir araya geldikçe. Evlenince ilk sene gün aşırı hasrer giderirdik esim cok istekliydi hala da öyle, bekarken buna hic doymam saniyodum öyle bi yoklukDoktor yasak etmedkgi sürece bişi olmazmış, senin ki tuhfamis ne diim
Valala sen herşeyin tan tersiymis ne diimAah ah sevgiliyken uzak mesafe iliskisiydi ve birer alev topuyduk bir araya geldikçe. Evlenince ilk sene gün aşırı hasrer giderirdik esim cok istekliydi hala da öyle, bekarken buna hic doymam saniyodum öyle bi yoklukher iliski de orgazm oldugum halde haftada 2-3 ten fazlasi bana fazla geliyo o duygusal istegim cok olmuyo heralde.
Bide ben sadece esimin üstte oldugu durumda orgazm oluyorum nedense, burda da genelde kadin ustteyken daha kolay diyolar, bu konuda da degisigim
Kadın Üstteyken orgazm olmak daha kolay ama alışınca her pozisyonda olunur, tecrübe ile sabitAah ah sevgiliyken uzak mesafe iliskisiydi ve birer alev topuyduk bir araya geldikçe. Evlenince ilk sene gün aşırı hasrer giderirdik esim cok istekliydi hala da öyle, bekarken buna hic doymam saniyodum öyle bi yoklukher iliski de orgazm oldugum halde haftada 2-3 ten fazlasi bana fazla geliyo o duygusal istegim cok olmuyo heralde.
Bide ben sadece esimin üstte oldugu durumda orgazm oluyorum nedense, burda da genelde kadin ustteyken daha kolay diyolar, bu konuda da degisigim